- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
yaa biz doğru düzgün resim çekinememişizki sibelcim
bebekleri çekmişiz hep
yaa gözümde it dirseği çıktı hahaha çok komik valla kapandı bi gözüm kızardı şiş..
bilirmisiniz it dirseğini :))) arpacıkda derler
Öncelikle ikinize de teşekkür ederim canlarım. Oğlum biberona alışık zaten nerdeyse doğduğundan beri istisnasız hergün rezene kimyon çayı içiyor çünkü. Ben bugün çalışıyormuş gibi başladım sabah altıda emzirmiştim dokuza doğru uyandı 125 cc içti yattı. bakalım ne zaman kalkacak. Ben de işteymişim gibi süt sağmaya başladım. Ben emzirdikten sonra sağdığımda süt çıkmıyor benim oğlum da doyduğunu da bilmiyor sürekli emiyor ve sonra da kusuyor zaten :) O yüzden işyerinde düzenli sağmam önemli.. Bi de ben akşam yedi buçuk gibi evde oluyorum benimki 4 kere içer ben yokken diye düşünüyorum..
Bi de sütü 120 lik olarak mı ayırıyorsunuz yani her sağdığında tam o kadar olmuyordur eksik ya da fazladır soğutup birleştirip sonra öğünlere mi ayırıyorsunuz?
Hülyacım sen neyle taşıyorsun eve soğuk tutmak için?
Günaydınnn şubat anneleri ve melekleri.
bu sabah sağlık ocağına gittik boy-kilo ve aşımız için maşallah kilomuz 6800 olmuş ve boyumuz 2 kere maşallah 67 cm olmuş uzun boylu olacak inşallah kızım.2 bacaktan aşı olduk sizinde 2 mi oldu ben sankşi 3 olacak gibi hatırlıyordum bu arada benimde tetenoz aşımın vakti gelmiş bende tetenoz aşımı oldum.birde kansızlık varmı diye benden hemogram aldılar yarın belli olacak.biz kan ilacınada geçtik adını hatırlamıyorum sağlık ocağından verdiler aç karna 4 damla.yarın başlıyacağız.sizler nasılsınız.
selam kızlar...
1 haftadır yoktum malum taşındık,yerleştik,anca internet bağlandı...
ben ıyıyım alısmaya calısıyorum ıste...
ıpek cok huysuz ama. yadırgadı sanırım bu yenı duzenımızı. ne kucakta duruyor ne yerınde duruyor hıc bısey yaptırmıyor bana. hava da kotu cıkaramıyorum dısarı...
kakamız baya duzeldı artık az az kendımız yapmaya basladık bı kac gunde bı.
doktor kontrolune gıttık boyumuz 64.5 cm olmus kılomuz da 6.900.
630 gr almıs bu ay.emzırmeye dewam. ama sabahları kakası ıcın kayısı verıyorum 1 tane cam rendeden gecırıp. kakasının rengı de degıstı koyulastı bu yuzden...
ferro sanol damlaya basladık. gunde 3 damla...
sızler nasılsınız malum 1 haftalık gecmıs bırıkmıs okuyamadım hersey yolundamı???
selamlar herkese opuyorumnanaktan
bir kavga ettik adamla hem o lafı etti hemde hatasını anladı galiba habire süprizler çiçekler beni gezdirmeler kendini affettirmeye çalışıyor bende unutmuş gibi yapıyorum ama asla unutmuycam zamanı gelince pat diye yüzüne vurcam ay çok kötüyüm aklinialirimsmile
dün akşam evlilik yıldönümümüz diye beni yemeğe götürdü mertoşa babannesigil baktı bizde rahat rahat yemeğimizi yedik sonra gezdik güzel bir geceydi doğrusu :kedi: cuma günüde Allahın izniyle yola çıkıcaz kısa mısa tatil yapıp gelcez aman içim içime sığmıyor çoktandır evde sıkılmıştım bol bol gezicemsositososito
öyle doğru diyonda ozman biz 2.planda olacaz...dayanamam valla...çok kötüyüm değilmi...annm gelcek banada 1-2günde zaten toparlanıyo..ilk gün çok fena oluyo ama napalım katlanacaz..erkek oluyoz kolaymı...
kayseri buluşmasından resimleri göremedik daha hanımlar.bekliyoz haaa hadi ekleyin bakalım yafff.
