ağlamak üzereyim
moralim o ın altında yani
ömür 200 gr almış 3 cm uzamış..
ayda 1 kilo alan çocuk
nasıl olur yaaa
çok üzgünümmmm gelişme geriliği olmasın sakın
Ah be canım... Böyle yapıp kendini yıpratıyosun. Geniş olmaya çalış. Biliyorum zor ama....
Canın nereye gitmek, kime gitmek istiyosa git. İnan böylesi senin için daha iyi olacak. Çevrendekiler senin anlayış göstermene alışmış sanırımç Eşini kastediyorum. Sen onu değil de kendini düşünmeye başladığında o da seni düşünmeye başlayacak eminim.
Şimdi bunları nerden biliyorsun da bu kadar kesin konuşuyorsun diyeceksin. Kendimden biiliyorum canım. Eşşim özl. senin yukarda yazdıklarını yaşattı bana ne yazık ki. Hatta sütüm bile tamamen kesildi de hastanelik oldu kuzucuğum.Ben de artık kendimi, Esram için düşünüyorum. Çünkü ben kendimi düşünmezsem beni düşünen yok...
Offff ne dertliymişim ben de. Güya teselli vereyim dedim:sinifsinif:
Sibel canim nerelerdesin Burak nasil oldu ??
insallah agrisi sizisi yoktur
Iyi olmasina sevindim canim misafirlerlede kolay gelsin insan biraz beklerde çocuk toparlansin bebek sonuçtaslm canım...burak la uğraşıyoruz...bide misafir geldi üstüne..geçmiş olsuna...yarında geliyolar..ilk güne göre biraz daha iyi sayılır canım...teşekkürler...
ii geceler kızlarr nabersinizz benim uykum kaçtı bi bakim kimler var dedim
canım sıkıldı tam emir kağanı uyttum beşiğine koycam ne görsem hamam böceği geziniyo beşikte napçam şaşırdım süpürgeyle alim diede kadar kayboldu şimdide uyuyamıyorum oğlumu uyttum yatırdım beşiğe ışığıda södürmedim böcek tekrar çıkmasın die eşimi bekliyom işten gelsindie off off napçam şimdi
slm kızlar..geçmişe bakamadım oğlum hiç duuurmuyor..
açta değil...süt yetmiyo dedim mama verdim aynı yine
sütümde çoğalmaya başladı tekrar..biraz boğazı abartıyom artık tıkınıom ne bulursam
ömer durmuyor ya..hep oyun istiyor kucak istiyor..dün gece kalkımiş gülüyor öyle ..yine 3 ü geçerken uyuduuu..çok yorgun ve halsizim..bide gereksiz bi sinir var üstümde..
çok sıkıldım ya..annemlere gidesim vr adama kıyamıyom..burda kalınca
annem diyo çok özledik ona kıyamıyom
kayınvalide çağırıyor kırmak istemiyorum
offf başkaları için yaşamaktan bıktım..
hep şu ne dr bu nasıl olur diyorum
kendimi hiçççç düşünmüyorum
Ah be canım... Böyle yapıp kendini yıpratıyosun. Geniş olmaya çalış. Biliyorum zor ama....
Canın nereye gitmek, kime gitmek istiyosa git. İnan böylesi senin için daha iyi olacak. Çevrendekiler senin anlayış göstermene alışmış sanırımç Eşini kastediyorum. Sen onu değil de kendini düşünmeye başladığında o da seni düşünmeye başlayacak eminim.
Şimdi bunları nerden biliyorsun da bu kadar kesin konuşuyorsun diyeceksin. Kendimden biiliyorum canım. Eşşim özl. senin yukarda yazdıklarını yaşattı bana ne yazık ki. Hatta sütüm bile tamamen kesildi de hastanelik oldu kuzucuğum.Ben de artık kendimi, Esram için düşünüyorum. Çünkü ben kendimi düşünmezsem beni düşünen yok...
