merhaba
ayrı düştük yine özledim...
ama 1-2 güne kadar evime internet bğlnıyo daha sık gelicem inş...
çoğu kuzumun doğumgünüsünü kaçırdım,hepsininki kutlu mutlu olsun...nice yşlr görelim inş..
dün gecede ço kkötü şeyler oldu hiç uyuymdık
üst komşumun kızı öldü dh yeni kendime geliyorum allah yaşatmasın kimseye çığlıklrı çınlıyo kulğımda
kızlar selam herkes nasıl
biz doruk u kontrole götürdük. hastalık kontrolü çok şukur iyileşmiş biseyi kalmamıs.
bu arada doruk yürüyor artık. hızlanması için çalışacağız
bizmkide aynı yürümüyo hala 3-5 adım atıyo ama devamı gelmiyo bi türlü çok korkuyo zorlamıyom elbet onunda zamanını herşeyde olduğu gibi kendi belirlicek..
aynen bende öyle yapıyorum şikerim..utku 14 aylık yürüdü kanımca buda öyle yürür..aman acelem yok ondan sonra ömür boyu yürücek zati..ama yürüyenleride görünce çok hoşuma gidiyo
Burak ve Doruğa maşallah.
ayrıca doruk iyileşmiş çok sevindim.Duruda iyi gibi ama şu gece ağlayarak uyanmalar huy kaldı sanki .ağlıyor burdayım kızım diyorum bakıp yatıyor hani ağrısı olsa devam eder ama yok susuyor .gece göz göze gelmeden uyuyamıyor anlaşılan.olsun iyi olsunda ben uykusuzluğa razıyım.
Duru da yürümüyor hatta ayakta bile durmuyor ama ben ısrar etmiyorum annem bazen edince ben kızıyorum ben edince babbam kızıyor zincirleme çoçuğu rahat bırakalım diye tetiklilyoruz birbirimizi.canı ne zaman isetrse yürüsün elbet zamanı var diye düşünenlerdenim.
Selam arkadaşlarım. Ancak girebildim. Doğum günümüzü kutlayan tüm arkadaşlarımıza ve annelerine bütün iyi dilekleri için teşekkür ediyoruz. Rabbim nice yıllar nasip etsin çocuklarımızla birlikte.
Vee benim de oğlum artık tamamen yürüyor teyzoşları. Birkaç adım gidiyordu epeydir ama 2 gündür artık bildiğiniz yürüyorÇok çok mutlu oldum şükürler olsun. Doğum gününde misafirlerini karşılar artık Bir de oynayışı var zaten tam köçek kız olcakmış yanlış olmuş. Ayakta daha bi güzel oynuyo. Tabi bol bol da düşüyo o da tuzu biber
Esra, Mertkan ve Ömer doğum gününüz kutlu olsun kuzucuklar. Nice güzel seneler görün şansınız bahtınız açık olsun inşallah.
günaydın herkese..
2 gündür biz de gece neden olduğunu anlamadığımız ağlamalarla uykusuz kalıyoruz..ne yapsak susup uyumuyor..bugün de işe geç kaldım,ne alarm çalmış,ne zırt diye 7,7.30 da uyanan burak uyanmış..8.10 geçiyodu kalktığım..kafam sepet gibi..
günaydın millet...naber..
bim e gidicem harnup pekmezi almaya...buro uyuyo uyanana kadar bi kahvaltı edip geleyim..
günaydın...
bizdede durumlar pek farklı değil kızlar.
ipek feci durumda bu aralar. bensiz adım atmıyor. akşam hep aramızda. uyutuyorum yanından 1 dk ayrılıyorum su içmeye yada wc için,gözünü açıyor eğer yoksam başlıyo ağlamaya... akşam 8 ipek uyuyor ben wc ye bile gidemiyorum. elimi tutuyor ne kadar dalarsa dalsın ayrıldığım an ağlıyor. hayatım bitti resmen. özel hayat zaten kalmadı. ersinde rahatsız bu durumdan. birbirimize 1 dk ayıramıyoruz artık. ne yapıcam bilmiyorum. pedagoglar 1 yaşa bakar mı? bakarsa ciddi ciddi gidicem. dün akşam tuvalete zor gittim. zor... böyle anlatıyorum inanın abartmıyorum kızlar. 1-2 pedagogla görüşücem bakalım bi işe yarayacakmı. böyle gitmiyor...
