2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bugün kimseler yok burda..

ben de acayip halsizim ya, başım da ağrıyor,sersem gibiyim,eve gidip uyuyasım var..sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlayım dedim,erken kalktım,kapıya ekmek poşeti koydum ama kapıcı getirmedi, erken kalktığımla kaldım, üstüne de başım ağrıyo işte..

ayşegül nerde kii?

hadi bakalım sibel, iyi haberler getir anacım..

ben daha hastalanmadım hülyacım benim hep 1 hafta sonra geliyor düzensiz ama bakalım ben çok şüpheliyim hapa başlamayı düşünüyorum her ay bu çekilmez oldumu olucakmı stresten gelmiyo valaaa

kızlar gunaydın nasılsınız
bız pek ıyı degılız dun butun gun hastanedeydık oglum cok ateslendı acıle gıttık ıdrar yolu enfeksıyonu olmus
ıdarar kulturu fılan yapıldı ıgne verdıler sabah aksma onu yaptırıyıruz surupta verdıler yavrum nasıl aglıyor ıcım parçalanıyor şimdi uyudu bıraz ıyı
bende hastaneye gıttım 8 haftalık olmus bebısım
kalp atıslarınıda duydum 3 hafta sonra ıkılı test için gidecem hayırlısı ınsallah bısey cıkmaz
bizden bu kadar umarım herkes ıyıdır

bız pek ıyı degılız dun butun gun hastanedeydık oglum cok ateslendı acıle gıttık ıdrar yolu enfeksıyonu olmus
ıdarar kulturu fılan yapıldı ıgne verdıler sabah aksma onu yaptırıyıruz surupta verdıler yavrum nasıl aglıyor ıcım parçalanıyor şimdi uyudu bıraz ıyı
kalp atıslarınıda duydum 3 hafta sonra ıkılı test için gidecem hayırlısı ınsallah bısey cıkmaz

önce hayırlı olsun bebişin canım...
sonrada çok geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda atlatır.

derinderen hayırlı olsun bebişin canım
oğluşunada çok geçmiş olsun çabucak iyileşşsin inşallahhh

önce hayırlı olsun bebişin canım...
sonrada çok geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda atlatır.

derinderen hayırlı olsun bebişin canım
oğluşunada çok geçmiş olsun çabucak iyileşşsin inşallahhh

sagolun kızlar
bu arada dogum gunu pastaları ıcın uygun bı yer bulan var mı ıstanbul için ben aradım bı kac yer 20 kısilık 150 tl den asagıya fiyat veren yok bulan varsa banada soylesın

Selam kızlar herkese iyi haftalr

Hülyacım çok sevindim Allah kucağında görmeyi nasip etsin artık. Boşuna beni bekleme ben testi yaptım üstüne de hastalandım tam garanti oldu:35:

geçmiş olsun canım ya,inş iyileşir hemen oğlun..

hımm sen benden 2 hafta öndesin, ama ikimizde ağustos annesi oluyoruz şu durumda :) bunu kız mı hissediyorsun erkek mi? ben yine erkek bekliyorum :))

hımm sen benden 2 hafta öndesin, ama ikimizde ağustos annesi oluyoruz şu durumda :) bunu kız mı hissediyorsun erkek mi? ben yine erkek bekliyorum :))
kız ıstıyorum ama nedense içimden erkekmiş gibi geliyor hayal kırıklıgı yasamak ıstemedıgım ıcın herhalde oyle hıssedlyırum:49:

burda paastalar o kadar oahalı değil 85 tl 20 kişilik pastaların fiyatları hemde en güzel yerden

hülya yanına birini bulamıcan kulum bu ay sen galibaa

srpp nasılsın hoşgeldin tekrardan başınız sağolsun cnm

Oğluşuna çok geçmiş olsun canım .Allah tez zamanda şifa verirde çabucak iyileşir inş.
Bebişinde hayırlı olsun .Allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla :49:

Ay canım ya dra mı gittin sen gördün mü Burak paşanın minik kardeşinin olduğu keseyi :1:
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniğin inş. .Gerçekten çok sevindim

sagolun kızlar
bu arada dogum gunu pastaları ıcın uygun bı yer bulan var mı ıstanbul için ben aradım bı kac yer 20 kısilık 150 tl den asagıya fiyat veren yok bulan varsa banada soylesın

Canım levent, yeşilyurt, etiler ve osmanbeyde subeleri var. ben Venüs pastanesinde yaptırıyorum. diş bugdayı için 15 kişilik pastaya 90 tl. verdim. ama 30 kişi yedi. dogum günü icinde orada yaptıracağım. bilgin olsun. tel: 263 41 92

Oğluşuna çok geçmiş olsun canım .Allah tez zamanda şifa verirde çabucak iyileşir inş.
Bebişinde hayırlı olsun .Allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla :49:

Ay canım ya dra mı gittin sen gördün mü Burak paşanın minik kardeşinin olduğu keseyi :1:
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniğin inş. .Gerçekten çok sevindim
sagol canım
Canım levent, yeşilyurt, etiler ve osmanbeyde subeleri var. ben Venüs pastanesinde yaptırıyorum. diş bugdayı için 15 kişilik pastaya 90 tl. verdim. ama 30 kişi yedi. dogum günü icinde orada yaptıracağım. bilgin olsun. tel: 263 41 92
sagol canım arayayım sımdı bakalım kac tl dıyecekler

slm cnm çok geçmiş olsun ya iyileşir hemencecik inş.
amanda 8 haftalıkmış ayy Allah hayırlısyla kucağına almayıda nasip etsin hülya ile aynı zamanda doğurcanız kız

wallahi oldum kızlar olmaz olaydım :)
neyse bi dahaki aya inşallah hülyacım :32:
geçmiş olsun cnm ada çayı içtinmi hiç iyi geliyomuş

Selam bacılar kimse yok mu :3:
slm cnm

selam kızlar...teyzem ameliyat oldu kadın hastalıklarından şimdi onun yanından geliyorum..çok şükür iyi ama biraz sezeryan olmuş gibi sıkıntıları var işte.
giderken çiçek yerine kızımın tşörtüne yazı yazdım gül yapıştırdım ona hediye ettik.değişik bişey olsun dedim.teyzemin de çok hoşuna gitti.tşörtümüzü çıkarıp ona hatıra bıraktık süslediğim askıyı da yanımda götürmüştüm..güzel oldu valla...bakın resmini göstereyim size..

Uploaded with ImageShack.us

Back
X