Benim kızımın yükseleni başakmış bu arada kızlar. Deyip muhabbete başlayayım.
Ben de Prima bitince Molfiks e geçeceğim kızlar.
senınkı ıyıce kucakcı olmuş galiba hilalselamm
okuyamadım geçmişi
naz pek durmuyor hep mızmız
hiçç yatası yok
sırtı yere değmicek
dışarı çıkarsak iyi.
evde kucakta iyi.
pusette nadir duruyo
mızmızmız
kafam kazan oluyo kaydirigubbakcemile3
şaşkınnnn kaydirigubbakcemile3bizim toktur da önermedi sempatiksalakcinni
aynı benimki mızmızmız bugün bişey var hayırlısııııı
kızlar o kadar komikki elini uzatıp oyuncağı tuıtmaya çalışıyor. tabi tutamıyor sadece vuruyor. vurup elini ağzına götürüyo hızlıca, bakıyo oyuncak değil el ağzındaki. başlıyor yaygaraya kaydirigubbakcemile3
hadı hosgeldın tekrardan canım bızde meraklandık noldu neden cıktı sıteden dıye.ay sabahtan beri giris yapamiyodum deli oldum yöneticilere 4 5 tane email attim bir an evvel açilsin diye
buraya kayit oldugumda eski e mail adresimi girmistim sonradan e mail degistirdim tabi digeri kullanmayinca kapandi aktif degil diye bana yöneticilerden msj geldi yenisi yolla bize diye
sonunda halloldu çok sevindim
duruma el atman lazım. ınatlasma sakın. boyle boyle buyudukce alıskanlıklarını yıkmak daha zor. bence bı an once kendı kendıne uyumaya alıstırman lazım...kafayı yicem
naz çok mızmız
gece uykusuna çokkk zor uyuyor
belimiz koptu annemle.
inatlaşıyor uykusu halde uyumıcam die inat ediyor sanki.
böyle değildi.
huyu değişti ya.
napçam ben.
ılk zamanlar bızımde 45 dk dan fazla suruyodu canım. 10 gunde duzeldı sımdı 10 dk da uyuyo en cok. ama onemlı olan uykusu geldıgını farkettıgın an hemen yatırmak. yoksa dagılıyo uykusu cok zor dalıyolar.Zeynep senin yaptığını yapmaya başladım bugün :) Berkin' i yatağında uyuttum ilk defa 1 saat sürdü ama olsun. Ya memede ya ayakta uyuyordu bi de uyku saati geçince çok ağlıyor. Bugün yatağına eğildim piş piş diye diye uyuttum. Tabi önce sürekli yüzümle oynadı ağzımı burnumu sevdi gözlüklerimi saçımı çekti arada :) oyun sandı önce. Sonra ağlamaya başladı ama almadım kucağıma orda sakinleştirdim 1 saat sonra kapadı gözlerini inşallah başarırırz.. O kitabı ben de gazeteden biriktiriyorum az kaldı yakında elime geçer..
yok artık daha neler... buyuk ınsanların bıle gozlerı dalıyor zaman zaman bilmiyorumkismileSoru : Bebekte göz dalması - 28.12.2008 2132
Kuzenimizin 10 aylık normal boy ve kiloya sahip bir kız bebeği var. Günün belirli aralıklarında gözleri dalıyor, daldığında hareket ettirilmesi ile kendine geliyor. Henüz doktora başvurulmadı. Bu konuda korkular yaşıyoruz sara hastalığıyla bir bağlantısı olabilirmi? ne önerirsiniz?
evet olabilir,mutlaka çocuk nöroloji doktoruna gösterilmelidir. »
bu ne şimdi ya???
sizin bebişler dalmıyor mu? benim kız dalıyoooorrrr
canım boga senin kızın yükseleni.
