2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de ne demir ne vitamin kullandım. Doktoruma sordum çocuk doktoruna sor bazıları bebekte kabızlık yapıyor diye önermiyor dedi. Çocuk doktoruna sordum ben çocuklarla ilgileniyorum dedi derken de ben de unuttum zaten almadım. Umarım kötü etmemişimdir.

iyi bari ateşi olmamış çok sevindim...darısı bizim başımıza...salıya aşımız..sünnetin yorgunluğu bitecek aşı başlıcak...bebekler ara ara böyle oluyo..bence oraya gittiğinde unutur kalabalıktan yorulur bir an önce yatmak ister kendiliğinden dalar gibi geliyo bana...

yaa benim oğlanda uykusuzz delirtiyo beni gözünden uyku akıyoyinede uyumuyo ağlıyo yırtıyo ortalığı bebekliğinden beri beşiğinde uyumuyo sevmemiş olabilirmi acaba pusette uyuyo iki büklüm gece yatırıyom beşiğine elli kere uyanıyo acaba sevmedim olabilirmi böyle bişey

selam kıslar dişim ağrıyoo benim bilemedim napıcamı parol içtim geçirmedi off Allah kimseye vermesin şu diş ağrısını pek fena
bu arada bende hiç kullanmadım doğumdan sonra ne demir ilacını nede vitamini içsemmi acaba çok halsizim belki bi yararı olur

Sen bana yazmışsın ama ben görmeden çıkmışımmm:bbo: Şimdi cevap vereyim. İyiyim. Sen nasılsın?a.s.

iyim canım seni merak etmiştimm.iyi olmana sevindimm..

aman aman maşallah duru hanımaa..benim tetanoz eylüldee.benimki 4.olacak..

yaa ben kullanmıyorum ilaç falan anca ilk 40 gün içti(
bu arada hayırlı olsun bakalım işin..

aa çok geçmiş olsun canım.ee ameliyat falanmı nasıl gidecek o çamur kızz..
tain için hayırlısı olur inşallah.

hoşgeldin zeynepp.maşallah hemen işini bitmiş kız yaz temezliginde bitmiş oldu ooh negüzel güle güle kirletin.ee anlat bakalım şi bir haftada eşinin aleisi ne diyy.çok geldilermii.nasıl iyi olaak gibi duruyomu.
bu arada maşallah ihek hanıaa.ben 6 damla veriyorum ..

canım üzülme herşey yoluna girecek inşallah.geçmiş omsun tekrar..

teyzoşlar benm oğlum bugün erkek oluyooooo.......çok heyecanlıyız...

oy oy maşallah delikenlı oluyo demekk.hadi bakalımm..saat kaçta oluyo..

aman aman maşallah diyelim o azamn.iyi iyi..amaan kısada olsaa gezin bacım bunun azı çogu olmazz.bak burda hava serin ona göreee.sen ince uzun kollu al derim.hava belli olmuyo..

yok canımolurmudaa.ne bilem ben hemen üzülüyorum..yanlış anlaşılmak istemem çünküü..baby satar numunlik istemiştim.geldi ama 5 numaraa.ayy onu kullanmama çook var.ama hagss kullanayımmı ne etsemm..

yaa gözümde it dirseği çıktı hahaha çok komik valla kapandı bi gözüm kızardı şiş..
bilirmisiniz it dirseğini :))) arpacıkda derler

kız bilirimmm.geçmiş olsunnn.evet sarımsak derler.ama en iyisi doktora gitde damla kullan bence..

evet burcu biz de 2 aşı olduk.. bu arada demir ilacını bana 9 damla dediler, sizlerin 4 damla mı :uhm:

biz 6 damla kullanıyoruz ..bilmem hep farklı farklı..

oldu da her seferinde kopyalamamı yapcam...

ya şunu bide bana anlatsana.bende yapamıyorum.te tek anrlatda bende yapam..

ya bilmiyorum bu dönem degil gibi bayagı alıştı.öyle olmazsa uyumuyooo.off bide orda aglar durusa burnumdan gelecege benziyo(

of benimkide öyle yani emerek geze geze uuyacak.oturup bi türlü emziremedim.oturdugum yerde emzireyim diyorum.yaygarayı koparıyo.bende sussun diye geziniyorum.ama yorumuyorum.sonra dalınca iyi uyuyo ama.öncesi faciaa..

