teyzoşlar benm oğlum bugün erkek oluyooooo.......çok heyecanlıyız...
dineva inek sütü alerjisi olduğunu nasıl anladın?süt mü veriyordun ki ?
yok canım tabiki vermiyoduk benim sütümden geçmiş doktorumuz anladı kendisi çapada doçent birden vucudunda kızarıklıklar oldu acil giitik nöbetçi çocuk doktoru besin allerjisi dedi bıraktı sonra kendi doktoruna giitik iştahsızlık vardı 11 günde hiç kilo almamıştı koplunda egzamalar olmuştu kaksı sümük gibiydi bunlara bakarak teşhis kondu şimdi 6. ayı bekliyoruz taahliller yapılcak ben bu arada içinde süt olan herşeyi hayatımdan çıkardım ve çocuğun herşeyi düzeldi çok şükür
tamam şimdi anladım canım benim bi arkadaşımdada vardı gluten e karşı alerji.glutensiz yemek zorunda.ayy çok zor ama inşallah erken belli oldu çabuk tedavi edilir.arkadaşımdada koca kızdı 22-23n yaşında çıktı ortaya bi andan.oda tedavi oluyor.
yok teyzesi küçük oğlanımız...
büyük olanı daha kardeşi kadarken yaptırdık...
inş kızlarımızı gelinlikle oğlanlarımızı da damatlıklar görürüz...ayy böyle konuşunca çok üzülüyorum ben ya..duygulanıyorum..valla ben oğullarımı vermem kimselere kızlara falan..kıskanırım valla...:bbo:
Rabbim damatlığınıda göstersin inşallah.
ay bende ole dıyorumda yanımda guzel bır gelınde gormek ısterım sahsen
bu arada bende yaptıracam sunnette bakamam dıye cok korkuyorum
tamam şimdi anladım canım benim bi arkadaşımdada vardı gluten e karşı alerji.glutensiz yemek zorunda.ayy çok zor ama inşallah erken belli oldu çabuk tedavi edilir.arkadaşımdada koca kızdı 22-23n yaşında çıktı ortaya bi andan.oda tedavi oluyor.
Rabbim damatlığınıda göstersin inşallah.
inşallah teyzesi..:Saruboceq:
selamlar herkese opuyorumnanaktan
bir kavga ettik adamla hem o lafı etti hemde hatasını anladı galiba habire süprizler çiçekler beni gezdirmeler kendini affettirmeye çalışıyor bende unutmuş gibi yapıyorum ama asla unutmuycam zamanı gelince pat diye yüzüne vurcam ay çok kötüyüm aklinialirimsmile
dün akşam evlilik yıldönümümüz diye beni yemeğe götürdü mertoşa babannesigil baktı bizde rahat rahat yemeğimizi yedik sonra gezdik güzel bir geceydi doğrusu :kedi: cuma günüde Allahın izniyle yola çıkıcaz kısa mısa tatil yapıp gelcez aman içim içime sığmıyor çoktandır evde sıkılmıştım bol bol gezicemsositososito
slmm
geçmişe bakamadım çok birikmiş herkes iyidir ve herşey yolundadır inş..
ZEYNEP hoşgeldin canım hadi geçmiş olsun eve yerleşmişsin güle güle oturun inş..ayy ben bilirim o taşınma işini hamileyken taşınmıştım bende
SİBEL gözün aydın cnaım maşallah paşama...
bir kavga ettik adamla hem o lafı etti hemde hatasını anladı galiba habire süprizler çiçekler beni gezdirmeler kendini affettirmeye çalışıyor bende unutmuş gibi yapıyorum ama asla unutmuycam zamanı gelince pat diye yüzüne vurcam ay çok kötüyüm aklinialirimsmile
dün akşam evlilik yıldönümümüz diye beni yemeğe götürdü mertoşa babannesigil baktı bizde rahat rahat yemeğimizi yedik sonra gezdik güzel bir geceydi doğrusu :kedi: cuma günüde Allahın izniyle yola çıkıcaz kısa mısa tatil yapıp gelcez aman içim içime sığmıyor çoktandır evde sıkılmıştım bol bol gezicemsositososito
öyle doğru diyonda ozman biz 2.planda olacaz...dayanamam valla...çok kötüyüm değilmi...annm gelcek banada 1-2günde zaten toparlanıyo..ilk gün çok fena oluyo ama napalım katlanacaz..erkek oluyoz kolaymı...
bizim kız doldurdu altını (MAŞALLAHHHH)
bı degısıyım gelırım gene sonra kızlar sımdılık byby optuk hepınızı zuzumla...
yok canım yanlış anlamayın sakın ben zaten burdaki arkadaşların hiçbirinin unuttuğunu düşünmüyorum bu kadar bilgi birikiminden sonra nasıl unutabiliriz ki değil mi?rüvüşüm canım ben unutmadım boykotuu..ama hergün burda da bahsetmiyorum.senin verdigim anket linkini alıp arkadaşlarıma msn de dagıttım açıklamasını yaptım.(bu alie msn im).elimden geldigince dstek olmaya çalışoydrum.şahsi fikrim..:))))
kizlar birde bende unutkanlik basladi.. herseyi unutur oldum.. esim diyor ki bazen ayni soruyu ust uste 5 defa soruyormusum ve ben hic hatrlamiyorum.. ne yapcagimi unutuyorum..bir an bosluk oluyor..onceden hic bir seyi unutmazdim herseyi hatrlardim..
yok canım yanlış anlamayın sakın ben zaten burdaki arkadaşların hiçbirinin unuttuğunu düşünmüyorum bu kadar bilgi birikiminden sonra nasıl unutabiliriz ki değil mi?
yine de arada bilgileri yenilemek lazım
bu sırada babysatarı kullanıp çok memnun olan önerenler vardı arayım dedim ama vaktim pek olmuyor.
aynısı bende de var canım. salak gibi oldum ya. buluşmada kızların hep ismini karıştırdım evde zaten kardeşim kızıyor bana ismini karıştırdığımdan. ne yapacağımı sürekli unutuyorum. yemekler yanıyor makinede çamaşırlar kalıyor hatta kokuyor bile :kedi: galiba yoğunluktan sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?