2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ağlamak üzereyim
moralim o ın altında yani
ömür 200 gr almış 3 cm uzamış..
ayda 1 kilo alan çocuk
nasıl olur yaaa
çok üzgünümmmm gelişme geriliği olmasın sakın

sıkma canını diycem ama olmuyo bebeğinmi gözlemle bence iştahsızlığı varmı bi bak belkide sütün yetmiyordur bizim inek sütü allerjisinde böyle oldu yada genetik olabilir benim büyük kızım hiç kilo almıyor ama boyu uzun doktor sağlıklı olduğu sürece sorun yok bazı şeyler genetiktir diyor gerçektende baba tarafımız hepsi çok zayıf ve uzunlar

bugün herkes kocasından dertliymiş valla bence elinizden geleni ardınıza koymayın o 1 söylüyosa siz iki söyleyin şimdi nazınızı çekmezlerse yarın öbür gün dertler büyünce hiç çekmezler

bizimde yaRIN KONTROLÜMÜZ VAR BAKALIM NELER OLCAK ıNŞALLAH 3 haftadır sütsüz peynirsiz yaşamam fayda etmiştir gerçi iştahı yerine geldi ama bakıcaz bakalım bide benim zilli artık arabada durmak istemiyo 2 akşamdır ablamızı parka çıkarıyoruz arabasında deli gibi bağırıyo kucağıma alıyorum çocuklara bi güzel bakıyo onlara bağırıyo sesler çıka<rıyo bu çok ziili olacak
bide artık bilinçli olarak oyun minderindeki oyuncakları tutyo çok mutlu oluorum valla

canım benim verdin bile teşekkürederimmm
off bid o dedini bn yapabilsem geniş olabilsem ahh
bnde çok istiyorum inan ama olmuyor kii

Nur canim sikma canini kendini düsun biraz
ona kiyama buna kiyama olan sana olur böyle
kime gitmek istiyosan oraya git sanada iyi gelecektir eminim degisiklir olur hem
üzme kendini bebisini düsün

Sibel canim nerelerdesin Burak nasil oldu ??
insallah agrisi sizisi yoktur

slm canım...burak la uğraşıyoruz...bide misafir geldi üstüne..geçmiş olsuna...yarında geliyolar..ilk güne göre biraz daha iyi sayılır canım...teşekkürler...

ii geceler kızlarr nabersinizz benim uykum kaçtı bi bakim kimler var dedim
canım sıkıldı tam emir kağanı uyttum beşiğine koycam ne görsem hamam böceği geziniyo beşikte napçam şaşırdım süpürgeyle alim diede kadar kayboldu şimdide uyuyamıyorum oğlumu uyttum yatırdım beşiğe ışığıda södürmedim böcek tekrar çıkmasın die eşimi bekliyom işten gelsindie off off napçam şimdi

slm canım...burak la uğraşıyoruz...bide misafir geldi üstüne..geçmiş olsuna...yarında geliyolar..ilk güne göre biraz daha iyi sayılır canım...teşekkürler...
Iyi olmasina sevindim canim misafirlerlede kolay gelsin insan biraz beklerde çocuk toparlansin bebek sonuçta

Esmacim aman dikkat et
azcik baska biyere yatirsaydin o arada besigini bosaltip çarsafini falan degistiridin temiz temiz için rahat ederdi

üzülme yaa.insanlar için yaşamayı bırakk.çok yıpratıcı oluyo.senin tek derdin oglun olsun gerisi hikaye zatenn.üzme kendini.bencede ailein yanına git.eşin kendine bi şekilde bakar koca adam düşünme san onu.bu arada iyici özlesin sizi..baban içinde tamam masraf ama senin için iyi olur.bence kesin git..

canım sende üzülmee.sen o konuları kapat .üstün örtt.zamın geldiginde o örtü açılır elbett..

hadi bakalım güzel haberlerle gel..benim kızda zayıf ve uzun..ama sorun olmazsa üzülmeee..

aman maşallh.bir kaç güne kadar daha iyi olur sanırım dimi.