Yükselen Burç Boğa Yükselen Burçlar Boğa Burcu Yukselen Burc Yukselen Boga Burcu
burdan oku benimki tutuyo valla mıçtık.
ya açmayın şu kilo işini sinirlerim hopluyor.:tomato::tomato:
Esra ile yazıştık (voles) onun kızda az kilo almış üzülüyordu.şimdi şişmanlatalım diye uğrasıyorum 10 yaşında falanda zayıflasınlar obez olmasınlara başlıyacağız.herşeyin başı sağlık sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar
ayşegül ben yazdım yeni bilgilerimizi kızlar doktor amcamız bize yavaştan çorbaya başla dedi bakalım ilk olarak baharatsız tarhana çorbası olur dedi bendede vardı azcık yapıp tattırdım
canım ben uykusuzluktan bide yorgunluktan verdim sanırım oğlum hiç durmuyo benim biraz yatması için emziğini reçele felan bandırıp veriyom az duruyo
tatlı çok yiyiom çok istiyo canım bide sölemesi ayıp kaymaklı ekmek kadayıfı kesiyo bide
tatlı yemesem sanki eksik kalmışım gibi oluyo :)
aysegul boga canım defnenın yukselenı.
ıpegınde yukselen burcu boğa :)))
aman kızlar ya takılmayın bebıslerın kılolarına...
saglıklı olsunlarda.
tombıs ama saglıksız bı bebegım olucagına zayıf ama saglıklı olması tercıhımdır...
selamm
okuyamadım geçmişi
naz pek durmuyor hep mızmız
hiçç yatası yok
sırtı yere değmicek
dışarı çıkarsak iyi.
evde kucakta iyi.
pusette nadir duruyo
mızmızmız
kafam kazan oluyo kaydirigubbakcemile3
ay sabahtan beri giris yapamiyodum deli oldum yöneticilere 4 5 tane email attim bir an evvel açilsin diye
buraya kayit oldugumda eski e mail adresimi girmistim sonradan e mail degistirdim tabi digeri kullanmayinca kapandi aktif degil diye bana yöneticilerden msj geldi yenisi yolla bize diye
sonunda halloldu çok sevindim
yarın tayin yerimiz belli olcak bu arada. dua edin diyarbakırın merkezi olsun hayırlı bi şekilde inşallah.
bide lojman çıkarsa çok sevinirim. dualarınza ihtiyacımız var. içinizden bi aminn deyin şööle. haktan hayırlısı olsun ama merkez olsun deyin. kaydirigubbakcemile3
çok sağolun canlarım.. olumunekankayizsmile
kontrolümüz vardı bugün. Miray, doktor teyzesini görünce bastı çığlığı: yabancıları biliyor ya artık kaydirigubbakcemile3 muayene boyunca da susturamadık. cadı bi kızım olduğunu doktorumuz da tescilledi sempatiksalakcinni
çok şükür herşey yolunda. elma ve havuç suyu ile ek gıdaya başlıyoruzz .
4. ay kilomuz: 7410 gr
boy: 64 cm(Ayşegülcüm, eklersen sevinirim tatlım)
iyi geceler...
Selam şekerler çok şükür bugün şu ehliyet kursum bitti 3 haftadır annemde yaşıyom nerdeyse :) Gerçi pazartesi işe başlıyomyine yeni bir düzen olacak ama hadi hayırlsı inş..
Ben dün ve bugün işe gidiyormuşum gibi süt sağdım ve evde olmayacağım saatlerde yalnızca sağıp biberonla verdim emzirmedim. Dün çok mahsundu yavrum niye beni bıraktın gibi bakıyordu yüzüme. Hatta kızlar inanmazsınız yatırdım yüzüme bakıp dudağını büküp gözyaşlarıyla sessizce ağladı. Tabi o ağladı ben ağladım çok zor geldi. Bugün biraz daha iyidi ama alışacak elbet
O ultrason resmi Berkin' in değil kızlar ya kim bilmiyorum..
Zeynep senin yaptığını yapmaya başladım bugün :) Berkin' i yatağında uyuttum ilk defa 1 saat sürdü ama olsun. Ya memede ya ayakta uyuyordu bi de uyku saati geçince çok ağlıyor. Bugün yatağına eğildim piş piş diye diye uyuttum. Tabi önce sürekli yüzümle oynadı ağzımı burnumu sevdi gözlüklerimi saçımı çekti arada :) oyun sandı önce. Sonra ağlamaya başladı ama almadım kucağıma orda sakinleştirdim 1 saat sonra kapadı gözlerini inşallah başarırırz.. O kitabı ben de gazeteden biriktiriyorum az kaldı yakında elime geçer..
