kız üç kayısıdan ne çıkarki zaten.rendeleyunce yada suyunu çıkarınca az kalıyo.yedir anası..yarasınn..
inşallah çabuca toparlanır annen.acil şifalar olsun..
burcu o ddedigin şeyi bende duymuştum.zaten zamanla herşeyi robotlar yapacak derlerdidi biz belki göremeyiz o zamanları derdik.bak geldi bile..bi yandan işsizlik oranı artacak.belki bi yandan kolaylık olacak inan bende bilmiyorumama çok üzülüyorum işini kaybedek insanlara.elimizden ne geliyorsa yaparız canım..
ağlıyorum inan ki moralim sıfır yaa
yarın kendi doktoruna götüreceğim.. elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı şaşırdım
çok üzgünüm yaaa ne yapayımm
ha bu arada bime gidin kızlar havuz falan var çok güzel güneş kremi var. çok güzel hepsi
ağlamaktan vakit bulabilirsem acıp bakacağım
ALIN SİZE CAAANIMM ALANYAMMM...ALANYA KALESİNDEN GÖRÜNTÜÜ.
canım uzulme benım oğlum 3ayında bunu yasadı tabıkı bendede durum aynıydı ama tahlıler temız cıktı bırde 3cm uzamıs buayda 450gr fılan almısız mamasını degıstırdım daha dıkkat ettım uzulme canım saglıgı yerınde
buarad bımdekılerı aldım cok guzeller alın derım
ALIN SİZE CAAANIMM ALANYAMMM...ALANYA KALESİNDEN GÖRÜNTÜÜ.
kızlar herkese selam, geçmişi okuyamadım henüz. şimdi dr.dan geldik. dr.a giderken kakasını yaptı nasıl rahatladı kızım anlatamam. dr.a gideceğimizi anladı hemen yapıverdi uyanık kaydirigubbakcemile3
bu ayda 650 gr almışız ve 4 cm uzamışız. daha 5250g.mız ama napalım. topiğin en zayıfı biziz sanırım. bizde yavaştan ek gıdaya geçiyoruz. önce meyve suları ve kaşık mamaları ile başlıcaz yoğurt ise tadımlık olacak.malum benim kızın midesi çok hassas. yoğurtun hazmı zormuş. çorba için 6.ayı bekle dedi. demir için damla verdi. günde 5 damla...
dr.dan sonrada gezdik kızımla yemekte yedik ilk defa....uslu durdu teyzeleri hiç yormadı beni. arabada da akıllı akıllı uyudu....
bizden işte böyle, sizden naber???
kızlar herkese selam, geçmişi okuyamadım henüz. şimdi dr.dan geldik. dr.a giderken kakasını yaptı nasıl rahatladı kızım anlatamam. dr.a gideceğimizi anladı hemen yapıverdi uyanık kaydirigubbakcemile3
bu ayda 650 gr almışız ve 4 cm uzamışız. daha 5250g.mız ama napalım. topiğin en zayıfı biziz sanırım. bizde yavaştan ek gıdaya geçiyoruz. önce meyve suları ve kaşık mamaları ile başlıcaz yoğurt ise tadımlık olacak.malum benim kızın midesi çok hassas. yoğurtun hazmı zormuş. çorba için 6.ayı bekle dedi. demir için damla verdi. günde 5 damla...
dr.dan sonrada gezdik kızımla yemekte yedik ilk defa....uslu durdu teyzeleri hiç yormadı beni. arabada da akıllı akıllı uyudu....
kızlar dun face ye fotolar koymuştum
sabah da temizlikçi geldi ya hiç gözümü açamıyorum sanki çok fena uykum var
öğlen de eşim eve geldi gözümü açamıyorum izin aldım dedi akannehir
galiba nazara geldik fotoları hemen sildim
kızlar benim kızım şimdi anne sütüyle besleniyo ya doktor bu ay dvitamini 4 damla ve günde 2 seferde kan ilacı verdi sizler başka bişey kullanıyomusunuz çocuklara yada kendiniz vitamin tarzı bişeyler alıyomusunuz?
ay çok güzel ben balayına Alanya ya gitmiştim çok güzeldi gerçekden incekuma denizi süperdi gerçekden.Canım bu arada benim kızın kilosu 7250 , boyu 65 cm oldu bu ay...
sağol canım..
gerçekten çok güzel.. kayınvalidem şuanda alanya da tatilde o da çok beğenmiş..
Benim de haftaya kontrolüm. Herkes 7'den bahsederken biz 5'i geçsin diye uğraşıyorduk. Bakalım ne olacak haftaya. Ek gıdaya geçmeyi iple çekiyorum. Belki işe yarar da azcık daha kilo alır diye.
AYŞEGÜL gaza geldi bu gazla kendi resminide ekler şimdi sempatiksalakcinni
ohh süper deniz olan heryerde yaşarım.deniz olmayan yerde boğuluyorum ben heryer üstüme geliyor nefer alamıyor gibi hissediyorum
bizdede var kan ilacı.canım bütün 4.aya geçen bebeklere verilir...
yaaa vay bee siz oturun evde ogezsinnn haaalmaz:
oh oh ne güzel ya bende sık sık denesem iyi olacak..maşallh ipek hanımaa.
canım ben zeyneptede hiç mamadan yogurt yapmadım.ama pınarım bebek için sütlri varya ondan denerdim.küçük cam mama kavanozları varya ondan.ama ben mayalamak içinde inek sütü kullandım doktordene demişti.hiç alerji falanda olmadı.bunada aynısını yapıyorum.evet biz yogurt yiyoruz çokta seviyoruz.içine elma rendeliyorum.birazda elma suyu.ohh.,
bızımkıde sırt ustu yatar yuzustu cok nadırdır uyudugu. cok gazlı yada uyku sersemı olucak kı oyle yatsın...
kaydirigubbakcemile3 masallah adaşımıza
az once ıpegın dr u aradı. kakasını sordu. dedım kayısı verdıgımden berı cok guzel yapıyo. hatta az once de yaptı. cok degıldı ama olsun kaydirigubbakcemile2
gunde 1 verıyodum. ogle onunde 3 tane kayısıyı cam rendeden gecırıp ver dedı bilmiyorumkismile
cok olmazmı 3 tane yaw :2:
Kızlar merhaba,
giremedim bi türlü haftaya olmayacağım iş toparlıyorum.geçmişte neler oldu bakalım umarım herşey yolundadır.
annem ameliyat olacak bugün itibari ile haftaya Cumaya kadar olmayacağım annemlerde duru ya bakacağım.Hem annemlerin evi çekip çeviricem hem kuzumla ilgilenicem .umarım ameliyat başarılı geçerde çabuçak toparlanır anacığım.
ağlamak üzereyim
moralim o ın altında yani
ömür 200 gr almış 3 cm uzamış..
ayda 1 kilo alan çocuk
nasıl olur yaaa
çok üzgünümmmm gelişme geriliği olmasın sakın
yavaş yavaş kilo alıyor annesi.ek besinlerden sonra daha artar kilosu merak etme akıllı kızın bak anneyi hiç üzmemiş afferim ona.
Benim de haftaya kontrolüm. Herkes 7'den bahsederken biz 5'i geçsin diye uğraşıyorduk. Bakalım ne olacak haftaya. Ek gıdaya geçmeyi iple çekiyorum. Belki işe yarar da azcık daha kilo alır diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?