2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay sabahtan beri giris yapamiyodum deli oldum yöneticilere 4 5 tane email attim bir an evvel açilsin diye
buraya kayit oldugumda eski e mail adresimi girmistim sonradan e mail degistirdim tabi digeri kullanmayinca kapandi aktif degil diye bana yöneticilerden msj geldi yenisi yolla bize diye

sonunda halloldu çok sevindim

ii akşamlar güseller yarın aşımız var sağ salim ağrısız ateşsiz atlatırız inş akşamda gidiyorum annemlere uzun zaman giremem heralde 10 gün kalmay düşünüyorum çünkü

ya ben geldim kimse kalmamis
bende gidip kizimin karnini doyurayim anca yer altini degistirip hop yataga
gelirim birazdan

kafayı yicem
naz çok mızmız
gece uykusuna çokkk zor uyuyor
belimiz koptu annemle.
inatlaşıyor uykusu halde uyumıcam die inat ediyor sanki.
böyle değildi.
huyu değişti ya.
napçam ben.

yarın tayin yerimiz belli olcak bu arada. dua edin diyarbakırın merkezi olsun hayırlı bi şekilde inşallah.
bide lojman çıkarsa çok sevinirim. dualarınza ihtiyacımız var. içinizden bi aminn deyin şööle. haktan hayırlısı olsun ama merkez olsun deyin. kaydirigubbakcemile3

çok sağolun canlarım.. olumunekankayizsmile

hepinize iyi geceler.
naz güç bela uyudu bi duş alem de yatemm.
terliyorum uğraşırken. sırtım ağrıyo resmen.
inatçı keçi kızım benim o.

öptümmm opuyorumnanaktan

hulencim dogum günün kutlu olszun yeni girdim daha..
aykızz banlanmışş.garibim ne etti kiiiii...

hülyacımmm şimdi okudum canım geçmiş doğum günün kutlu olsun,ailenle nice yaşlara tatlım...

sağolun, var olun :))

kafayı yicem
naz çok mızmız
gece uykusuna çokkk zor uyuyor
belimiz koptu annemle.
inatlaşıyor uykusu halde uyumıcam die inat ediyor sanki.
böyle değildi.
huyu değişti ya.
napçam ben.

inatlaşma bence. çok çabuk huy değiştiriyorlar. kendi düzenlerini kendileri kuruyoor, bize de uymak düşüyor guclubacismile

kontrolümüz vardı bugün. Miray, doktor teyzesini görünce bastı çığlığı: yabancıları biliyor ya artık kaydirigubbakcemile3 muayene boyunca da susturamadık. cadı bi kızım olduğunu doktorumuz da tescilledi sempatiksalakcinni
çok şükür herşey yolunda. elma ve havuç suyu ile ek gıdaya başlıyoruzz .

4. ay kilomuz: 7410 gr
boy: 64 cm (Ayşegülcüm, eklersen sevinirim tatlım)

iyi geceler...

hakkınızda hayırlısı olsun ama merkez olsun :roflol:

Selam şekerler çok şükür bugün şu ehliyet kursum bitti 3 haftadır annemde yaşıyom nerdeyse :) Gerçi pazartesi işe başlıyom yine yeni bir düzen olacak ama hadi hayırlsı inş..
Ben dün ve bugün işe gidiyormuşum gibi süt sağdım ve evde olmayacağım saatlerde yalnızca sağıp biberonla verdim emzirmedim. Dün çok mahsundu yavrum niye beni bıraktın gibi bakıyordu yüzüme. Hatta kızlar inanmazsınız yatırdım yüzüme bakıp dudağını büküp gözyaşlarıyla sessizce ağladı. Tabi o ağladı ben ağladım çok zor geldi. Bugün biraz daha iyidi ama alışacak elbet

O ultrason resmi Berkin' in değil kızlar ya kim bilmiyorum..

Zeynep senin yaptığını yapmaya başladım bugün :) Berkin' i yatağında uyuttum ilk defa 1 saat sürdü ama olsun. Ya memede ya ayakta uyuyordu bi de uyku saati geçince çok ağlıyor. Bugün yatağına eğildim piş piş diye diye uyuttum. Tabi önce sürekli yüzümle oynadı ağzımı burnumu sevdi gözlüklerimi saçımı çekti arada :) oyun sandı önce. Sonra ağlamaya başladı ama almadım kucağıma orda sakinleştirdim 1 saat sonra kapadı gözlerini inşallah başarırırz.. O kitabı ben de gazeteden biriktiriyorum az kaldı yakında elime geçer..

Soru : Bebekte göz dalması - 28.12.2008 2132
Kuzenimizin 10 aylık normal boy ve kiloya sahip bir kız bebeği var. Günün belirli aralıklarında gözleri dalıyor, daldığında hareket ettirilmesi ile kendine geliyor. Henüz doktora başvurulmadı. Bu konuda korkular yaşıyoruz sara hastalığıyla bir bağlantısı olabilirmi? ne önerirsiniz?
evet olabilir,mutlaka çocuk nöroloji doktoruna gösterilmelidir. »

bu ne şimdi ya???
sizin bebişler dalmıyor mu? benim kız dalıyoooorrrr

ay cok sükür valla kizlar benim bebegim o yönden hic üzmüyor annesini:ecrin_bebek: uykusu geldiginde koyuyorum yataginaaa birazz e me diyor sonra agu ugu konusmaya basliyor, kendi kendine ninni sölüyo sanki agzinin icinde laff cok kiziminnnkaydirigubbakcemile3 birde bakmisimki uyumus :) cok sükür yaaa öyle sallamaya felan alistirmadimkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…