ay kızlar ecrin bugün kahvaltını sorunsuz yaptı çok şükür çok mutlu oldum ya
ekmeği peyniri yemiyodu yumurtayıda aman aman yemiyo artık çok bunalıyodum sabahları
bugün ne yaptım :86:
bayat ekmek vardı biraz ufaladım üstüne biraz süt döktüm
tereyağ koydum biraz tavaya onları biraz pişirdim
sonrada biraz peynirle 1 yumurta kırdım üstüne birazda öyle pişirdim valla afiyetle yedi
kahvaltıda tarif arıyanlara tavsiye ederim
burcu bence durununki geçici,dediğin gibi iğneye gideceği geliyordur aklına..bir süre sabır göstericen bacım,yapacak bişey yok..
burak altını açtırmamaya devam ediyor,çünkü ishal ve pişik olmuşher açtığımızda kremliyoruz ama kızarıklığı geçmedi..herhalde zor bi diş çıkartıyo,huysuzluğu ondan,diş ishal yaptı,ishal de pişik yaptı ne zormuş ya herşey..
pedagoglar bakar 1 yaşa..sana ve eşine mutlaka faydalı bilgiler verirler bence zeynep..insan gitmekte kararsız kalıyor ama gidince de iyiki gitmişim diyor..bence ihmal etmeden git,sizin için de iyi olur..
Anladım. bende araştırıyorum şu baston puset olayını. şu anda gördügüm en sağlam kullanışlı olanların chiiconun caddy serisi oludğunu düşünüyorum. Biraz pahalı ama baya uzun süre kullanılacak sanırım. sonucta cocuklar yürüse bile bir yerlere giderken bu pusetleri taşıyacağız. bakalım karar veririm bu hafta artık.
Ebrucum fuar yeşilköyde. gidersen haberimiz olsun.
Kızlar D vitamini devam ediyor mu?
kızlar dun oglum dustu basını vurdu cok kotu sisti ve morardı krem buz fılan koyduk ama yınede pek fayda etmedı butun gecede uyumadı
esımde surat edıp laf soyluyor sankı ben ıttım cocugu
topa vuracam dıye dustu ustelık topu koyan oraya esım
sonra hatasını anladı ama hıc pas vermıyorum
cocuk bu dusecek tabı suclu aramasına hıc gerek yok
dün bizimde başımıza ne geldi ödüm patladı duru odada oyuncaklarıyla oynuyodu bende banyoda lavoboyla tuvalate cife döktüm lavoboyu yıkıyorum tuvaltede arkamda kalıyo suyuda açtım o sesden durunun geldiğini farketmedim bi arkamı döndümki bizimki kalmış tuvalatin içine elini sürüp cifi ağzına alıyoken yakaladım hemen ağzını ellerini yıkadım ama bu seferde yuttumu yutmadımı diye düşünüp durdum ama ilk hamlede yakalamıştım allahdan çocuk işte bir an boş bırakmaya gelmiyo..
ayşegül gelmemiş bugün,kocası evde heralddee :)
Selamlar hayırlı cumalar kızlar
Bizde bu sabah aşımızı olmaya gittik .Bacağımızdan zatürre, kolumuzdan da diğer aşımızı olduk .Haliyle iğneler girerken biraz ağladı ama o kadar olur çabuk sustu benim paşa oğlum .Hemşire bu aşılar ateş yapmaz dedi ama inş. yapmaz .Bellide olmazmış diş çıkarma dönemi olduğundan ateşte olabilir dedi
Umarım olmaz .Bir dahaki aşı Ağustostaymış çok şükür ki
bizim doktorda devit ve ferroya devam dedi..
kızlarr bıldırcın yumurtası kullanan varmı aranızda ben süte geçtim 2 hafta oldu mamayı keseli içine atsam 1 tane olurmu acep erkenmi.çok faydalı imiş çocuklara...
Bizim ezcaneye ardım sordum şimdi su çiçeği aşısı 67 tl kızlar.ehh fena değil mecbur alacağız.
