2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya bizimde normalde su cıcegı asımız 15.aydaydı
ama doktor gelecek aya aldı. martta yapıcam dedı.
malum ıpek rısklı grupta,hasta olmaması gerek. hele de boyle agır hastalıklar.
o yuzden mumkun oldugunca erkene alalım asıyı dedı martta yapıcak aşısı.
riske edemem,hele hele kalbınde boyle bı sorun varken ve hasta olmaması gerekırken asla rıske edemem.
hatta gelecek kış başında grıp aşısı yaptırıcaz. normalde kucuk cocuklara pek onermem ama ıpek rısklı grubun ıcınde yıne yaparız dedı doktor...

allahım yardım etsin.bannesine babasına.bmekani cennet olsun.çok üsüldüm.bende kolay kola unutamıyorum böyle durumları.

kızlar selam herkes nasıl

biz doruk u kontrole götürdük. hastalık kontrolü çok şukur iyileşmiş biseyi kalmamıs.

bu arada doruk yürüyor artık. hızlanması için çalışacağız

maşallah.ne güzel..

bizmkide aynı yürümüyo hala 3-5 adım atıyo ama devamı gelmiyo bi türlü çok korkuyo zorlamıyom elbet onunda zamanını herşeyde olduğu gibi kendi belirlicek..

aynen bende öyle yapıyorum şikerim..utku 14 aylık yürüdü kanımca buda öyle yürür..aman acelem yok ondan sonra ömür boyu yürücek zati..ama yürüyenleride görünce çok hoşuma gidiyo

hiç dert yokk.zamanı gelece öyle yürüyecek.

aynen yaa.ısrar niyeki.çocugun canını sıkmaktan başka ne olurki.o yine bildigini okuylo..bak ben yedirebsilmek için bin takla attım.şimdi kendi kendine yemeye başladı.boşuna paraladım kendimi.

oyy minik tosbaam yürürmüş demekk.maşallah.kız köçek deme tosunuma

yaa..bi nedeni vardır yaaa..ayırdınızmı odasını.belkide yalnızlıktan ağlıyordur hülya.hım

günaydın millet...naber..
bim e gidicem harnup pekmezi almaya...buro uyuyo uyanana kadar bi kahvaltı edip geleyim..

ben bugün gittim kalmamış.

offf bi danış bakalım.bu kız neden böyle yaa.ben bile üzülmeye başladım artık..
bizim defne bugün çok güzel uyudu.allıhım maşallah..iyi bi uyku çektim

o maşallah yaa.benim kız menüyü yediginde sanırım 2 yaşında olur

biliyorsundurda.travazol diye kremi biliyorsun dimi.ilk gün rahatlatır ikinci günü bişeycigi kalmaz.benim evemde muhkka bulunur..her alt deişytirmede kullan bacım.bide ben dalin pişik kremi kullanırım..

pubet çok çok kullanışlı.evet büyüyüncede çok rahatlık .yürürler sonra yorluncada oturuyorlar.kendileri kalkıp oturuyo.valla bende alacagımda.bi arabayı az daha kullanayım.ayy yesyeni duruyo.bendemi satsam.hiç böyle bişey yapmadım ben.ama satsam çok iyi olur.malum bi daha çocuk düşünmüyoruz.arabada çok yeni duruyo.brine verecegme aslında satıp pusetin üstünü tamamlasam çok iyi olur.

Kızlar D vitamini devam ediyor mu?

biz vermiyoruz.hemde 4 aydan beri.gerek yok dedi doktorumuz.

ay geçmi oysun dikkat etmek lağzım bunda sonra.yürüyorlar koşuyorlar.

oyy allah korusun.beni kızında bu tür şeylede ilgisi var.bende hep üst rafyara kaldırıyorum.değise acacak

ayşegül gelmemiş bugün,kocası evde heralddee :)

ögle arası evet evde oluyo.ama ben açamıyorm yaa.yeme pişir.eve temezle.karınlarını doyur ögleden sonrayı buluyorum yaa.

aşıları yanasın civcivee.

bıldırcın biberon içine hiz atmadım.ama zeynepte bıldırcın haşlayıp yerirdim.ama bizde alerji yapmıştı. doktor bi daha verme tavuk yumurtası daha güvenelir demişti. oyüzden defneyede vermeyi düşünmüyorum.

