selam kızlarrr..
geçmişe binazdan bakacagımm...
defnenin şükür ateşi falan çıkmadı rahat atlattık yani aşılarımızı..yaa benim defneyle uyku derdim varrr.
yani hemen dalamıyo.dalamayıncada aglıyo.dalmak için ne istiyo biliyormusunuz..ben memeyi verecem ama geze geze emmek istiyo.o zaman hemen dalıyoo.ama böyle olmazkii.şurda 20fün sonra adanaya gideceiz ordada meme açık geze geze emzirecek degilimyaa.direniyorum oturdgum yerde emziriyorum basıyo yaygarayı.aglasın susar diyorum daha çok aglıyo hatta katılıyoo.bazen dayanamayıp pes ediyoruz gezerek emziriyorum.ama nereye kadar olmaz böyle dışarı çıkıyorum.arkadaşlara gidiyorum ne edecem ben .böyle emmeyi unutturmalıyım.ama nasıl.ne biberon alıyo ne emzikk.şaşırdım valla..uyku problemmiz yok uyudugu zaman güzel uyuyo.ama uyuma öncesi resmen işkenceeee.....(((
Sen bana yazmışsın ama ben görmeden çıkmışımmm:bbo: Şimdi cevap vereyim. İyiyim. Sen nasılsın?a.s.
Günaydınnn şubat anneleri ve melekleri.
bu sabah sağlık ocağına gittik boy-kilo ve aşımız için maşallah kilomuz 6800 olmuş ve boyumuz 2 kere maşallah 67 cm olmuş uzun boylu olacak inşallah kızım.2 bacaktan aşı olduk sizinde 2 mi oldu ben sankşi 3 olacak gibi hatırlıyordum bu arada benimde tetenoz aşımın vakti gelmiş bende tetenoz aşımı oldum.birde kansızlık varmı diye benden hemogram aldılar yarın belli olacak.biz kan ilacınada geçtik adını hatırlamıyorum sağlık ocağından verdiler aç karna 4 damla.yarın başlıyacağız.sizler nasılsınız.
Anladım canım teşekkür ederim çok soru sordum:kedi:
Maşallah Duru' ya canım selvi boylu olacak kuzu. Ya bu kan damlası 4. aydan sora mı 6. aydan sonra mı benim kafam karıştıbilmiyorumkismile Doktor 6. aydan sonra dedi diye hatırlıyom sağlık ocağı 4. aydan sonra dedi.. Aşılarınız yarasın. Ben de oldum tetanozu bi dahaki seneyee..
Ya kızlar siz vitamin ve kan hapına devam ediyor musunuz? Bana hemşire emzirdiğin sirece iç dedi süt yapımına çok katkısı var dedi ben Elevit le Ferrum içiyorum hala. Devlet te ödemiyor kendim alıyorum:umursamaz:
herkese uzun bi aradan sonra merhaba.
çok fazla giremiyorum daha öncede belirtmiştim, annemdeyim çanakkalede.
kızla uğraşıyoruz, yemek ev işi, muhabbet derken pek vakit kalmıyor bilgisayara.
tayin yerimiz henüz belli olmadı sanırım cuma belli olacak. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama gönlüm diyarbakır merkezden yana.
hurç falan alıcam burdan bilirsiniz hurçları. yastık yorgan koymaya taşınırken.
kafam bidünya, sormayın gitsin.
ha bide buarada geçen gece saat 2 de ölüyorum sandım feciii bi mide ağrısı. kıvrandım iki büklüm oldum babam acile kaldırdı. görünüşte bişey çıkmadı röntgen çektiler. ben stresten sandım, annemde tayini kafana taktın ondan öyle oldu dediler ama ertesi gün dahiliyeye gittim hemen, muayene oldum, aklıma gelen başıma geldi vee safra kesemde çamur çıktı. taşa dönüşmek üzere orada hazır bekliyormuş.
bizde bu ırsi. annannemde de var annemde de var şimdide bende çıktı.
hap kullanmaya başladım.ama ben öyle bi ağrı görmedim, ölüyorum sandım.
şimdi iyiyim inşallah haplar taşı önler.
benden böyle. sanırım ctesi istanbula dönüyoruz annemle evi toparlamaya.
hepinizi öptüm...
selam kızlar...