Yaren sen işten niye ayrılıyıorsun?
Burcu ben arada güncellerim boşver. Taş atıp kolum agrımıyor. Belki bir alıcı bulunur. Bu arada sende vermiş olursan arayana satıldığını söylersin
Bu arada bu su ciceği oluyını ben sordum doktorumuza "15.aydan önce su çiceği kaparsa ne olacak" dedim. hicbirsey olmicak bağısıklık kazanacak dedi. bence insanları boşu boşuna telasa sokuyorlar. bu hastalık herzaman aynı tehlike. ya ellerinde aşı var yada başka bizim anlamadığımız bir nedeni var bu olayın. siz hic etrafınızda gördünüzmü su çicegi olan cocuk.
çocuğun faceye resmini koydum 10dk sonra üstüne komodinin çekmecesini düşürdü...kulağının kenarı yırtılmış( çok ağladı yavrum uyudu şimdi...
üff ben haftaya değil,sonraki hafta gidiyormuşum doktora..tarihler karışmış :) tüh sevinmiştim 1 hafta sonra göreceğim diye.
ya bizimde normalde su cıcegı asımız 15.aydaydı
ama doktor gelecek aya aldı. martta yapıcam dedı.
malum ıpek rısklı grupta,hasta olmaması gerek. hele de boyle agır hastalıklar.
o yuzden mumkun oldugunca erkene alalım asıyı dedı martta yapıcak aşısı.
riske edemem,hele hele kalbınde boyle bı sorun varken ve hasta olmaması gerekırken asla rıske edemem.
hatta gelecek kış başında grıp aşısı yaptırıcaz. normalde kucuk cocuklara pek onermem ama ıpek rısklı grubun ıcınde yıne yaparız dedı doktor...
çocuğun faceye resmini koydum 10dk sonra üstüne komodinin çekmecesini düşürdü...kulağının kenarı yırtılmış( çok ağladı yavrum uyudu şimdi...
ya bizimde normalde su cıcegı asımız 15.aydaydı
riske edemem,hele hele kalbınde boyle bı sorun varken ve hasta olmaması gerekırken asla rıske edemem.
hatta gelecek kış başında grıp aşısı yaptırıcaz. normalde kucuk cocuklara pek onermem ama ıpek rısklı grubun ıcınde yıne yaparız dedı doktor...
bende koyuyorum ertesi gün en fazla 2 gün sonra kaldırıyorum.çok çabuk nazarlanıyorlar.
geçmiş olsun neyi ne yapacakları hiç belli değil artık.
bende eczacı ile konuşurken biliyor geçen aşı sonrası uğradık eczaneye ama duru yeni aşı oldu sen bi dr una sor aradan 1 ay geçmesi gerekiyor en az dedi.demekki seninkide öyle geçmesi gereken süre geçince yapacaklar.
bilmiyom ayşegül ama artık çok bunaldım
araştırıyorum. olmadı götürücem. destek almam gerek kendi kendime aşamıyorum.
özlemle konuştuk öğlen sağolsun aradı beni,mememi acaba derdi. memeden kessem düzene girermiyiz biraz acaba???
yaptırcam bacım gelecek ay. alabildiği kadar erkene alıyor aşıları kadıncağız sağolsun.
öylemi diyon.. bencede derdi benle ama... off bakalım bacım.sen doktora danış memeden kesmen gerekiyorsa kesersin.ama bence dahada zor olur gibi geliyo.onlar olmazsa nasıl sakinleşecekler..benceee ama bence tabi.meme oldugnu sanmıyorum..
gorusuruz canım.cadıyı uyutayım.yemegimi yapayım.vakit kalırsa gelirim.degilse herkee iyi akşamlar.
burcu yap 2 tane daha bak bakayım hangısını daha cok el ustunde tutan yasamadan bılınmez dımıayy hülya yeni maraton başladı sana valla. ilk ayların rahat ama tam ağırlaştığın zaman haziran temmuz ve sıcaklar oda kayseri sıcakları fena kavuracak seni .yine mayısta kalsaydın keşke ama tam planlamıyınca yumurtadan hangi ay çıkarsa bahtına.
acaba 2. çocukmu daha korunacak ilk çocuk mu daha çok sevilecek ilk göz ağrısı denecek bunu yaşamadan öğrenemiyeceğim galiba.
