2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende geldim ceroşa gitmiştim...

esma canım ben sana hediye alıyorum... bi ara özelden bilgilerini yolla bana canımm... emir 15 şubat doğumluydu dimi...

kızlar geldim. uyanıncaya kadar buralardayım...
tuğba canım geçmiş olsun. hem diş hem boğaz mahvetmiş çocuğu... inşallah toparlar hemen.
emir kağan a da geçmiş olsun
sevilcim evet ipek 8 şubat doğumlu... defne ne zaman doğmuştu peki? ocak 25 miydi aceppp?
ipeğin üst 2 dişi patladı,ondan sanırım ateşi var ve huysuz. biraz çıkardım gezdirdim. calpol verdim uyudu şimdi ama bakalım ne kadar uyuyacak...

bu arada kızım artık resmen yürüyor. adımlamıyor,gayet yürüyor :) bugün 3 kere odanın bi ucundan bi ucuna gitti. yaklaşık 3-4 metre falan mesafedir işte. aştı kendini kuzucum :) ama kendi ellerini kendi bırakmıyor daha koltuktan. ben orta yere koyunca pıtır pıtır gidiyo. sonra karşısına duvar çıkıyo hop oturuyo :)

ay kuzuma maşallahhh
dişleride çıksında birazn önce rahtalsın inş.
çok güzel duygu olsa gerek yürüdüğünü görmek benimki daha tay tay bile durmuyo

Geçmiş olsun Tuğbacık sarı oğlana
İpektemii hastaydı yaf ona da geçmiş olsun ve de tebrikler
Toprak bugün itibariyle ellerini bırakarak yürümeye başladı kızlar nazar değmesin diye konuşma dedi kociko ama dayanamaaaaaaaaaaaaaaadım Zeynep söyleyince

Şu an uyuyor ve ben uyanmasını sabırsızla bekliyorum
Dişsiz yürüycek diye şaka yaparken gerçek oldu

ay zeynepcim gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah.Benim paşa poposunu kaldıramıyor.Bu arada geçmiş olsun canm.Diş yüzünden ahmette cok huysuz ara ara ateş oluyor.

Son düzenleme:
ay kuzuma maşallahhh
dişleride çıksında birazn önce rahtalsın inş.
çok güzel duygu olsa gerek yürüdüğünü görmek benimki daha tay tay bile durmuyo
sağol esmacım. olmaz mı minicik bişey yürüyo evin içinde çok tatlı görünüyorlar :)
olur olur emircik te yürür bak,o zamanda daha geç ayaklansaydı keşkem dersin :)
ayyy bu iki topitopta yürüyor yani baya baya...
maşallah toprakçıka eee erkek adam daha cesaretli tabiii
bizim kuzucuk ellerini bırakıp duruyor ama ben orta yere bırakırsam 3-4 metre yürüyor güzelce. bi de manevra yapmayı öğrense. duvara gelince duruyor

geçmiş olsun canım hastalandımı ipek bizden sonra... oyy kıyamam ya inşallah çabuk atlatırsınız canım.. ama dışarı çıkarırken dikkat et canımda çok soğuk hava solumak bile boğazlarını şişirebilir allah korusun..

Şu an uyuyor ve ben uyanmasını sabırsızla bekliyorum
Dişsiz yürüycek diye şaka yaparken gerçek oldu

neyse bizim 4 dişimiz war,hatta 2 tane daha patladı bugün etti 6
kurtarır mı bacım
ay zeynepcim gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah.Benim paşa poposunu kaldıramıyor.Bu arada geçmiş olsun canm.Diş yüzünden ahmette cok huysuz ara ara ateş oluyor.
sağol canım... ahmetcikte yürür inş tez vakit

ya bizim dişlerimiz hep 2şer 2şer patlıyo.
ilk 2 tane patlattı
sonra yine 2 tane
şimdi bugün yine 2 tane... ne iş anlamadım... teker teker gelemiyolar

yok canım hasta değil çok şükür de 2 tane üst dişini patlattı bugün. ondan sanırım

ya bizim dişlerimiz hep 2şer 2şer patlıyo.
ilk 2 tane patlattı
sonra yine 2 tane
şimdi bugün yine 2 tane... ne iş anlamadım... teker teker gelemiyolar

bizimde 2 alttan çıktı ve durduk.. benim kız direk "aman ne uğraşıcam çıkıcakta dökülcekte... hiç çıkarmam zamanı gelince direk büyükler çıksın" mı diyo acaba??? :44: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…