Geçmiş olsun Gülşahçım... Sibel ben de varım kızzz
saol havvacımGeçmiş olsun Gülşahçım... Sibel ben de varım kızzz
evet canım biliyorum sarımsak sürersen geçer...dene bi belki faydası olur canım...
evet burcu biz de 2 aşı olduk.. bu arada demir ilacını bana 9 damla dediler, sizlerin 4 damla mı :uhm:
kız gülşah nazar değmiştir..:) biliriz bacım ama genelde arpacık deriz :) geçmiş olsun canım..
rica ederim canım beğendiysen ne mutluteşekkür ederim çok saol güzl olmuş
sağol tatlım Allah razı olsunne güzel yıldönümünüz kutlu olsun canım. eşinle bebişinle beraber daha nice güzel yıldönümlerine inşallah canım...
maşallah duru hakikaten selvi boylu olacak ama sende uzunsun zeynepteki fotolarınızdan gördüğüm kadarıylaGünaydınnn şubat anneleri ve melekleri.
bu sabah sağlık ocağına gittik boy-kilo ve aşımız için maşallah kilomuz 6800 olmuş ve boyumuz 2 kere maşallah 67 cm olmuş uzun boylu olacak inşallah kızım.2 bacaktan aşı olduk sizinde 2 mi oldu ben sankşi 3 olacak gibi hatırlıyordum bu arada benimde tetenoz aşımın vakti gelmiş bende tetenoz aşımı oldum.birde kansızlık varmı diye benden hemogram aldılar yarın belli olacak.biz kan ilacınada geçtik adını hatırlamıyorum sağlık ocağından verdiler aç karna 4 damla.yarın başlıyacağız.sizler nasılsınız.
sağol canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinAlıntı yapamıyorum yine sorun var.
Tuğba'cığım evlilik yıldönümünüz geçikmelide olsa kutlu olsun canım oğluşunla eşinle nice yıllar.
.
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin inş. toparlanmaya başlayacaksın galiba sana çok kolaylıklar dilerim taşınmak zor hele uzak bir memlekete olunca birde bebekle işin zorherkese uzun bi aradan sonra merhaba.
çok fazla giremiyorum daha öncede belirtmiştim, annemdeyim çanakkalede.
kızla uğraşıyoruz, yemek ev işi, muhabbet derken pek vakit kalmıyor bilgisayara.
tayin yerimiz henüz belli olmadı sanırım cuma belli olacak. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama gönlüm diyarbakır merkezden yana.
hurç falan alıcam burdan bilirsiniz hurçları. yastık yorgan koymaya taşınırken.
kafam bidünya, sormayın gitsin.
ha bide buarada geçen gece saat 2 de ölüyorum sandım feciii bi mide ağrısı. kıvrandım iki büklüm oldum babam acile kaldırdı. görünüşte bişey çıkmadı röntgen çektiler. ben stresten sandım, annemde tayini kafana taktın ondan öyle oldu dediler ama ertesi gün dahiliyeye gittim hemen, muayene oldum, aklıma gelen başıma geldi vee safra kesemde çamur çıktı. taşa dönüşmek üzere orada hazır bekliyormuş.
bizde bu ırsi. annannemde de var annemde de var şimdide bende çıktı.
hap kullanmaya başladım.ama ben öyle bi ağrı görmedim, ölüyorum sandım.
şimdi iyiyim inşallah haplar taşı önler.
benden böyle. sanırım ctesi istanbula dönüyoruz annemle evi toparlamaya.
hepinizi öptüm...
hoşgeldinnnnnnnn canım maşallah ipeğeselam kızlar...
1 haftadır yoktum malum taşındık,yerleştik,anca internet bağlandı...
ben ıyıyım alısmaya calısıyorum ıste...
ıpek cok huysuz ama. yadırgadı sanırım bu yenı duzenımızı. ne kucakta duruyor ne yerınde duruyor hıc bısey yaptırmıyor bana. hava da kotu cıkaramıyorum dısarı...
kakamız baya duzeldı artık az az kendımız yapmaya basladık bı kac gunde bı.
doktor kontrolune gıttık boyumuz 64.5 cm olmus kılomuz da 6.900.
