2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

heryerim kırılıyor...
hasta olucam sanırım
başım ağrıyor,üşüyorum,kolumu kaldıramıyorum ya... burnum da hafiften tıkalı.
hasta olmak istemiyorum,cmt oyun günümüz vardı,offf :84:

ben oldum maalsef pazarda doğum günümüz var naapıcam bilmem boğaz felç üstüne birde grip oğlanda huysuz uyumucam diye direniyo iki gündür ayağıma aldığım an kıyamet kopuyo noolcak bööle yaa

ben oldum maalsef pazarda doğum günümüz var naapıcam bilmem boğaz felç üstüne birde grip oğlanda huysuz uyumucam diye direniyo iki gündür ayağıma aldığım an kıyamet kopuyo noolcak bööle yaa

geçmiş olsun sevil. işte dinlenebilsen azcık geçer ama maalesef. hele 2 çocukla tamamen imkansızlaşıyor istirahat etmek.
kereme noldu dicem ama,son 1 haftadır topikteki bebeklerin %80 i uyumamak için direniyor. geçiş dönemi falan mı acaba,noluyor böyle...

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah keremin uykusuda düzene girer zor valla hasta olunca

Son düzenleme:
eşimle konuştum hediyemizi kargoya vermiş bugün, 1-2 güne kadar eline ulaşır ve beğenirsin inş sevilcim .....

beğeniriz beğenmezmiyiz selmacım şimdiden çok sağol amanda gelinim bize hediye yollarmış aslında bizim göndermemiz gerekirdi ama kız tarafı hızlı çıktı

derin ve durunun doğum günleri kutlu olsun,daha nice sağlıklı yaşlara inşallah.

zeynepcim geçmiş olsun,inş hafif olarak atlatırsın canım.

saol canım dişler geliyo ondan heralde huysuzluğu bir haftadır mız mız inş geçer

şu dişleri tamamlasak belki rahat ederiz azcık şu ara bütün çocuklar mızmız bir yaş yaşlandılar diye kompleksemi girdiler ergenlik dönemlerimi başladı bilmem

Son düzenleme:

valla sıktı artık ama dişten diyoruz gene önce ishal oldu sonra burun akıntısı görünürde başka bişi yok ateş falan yok ama bide inat ediyo yatırınca ayağıma katılıyo resmen ama gözünde bi damla yaş yok hep onun dediği olacak onu istiyo

sopa istiyolar sopaaaaaaaaaaaaa

mrb kızlarrr

sevil geçmiş olsun cnm

zeynep girip başlangıcı oluyo sende hemen taylalhot al iç sabah akşam en yi o geliyo ıhlamur halt ediyo yanında

zeynep çim aman ben hala iyleşemedim canım başalamadan önlemini ala bendede öle başlamıştı
sevil geçmiş olsun canım

slm şekerler..oğlum karnesini aldı..çok şükür çoğu şeyde başarılıymş..
sizden naber..

Selam kızlar hemen hızlıca bakıp çıkıcam sizlere cumartesi olan partimiz iptal oldu moralim sıfır demiştim illah bişey çıkar diye neyse allah beterinden saklasın cuma sabahtan sular kesilecekmiş cumartesi gece 03 de verceklermiş mecburen iptal ettim susuz hiç bişey olmaz ne yapacaklarım olur nede misafirler gelince susuz olmaz neyse vardır bi hayır bundada haliyle doğum günümüzü bugün yapıyoruz gece 03:30 da yattım yetiştiricem derken öldüm valla halamızda yardım etti sağolsun hallettik babamızda süslemeyi yaptı pek beğenmedim ama neyse bir iş çıktı en azından
8-9 çeşit kurabiye yaptık
3 çeşit börek
2 çeşit salata
pastamız ki oda umduğum olmuyor sipariş vermiş eşim ben cumartesi için daha özenmiştim
masaya dekoratif bebek arabası inek falan yaptı halamız
bunları yapabildik anca kızlar resimleri eklerimmm öpüyorum hrpinizii

merhaba arkadaŞlar
uzun zamandIR giREMİYORUM ŞİMDİ DE KLAVYE BOZULDU KÜÇÜK HARF YAZMIYOR:
KARNE NOTLARI GİRMEK RAPORLARI TAMAMLAMAK FALAN DERKEN HİÇ GİREMEİDM NETE:
EVDE E DVIN SÜREKLİ EŞİMDE AÇAMIYORUM VAKKİT BULUP DA: Neyse kIzlar: biz iyİyİz kIzımla:
İNŞALLA HHASTA ANNELERİMİZ VE BEBEKERİLMİZ İYİLEŞMİŞTİR: karnesİnİ alaak colna aİble ablalar da yÜzlerİ gÜlümseyreek gelirler ev ienŞallah

Ah ben doğum günü falan hiç takip edemedim yoğunluktan. Kusura bakmayın ne olur atladıklarım olmuştur illa ki. Ama yarından itibaren full time aranızdatım şekerler. Kızım ve ben sizi çok özledik. DERİN ve DURU doğum gününüz kutlu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…