1 haftadır yoktum malum taşındık,yerleştik,anca internet bağlandı...
ben ıyıyım alısmaya calısıyorum ıste...
ıpek cok huysuz ama. yadırgadı sanırım bu yenı duzenımızı. ne kucakta duruyor ne yerınde duruyor hıc bısey yaptırmıyor bana. hava da kotu cıkaramıyorum dısarı...
kakamız baya duzeldı artık az az kendımız yapmaya basladık bı kac gunde bı.
doktor kontrolune gıttık boyumuz 64.5 cm olmus kılomuz da 6.900.
630 gr almıs bu ay.emzırmeye dewam. ama sabahları kakası ıcın kayısı verıyorum 1 tane cam rendeden gecırıp. kakasının rengı de degıstı koyulastı bu yuzden...
ferro sanol damlaya basladık. gunde 3 damla...
sızler nasılsınız malum 1 haftalık gecmıs bırıkmıs okuyamadım hersey yolundamı???
gecmıs olsun canım bende yaptırdım dun
bu arada doktorada gıttım hıdrosel fıtıga donmemıs ama kontrole gıdecez sureklı
sunnet ne zaman ıstersenız yaptırın dedı
oglumu sadece uykuda emzırıyordum onun ıcınde besın alerjısı olabılırmıs zaten memeye yaklasınca bas bas bagırıyor oglum hıc emmek ıstemıyor
bunca zaman tek anne sutu verdım 10 gun sonra tekrar gıdecez ve mama verecekler sanırım
benden sımdılık bu kadar
ıyı dıleklerde bulunan herkese cok tesekkur edıyorum
opuyorum tum kuzuları
teyzoşlar benm oğlum bugün erkek oluyooooo.......çok heyecanlıyız...
selamlar herkese opuyorumnanaktan
bir kavga ettik adamla hem o lafı etti hemde hatasını anladı galiba habire süprizler çiçekler beni gezdirmeler kendini affettirmeye çalışıyor bende unutmuş gibi yapıyorum ama asla unutmuycam zamanı gelince pat diye yüzüne vurcam ay çok kötüyüm aklinialirimsmile
dün akşam evlilik yıldönümümüz diye beni yemeğe götürdü mertoşa babannesigil baktı bizde rahat rahat yemeğimizi yedik sonra gezdik güzel bir geceydi doğrusu :kedi: cuma günüde Allahın izniyle yola çıkıcaz kısa mısa tatil yapıp gelcez aman içim içime sığmıyor çoktandır evde sıkılmıştım bol bol gezicemsositososito
yok canım yanlış anlamayın sakın ben zaten burdaki arkadaşların hiçbirinin unuttuğunu düşünmüyorum bu kadar bilgi birikiminden sonra nasıl unutabiliriz ki değil mi?
yine de arada bilgileri yenilemek lazım
bu sırada babysatarı kullanıp çok memnun olan önerenler vardı arayım dedim ama vaktim pek olmuyor.
aynısı bende de var canım. salak gibi oldum ya. buluşmada kızların hep ismini karıştırdım evde zaten kardeşim kızıyor bana ismini karıştırdığımdan. ne yapacağımı sürekli unutuyorum. yemekler yanıyor makinede çamaşırlar kalıyor hatta kokuyor bile :kedi: galiba yoğunluktan sempatiksalakcinni
yaa gözümde it dirseği çıktı hahaha çok komik valla kapandı bi gözüm kızardı şiş..
bilirmisiniz it dirseğini :))) arpacıkda derler
evet burcu biz de 2 aşı olduk.. bu arada demir ilacını bana 9 damla dediler, sizlerin 4 damla mı :uhm:
oldu da her seferinde kopyalamamı yapcam...
iyi bari ateşi olmamış çok sevindim...darısı bizim başımıza...salıya aşımız..sünnetin yorgunluğu bitecek aşı başlıcak...bebekler ara ara böyle oluyo..bence oraya gittiğinde unutur kalabalıktan yorulur bir an önce yatmak ister kendiliğinden dalar gibi geliyo bana...