630 gr almıs bu ay.emzırmeye dewam. ama sabahları kakası ıcın kayısı verıyorum 1 tane cam rendeden gecırıp. kakasının rengı de degıstı koyulastı bu yuzden...
ferro sanol damlaya basladık. gunde 3 damla...
sızler nasılsınız malum 1 haftalık gecmıs bırıkmıs okuyamadım hersey yolundamı???
geçmiş olsun canım
oh ne güzel damat olduğunuzda görürsünüz inş. bizde daha doğmadan düşünüyorduk ama hala karar verilmedi nerde nasıl yaptırcaz küçükken daha iyi oluyor diyorlar eşimde bende hep istiyorduk bakalım nasip ama yaptırmak en mantıklısıteyzoşlar benm oğlum bugün erkek oluyooooo.......çok heyecanlıyız...
sağol canım benim hava durumunu takipteyim zaten kaç gündür önce ısparta ordan antalyaya geçcez perşembeden sonra havalar ısınacak diyorlar inş. doğru çıkar yoksa sel bizide alır gider mazallah kaydirigubbakcemile3ohhh Allah mutlulugunuzu bozmasın canım tatıle mı gıdıyonuz kız nereye? heryerlerı sel basmış aman dikkat edin sizde
Ben de öyle unutamıyorum yapılan bi şeyi Tuğba... Ohh gez bol bol canıom dağıt kafanı...
ohh sefan olsun gez toz bizim içinde
sağolun şekerler darısı başınıza sizde gidebilirsiniz inş. kısa olacak ama olsun bana çok büyük değişklik olacak birde sevdiğimiz arkadaşlarımızla gidiyoruz evde dursak bile muhabbet süper olacak onlarında erkek bebişleri var bizimkinden 10 gün sonra doğdu tam şenlik yanihatasını anladıysa sorun yok demektir...gez kız valla çok iyi olur sizin için...ah benmde elime geçse..bizde düşünüyoruz ama 2çocukla nasıl tatil olur meçhul tabi.çocuklara bakmaktan tatil yapamayız...
kızlar ya mesaj yazarken renkleri değiştiriyosunuz ya yapamıyorum ben olmuyo nedenki?
canım mesaj yazdığmız yerde smileylerin yanında büyük A harfi varya oraya tıkla renk seçenekleri gelir karşına buyrunnnnnnnnn
bılmem mı her ılk bahar bendede cıkar mevsımsel alerjık kaydirigubbakcemile3yaa gözümde it dirseği çıktı hahaha çok komik valla kapandı bi gözüm kızardı şiş..
sorma yaaaaaa buyudu cadı ewını bıle yadırgıyorcanım ben şirkette sağmıyorum 2-3 gün denedim zor oluyo. tüm biriken sütü eve gider gitmez sağıyorum,250 cc çıkıyor. zaten akşam 5 de evde oluyorum..
maşallah duruya.uzun olacak demekki, yandın burcu :) ben de olam bari aşı, pek üstünde durmamıştım ama olsam iyi olcak.
hoşgeldin canım.özlemiştik seni. güle güle otur yeni evinde. Allah'ım daha dün gibi doğdukları. şimdi büyüdüler de evlerini yadırgıyo sıpalar.. yerim ben o İpek böcüğünü..o da alışır inş kısa zamanda canım..
hıım aklı başına gelmiş, iyi de olmuş. inş dersini almıştır. kız biz o kısa tatili de yapamıcaz sanırım,keyfini çıkar ohh..
ayy burak sünnet mi oldu kaçırmışım. topikimizin ilk gerçek erkeki oldu desene. Geçmiş olsun canım, Allah istemesen de (! :)) damatlığını da göstersin inş.
ayy ben de çok yok, kızlar bana da mail atınnnn......bende olanları bi ara koyarım inş :)
3 damla ıle basladık canım sımdılık...evet burcu biz de 2 aşı olduk.. bu arada demir ilacını bana 9 damla dediler, sizlerin 4 damla mı :uhm:
nere gırıyon kız?olmuyo giriyorum oraya
geçmiş olsun canım baya kötü oluyor kız o gözün şişliği bizim burdada it dirseği derleryaa gözümde it dirseği çıktı hahaha çok komik valla kapandı bi gözüm kızardı şiş..
umarım almıştır canım sağol valla çok iyi gelecek banada inş. sizde gidebilirsinizhıım aklı başına gelmiş, iyi de olmuş. inş dersini almıştır. kız biz o kısa tatili de yapamıcaz sanırım,keyfini çıkar ohh..
olmuyo giriyorum oraya
uzun sürerse onuda denerim saol cnaımbılmem mı her ılk bahar bendede cıkar mevsımsel alerjık kaydirigubbakcemile3
terramicin antıbıyotıklı goz pomadı onerırım canım gecırıyor hemen...
geçmiş olsun canım baya kötü oluyor kız o gözün şişliği bizim burdada it dirseği derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?