2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..

bu ara çok canlı burası, geçmiş çok birikiyor..takip etmek mümkün değil. herkes iyidir umarım, benim bugün feci başım ağrıyor..

Benim kızımın yükseleni başakmış bu arada kızlar. Deyip muhabbete başlayayım.
Ben de Prima bitince Molfiks e geçeceğim kızlar.

ınşallah canım. Ben kokusunu sevmedim primanın. Çok ağır geliyo bana. Bi de kızımın kokusunu da bastırıyo içime çekemiyom minnoşumun kokusunu :)))

senınkı ıyıce kucakcı olmuş galiba hilal lmaz:
şaşkınnnn kaydirigubbakcemile3

hadı hosgeldın tekrardan canım bızde meraklandık noldu neden cıktı sıteden dıye.
kafayı yicem
naz çok mızmız
gece uykusuna çokkk zor uyuyor
belimiz koptu annemle.
inatlaşıyor uykusu halde uyumıcam die inat ediyor sanki.
böyle değildi.
huyu değişti ya.
napçam ben.
duruma el atman lazım. ınatlasma sakın. boyle boyle buyudukce alıskanlıklarını yıkmak daha zor. bence bı an once kendı kendıne uyumaya alıstırman lazım...

ılk zamanlar bızımde 45 dk dan fazla suruyodu canım. 10 gunde duzeldı sımdı 10 dk da uyuyo en cok. ama onemlı olan uykusu geldıgını farkettıgın an hemen yatırmak. yoksa dagılıyo uykusu cok zor dalıyolar.
yok artık daha neler... buyuk ınsanların bıle gozlerı dalıyor zaman zaman bilmiyorumkismile

bu arada gunaydınlar hepınıze........
aksama arkadaslar gelcek. ogleden sonra kayınvalıdem ıpege bakıcak 2-3 saat bende bıseyler hazırlıcam aksama :ecrin_bebek:

canım boga senin kızın yükseleni.

Yükselen Burç Boğa Yükselen Burçlar Boğa Burcu Yukselen Burc Yukselen Boga Burcu

burdan oku benimki tutuyo valla mıçtık.

bakıcaz zamanla gösterecekmi aynısını.yükselenmi tutuyo çocuklarım.benim burcum başak.yükselenimi bilmeme ama tamamen başak burcunun özelleklerini taşırım..

ahh bende öyle diyom.küçükken yedirriiz.büyüyüncede ince olsun derizz.ah bizlerr..

ayşegül ben yazdım yeni bilgilerimizi kızlar doktor amcamız bize yavaştan çorbaya başla dedi bakalım ilk olarak baharatsız tarhana çorbası olur dedi bendede vardı azcık yapıp tattırdım

bende denemek istiyorum tarhanayı.ama şimdilik kabak taze fasulye denedim..yani hüavu,patates.pirinçle.

kız sen ne diyon bacım yaaa.bide kaymaklı ekmek kadayıgı yerrmişş.gelirsem orayaaakaydirigubbakcemile3..yahu bende yiyom tatlı ama kilo yapıyooo..oh yarasın ne diyemm.kıskandımmm..

aysegul boga canım defnenın yukselenı.
ıpegınde yukselen burcu boğa :)))

he bacım öyleymişşş..aman boga bigi olmasınlarda:jeyyar:

aman kızlar ya takılmayın bebıslerın kılolarına...
saglıklı olsunlarda.
tombıs ama saglıksız bı bebegım olucagına zayıf ama saglıklı olması tercıhımdır...

kesinlikle katılıyorum..

ah ya bazen defnecikte öyle oluyoo..

ah kuzum geldinmiii.hoşgeldinn..bizde bu kız ne etti diyoduk.iyi bariii..kız bi günde özledik seni:kedi:

amiiiiinnnnn:Saruboceq: inşallah iyi bi yer olur..

canım diger topigede yaz bazen unutuyorum buraya yazılaanı...unutmazsam burdan yazarımm canım..bu arada kiray hanıma maşallhhhh...

ah ya her işe başlayanda vicdan azabı oluyo canım yaaa.üzülmeee alışırsın inşallah.

hadi yaaa.ne güzel iyi iyi..kız seninki emzik alıyomuu.yoksa kendiliginden uyuyomuu.yaa bendemi denesimm..

yok canım yaa dalmıyooo..allah bebeşlerimizi korusun..

evet bakıyo şükür..

oh ne kadar şanslısın yaaaa.maşallh ..

herkese günaydın

günaydın arkadaşlar...

günaydın kızlar..

bu ara çok canlı burası, geçmiş çok birikiyor..takip etmek mümkün değil. herkes iyidir umarım, benim bugün feci başım ağrıyor..

Günaydııınnnn

günaydınnnnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrrrrr ve güzel bebişleriiiiiiiiiiiii

Ben onun kokusunu severım annesiiiiii

hepinize günaydınnnn...

defnecigin geçen dedikodusunu yaptım uyumuyo diye.ayol o günü akşamı biemmeyleuyudu.yaww hergün dedikodusunumu yapsam ne etsemaklinialirimsmile
artık hiç battaniye üstünde degil.ayaklarıyla iteliyo üsünde hic bişey kalmıyoo.neyseki havalar iyii..
bide saga sola dönmezmi nede güzel uyuyo artık keyfine göre dönüyoo..ama benim kız yüz üstü dururken hiç dönemiyoo.belkide çok yüzüstü durdurmuyodum çocuk ögrenemedi.yada daha erken anlamadımm...sizzinkiler yüzüstü dururken dönüyomu sırüstü....

bızımkı daha saga sola da donmuyor kız halıne şükret kaydirigubbakcemile3
bızımkı yuzustu durdugunda bacaklarıyla resmen kendını one dogru ıtıyor. ayakları poposunun altında topluyo sonra pat dıye ılerı atıyo kendını. tabı cok sınırlenıyo bas bas bagırıyo bunu yaparken keyıflı bı halde yapmıyo yanı. yuzustu durmayı cok sevmıyoda kaydirigubbakcemile3 sinirinden cırpınıyo oldugu yerde kaydirigubbakcemile3

aynısını benim kızda yapıyo.önce popoyu topluyo sanki kalkacak gibi sonra ayaklarıyla bi itekliyo az öne geliyo ama ellerden dolayı fazla gidemiyo.bi ellerinide iyi kullansa daha ileri bile gider.neyse bunlar için tabi daha erkendee...benim kız öfkelenmiyo yaparken bayagı zenvkli yapıyo.ama işte yüsüstü dönmüyo...sırt üstü dururken döne döne yüzüstü haline geliyo...ne bilem ablasıyla karşılaştırıyorum bendeee..zeyno 6 aylıkken emekliyodu...

Günaydın kızlar herkes nasıl ? Bebişler nasıl umarım iyidir?
Bugün yine oğluşumla çalışıyoruz

madem hosuna gıdıyo arada koy yuz ustu kız. ben pek koyamıyorum sevmıyo bas bas bagırıyor cunku. anam bu bebeler pek tembeller bı ıcraatlerı yok daha popolarını kaldıramıyolar bı turlu kaydirigubbakcemile3
defne ne zaman yan donmeye basladı? benımkı nıye donmuyor ya offffffff bak ıcıme dert oldu sımdı. beraber yan donme egzersızlerı yapıyoruz. tutup cevırmeye calısıyorum ama kendı tekrarlamıyor.
bu arada pervınden haberı olan yok mu ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…