Bizim ezcaneye ardım sordum şimdi su çiçeği aşısı 67 tl kızlar.ehh fena değil mecbur alacağız.

aynen kesin vurulmalılar.

kendim gördüm.zeynep haztanede yaşıyordu hasztaydı.yanımıza su çiçeginden ateşlenen bi bebeği getirmişlerdi..ama bi gör.nokta nokta hep.kirpiklerinin üztüne kadar.acayip huylandım.dorto agittim ve aynı yerde durmayalım dedim.doktor bu gecmiş hali.artık bulaşmaz merak etme hem aşılı zeynep korkma demişti...gerçekten ağır geçiriliyo geçiren.

çocuğun faceye resmini koydum 10dk sonra üstüne komodinin çekmecesini düşürdü...kulağının kenarı yırtılmış( çok ağladı yavrum uyudu şimdi...

ee sileceksin demekkiii.ben görmedim daha..

üff ben haftaya değil,sonraki hafta gidiyormuşum doktora..tarihler karışmış :) tüh sevinmiştim 1 hafta sonra göreceğim diye.

olsun kuşum..hem cinsiyetide iyice belli olmuş olur.

evet iyi olur vurdurun siz erkenden..

defnede gec iyi uyudu şükür.bende şükür iyi bi uyku çektim.
uykusu geldi uyutayım hanımı.yemegimi etmedim.bugün dışarda dolandık gezdik.şimdiye kaldı
uyusunda yemek yapayım...

çocuğun faceye resmini koydum 10dk sonra üstüne komodinin çekmecesini düşürdü...kulağının kenarı yırtılmış( çok ağladı yavrum uyudu şimdi...

bende koyuyorum ertesi gün en fazla 2 gün sonra kaldırıyorum.çok çabuk nazarlanıyorlar.
geçmiş olsun neyi ne yapacakları hiç belli değil artık.

bende eczacı ile konuşurken biliyor geçen aşı sonrası uğradık eczaneye ama duru yeni aşı oldu sen bi dr una sor aradan 1 ay geçmesi gerekiyor en az dedi.demekki seninkide öyle geçmesi gereken süre geçince yapacaklar.

bilmiyom ayşegül ama artık çok bunaldım

araştırıyorum. olmadı götürücem. destek almam gerek kendi kendime aşamıyorum.
özlemle konuştuk öğlen sağolsun aradı beni,mememi acaba derdi. memeden kessem düzene girermiyiz biraz acaba???

yaptırcam bacım gelecek ay. alabildiği kadar erkene alıyor aşıları kadıncağız sağolsun.

evet 2 aşı arası 1 ay geçmeliymiş.
dolar dolmaz yapıcaz su çiçeğinide.

off açlarım çok uzadı ya.seciyorum uzun saçı ama bakımı taraması.saç kremi yetmiyo bize.yok yok kestirmeye kakak verdim.şöyle oyun hizası kestirecegim.şu hafta sonu gelsinde koca evdeyken kestirip attıracagım saçları
bide defnenin gazabına ugruyo saçlarım.ayy çok fena çekiyo.bi bana dalıyo bi zeynebe..
bende kocamın saçlarını veriyom ellerine am babayı cek diyom.yemenle çekkimoy.benimki kırılıyo gülmekten kıyamıyo babasına diyo.ne kıyamayacak senin saç acıcık.zevk almıyordur senden illaki uzun saç olup onu bi sürükleyecek

sen doktora danış memeden kesmen gerekiyorsa kesersin.ama bence dahada zor olur gibi geliyo.onlar olmazsa nasıl sakinleşecekler..benceee ama bence tabi.meme oldugnu sanmıyorum..

Son düzenleme:
cadıyı uyutayım.yemegimi yapayım.vakit kalırsa gelirim.degilse herkee iyi akşamlar.

