fatocum ne iyi yapmışsın topiği açmakla..devam edebilicez ne güzel burdan.benim oüluşumda 31 ocakta geliverdi dayanamadık 12 şubata kadar :)) ama iyiki gelmişşş hoşgelmişş.. :)) uyku aynen bendede var ama ne hikmetse gık dese uyanıyorum eskiden olsa nerdee top atsalar kalkmazdım. işte mucize dedikleri bu allah'ım hepsine uzun ömür tatlı uykular versin
sorma aynı dert bendede var canım ah bi gelse şu kırk bakalım neler oluyoselam kızzlarrr ya benim kızda geceleri hiç uyumuo sürekli emmek istio napcam ben ya taş çatlasın bir saat uyuyup kalkıo zilli herkes bölemi kırkı çıkınca geçer diyolarrr ama
ayşegülcüm canım defnenin resimlerini gördüm çok tatlı bir bebek maşallah tekrar tebrik ederim seni, benimde kızım bugün 15 günlük oldu, bir hafta annem kaldı bizimle,bir haftadırda kaldım 3 çocukla okullarda tatil, bütün gün koşturuyorum allahtan kızım uslu, beni fazla üzmüyor çok şükür, alışacaz artık canım .....
kızlar epidural yaptıran var mı aranızda? devam eden yan etkileri vs var mı bilgilendirir misiniz?
bende epidural sezaryan oldum şükürler olsun hiç bi sorun yaşamadım canımkızlar epidural yaptıran var mı aranızda? devam eden yan etkileri vs var mı bilgilendirir misiniz?
Selam kızlar bu topik çok iyi oluş fatmacım teşekkür ederiz...
Bizim Çınar'ımız da eceleci bebeişlerden 14 şubatta gelecekken 30 ocakda dünyaya gözlerini açtı bizim paşamız,çok şükür bize problem yaratmıyor fakat sarılık olduk 3 gün üst üste kan verdık hastanede düşene kadar bol bol emzirdim ve sonunda düştü çok şükür şuanda iyiyiz Allaha şükürler olsun uyku ve emme problemimiz yok bakalım böyle devam eder inşallah...
zehracım sarılığımız geriledi demişsin bizde olsuk sarılık( hastaneye yattık siz evdemisiniz nasıl tedavi oluyor bebişin
Canım öncelikle gözün aydın güle güle büyüt bebeğini..
Bizim sarılığımız 3. günümüzde başladı. değerimiz önce 10.8 sonra 14.3 çıktı. Doktorumuz 17 ve üzeri olmadan hastaneye yatırılmayacağını ve sürekli beslememizi söyledi. Bol bol ılık su ve sütün yetmediği durumda mama takviyesi yaptık 2 gün sonra 12.3'e düştü değerimiz doktorumuz artık kan testi istemedi. Dünde kontrolümüz vardı çok şükür daha iyi dedi doktor ama yinede çok dikkat ediyoruz teyzesi. Artık sadece emziriyorum. Canım sizde iyileşmişsinizdir inşallah nasıl oldu Gencer Kuzey?
bende başladım d vitaminine..uykuyu iyi uyuyor hatta fazla bile uyuyor ben uyandırıyorum emsin diye.yanlışmı yapıyorum bilmiyorum.ama dayanamıyorum aç aça uyuyo sanıyorum.iki saate bir uyundırıp emdiriyorum.bıraksam beş saat uyur.ama çok geliyo gözüme uyundırıyorum.siz ne yapıyorsunuz.bebekleniz ne kadaruyuyo.geceleri.ya saat başı uyanıyo.emip yatıyo.yada iki saate bir kalkıp emip uyuyo.geceleri iyide.gündüz daha fazla uyuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?