2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar herkese opuyorumnanaktan
bir kavga ettik adamla hem o lafı etti hemde hatasını anladı galiba habire süprizler çiçekler beni gezdirmeler kendini affettirmeye çalışıyor bende unutmuş gibi yapıyorum ama asla unutmuycam zamanı gelince pat diye yüzüne vurcam ay çok kötüyüm aklinialirimsmile
dün akşam evlilik yıldönümümüz diye beni yemeğe götürdü mertoşa babannesigil baktı bizde rahat rahat yemeğimizi yedik sonra gezdik güzel bir geceydi doğrusu :kedi: cuma günüde Allahın izniyle yola çıkıcaz kısa mısa tatil yapıp gelcez aman içim içime sığmıyor çoktandır evde sıkılmıştım bol bol gezicem sositososito

ay bende ole dıyorumda yanımda guzel bır gelınde gormek ısterım sahsen
bu arada bende yaptıracam sunnette bakamam dıye cok korkuyorum

öyle doğru diyonda ozman biz 2.planda olacaz...dayanamam valla...çok kötüyüm değilmi...annm gelcek banada 1-2günde zaten toparlanıyo..ilk gün çok fena oluyo ama napalım katlanacaz..erkek oluyoz kolaymı...

slmm
geçmişe bakamadım çok birikmiş herkes iyidir ve herşey yolundadır inş..
ZEYNEP hoşgeldin canım hadi geçmiş olsun eve yerleşmişsin güle güle oturun inş..ayy ben bilirim o taşınma işini hamileyken taşınmıştım bende
SıBEL gözün aydın cnaım maşallah paşama...

ohhh Allah mutlulugunuzu bozmasın canım tatıle mı gıdıyonuz kız nereye? heryerlerı sel basmış aman dikkat edin sizde

en az 5 sene burdayım bı daha taşınmam walla kaydirigubbakcemile3

bizim kız doldurdu altını (MAŞALLAHHHH)
bı degısıyım gelırım gene sonra kızlar sımdılık byby optuk hepınızı zuzumla...

Ben de öyle unutamıyorum yapılan bi şeyi Tuğba... Ohh gez bol bol canıom dağıt kafanı...

öyle doğru diyonda ozman biz 2.planda olacaz...dayanamam valla...çok kötüyüm değilmi...annm gelcek banada 1-2günde zaten toparlanıyo..ilk gün çok fena oluyo ama napalım katlanacaz..erkek oluyoz kolaymı...

Gözün aydın canım

ohh sefan olsun gez toz bizim içinde

hatasını anladıysa sorun yok demektir...gez kız valla çok iyi olur sizin için...ah benmde elime geçse..bizde düşünüyoruz ama 2çocukla nasıl tatil olur meçhul tabi.çocuklara bakmaktan tatil yapamayız...

kayseri buluşmasından resimleri göremedik daha hanımlar.bekliyoz haaa hadi ekleyin bakalım yafff.

essemayit, akpak, dineva, camdankalp38, tugba64, yaren_h, derinderen, zeynepb+, XSIDE
maşallah kalabalığız yine bugün...

kızlar ya mesaj yazarken renkleri değiştiriyosunuz ya yapamıyorum ben olmuyo nedenki?

yok canım yanlış anlamayın sakın ben zaten burdaki arkadaşların hiçbirinin unuttuğunu düşünmüyorum bu kadar bilgi birikiminden sonra nasıl unutabiliriz ki değil mi?
yine de arada bilgileri yenilemek lazım
bu sırada babysatarı kullanıp çok memnun olan önerenler vardı arayım dedim ama vaktim pek olmuyor.

kizlar birde bende unutkanlik basladi.. herseyi unutur oldum.. esim diyor ki bazen ayni soruyu ust uste 5 defa soruyormusum ve ben hic hatrlamiyorum.. ne yapcagimi unutuyorum..bir an bosluk oluyor..onceden hic bir seyi unutmazdim herseyi hatrlardim..

aynısı bende de var canım. salak gibi oldum ya. buluşmada kızların hep ismini karıştırdım evde zaten kardeşim kızıyor bana ismini karıştırdığımdan. ne yapacağımı sürekli unutuyorum. yemekler yanıyor makinede çamaşırlar kalıyor hatta kokuyor bile :kedi: galiba yoğunluktan sempatiksalakcinni

bende öyleyim.bişey almaya gidiyorum mutfağa başka bişeye dalıyorum.alacağımı unutup çıkıyorum...konuştuğum şeyleri unutuyorum bazen..eşim hatırlatıyo..şöyle demiştin die..bencede yoğunluktan ve yorgunluktan olsa gerek geçer ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…