2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam. ben yoktum bugün. yarında yokum. şirket egitime gönderdi 2 gün. cuma ofiste olucam. meark etmeyin.

yazdıklarınızı akşamları okuyorum.

selamlar sevgiler

gelecek kişinin sayısı tam belli değil.ama 10 kişiden aşaağı olmayacak o kesin.valla benim adam öyle bi pay etetki kişileri herkes sığıyo ona göre:26: ama rahatlık bakamından facia olacak

tamam tallmı.yükleynce görürüz.daha senelere olsun inşallah.

kızlar selam. ben yoktum bugün. yarında yokum. şirket egitime gönderdi 2 gün. cuma ofiste olucam. meark etmeyin.

yazdıklarınızı akşamları okuyorum.

selamlar sevgiler

sanada kola gelsin özlemcim:)

doğum günün kutlu olsun teyzecim allah uzun ömürler nasip etsin sağlıklı huzurlu mutlu
maviş güzel saol annecin gibi tatlı bi arkadaş verdin bize...

Son düzenleme:
nasılsınız ben uykusuz gün aşırı geceleri kalkıp 2 saat mıkırdanıyoruz annemizi uykusuuz bırakıyoruz....

derin dogum günün kutlu olsun kuzum.allah sağlıklı uzn ömür versin..inşallah..

fatoşcum her bebek şuan öyle sanırım..

durunun bildigim kadarıyla yarın dogum günü.yada ben yanlış biliyorum.

benim defnede bu gece çook kalktı ama memeden kaynaklanıyo eminim.allahım yardım etsin.çünkü sütte içmiyo.gece ne yapacagımı şaşırdım.uyanıp karnını suyla doyuruyo.sonra yine kalkıyo( şu misafir gitsinde sanırım memede uyuma işini bitirmeye calışacagım.nasıl olacaksaa..

bugün girermiyim bilmem.çocuklar yıkanaca.ütü yapılacak.evtemezinivek.eyem yapılacak.pilim bitmzse tabi.umarım biter..görüşürüzz..

işin zor allah yardım etsin bizimkinin zoru karnı ağırıyo kıvranıyo kıvranıyo sonra pırt pırt accık dalıyo yine 2 saati buluyo uyuması kolay gelsin sana

duruda ebruderinin kızı durununda doğum günü bu gün

serapçımm derinimin doğum günü kutlu olsun o güzel gözleri gibi güzel bir hayatı olsun inş.

ebrucum elanında doğum günü kutlu olsun sağlıkla mulukula güzel bir ömür geçirsin tatlı kızın

günaydın kızlar...
DERİN VE DURU kızlar... doğum günleriniz kutlu olsun,mutlu olsun,daha nice nice yaşlarınız olsun,Allah yüzünüzü hep güldürsün,hep iyi insanlarla karşılaşın inşallah...

herkese günaydın

bugün iki dünya güzeli kız mı doğmuş derinle duru doğum gününüz kutlu olsun daha nice doğum günleri kutlayın sağlıklı huzurlu mutlu

heryerim kırılıyor...
hasta olucam sanırım
başım ağrıyor,üşüyorum,kolumu kaldıramıyorum ya... burnum da hafiften tıkalı.
hasta olmak istemiyorum,cmt oyun günümüz vardı,offf :84:

heryerim kırılıyor...
hasta olucam sanırım
başım ağrıyor,üşüyorum,kolumu kaldıramıyorum ya... burnum da hafiften tıkalı.
hasta olmak istemiyorum,cmt oyun günümüz vardı,offf :84:

geçmiş olsun canım hemen ıhlamura başla hiç değilse hastalanmadan önlemini al

aynen öyle aytencim... yatsan 2 güne toparlarsın ama dinlenemiyosun,iki uyuyamıyosun,kendine bakamıyosun,basit bi grip uzuyo da uzuyo böylelikle...

aynen öyle aytencim... yatsan 2 güne toparlarsın ama dinlenemiyosun,iki uyuyamıyosun,kendine bakamıyosun,basit bi grip uzuyo da uzuyo böylelikle...

dün misafirim gelcekti temizliğe koş furkan beye koş öldüm azcık uzanıp dinleneyim dedim hemen gelip kalk diye başımda ağlamaya başlıyor onlardan fırsat kalmıyorki bize ama ne yapalım canları sağolsun anne olmak böyle bişeymiş

heh... ipekte öyle. iki uzanıyorum dinleneyim diye,azcık ayaklarımı uzatayım dıyorum tepemde aglıyo.
5 dk musade et cocuk
yoookkk olmaz,kaynanam bırakmıyo,kucuk kaynana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…