2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım sağol.

valla dünyanın sonu gelmesede insanoğlunun sonu geliyor gibi.Allah yardımcı olsun.

KIZLAR 2011 SUBAT ANNELERıNE BAKIYORDUM DA SÜPER GÖZLERıM DOLDU PAYLAŞMAK ıSTEDıM

Alıntı:
yasese kullanıcısından alıntı
bende dün öğrendim hamiş olduğumuu.hatta inanmadım 2 idrar testi yaptım biri evde biri işte sonra da kan da yaptırdım öğlen 1500 çıktı.
1 mayıs sat tarihi tahmini 5 şubatta inşallah kucağıma alacağım.
benimde süpriz oldu 07.07.07 de evlendik.2-3 ay sonra bebiş istemeye başladık.sonra öğrendikki eşimde varikosel var eşim ameliyat oldu yine olmadı sonra aşılama yaptırdık olmadı mayısta tüp bebek yaptırdık olmadı nisanda dış gebelik geçirdim(kendiliğinden) sağ tüpüm alındı.bu ay öğrendim ki kendiliğinden kalmışım ilk elime aldığımda ağlamaktan konuşamadım bil arkadaşımı aradım ilk.Şimdi diceksiniz ki eşini niye aramadın ona süpriz yapmak istedim. Bir kutu hazırlamıştım hediye kutusunun içinde bi bebek yeleği ve oyuncaklar vardı ve içinde babaya bebişten gelen msj . onu oturma odasında koltuun üzerine bıraktım gelince görsün ha birde testi koydum içine . telde hediye aldığımı söyledim evde inşallah beğenirsin dedim. gördüğünde aradı sesi titremekten konuşamıyordu ağlamaklıydı canımın sesi.1-1.5 senedir o kutu dolaptan çıkmayı bekliyordu Allahım gösterdi ınşallah cümlemize sağ salim kucağımıza almayı da nasip eder. hayırlı lerrrrr

canım uzulme benım oğlum 3ayında bunu yasadı tabıkı bendede durum aynıydı ama tahlıler temız cıktı bırde 3cm uzamıs buayda 450gr fılan almısız mamasını degıstırdım daha dıkkat ettım uzulme canım saglıgı yerınde

buarad bımdekılerı aldım cok guzeller alın derım

kızlar benim kızım şimdi anne sütüyle besleniyo ya doktor bu ay dvitamini 4 damla ve günde 2 seferde kan ilacı verdi sizler başka bişey kullanıyomusunuz çocuklara yada kendiniz vitamin tarzı bişeyler alıyomusunuz?

kızlar herkese selam, geçmişi okuyamadım henüz. şimdi dr.dan geldik. dr.a giderken kakasını yaptı nasıl rahatladı kızım anlatamam. dr.a gideceğimizi anladı hemen yapıverdi uyanık kaydirigubbakcemile3
bu ayda 650 gr almışız ve 4 cm uzamışız. daha 5250g.mız ama napalım. topiğin en zayıfı biziz sanırım. bizde yavaştan ek gıdaya geçiyoruz. önce meyve suları ve kaşık mamaları ile başlıcaz yoğurt ise tadımlık olacak.malum benim kızın midesi çok hassas. yoğurtun hazmı zormuş. çorba için 6.ayı bekle dedi. demir için damla verdi. günde 5 damla...
dr.dan sonrada gezdik kızımla yemekte yedik ilk defa....uslu durdu teyzeleri hiç yormadı beni. arabada da akıllı akıllı uyudu....
bizden işte böyle, sizden naber???

sağol canım..

ALIN SİZE CAAANIMM ALANYAMMM...ALANYA KALESİNDEN GÖRÜNTÜÜ.

gerçekten çok güzel.. kayınvalidem şuanda alanya da tatilde o da çok beğenmiş..

Benim de haftaya kontrolüm. Herkes 7'den bahsederken biz 5'i geçsin diye uğraşıyorduk. Bakalım ne olacak haftaya. Ek gıdaya geçmeyi iple çekiyorum. Belki işe yarar da azcık daha kilo alır diye.