yaa benim oğlanda uykusuzz delirtiyo beni gözünden uyku akıyoyinede uyumuyo ağlıyo yırtıyo ortalığı bebekliğinden beri beşiğinde uyumuyo sevmemiş olabilirmi acaba pusette uyuyo iki büklüm gece yatırıyom beşiğine elli kere uyanıyo acaba sevmedim olabilirmi böyle bişey
yaa benim oğlanda uykusuzz delirtiyo beni gözünden uyku akıyoyinede uyumuyo ağlıyo yırtıyo ortalığı bebekliğinden beri beşiğinde uyumuyo sevmemiş olabilirmi acaba pusette uyuyo iki büklüm gece yatırıyom beşiğine elli kere uyanıyo acaba sevmedim olabilirmi böyle bişey
hayırlı olsun tatlımateyzoşlar benm oğlum bugün erkek oluyooooo.......çok heyecanlıyız...
abowww senden fena kaynana olur daha şimdiden kıskanıyooooyok teyzesi küçük oğlanımız...
büyük olanı daha kardeşi kadarken yaptırdık...
inş kızlarımızı gelinlikle oğlanlarımızı da damatlıklar görürüz...ayy böyle konuşunca çok üzülüyorum ben ya..duygulanıyorum..valla ben oğullarımı vermem kimselere kızlara falan..kıskanırım valla...:bbo:
geçmiş olsun canım it dirseğine mi benziyo acaba :roflol:yaa gözümde it dirseği çıktı hahaha çok komik valla kapandı bi gözüm kızardı şiş..
bilirmisiniz it dirseğini :))) arpacıkda derler
evet burcu biz de 2 aşı olduk.. bu arada demir ilacını bana 9 damla dediler, sizlerin 4 damla mı :uhm:
sevilirem, 07papatya, akpak, SHİNE, bulbul, XSIDE, xdaisyx, zeynepb, mine_sen, sibelce0
slm kızlar nasılsınız bugün. bebişler nasıl. 4 ayda kilo alımı düşüyor sanırım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..
öpüyoruz hepinizi..
Bizimki de öyle. Bir tane küçük beşik almıştık. Karyolanın yanına da sığsın gündüzleri diğer odalara da taşınabilsin diye. Sezeryandan sonra bir süre hatta kanepede oturma odasında yattık iyi oldu. Beşik de yanımızdaydı. Lakin işin kötü yanı beşik olunca içinde ortopedik yatak yok haliyle. Çocuğun şeklini aldı çukur oldu minder. Ve Eflal başka hiçbir yerde uyumuyo. Kendi karyolası var gündüzleri bir iki yatırayım dedim yatmıyo. Uyutamıyorum orda. Ayağımda ya da bizim yatağımızda da yatmıyo. İlla beşiği... İskelet sistemi kötü etkilenecek diye çok korkuyorum..eyvahedigeldismile
sevilirem, 07papatya, akpak, SHİNE, bulbul, XSIDE, xdaisyx, zeynepb, mine_sen, sibelce0
slm kızlar nasılsınız bugün. bebişler nasıl. 4 ayda kilo alımı düşüyor sanırım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..
öpüyoruz hepinizi..
öpüyoruz hepinizi..
hayırlı olsun tatlıma
abowww senden fena kaynana olur daha şimdiden kıskanıyoooo
geçmiş olsun canım it dirseğine mi benziyo acaba :roflol:
ayşegül canım hagıs de yahudi malı
kıslar damlayı sağlık ocağındanmı veriyolar
Bizimki arttı:) Mamaya başladık ya.
kızbizimki hepten düştüü.320gr aldı yavrucak..
valla biz ek gıdalara başladık azar azar gece yatarkende mama veriyorum günde 1 kere ama gece yinede 3 4 kere kalkıyo bakalım ay sonu konntrolumuz var inşallah kilo alır yeterince
bende aynı durumdayım. baslıcam ılaca vıtamıne ya...selam kıslar dişim ağrıyoo benim bilemedim napıcamı parol içtim geçirmedi off Allah kimseye vermesin şu diş ağrısını pek fena
bu arada bende hiç kullanmadım doğumdan sonra ne demir ilacını nede vitamini içsemmi acaba çok halsizim belki bi yararı olur
okudugum kıtapta bunun cozumunu cok guzel sekılde anlatmış. ama sayfalar dolusu ve uzunca o yuzden yazamıyorum buraya...yaa benim oğlanda uykusuzz delirtiyo beni gözünden uyku akıyoyinede uyumuyo ağlıyo yırtıyo ortalığı bebekliğinden beri beşiğinde uyumuyo sevmemiş olabilirmi acaba pusette uyuyo iki büklüm gece yatırıyom beşiğine elli kere uyanıyo acaba sevmedim olabilirmi böyle bişey
bana ıyı etmedık gıbı gelıyo ya... sonucta emzırıyoruz baska bı bedenı daha beslıyoruz extradan vıtamın takvıyesıne ıhtıyacımız olabılır...Ben de ne demir ne vitamin kullandım. Doktoruma sordum çocuk doktoruna sor bazıları bebekte kabızlık yapıyor diye önermiyor dedi. Çocuk doktoruna sordum ben çocuklarla ilgileniyorum dedi derken de ben de unuttum zaten almadım. Umarım kötü etmemişimdir.