şayet 2-3 çoçuğu olan anneler sanki durgularını anlatırken ilk çoçuğun hatrı kalmasın diye az yalancık diyo gibime geliyor.hani o ilk daha farklı olur yeri gibime geliyor ama 2.de çok küçük yada 3. de off yaaa anlatabildim mi bilmiyorum...
ilk çoçuk kadar kadar kadar işte
öylemi diyon.. bencede derdi benle ama... off bakalım bacım.
gorusuruz canım.
burcu yap 2 tane daha bak bakayım hangısını daha cok el ustunde tutan yasamadan bılınmez dımı
oldular burcucum....yok kız benim ablamda kardeşimde bekar daha :) hemen vereceğim kullanacak değil yani.hadi inşallah belkide ablam evlenirde hemen hamile kalır.artık evlenme yaşıda geldi ama harıl harıl çalışmaktan cevresine bakıp koca bulacak zamanı bıle yok
selma sen su çiçeği aşısı yaptırmışmıydın oğlanlara ?
Hülyanın iş yerinde bi adamın çoçuğu olmuş ağzının içine kadar yaraymış.ben yaptırıcam.
kerem benim ilk gözağrım onunla anneliği yaşadım ilk defa,erene hamileyken kereme haksızlık yapıyormuşum gibi geliyordu, bide ikincinin de erkek olduğunu öğrenince üzülmüştüm azcık ilk önce kız demişlerdi kendimi öyle hazırlamıştım çünkü, oda var tabi ,ereni kerem kadar sevemiycem gibi geliyordu,ama öyle olmuyor hepsinide aynı seviyorsun canım ayrım yapılmıyor kızımıda,oğluşlarımıda aynı seviyorum ben..ayy hülya yeni maraton başladı sana valla. ilk ayların rahat ama tam ağırlaştığın zaman haziran temmuz ve sıcaklar oda kayseri sıcakları fena kavuracak seni .yine mayısta kalsaydın keşke ama tam planlamıyınca yumurtadan hangi ay çıkarsa bahtına.
acaba 2. çocukmu daha korunacak ilk çocuk mu daha çok sevilecek ilk göz ağrısı denecek bunu yaşamadan öğrenemiyeceğim galiba.
şayet 2-3 çoçuğu olan anneler sanki durgularını anlatırken ilk çoçuğun hatrı kalmasın diye az yalancık diyo gibime geliyor.hani o ilk daha farklı olur yeri gibime geliyor ama 2.de çok küçük yada 3. de off yaaa anlatabildim mi bilmiyorum...
ilk çoçuk kadar kadar kadar işte
doktorunda öyle uygun görüyorsa yaptır tabi canım,ya bizimde normalde su cıcegı asımız 15.aydaydı
memeden kesmeyide doktorunada bir danış istersen canım bu aralar hepsinde var bir anormallik neden böyleler bende anlamadım.....bilmiyom ayşegül ama artık çok bunaldım
araştırıyorum. olmadı götürücem. destek almam gerek kendi kendime aşamıyorum.
özlemle konuştuk öğlen sağolsun aradı beni,mememi acaba derdi. memeden kessem düzene girermiyiz biraz acaba???
yaptırcam bacım gelecek ay. alabildiği kadar erkene alıyor aşıları kadıncağız sağolsun.
saçlar çekilmez cici yapılır anneye ablaya cadı defneoff açlarım çok uzadı ya.seciyorum uzun saçı ama bakımı taraması.saç kremi yetmiyo bize.yok yok kestirmeye kakak verdim.şöyle oyun hizası kestirecegim.şu hafta sonu gelsinde koca evdeyken kestirip attıracagım saçları
bide defnenin gazabına ugruyo saçlarım.ayy çok fena çekiyo.bi bana dalıyo bi zeynebe..
bende kocamın saçlarını veriyom ellerine am babayı cek diyom.yemenle çekkimoy.benimki kırılıyo gülmekten kıyamıyo babasına diyo.ne kıyamayacak senin saç acıcık.zevk almıyordur senden illaki uzun saç olup onu bi sürükleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?