ayyy.canım evi ilaçlattırın bencee.burasıda nemli bi bölge oldugu için böcek çok olur.ama ilaclattırınca evi.hiç olmuyoo.bende çook korkarım küçüçük böcekten bilee.ilaçla halloluyoo.allah korusun ya uyudugunuzda gelirseeyvahedigeldismile

herkese günaydınnn...
bizde ögleye dogru dışarı çıkacagız bana giysi alacagızbmalum hiç giysilerim olmuyoo.ayy kızlardan anca sıra bana gelidi..ya çocuklar olunca aman onlara giysi alınsın .aman önce onlar yesin,öyle evlat ön planda oluyoo..tabi onlara alınınca kendine alınmış gibi seviniyosun ama artık alınması gerek bana.giysim çok ama hepse 38 beden..enim şuan maşallahım var ben o bedene dönene kadar anca seneye giyerim o giysileri.pöffff((

günaydın herkese...
güzel bir hafta sonu diliyorum...

günaydın canım. sana da iyi hafta sonları.... haftasonu ya bugün kimsecikler olmaz burda...

aman dikkat et güzelim. beşiğini boşaltsaydın iyice bi baksaydın. allah korusun uykudayken ya da bi anlık dalgınlıkla çıkıverir. bence de ilaçlatmak en iyi çözüm. sakın ihmal etmeyin.....

ay canım benim. tabi daha iyi olacak annesi büyüdü kuzum tam erkek oldu şimdi...

nurcum bir kere başkalarını düşünmeye başlarsan bir bakmışın ki seni düşünen kimse yok. o yüzden önce sen kendini ve bebişini düşün. eğer imkanın varsa kesinlikle git annenlerin yanına. emin ol çok iyi gelecek. arada birbirinizi özlemekte iyi gelir. hem oğluşunda azcık gezmiş olur....

günaydın canım. hadi bakalım gezin... bizde kzımla dışarı çıkacaktık ama babamız arabayı götürmüş klava:
kesinlikle haklısın bende bir kaç kere kendime kıyafet almaya diye çıktım melise alıp döndüm kaydirigubbakcemile3 bana da olmuyor hiç eski kıyafetlerim. bende 34 giyiyordum şimdi 38 anca oluyor. bir çanta kıyafet kaldırdım. benimde çarşıya çıkmam lazım ama bebek mağazalarının olmadığı bir yere...
aldıklarının fotosunu koyda bizde bakalım canım neler almışın....

aynene yaaa.bizde hadi ba bakalım dedik.hep defneyle zeynoya aydık çıktıkk.hay allah böyle oluyo iştee..nee 38 bedenmisin ..kız ben yollayam sana giysilerimikaydirigubbakcemile3..ayyy sende onamı üzülüyorsun pöfff...doktora rejim yapmak istiyorum diyom adam olmaz diyoo..6 ayda başlasam bu seferde ramazan geliyo zaten aç duracagız bde az yerdesem elim ayagım kesilir.iki çocuklada koşuşturmaz çok zor olur.yani anca ramazan geçtikten sonra başlayabiirim rejime.o zamana kadarda 7 -8 aylık olur kuzularr...tam zamanı olur yanii..
prenses kimse beni yanlış anlamasında ben giysi göstermeyi sevmiyorum.aldıklarım bende kalsın.boşverr..
ya seni kız biberon kullanmıyodu ya ne ettin bi çasan varmı.ya aynı benim defnee.aynen oda çigniyo yaa.resmen sakız çigner gibi bide biboronun ucunu azı dişlerinin oraya atıyo ısırıyoda ısırıyo.sonra ögürmeye başlıyo.olmuyo deliriyorum .çabalıyorumama emmeyi beceremedi bi türlüü .ere edecegim ben yaa.emzirtede ayınn..

Günaydin kizlar

Aysegül iyi alisverisler canim

sagol reyhanımm..ecem nasıll kızz.siz ne zaman türkiyeye gdiyosunuz..ordada net olacakmıı..görüşebilecekmiyizz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…