sana da aynı kaynagı tavsıye ederım bacım...selam kızlarrr..
geçmişe binazdan bakacagımm...
defnenin şükür ateşi falan çıkmadı rahat atlattık yani aşılarımızı..yaa benim defneyle uyku derdim varrr.
yani hemen dalamıyo.dalamayıncada aglıyo.dalmak için ne istiyo biliyormusunuz..ben memeyi verecem ama geze geze emmek istiyo.o zaman hemen dalıyoo.ama böyle olmazkii.şurda 20fün sonra adanaya gideceiz ordada meme açık geze geze emzirecek degilimyaa.direniyorum oturdgum yerde emziriyorum basıyo yaygarayı.aglasın susar diyorum daha çok aglıyo hatta katılıyoo.bazen dayanamayıp pes ediyoruz gezerek emziriyorum.ama nereye kadar olmaz böyle dışarı çıkıyorum.arkadaşlara gidiyorum ne edecem ben .böyle emmeyi unutturmalıyım.ama nasıl.ne biberon alıyo ne emzikk.şaşırdım valla..uyku problemmiz yok uyudugu zaman güzel uyuyo.ama uyuma öncesi resmen işkenceeee.....(((
yok bacım sımdılık ben cagırmadan kımse gelmıyor. bızde 1-2 kere gıttık oda daha ocagımız alınmamıstı yemek yemege gıttık kaynanamlara.iyim canım seni merak etmiştimm.iyi olmana sevindimm..
aman aman maşallah duru hanımaa..benim tetanoz eylüldee.benimki 4.olacak..
yaa ben kullanmıyorum ilaç falan anca ilk 40 gün içti(
bu arada hayırlı olsun bakalım işin..
aa çok geçmiş olsun canım.ee ameliyat falanmı nasıl gidecek o çamur kızz..
tain için hayırlısı olur inşallah.
hoşgeldin zeynepp.maşallah hemen işini bitmiş kız yaz temezliginde bitmiş oldu ooh negüzel güle güle kirletin.ee anlat bakalım şi bir haftada eşinin aleisi ne diyy.çok geldilermii.nasıl iyi olaak gibi duruyomu.
bu arada maşallah ihek hanıaa.ben 6 damla veriyorum ..
canım üzülme herşey yoluna girecek inşallah.geçmiş omsun tekrar..
oy oy maşallah delikenlı oluyo demekk.hadi bakalımm..saat kaçta oluyo..
aman aman maşallah diyelim o azamn.iyi iyi..amaan kısada olsaa gezin bacım bunun azı çogu olmazz.bak burda hava serin ona göreee.sen ince uzun kollu al derim.hava belli olmuyo..
yok canımolurmudaa.ne bilem ben hemen üzülüyorum..yanlış anlaşılmak istemem çünküü..baby satar numunlik istemiştim.geldi ama 5 numaraa.ayy onu kullanmama çook var.ama hagss kullanayımmı ne etsemm..
kız bilirimmm.geçmiş olsunnn.evet sarımsak derler.ama en iyisi doktora gitde damla kullan bence..
biz 6 damla kullanıyoruz ..bilmem hep farklı farklı..
ya şunu bide bana anlatsana.bende yapamıyorum.te tek anrlatda bende yapam..
ya bilmiyorum bu dönem degil gibi bayagı alıştı.öyle olmazsa uyumuyooo.off bide orda aglar durusa burnumdan gelecege benziyo(
bızımkı 630 gr almıs bu ay.sevilirem, 07papatya, akpak, SHİNE, bulbul, XSIDE, xdaisyx, zeynepb, mine_sen, sibelce0
öpüyoruz hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?