2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ahh ahh benim kaç kilo fazlam var bi bilseniz..
hemde ben 40 gün sonra hemen adet oldum valla

ya açmayın şu kilo işini sinirlerim hopluyor.:tomato::tomato:

Esra ile yazıştık (voles) onun kızda az kilo almış üzülüyordu.şimdi şişmanlatalım diye uğrasıyorum 10 yaşında falanda zayıflasınlar obez olmasınlara başlıyacağız.herşeyin başı sağlık sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar

sağol cnm hemen bakıyorum

ayşegül ben yazdım yeni bilgilerimizi kızlar doktor amcamız bize yavaştan çorbaya başla dedi bakalım ilk olarak baharatsız tarhana çorbası olur dedi bendede vardı azcık yapıp tattırdım

valla çok doğru sağlıklı olsunlarda

aahhh ah ben ne zamaneski kiloma dönecegim kiii.
kız esma nasıl verdim bacımm.tatlı yiyonmuu..ben çok seviyom.bi kessem vercem kiloyu.valla bi gün pat diye kesecegim tatlıyı ama ne zaman:umursamaz:

canım ben uykusuzluktan bide yorgunluktan verdim sanırım oğlum hiç durmuyo benim biraz yatması için emziğini reçele felan bandırıp veriyom az duruyo
tatlı çok yiyiom çok istiyo canım bide sölemesi ayıp kaymaklı ekmek kadayıfı kesiyo bide
tatlı yemesem sanki eksik kalmışım gibi oluyo :)

aman kızlar ya takılmayın bebıslerın kılolarına...
saglıklı olsunlarda.
tombıs ama saglıksız bı bebegım olucagına zayıf ama saglıklı olması tercıhımdır...

selamm
okuyamadım geçmişi
naz pek durmuyor hep mızmız
hiçç yatası yok
sırtı yere değmicek
dışarı çıkarsak iyi.
evde kucakta iyi.
pusette nadir duruyo
mızmızmız
kafam kazan oluyo kaydirigubbakcemile3

Seninkini iyice kucağa alıştırdılar canım çanakkaledemisin halen.

burcu kız seninkinin boyu benimkiyle aynı ama kilosu daha az zayıf görüküyomu.. bugün kızıma wenice ten bişeler aldım ama değişicem biraz dar oldu.öteki aya küçülür

bizim toktur da önermedi sempatiksalakcinni

aynı benimki mızmızmız bugün bişey var hayırlısııııı

kızlar o kadar komikki elini uzatıp oyuncağı tuıtmaya çalışıyor. tabi tutamıyor sadece vuruyor. vurup elini ağzına götürüyo hızlıca, bakıyo oyuncak değil el ağzındaki. başlıyor yaygaraya kaydirigubbakcemile3

selam teyzolar geçmiş okuyorum epeydir kaynamış buralar pehhhhhhh
sibelcim hayırlı olsun sünnetiniz daha öncede yazmıştım sanırım görmedin detaylılarını anlatırmısın sünnet bende düşünüyorumda fikir olur banada
resimdeki bebiş gencer değil kim olduğunu bende bilmiyorum kızlar serapın avatardı sankim öle geliyo banada
bizde misafirlikteyiz öğleyin geldim akşama kaldım kociş buraya gelecek artıkım burdan sahaya gidecez beraber yaşasın babamızı görecez bugün yane:)))
kiloyada takılmayın kızlar zeynepin dediği gibi sağlıklı olsunlar yeter muhakkak alırlar kiloları kuzular
bizde prima kullanıyoruz stok vardı ama bimdekini hiç duymamıştım bu bitsin alır denerim boykot adına

kızlar nerdesiniz
beni yalnız bırakmayın :gitme:
biraz dalmışım komşunun sesiyle uyandım tartışıyorlardı, korktum mafoldumben
duygu o da ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…