Son düzenleme:
ayy hülya yeni maraton başladı sana valla. ilk ayların rahat ama tam ağırlaştığın zaman haziran temmuz ve sıcaklar oda kayseri sıcakları fena kavuracak seni .yine mayısta kalsaydın keşke ama tam planlamıyınca yumurtadan hangi ay çıkarsa bahtına.
acaba 2. çocukmu daha korunacak ilk çocuk mu daha çok sevilecek ilk göz ağrısı denecek bunu yaşamadan öğrenemiyeceğim galiba.
şayet 2-3 çoçuğu olan anneler sanki durgularını anlatırken ilk çoçuğun hatrı kalmasın diye az yalancık diyo gibime geliyor.hani o ilk daha farklı olur yeri gibime geliyor ama 2.de çok küçük yada 3. de off yaaa anlatabildim mi bilmiyorum...

ilk çoçuk kadar kadar kadar işte

sen doktora danış memeden kesmen gerekiyorsa kesersin.ama bence dahada zor olur gibi geliyo.onlar olmazsa nasıl sakinleşecekler..benceee ama bence tabi.meme oldugnu sanmıyorum..
öylemi diyon.. bencede derdi benle ama... off bakalım bacım.
cadıyı uyutayım.yemegimi yapayım.vakit kalırsa gelirim.degilse herkee iyi akşamlar.
gorusuruz canım.
burcu yap 2 tane daha bak bakayım hangısını daha cok el ustunde tutan yasamadan bılınmez dımı

öylemi diyon.. bencede derdi benle ama... off bakalım bacım.

gorusuruz canım.

burcu yap 2 tane daha bak bakayım hangısını daha cok el ustunde tutan yasamadan bılınmez dımı

EVET İŞTE YAŞAMAK LAZIM nedense ayıramıyorsun ikisinin sevgiside aynı diyenler bana inandırıcı değilmiş gibi geliyor.

oldular burcucum....
kerem benim ilk gözağrım onunla anneliği yaşadım ilk defa,erene hamileyken kereme haksızlık yapıyormuşum gibi geliyordu, bide ikincinin de erkek olduğunu öğrenince üzülmüştüm azcık ilk önce kız demişlerdi kendimi öyle hazırlamıştım çünkü, oda var tabi ,ereni kerem kadar sevemiycem gibi geliyordu,ama öyle olmuyor hepsinide aynı seviyorsun canım ayrım yapılmıyor kızımıda,oğluşlarımıda aynı seviyorum ben..

doktorunda öyle uygun görüyorsa yaptır tabi canım,

memeden kesmeyide doktorunada bir danış istersen canım bu aralar hepsinde var bir anormallik neden böyleler bende anlamadım.....

saçlar çekilmez cici yapılır anneye ablaya cadı defne

Zeynep bence bırak emdiği kadar emsin çoçuk rızkını kesme.sütün çekildikten en fazla 1 hafta sonra başlarsın ben ne yaptıma.şimdilik evdesin çalışmıyorsunda zor biliyorum anlıyorum ama yapışmak istiyorsa yapışacak yapacak birşey yok.dr kes dese ile ben kesmezdim en azından mayıs hazirana kadar sabret ver emsin sonra sıcaklarda emmeler sıcaklar sende tahammül edemezsin.kayınvalideni çağır gece o baksın sen ersin le dışarı çık arkadaşlarla falan toplan sıkıldın bunaldın tabii.

Annem önceden çok hevesliydi doğur 1 tane daha ben bakıcam diye artık kabulde etmez.az once annemle konustum duruya çorba içirmeye çalışıyor kaşığı bana vereceksin diye ağlıyormuş.kaşığı vermiş tabii kaşık tutamaz ya bu seferde sinirlenmiş atmış kaşığı aliyle saçı yüzü,masası her taraf çorba sinirden ağladım diyor :) eee ilk zamanları gazı ile söylemişti tabii ben bakarım diye.

burcu kız bende hep merak ederim ikinci bebekte ilkindeki gibi heyecan oluyomu sevgisi aynı oluyomu die yaşamadan bilemicezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…