2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aman ne tasedüf bendede var brokoli bugün.bide tavuk çorbası yaptım.salata.börek yapcam şimdi bide.

Kaynanam pırasa yemeği yapmıştı canım .Bende brokolileri haşlayıp salata yapacağım .Birde tarhana çorbası yaparız işte başkada ne yapcaz .Bugün sebze günü

menü iyiymiş ,kopya çekeyim :))

kızlar ben çıkıyorum çocuklar istiyor azcıkta onlar oynasınlar, herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz inş

görüşürüz canım

anamm ayşegül yatılı misafirinmi geliyo ...allah kolaylık versin neyse yardım ederlermiş...defne yürüyomu kız?

zeynep uyku düzeni bizimde bozuldu yaa saatlerce savaşıyorum gündüz uykusu için ama malesef 1 e düştü gündüz uyykusu oda çok kısa

offf uyandı 25 dk salladım gerı uyuttum
bu aralar bariz uykuya direniyor
dun gece yorgundum yattım,ersin 45 dk sallamış ayagında gozu kapanıyo zorla acıyo dıyo...
noluyo anlamadımkı.

oluya yaa.arada.

Kaynanam pırasa yemeği yapmıştı canım .Bende brokolileri haşlayıp salata yapacağım .Birde tarhana çorbası yaparız işte başkada ne yapcaz .Bugün sebze günü
afiyet olsun.

kızlar ben çıkıyorum çocuklar istiyor azcıkta onlar oynasınlar, herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz inş

güle güle canım..

bende yarım saattir telefonla görüşyordum.alanyaan dostlarımız hala arıyorlar.valla iyce özledik birbirimizi.dost arkadaşlarım var.şimdi olsaydınız şunu yapardık bunu yapardık deyip duruyorlar.insan ahh diyo.

bende bi defneyi yatırayım.uyursa

ederler sağolsunlar..
evet 1,5 aydır yürüyo tatlım..

cnm tabiki benim eşimde kabul etmez hayatım millet bişy lazımmı die sorsa bende hayır deil derim ama biyere giderken eğer ailecek giyosak annemlerle balıkesire teyzeme felan bişiy ler alır giderim onu demek istedim onca kişi git üstüne çöker gibi aman neyse tarif edemedim anlamışındır ayşegül

bendede zeynep istiyo neti.kızlar bende defneyi uyutup börek yapcam.herkes iyi akşamlarr..tatlı tatlı ürüyalarr..bebeler üzmesin.kocalar eve gelsin..annelerde rahat etsinn...bayyyy

Sağol canım sizede

anladım kızz.bizde bi yere gidence bişey istiyonuzmu deriz ama onlarda gerek yok der ama biz genede alır geliriz.onlar belki utanıyo söyleyemiyo derz.eşimin aileside boş gelmez zaten.sağolsun kaynanam sayçamdan bulgura.un.yufka.börek.yeşillikten herşeyi getirir.hem bahçeleri var .hemde abisi pazarcılık yapıyo.herşeyleri oluyo yani.gelirken bizede getir gibi geliyo ama eşim tembihliyodu getirmeyin diye.bakalım ne olcak.

anladımm talım iyi akşamlarr

hadi bende kaçtım eve gidip yemek yapıcam geri gelcem anneme
akşama dayımlar geliyomuş
kocişin yemeğinin yapım

OFFF bilgisayarım bozuldu teknik servis gelip yapana kadarda siz dağılmışsınız.

Kız Burcu ile Zeynep bacılar yanlış anladınız beni çorba zati onu diyom Sebze et neyin bişey yemiyo diye üzülüyom diyom yoksa emsin benim de bi şikayetim yok. Ne kızıyonuz be

tavuğu eti güzelce pişir ver eline yesin baktın yemiyor o zamna çorbalarda pürele gitsin.
ee dinsizin hakkından imansız gelir kat püre yap yermisin yemezmisin.

ventolin işe yarıyormu biz ilk defa kullancaz

bizede sürekli geçmeyen öksürük olunca ventolin vermişti.ve iyi gelmişti.

Ayşegül o kadar misafir koyun koyuna mı yatacakmış.15 kişi senin evine nasıl sığacak 3+1 4+1 e sığamaz o kadar kişi .
alanya değilki burası gece sabaha kadar otursun muhabbet etsinler gündüz denize gitsinler .Kahramanmaraş işte ne yapacaklar gelipte.

doğum günün kutlu olsun mehmet daha nice doğum günleri kutlarsın inşallah ailenle sevdiklerinle allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin

İyi ki doğdun Mehmeeeettt

doğum günü kutlu olsun mehmet paşanın.
özletiyosun kız nedime kendini gelmiyon pek buralara.

geçmiş olsun.ıhlamur içirmeye çalış sibelcim yumuşatır..çabuk düzelir inşallah.

doğum günün kutlu olsun mehmet daha nice doğum günleri kutlarsın inşallah ailenle sevdiklerinle allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin

oglusumun bıtanecık teyzelerı hepınıze cok tesekkur edıyorum daha alıntı yapamadıgım teyzemız varsa bızı affetsın ınsallah hayırlı yasları olur yavrumuzun

papatyam guzum ben 4 gun once kutladım oglanın dogum gunu aceleden dermısım saka bı yana bız ıkı dogum gunu yapacagımız ıcın ılkını evımızde kutladık 4 gun once 15 gun sonrada ıkıncıyı kayserıde babannemızde kutlıycaz... resım eklemek ısterdım amaaa yuklemem uygun degıl bı ara face acarsam gosterırım datlum bız fazla susleme yapamadık masa harıcı darısı seneye oglanın aklı erınce abartırız dıyor babası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…