2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaa gözümde it dirseği çıktı hahaha çok komik valla kapandı bi gözüm kızardı şiş..
bilirmisiniz it dirseğini :))) arpacıkda derler

canım ben şirkette sağmıyorum 2-3 gün denedim zor oluyo. tüm biriken sütü eve gider gitmez sağıyorum,250 cc çıkıyor. zaten akşam 5 de evde oluyorum..

maşallah duruya.uzun olacak demekki, yandın burcu :) ben de olam bari aşı, pek üstünde durmamıştım ama olsam iyi olcak.

hoşgeldin canım.özlemiştik seni. güle güle otur yeni evinde. Allah'ım daha dün gibi doğdukları. şimdi büyüdüler de evlerini yadırgıyo sıpalar.. yerim ben o İpek böcüğünü..o da alışır inş kısa zamanda canım..

hıım aklı başına gelmiş, iyi de olmuş. inş dersini almıştır. kız biz o kısa tatili de yapamıcaz sanırım,keyfini çıkar ohh..

öyle doğru diyonda ozman biz 2.planda olacaz...dayanamam valla...çok kötüyüm değilmi...annm gelcek banada 1-2günde zaten toparlanıyo..ilk gün çok fena oluyo ama napalım katlanacaz..erkek oluyoz kolaymı...

ayy burak sünnet mi oldu kaçırmışım. topikimizin ilk gerçek erkeki oldu desene. Geçmiş olsun canım, Allah istemesen de (! :)) damatlığını da göstersin inş.

kayseri buluşmasından resimleri göremedik daha hanımlar.bekliyoz haaa hadi ekleyin bakalım yafff.

ayy ben de çok yok, kızlar bana da mail atınnnn......bende olanları bi ara koyarım inş :)

Geçmiş olsun Gülşahçım... Sibel ben de varım kızzz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız işim var ya..hemen kimi görsem cevap yetiştireyim diyorum çıkıcam ya...canım görmezmiyim seni...kusura bakma...kaydirigubbakcemile3

yok hülyacım olmadı daha olacak bugün inş...yok kız şaka yapıyorum..damatlığını da göstersin inş...biz babalarını nasıl aldık annelerinin elinden tabi ki onlarda alacak...onlar mutlu olsunda....

Geçmiş olsun Gülşahçım... Sibel ben de varım kızzz
saol havvacım

evet canım biliyorum sarımsak sürersen geçer...dene bi belki faydası olur canım...

oyy sürem bari zaten sabahtan beri kim görse tükürüyo suratıma :))

evet burcu biz de 2 aşı olduk.. bu arada demir ilacını bana 9 damla dediler, sizlerin 4 damla mı :uhm:

aa banada 8 damla dediler ama ben başlamadım doktora bi danışayım

kız gülşah nazar değmiştir..:) biliriz bacım ama genelde arpacık deriz :) geçmiş olsun canım..

it dirseği daha komik :)))
saol canım

teşekkür ederim çok saol güzl olmuş
rica ederim canım beğendiysen ne mutlu
ne güzel yıldönümünüz kutlu olsun canım. eşinle bebişinle beraber daha nice güzel yıldönümlerine inşallah canım...
sağol tatlım Allah razı olsun
maşallah duru hakikaten selvi boylu olacak ama sende uzunsun zeynepteki fotolarınızdan gördüğüm kadarıyla 4.ay aşıları sadece 2 bacaktan yapılıyor canım aşılarıda şifa olsun
sanada geçmiş olsun ben geçen ay yaptırdım tetanoz en nefret ettiğim şey kolum 3gün ağrıdı be
Alıntı yapamıyorum yine sorun var.