AYŞEGÜL gaza geldi bu gazla kendi resminide ekler şimdi sempatiksalakcinni

ohh süper deniz olan heryerde yaşarım.deniz olmayan yerde boğuluyorum ben heryer üstüme geliyor nefer alamıyor gibi hissediyorum

kızlar dun face ye fotolar koymuştum
sabah da temizlikçi geldi ya hiç gözümü açamıyorum sanki çok fena uykum var
öğlen de eşim eve geldi gözümü açamıyorum izin aldım dedi akannehir
galiba nazara geldik fotoları hemen sildim

yavaş yavaş kilo alıyor annesi.ek besinlerden sonra daha artar kilosu merak etme akıllı kızın bak anneyi hiç üzmemiş afferim ona.

bende sildim facedekiler canım çabuk nazara geliyoruz belki art niyet yoktur ama nazardan korkarımda iyi yapmışsın.sen bizim k k ya koy resimleri.

allah nazarlardan saklasın tüm bebişleri

bizdede var kan ilacı.canım bütün 4.aya geçen bebeklere verilir...

ay çok güzel ben balayına Alanya ya gitmiştim çok güzeldi gerçekden incekuma denizi süperdi gerçekden.Canım bu arada benim kızın kilosu 7250 , boyu 65 cm oldu bu ay...

aa ince kumun üstüne yok zaten.eklerim birazdan bilgileri maşallah..

aman ya olsunnn.benim kızda zayıf.hiç dert etme maşaellah annesi ek gıdayla dzelirleerrr..

sağol canım..

gerçekten çok güzel.. kayınvalidem şuanda alanya da tatilde o da çok beğenmiş..

yaaa vay bee siz oturun evde ogezsinnn haaalmaz:

Benim de haftaya kontrolüm. Herkes 7'den bahsederken biz 5'i geçsin diye uğraşıyorduk. Bakalım ne olacak haftaya. Ek gıdaya geçmeyi iple çekiyorum. Belki işe yarar da azcık daha kilo alır diye.

kız ne 7 si.ben de 6 yı yeni gördümkaydirigubbakcemile3..bence işe yarayacak...

AYŞEGÜL gaza geldi bu gazla kendi resminide ekler şimdi sempatiksalakcinni

ohh süper deniz olan heryerde yaşarım.deniz olmayan yerde boğuluyorum ben heryer üstüme geliyor nefer alamıyor gibi hissediyorum

kaydirigubbakcemile3 dogru didin.geçen fatolina koymuştu bigün bende koycam demiştim.foto koymuşken bunuda koyayım dedim..
benim resim adana buluşmasıda gendimi göstercem.önce hulenlxe bul bul görsün sonra siz.

yaaa amaaan nazar olabilir..

selam kıslar moralim çok bozuk alaranın aşısı vardı bugün yıktı ortalığı çok ağladı kuzum zor sustu o ağladıkça bizde gerilkdik eşimle birbirimizi yedik çok üzdü beni birzadan gidicem memlekete beni bırakıp dönücek ama aramız çok kötü bilmem nolur halimz inş herşey yoluna girer

1 yaşından önce inek sütünü verebiliyormuyuz

meliste bir türlü yüzüstü yatmıyor. 2dk. sonra basıyo çığlığı...
kız ne güzel ilgili bir dr.nuz var maşallah... 3 kayısıdan nolcak annesi ver gitsin. afiyet şeker olsun kuzuma.....

annene geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda toparlar kendini....

ağlamak üzereyim
moralim o ın altında yani
ömür 200 gr almış 3 cm uzamış..
ayda 1 kilo alan çocuk
nasıl olur yaaa
çok üzgünümmmm gelişme geriliği olmasın sakın

kız saçmalama.. 3.aydan sonra kilo alımları yavaşlarmış. bizde bugün dr.dan geldik. bundan sonra 500 gr.alırsa biz çok iyi deriz dedi... sağlıklı olsunda boşver az alsın. bak benim kız daha 6 yı göremedi ama olsun ben hiç kafaya takmıyorum. sende takma annesi sonra kuzunda anlar ve huysuzlanır..

valla olurmu olur rüvüş, boşver sen k.k.ya koy fotoları. bizden bişey olmaz a.s

yavaş yavaş kilo alıyor annesi.ek besinlerden sonra daha artar kilosu merak etme akıllı kızın bak anneyi hiç üzmemiş afferim ona.

saol canım. evet takmıyorum artık. çünkü ne yaptıysam ne kadar mama versemde kızım doğduğundan beri 650 gr. alıyor ne bir fazla ne bir eksik. zaten dr.muzda bu kız 6.yaşına kadar minyon tipli olacak dedi.

olsun canım boşver sağlıklı olsunda 6 yı geçmesede olur buay. zaten bunda sonra kilo alımıda düşecekmiş. ek gıdaya geçincede kilo alımı yavaşlayabilirmiş haberin olsun. annesi bizim kızlarımızda manken gibi zayıf olacaklar belki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…