Tuğba, Zeynep geçmiş olsun kızlar
tugba cok gecmis olsun. baya bi helak olmuş kuzun. bogaz iltihapıda cok fena bisey bitiriyor cocugu... umarım hemencecik iyileşir eski nesesine, uykularına kavusur canım.
yap seçilcim güzel bir tarifti beğendim bende denniycem bende akşam puding yaptım kuzuma bide sütlü kıymalı tarhana çorbasııı
sağol teysesiiimertkancım geçmiş lsun kuşum tuğbacım üzülme canım bugünler de geçecek o giden kiloların hepsi gelecek allahın izniyle
ipoşumunda ateşi çıkmış.. geçmiş olsun balım.. çabucak düşsün ateşi de annesi üzülmesin..
kağancım da yaramazlık peşimde koşarken düşmüş.. yaramazsınız siz var ya ahh ahh.. geçmiş olsun yakışıklımm..
kızlar istanbul buluşmasında kuzuların yediği sedanın tarifi verdiği kek mi yapayım bende hemen ömürre yesin..
ben burdayımherkes nerede pek sesiz topiğimizz
canm bende sana alıcam özeldenmesaj attım sana ama cvp yazmadınherkeze merhaba bende resimlere baka baka bi hal oldum valla çok kıskandım ..bu arada ben çekiliş için geç kaldım zannediyodum ama özlem beni düşünmüş ve özlemin doruğa hediye alıyorum çok sevindim unutulmadığım için ...
sağol teysesiii
ben burdayım
canm bende sana alıcam özeldenmesaj attım sana ama cvp yazmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?