2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Tuğba, Zeynep geçmiş olsun kızlar

tugba cok gecmis olsun. baya bi helak olmuş kuzun. bogaz iltihapıda cok fena bisey bitiriyor cocugu... umarım hemencecik iyileşir eski nesesine, uykularına kavusur canım.

Çok sağolun arkadaşlar inş. resmen eridi çocuk zaten zayıftı hepten küçücük kaldı. Ağrıdan ,acıdan yiyememiş meğerse kaç gündür herkes diş diş dedi durdu. Biliyorum 5.dişi patladı diye dediler ama kaç defa dedim bu çocuk diğer dişlerde bu kadar kötü olmadı .Boğazına ,kulağına balktıralım belki iltihap vardır diye malesef haklı çıktım .Drun diş etleri için verdiği ilaç iyi gelirse iştahı düzelir herhalde ilaçlarınıda içirebilirsek daha çabuk iyileşir diye umuyorum

İpek kuzumla sarı kuzum Mertkan' a çok geçmiş olsun.
İnsan yavrusu kolay büyümüyor diyor hep annem çok doğru

İpek, Emir Kaan, Merkan çok geçmiş olsun kuzucuklarım,
kimi hasta olmuş kimi düşmüş(

bizde hergün düşüyoruz valla, çocuk doğdu doğalı düşmekten bir hal oldu, düşünce çok canım sıkılıyor inş. kazasız belasız atlatırız bu günleride.

Çekiliş yapılmış ben prensesime alıcam, bilgilerini gönderirmisin canım.

Canbaharcım ben sana özel mesaj atıcam ama kullanıcı bilgileri olan yeri bulamadım eskiden hemen buluyorduk yaaa

Sağol Serapcım evet benim kayınvalidemde öyle diyor. Ne var senin istediğin gibi olsa bir çocuk kolay büyümüyor diye .Ama nedense hep anneler helak oluyor .İnsan büyüklerin dediği gibi anne baba olmadan anlayamıyor malesef .

Bu arada herkes nerde ya pek sakiniz bugün :26:

slmm...iyi haftalar olsun herkese...
İstanbul buluşması yıkıyo ortalığı valla hepinize maaşallah...
İpekle Mertkan rahatsızmış geçmişe bakamadım ama alıntılardan okudum....geçmiş olsun kuzularıma...
Çekilişide yapmışsınız kızlar ellerinize sağlık...

mertkancım geçmiş lsun kuşum tuğbacım üzülme canım bugünler de geçecek o giden kiloların hepsi gelecek allahın izniyle

ipoşumunda ateşi çıkmış.. geçmiş olsun balım.. çabucak düşsün ateşi de annesi üzülmesin..

kağancım da yaramazlık peşimde koşarken düşmüş.. yaramazsınız siz var ya ahh ahh.. geçmiş olsun yakışıklımm..

kızlar istanbul buluşmasında kuzuların yediği sedanın tarifi verdiği kek mi yapayım bende hemen ömürre yesin..

herkeze merhaba bende resimlere baka baka bi hal oldum valla çok kıskandım ..bu arada ben çekiliş için geç kaldım zannediyodum ama özlem beni düşünmüş ve özlemin doruğa hediye alıyorum çok sevindim unutulmadığım için ...

yap seçilcim güzel bir tarifti beğendim bende denniycem bende akşam puding yaptım kuzuma bide sütlü kıymalı tarhana çorbasııı

sağol teysesiii

herkes nerede pek sesiz topiğimizz
ben burdayım

canm bende sana alıcam özeldenmesaj attım sana ama cvp yazmadın

Son düzenleme:
Havvacım ben biliyorum Esracım masum masum duruyo Doruğun niyet kötü Sen koru kolla gelinimi tamam mı güvenimi boşa çıkarma:78:

bendenizde ipektoşa alıcam ama hasta oluş kuzum yaa mertkanada geçmiş olsun başka hasta bebiş varsa ki umarım yoktur onlarda çabucak iyileşsinler zeynep ipek şubat doğumluydu dimi

Gülşahçım hazır seni burda yakalamışken bana adres bilgilerini ve ecoşun boyunu posunu bedenini de göndertiver he mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…