Tuğba'cığım evlilik yıldönümünüz geçikmelide olsa kutlu olsun canım oğluşunla eşinle nice yıllar.
.
sağol canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin inş. toparlanmaya başlayacaksın galiba sana çok kolaylıklar dilerim taşınmak zor hele uzak bir memlekete olunca birde bebekle işin zor
hoşgeldinnnnnnnn canım maşallah ipeğe kakasınıda kendisi yapmaya başlamış oh ne güzel rahatlamıştır yavrucak yeni eve de alışır zamanla sizde tabi umarım yeni eviniz size daha mutlu huzurlu sağlıklı güzel günler getirir

yaa gözümde it dirseği çıktı hahaha çok komik valla kapandı bi gözüm kızardı şiş..
bılmem mı her ılk bahar bendede cıkar mevsımsel alerjık kaydirigubbakcemile3
terramicin antıbıyotıklı goz pomadı onerırım canım gecırıyor hemen
sorma yaaaaaa buyudu cadı ewını bıle yadırgıyor
evet burcu biz de 2 aşı olduk.. bu arada demir ilacını bana 9 damla dediler, sizlerin 4 damla mı :uhm:
3 damla ıle basladık canım sımdılık...
olmuyo giriyorum oraya
nere gırıyon kız?

kızlar ya bacaklarımda derman yok resmen. aranızda bole olan warmı? dogumdan sonra hıc elevıt ve ferro sanol almadım dr al dedıgı halde ondan mı acaba. vıtamınsız mı kaldı vucudum kı? uykumu aldım enerjıgım su an ama bacaklarım cok dermansız...

geçmiş olsun canım baya kötü oluyor kız o gözün şişliği bizim burdada it dirseği derler
hıım aklı başına gelmiş, iyi de olmuş. inş dersini almıştır. kız biz o kısa tatili de yapamıcaz sanırım,keyfini çıkar ohh..
umarım almıştır canım sağol valla çok iyi gelecek banada inş. sizde gidebilirsiniz

olmuyo giriyorum oraya

peki yazdığın yazıyı sanki kopyalayacakmışsın gibi işaretleyip ondan sonra renk seçmeyi denedin mi bakim sengözlerimebaksanab

benim dr sadece ağrı kesici yazmış bana birde demir ilacı elevit kulllan demedi zati ben çıktığımda adam yoktu bir gece önce nöbetçi dr oydu gece yazmış hemşirelere bırakmış gitmiş bende sormadım hamileykende düzenli almazdım hiç hem kokusu hemde kocaman ya nefret ederdim evde bir kutu daha var içimiyorum içsem mi acep :uhm:

bılmem mı her ılk bahar bendede cıkar mevsımsel alerjık kaydirigubbakcemile3
terramicin antıbıyotıklı goz pomadı onerırım canım gecırıyor hemen...
uzun sürerse onuda denerim saol cnaım

geçmiş olsun canım baya kötü oluyor kız o gözün şişliği bizim burdada it dirseği derler

evet yaa çok kötü
adı zaten trajikomik hahaha

selam kızlarrr..
geçmişe binazdan bakacagımm...
defnenin şükür ateşi falan çıkmadı rahat atlattık yani aşılarımızı..yaa benim defneyle uyku derdim varrr.
yani hemen dalamıyo.dalamayıncada aglıyo.dalmak için ne istiyo biliyormusunuz..ben memeyi verecem ama geze geze emmek istiyo.o zaman hemen dalıyoo.ama böyle olmazkii.şurda 20fün sonra adanaya gideceiz ordada meme açık geze geze emzirecek degilimyaa.direniyorum oturdgum yerde emziriyorum basıyo yaygarayı.aglasın susar diyorum daha çok aglıyo hatta katılıyoo.bazen dayanamayıp pes ediyoruz gezerek emziriyorum.ama nereye kadar olmaz böyle dışarı çıkıyorum.arkadaşlara gidiyorum ne edecem ben .böyle emmeyi unutturmalıyım.ama nasıl.ne biberon alıyo ne emzikk.şaşırdım valla..uyku problemmiz yok uyudugu zaman güzel uyuyo.ama uyuma öncesi resmen işkenceeee.....(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…