Soru : Bebekte göz dalması - 28.12.2008 2132
Kuzenimizin 10 aylık normal boy ve kiloya sahip bir kız bebeği var. Günün belirli aralıklarında gözleri dalıyor, daldığında hareket ettirilmesi ile kendine geliyor. Henüz doktora başvurulmadı. Bu konuda korkular yaşıyoruz sara hastalığıyla bir bağlantısı olabilirmi? ne önerirsiniz?
evet olabilir,mutlaka çocuk nöroloji doktoruna gösterilmelidir. »
bu ne şimdi ya???
sizin bebişler dalmıyor mu? benim kız dalıyoooorrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...olcak-bebegi-epilepsi-hastasi-olan-var-4.html
kızlar Allah korusun bebişlerimizi dalmalarda elinizi önüne getirince bakıyorsA sorun yokmuş
deneyeceğim elifi bir
ay Allah korusun tüm bebişleriii
ay cok sükür valla kizlar benim bebegim o yönden hic üzmüyor annesini:ecrin_bebek: uykusu geldiginde koyuyorum yataginaaa birazz e me diyor sonra agu ugu konusmaya basliyor, kendi kendine ninni sölüyo sanki agzinin icinde laff cok kiziminnnkaydirigubbakcemile3 birde bakmisimki uyumus :) cok sükür yaaa öyle sallamaya felan alistirmadimkaydirigubbakcemile2
herkese günaydın
Günaydına.s.
günaydın arkadaşlar...
günaydın kızlar..
bu ara çok canlı burası, geçmiş çok birikiyor..takip etmek mümkün değil. herkes iyidir umarım, benim bugün feci başım ağrıyor..
Günaydııınnnn
günaydınnnnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrrrrr ve güzel bebişleriiiiiiiiiiiii
Ben onun kokusunu severım annesiiiiii
defnecigin geçen dedikodusunu yaptım uyumuyo diye.ayol o günü akşamı biemmeyleuyudu.yaww hergün dedikodusunumu yapsam ne etsemaklinialirimsmile
artık hiç battaniye üstünde degil.ayaklarıyla iteliyo üsünde hic bişey kalmıyoo.neyseki havalar iyii..
bide saga sola dönmezmi nede güzel uyuyo artık keyfine göre dönüyoo..ama benim kız yüz üstü dururken hiç dönemiyoo.belkide çok yüzüstü durdurmuyodum çocuk ögrenemedi.yada daha erken anlamadımm...sizzinkiler yüzüstü dururken dönüyomu sırüstü....
bızımkı daha saga sola da donmuyor kız halıne şükret kaydirigubbakcemile3
bızımkı yuzustu durdugunda bacaklarıyla resmen kendını one dogru ıtıyor. ayakları poposunun altında topluyo sonra pat dıye ılerı atıyo kendını. tabı cok sınırlenıyo bas bas bagırıyo bunu yaparken keyıflı bı halde yapmıyo yanı. yuzustu durmayı cok sevmıyoda kaydirigubbakcemile3 sinirinden cırpınıyo oldugu yerde kaydirigubbakcemile3
aynısını benim kızda yapıyo.önce popoyu topluyo sanki kalkacak gibi sonra ayaklarıyla bi itekliyo az öne geliyo ama ellerden dolayı fazla gidemiyo.bi ellerinide iyi kullansa daha ileri bile gider.neyse bunlar için tabi daha erkendee...benim kız öfkelenmiyo yaparken bayagı zenvkli yapıyo.ama işte yüsüstü dönmüyo...sırt üstü dururken döne döne yüzüstü haline geliyo...ne bilem ablasıyla karşılaştırıyorum bendeee..zeyno 6 aylıkken emekliyodu...
Günaydın kızlar herkes nasıl ? Bebişler nasıl umarım iyidir?
Bugün yine oğluşumla çalışıyoruz
ıyıyız burcucum sen nasılsın? bebıskon nasıl?
Saol canm iyiyiz bebişkomda iyi uyandı şimdi mama zamanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?