heryerim kırılıyor...
hasta olucam sanırım
başım ağrıyor,üşüyorum,kolumu kaldıramıyorum ya... burnum da hafiften tıkalı.
hasta olmak istemiyorum,cmt oyun günümüz vardı,offf :84:
yerim ben o küçük kaynanayı
ben oldum maalsef pazarda doğum günümüz var naapıcam bilmem boğaz felç üstüne birde grip oğlanda huysuz uyumucam diye direniyo iki gündür ayağıma aldığım an kıyamet kopuyo noolcak bööle yaa
ben oldum maalsef pazarda doğum günümüz var naapıcam bilmem boğaz felç üstüne birde grip oğlanda huysuz uyumucam diye direniyo iki gündür ayağıma aldığım an kıyamet kopuyo noolcak bööle yaa
eşimle konuştum hediyemizi kargoya vermiş bugün, 1-2 güne kadar eline ulaşır ve beğenirsin inş sevilcim .....
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah keremin uykusuda düzene girer zor valla hasta olunca
saol canım dişler geliyo ondan heralde huysuzluğu bir haftadır mız mız inş geçer
geçmiş olsun sevil. işte dinlenebilsen azcık geçer ama maalesef. hele 2 çocukla tamamen imkansızlaşıyor istirahat etmek.
kereme noldu dicem ama,son 1 haftadır topikteki bebeklerin %80 i uyumamak için direniyor. geçiş dönemi falan mı acaba,noluyor böyle...
derin ve durunun doğum günleri kutlu olsun,daha nice sağlıklı yaşlara inşallah.
zeynepcim geçmiş olsun,inş hafif olarak atlatırsın canım.
valla sıktı artık ama dişten diyoruz gene önce ishal oldu sonra burun akıntısı görünürde başka bişi yok ateş falan yok ama bide inat ediyo yatırınca ayağıma katılıyo resmen ama gözünde bi damla yaş yok hep onun dediği olacak onu istiyo
sopa istiyolar sopaaaaaaaaaaaaa
yakında alıcam elime kızılcık sopasını zati bi ona bi öbürüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?