hadi bende kaçtım eve gidip yemek yapıcam geri gelcem anneme
akşama dayımlar geliyomuş
kocişin yemeğinin yapım
OFFF bilgisayarım bozuldu teknik servis gelip yapana kadarda siz dağılmışsınız.
tavuğu eti güzelce pişir ver eline yesin baktın yemiyor o zamna çorbalarda pürele gitsin.
ee dinsizin hakkından imansız gelir kat püre yap yermisin yemezmisin.
bizede sürekli geçmeyen öksürük olunca ventolin vermişti.ve iyi gelmişti.
Ayşegül o kadar misafir koyun koyuna mı yatacakmış.15 kişi senin evine nasıl sığacak 3+1 4+1 e sığamaz o kadar kişi.
alanya değilki burası gece sabaha kadar otursun muhabbet etsinler gündüz denize gitsinler .Kahramanmaraş işte ne yapacaklar gelipte.
oglusumun bıtanecık teyzelerı hepınıze cok tesekkur edıyorum daha alıntı yapamadıgım teyzemız varsa bızı affetsın ınsallah hayırlı yasları olur yavrumuzun
papatyam guzum ben 4 gun once kutladım oglanın dogum gunu aceleden dermısımsaka bı yana bız ıkı dogum gunu yapacagımız ıcın ılkını evımızde kutladık 4 gun once 15 gun sonrada ıkıncıyı kayserıde babannemızde kutlıycaz... resım eklemek ısterdım amaaa yuklemem uygun degıl bı ara face acarsam gosterırım datlum bız fazla susleme yapamadık masa harıcı darısı seneye oglanın aklı erınce abartırız dıyor babası
kızlar selam. ben yoktum bugün. yarında yokum. şirket egitime gönderdi 2 gün. cuma ofiste olucam. meark etmeyin.
yazdıklarınızı akşamları okuyorum.
selamlar sevgiler
heryerim kırılıyor...
hasta olucam sanırım
başım ağrıyor,üşüyorum,kolumu kaldıramıyorum ya... burnum da hafiften tıkalı.
hasta olmak istemiyorum,cmt oyun günümüz vardı,offf :84:
geçmiş olsun canım hemen ıhlamura başla hiç değilse hastalanmadan önlemini al
ipek uyansın demliyim hemen.
aynen öyle aytencim... yatsan 2 güne toparlarsın ama dinlenemiyosun,iki uyuyamıyosun,kendine bakamıyosun,basit bi grip uzuyo da uzuyo böylelikle...
dün misafirim gelcekti temizliğe koş furkan beye koş öldüm azcık uzanıp dinleneyim dedim hemen gelip kalk diye başımda ağlamaya başlıyor onlardan fırsat kalmıyorki bize ama ne yapalım canları sağolsun anne olmak böyle bişeymiş
heh... ipekte öyle. iki uzanıyorum dinleneyim diye,azcık ayaklarımı uzatayım dıyorum tepemde aglıyo.
5 dk musade et cocuk
yoookkk olmaz,kaynanam bırakmıyo,kucuk kaynana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?