offf uyandı 25 dk salladım gerı uyuttum
bu aralar bariz uykuya direniyor
dun gece yorgundum yattım,ersin 45 dk sallamış ayagında gozu kapanıyo zorla acıyo dıyo...
noluyo anlamadımkı.
belki dişlerdendir
Kaynanam pırasa yemeği yapmıştı canım .Bende brokolileri haşlayıp salata yapacağım .Birde tarhana çorbası yaparız işte başkada ne yapcaz .Bugün sebze günü
kızlar ben çıkıyorum çocuklar istiyor azcıkta onlar oynasınlar, herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz inş
offf uyandı 25 dk salladım gerı uyuttum
bu aralar bariz uykuya direniyor
dun gece yorgundum yattım,ersin 45 dk sallamış ayagında gozu kapanıyo zorla acıyo dıyo...
noluyo anlamadımkı.
afiyet olsun.Kaynanam pırasa yemeği yapmıştı canım .Bende brokolileri haşlayıp salata yapacağım .Birde tarhana çorbası yaparız işte başkada ne yapcaz .Bugün sebze günü
kızlar ben çıkıyorum çocuklar istiyor azcıkta onlar oynasınlar, herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz inş
anamm ayşegül yatılı misafirinmi geliyo ...allah kolaylık versin neyse yardım ederlermiş...defne yürüyomu kız?
zeynep uyku düzeni bizimde bozuldu yaa saatlerce savaşıyorum gündüz uykusu için ama malesef 1 e düştü gündüz uyykusu oda çok kısa
ederler sağolsunlar..
evet 1,5 aydır yürüyo tatlım..
ayy maşallah...kaçırıyorum ben çoğu şeyi ya kusura bakmayın
cnm tabiki benim eşimde kabul etmez hayatım millet bişy lazımmı die sorsa bende hayır deil derim ama biyere giderken eğer ailecek giyosak annemlerle balıkesire teyzeme felan bişiy ler alır giderim onu demek istedim onca kişi git üstüne çöker gibigirerler mutfağa.yardımcı olurla sağolsun.ama şu nerde bu nerde diye yine kendim yapıyom işimi.
yok diyemem zaten.gelsinler.gelince yaparlar yardım etmeye çalışırlarda benim eşim kabul etmez gerek yo der.o kadar masrafa girer ama yinede şu yok dedirtmez kendi yapar.
..
Sağol canım sizede.
afiyet olsun.
bende yarım saattir telefonla görüşyordum.alanyaan dostlarımız hala arıyorlar.valla iyce özledik birbirimizi.dost arkadaşlarım var.şimdi olsaydınız şunu yapardık bunu yapardık deyip duruyorlar.insan ahh diyo.
bende bi defneyi yatırayım.uyursa
uykusuzluk ipeğin genel modu ama 2-3 gündür coştu...
uyanınca bı bakayım yeni diş mi geliyor.
cnm tabiki benim eşimde kabul etmez hayatım millet bişy lazımmı die sorsa bende hayır deil derim ama biyere giderken eğer ailecek giyosak annemlerle balıkesire teyzeme felan bişiy ler alır giderim onu demek istedim onca kişi git üstüne çöker gibiaman neyse tarif edemedim anlamışındır ayşegül
anladım kızz.bizde bi yere gidence bişey istiyonuzmu deriz ama onlarda gerek yok der ama biz genede alır geliriz.onlar belki utanıyo söyleyemiyo derz.eşimin aileside boş gelmez zaten.sağolsun kaynanam sayçamdan bulgura.un.yufka.börek.yeşillikten herşeyi getirir.hem bahçeleri var .hemde abisi pazarcılık yapıyo.herşeyleri oluyo yani.gelirken bizede getir gibi geliyo ama eşim tembihliyodu getirmeyin diye.bakalım ne olcak.
Kız Burcu ile Zeynep bacılar yanlış anladınız beni çorba zati onu diyomSebze et neyin bişey yemiyo diye üzülüyom diyom yoksa emsin benim de bi şikayetim yok. Ne kızıyonuz be
ventolin işe yarıyormu biz ilk defa kullancaz
ee neler yaıcaksın.yada varmı bi plan.??
bacım çok geçmiş olsun.yaa zor gerçettende.inşallah temiz çıkar sonuçlarınız.bünye zayıf olabilir..
ee o zaan şu balcıya git bakalım faturayla gel demiştiya
geçmiş olsun.kız senin taşınmayla ilgili yazmıştım az çok bişey.okudunmu.?? ne edeceksiniz şimdi.
İyi ki doğdun Mehmeeeettt
doğum günü kutlu olsun mehmet paşanın.
özletiyosun kız nedime kendini gelmiyon pek buralara.
geçmiş olsun.ıhlamur içirmeye çalış sibelcim yumuşatır..çabuk düzelir inşallah.
Selam hanımlar nasılsınız
Son sayfadan gördüğüm kadarıyla Ayşe . Burak ve tüm hasta miniklere çok ama çok geçmiş olsun .Tez zamanda iyileşsinler inş.
Mehmet iyi ki doğdun daha nice senelere ailenle sevdiklerinle girersin inş.
Hayırlı , huzurlu , mutlu , sağlıklı , başarılı upuuzun ömürlerin olsun inş.
Dün buraya acayip kar yağdı ya bir gün öncesi sabaha kadar şakır şakır yağmur yağdı .Dün sabah bir kalkttım heryer kar ne ara yağdıda birikti anlamadım .Ama yılmadım karlara rağmen kardeşimle çarşıya çıktım .Demiralp paşanın hediyesini yolladım .Bugün eline ulaşacağını söylediler bakalım umarım ulaşır
sağol fatoşcum,aras aşısını olamamış vardır bir bildikleri canım,belki daha sonradan yaptırılabilir aşısı,doktorunla konuş bakalım ne diyecek....
Mehmet Paşa iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun teyzem
didemcim bizde seni merak ediyrduk nerelerde diye,çok geçmiş olsun canım inş.tahlil sonuçlarıda iyi çıkar
geçmiş olsun canım inş.verdiğin ilaç iyi gelir ilerlemeden düzelir sibelcim.....
hoşgeldin tuğbacım nasılsın canım sarı civciv nasıl,bizim burayada dün kar yağdı birazcık ama sonra kesildi .
hoşgeldin canım nasılsın ecenaz nasıl,biz atlattık doğumgünümüzü çok şükür darısı sizlere inş......
doğum günün kutlu olsun mehmet daha nice doğum günleri kutlarsın inşallah ailenle sevdiklerinle allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?