Offff ne dertliymişim ben de. Güya teselli vereyim dedim:sinifsinif:
bizimde yaRIN KONTROLÜMÜZ VAR BAKALIM NELER OLCAK İNŞALLAH 3 haftadır sütsüz peynirsiz yaşamam fayda etmiştir gerçi iştahı yerine geldi ama bakıcaz bakalım bide benim zilli artık arabada durmak istemiyo 2 akşamdır ablamızı parka çıkarıyoruz arabasında deli gibi bağırıyo kucağıma alıyorum çocuklara bi güzel bakıyo onlara bağırıyo sesler çıka<rıyo bu çok ziili olacak
bide artık bilinçli olarak oyun minderindeki oyuncakları tutyo çok mutlu oluorum valla
slm canım...burak la uğraşıyoruz...bide misafir geldi üstüne..geçmiş olsuna...yarında geliyolar..ilk güne göre biraz daha iyi sayılır canım...teşekkürler...
canım sıkıldı tam emir kağanı uyttum beşiğine koycam ne görsem hamam böceği geziniyo beşikte napçam şaşırdım süpürgeyle alim diede kadar kayboldu şimdide uyuyamıyorum oğlumu uyttum yatırdım beşiğe ışığıda södürmedim böcek tekrar çıkmasın die eşimi bekliyom işten gelsindie off off napçam şimdi
günaydın herkese...
güzel bir hafta sonu diliyorum...
slm canım...burak la uğraşıyoruz...bide misafir geldi üstüne..geçmiş olsuna...yarında geliyolar..ilk güne göre biraz daha iyi sayılır canım...teşekkürler...
slm kızlar..geçmişe bakamadım oğlum hiç duuurmuyor..
açta değil...süt yetmiyo dedim mama verdim aynı yine
sütümde çoğalmaya başladı tekrar..biraz boğazı abartıyom artık tıkınıom ne bulursam
ömer durmuyor ya..hep oyun istiyor kucak istiyor..dün gece kalkımiş gülüyor öyle ..yine 3 ü geçerken uyuduuu..çok yorgun ve halsizim..bide gereksiz bi sinir var üstümde..
çok sıkıldım ya..annemlere gidesim vr adama kıyamıyom..burda kalınca
annem diyo çok özledik ona kıyamıyom
kayınvalide çağırıyor kırmak istemiyorum
offf başkaları için yaşamaktan bıktım..
hep şu ne dr bu nasıl olur diyorum
kendimi hiçççç düşünmüyorum
herkese günaydınnn...
bizde ögleye dogru dışarı çıkacagız bana giysi alacagızbmalum hiç giysilerim olmuyoo.ayy kızlardan anca sıra bana gelidi..ya çocuklar olunca aman onlara giysi alınsın .aman önce onlar yesin,öyle evlat ön planda oluyoo..tabi onlara alınınca kendine alınmış gibi seviniyosun ama artık alınması gerek bana.giysim çok ama hepse 38 beden..enim şuan maşallahım var ben o bedene dönene kadar anca seneye giyerim o giysileri.pöffff((
günaydın canım. hadi bakalım gezin... bizde kzımla dışarı çıkacaktık ama babamız arabayı götürmüşklava:
kesinlikle haklısın bende bir kaç kere kendime kıyafet almaya diye çıktım melise alıp döndüm kaydirigubbakcemile3 bana da olmuyor hiç eski kıyafetlerim. bende 34 giyiyordum şimdi 38 anca oluyor. bir çanta kıyafet kaldırdım. benimde çarşıya çıkmam lazım ama bebek mağazalarının olmadığı bir yere...
aldıklarının fotosunu koyda bizde bakalım canım neler almışın....
günaydın canım. hadi bakalım gezin... bizde kzımla dışarı çıkacaktık ama babamız arabayı götürmüşklava:
kesinlikle haklısın bende bir kaç kere kendime kıyafet almaya diye çıktım melise alıp döndüm kaydirigubbakcemile3 bana da olmuyor hiç eski kıyafetlerim. bende 34 giyiyordum şimdi 38 anca oluyor. bir çanta kıyafet kaldırdım. benimde çarşıya çıkmam lazım ama bebek mağazalarının olmadığı bir yere...
aldıklarının fotosunu koyda bizde bakalım canım neler almışın....
Günaydin kizlar
Aysegül iyi alisverisler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?