zeynep kız yükselen nasıl bulunuyoo.ben bu konularda cahilimmmm...benim kız 28.01 .2010 saat 11.50 hadi bakem benim kızında buluver yükselenini...
ahh ahh benim kaç kilo fazlam var bi bilseniz..
hemde ben 40 gün sonra hemen adet oldum valla
evet kaşıkla.benimki biboron almıyo..önce elma suyuyl başladım.bir iki kaşık verdim.sonra yarım fincana çıkardık.1 hafta sonra içebilyorsa tam gincan verebilirsin.sonra havuç suyu veriyorum.günde tek ögün.genelde 11-12 civarı veriyorum.ondan önce emiyo..kız şubat bebeklerin ek gıdaya geçiyo diye topik var oraya bak.ne veriyosam yazdım zatii.durbulayımda vereyim linki
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/362322-2010-subat-bebekleri-ek-gidaya-basliyooo.html siz burayı bence okuyun.
valla çok doğru sağlıklı olsunlardaya açmayın şu kilo işini sinirlerim hopluyor.:tomato::tomato:
Esra ile yazıştık (voles) onun kızda az kilo almış üzülüyordu.şimdi şişmanlatalım diye uğrasıyorum 10 yaşında falanda zayıflasınlar obez olmasınlara başlıyacağız.herşeyin başı sağlık sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar
aahhh ah ben ne zamaneski kiloma dönecegim kiii.
kız esma nasıl verdim bacımm.tatlı yiyonmuu..ben çok seviyom.bi kessem vercem kiloyu.valla bi gün pat diye kesecegim tatlıyı ama ne zaman:umursamaz:
aman kızlar ya takılmayın bebıslerın kılolarına...
saglıklı olsunlarda.
tombıs ama saglıksız bı bebegım olucagına zayıf ama saglıklı olması tercıhımdır...
selamm
okuyamadım geçmişi
naz pek durmuyor hep mızmız
hiçç yatası yok
sırtı yere değmicek
dışarı çıkarsak iyi.
evde kucakta iyi.
pusette nadir duruyo
mızmızmız
kafam kazan oluyo kaydirigubbakcemile3
bizim toktur da önermedi sempatiksalakcinnikızlar slm herkese
esmacım hiç canını sıkma küçük falan değil aslan gibi delikanlı
ishal aşısı ratavirüsten bahsediyorsnuz sanırım ömürün doktoru yaptırmadı hatta biz özellikle sorduk gerekenleri devlet yaptırıyor zaten gerek yok dedi ticari amaçla çıkmış bi aşı dedi
ayrıca görümcm yaptırmıştı kızına 2 yaşında şimdi ve zaman zaman ishal oluyor.. rotavirüs çok etkiği olan bir aşı değilmiş yani doktorumuz da öyle demişti..
selamm
okuyamadım geçmişi
naz pek durmuyor hep mızmız
hiçç yatası yok
sırtı yere değmicek
dışarı çıkarsak iyi.
evde kucakta iyi.
pusette nadir duruyo
mızmızmız
kafam kazan oluyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?