AMAN yine alıntı yapamadım yazacaklarımıda unuttum.

ama yaren haklısın işimiz var her gün peşine takar birini gelir zilli babası uğraşsın o kadarı ilede kaydirigubbakcemile3

Bizimki de öyle. Bir tane küçük beşik almıştık. Karyolanın yanına da sığsın gündüzleri diğer odalara da taşınabilsin diye. Sezeryandan sonra bir süre hatta kanepede oturma odasında yattık iyi oldu. Beşik de yanımızdaydı. Lakin işin kötü yanı beşik olunca içinde ortopedik yatak yok haliyle. Çocuğun şeklini aldı çukur oldu minder. Ve Eflal başka hiçbir yerde uyumuyo. Kendi karyolası var gündüzleri bir iki yatırayım dedim yatmıyo. Uyutamıyorum orda. Ayağımda ya da bizim yatağımızda da yatmıyo. İlla beşiği... İskelet sistemi kötü etkilenecek diye çok korkuyorum..eyvahedigeldismile

sevilirem, 07papatya, akpak, SHıNE, bulbul, XSIDE, xdaisyx, zeynepb, mine_sen, sibelce0

slm kızlar nasılsınız bugün. bebişler nasıl. 4 ayda kilo alımı düşüyor sanırım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..
öpüyoruz hepinizi..

teyzoşlar benm oğlum bugün erkek oluyooooo.......çok heyecanlıyız...
hayırlı olsun tatlıma
abowww senden fena kaynana olur daha şimdiden kıskanıyoooo
yaa gözümde it dirseği çıktı hahaha çok komik valla kapandı bi gözüm kızardı şiş..
bilirmisiniz it dirseğini :))) arpacıkda derler
geçmiş olsun canım it dirseğine mi benziyo acaba :roflol:
ayşegül canım hagıs de yahudi malı

Bizimki arttı:) Mamaya başladık ya.

BENİM OĞLAN DAHA KIRKLIYKENDEN BERİ SEVMEDİ BEŞİĞİ YENİY ALMIŞTIK HALBUKİ çek yatta uyurdu beşiğine yatırınca kalkardı ablasının park beşiği var kafaya koydum onu kurucam bugün bide ööle denicem bakalım şimdi bile ayağımda sallıyom 1 saat oldu uyuştu ayaklarımyaa offf

kızbizimki hepten düştüü.320gr aldı yavrucak..

valla biz ek gıdalara başladık azar azar gece yatarkende mama veriyorum günde 1 kere ama gece yinede 3 4 kere kalkıyo bakalım ay sonu konntrolumuz var inşallah kilo alır yeterince

hayırlı olsun tatlıma

abowww senden fena kaynana olur daha şimdiden kıskanıyoooo

geçmiş olsun canım it dirseğine mi benziyo acaba :roflol:
ayşegül canım hagıs de yahudi malı

kaydirigubbakcemile3 ciddimisin..kız bi tek baby starmı varr....eminmisin onunda türk malı oldugundann..sempatiksalakcinni

Bizimki arttı:) Mamaya başladık ya.

maşallah bebişine canım...

kızbizimki hepten düştüü.320gr aldı yavrucak..

valla bizimki de öyle olacak muhtemelen.. sen şimdi ne yapıyorsun mama mı veriyorsun..

valla biz ek gıdalara başladık azar azar gece yatarkende mama veriyorum günde 1 kere ama gece yinede 3 4 kere kalkıyo bakalım ay sonu konntrolumuz var inşallah kilo alır yeterince

inşallah canım.

bende aynı durumdayım. baslıcam ılaca vıtamıne ya...
okudugum kıtapta bunun cozumunu cok guzel sekılde anlatmış. ama sayfalar dolusu ve uzunca o yuzden yazamıyorum buraya...
uyku sorunu ceken ve bebegını bı rutıne oturtmaya zorlanan annelere tavsıye ederım. o kıtap sayesınde ıpek her gece 9.30-en gec 10 gıbı besıgınde kendı kendıne uyuyor. cok ama cok faydasını gordum. gece de sadece 1 kere kalkıp sabah 7.30-8 e kadar yatıyor. gecelerımızı duzene soktuk. sımdı sıra gunduzlere geldı. ona da bı el atıcam...

bana ıyı etmedık gıbı gelıyo ya... sonucta emzırıyoruz baska bı bedenı daha beslıyoruz extradan vıtamın takvıyesıne ıhtıyacımız olabılır...
sana da aynı kaynagı tavsıye ederım bacım...
yok bacım sımdılık ben cagırmadan kımse gelmıyor. bızde 1-2 kere gıttık oda daha ocagımız alınmamıstı yemek yemege gıttık kaynanamlara.
bu aksam eltımlerı cagırdım yemege onlar daha yerlesemedıler mutfaklarının tadılatı bıtmedı kaynanamda yıyolar. hadı dedım 1 haftadır burdayım 1 aksam da bızde yesınler...
sımdılık ıyı gıbı yanı...
bızımkı 630 gr almıs bu ay.
ama artık her ay 500 gr almaları normalmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…