selam kıslar moralim çok bozuk alaranın aşısı vardı bugün yıktı ortalığı çok ağladı kuzum zor sustu o ağladıkça bizde gerilkdik eşimle birbirimizi yedik çok üzdü beni birzadan gidicem memlekete beni bırakıp dönücek ama aramız çok kötü bilmem nolur halimz inş herşey yoluna girer
1 yaşından önce inek sütünü verebiliyormuyuz
annene geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda toparlar kendini....
aman birşey olmaz olur bölye şeyler duru da uykusuzluktan ağlayınca benimki bana bağrıyor.çok biliyorsan sen uyut diyorum susuyor.mama azcık geç gelsin Duru'dan önce babası carlıyor.çok biliyorlar ya.
selam kıslar moralim çok bozuk alaranın aşısı vardı bugün yıktı ortalığı çok ağladı kuzum zor sustu o ağladıkça bizde gerilkdik eşimle birbirimizi yedik çok üzdü beni birzadan gidicem memlekete beni bırakıp dönücek ama aramız çok kötü bilmem nolur halimz inş herşey yoluna girer
aman ne olacak canım sende çok biliyor beyler zaten..takma kafana birşeycik olmaz..
takmıycam artık cnm göslerim şişti ağlamaktan
gezsin kız kadın ne olacak kardeşleriyle beraber gitti zaten..bizde gideriz inşallah
cok gecmıs olsun tekrardan. evet erken teşhis hayat kurtarıyor. Allah tez zamanda atlatmak nasıp etsın ınsallah.Sağol canım .Rahmi alınacak rahim duvarı kalınlaşmış dr 6 ay inde kansere çevirebilir dedi bizde riske atmayalım dedik havalarda iyi bende izin alabiliyorken olsun dedik Allah korusun kesin çevirir ama 6 ay ama 1 yıl dediler.erken teşhisin yararları.
evet sakın suyu ihmal etmeyin zamanıda yok aklınıza geldikce 20-30 cc verin havalar artık sıcak hem vucut istiyor hemde alışsınlar su sağlıktır.
cok haklısın. el emegının yerını artık makıneler alıyor maalesef. bı yandan ıyı tamam ısverenın gıderı azalıyor ama zaten işsizlik war bunca ınsan napıcak???KIZLAR BİRŞEY DAHA VE BU KONUDA SİZDEN DUYARLILIK BEKLİYORUM.
Migros yeni bi zincir oluşturuyor m-jet ve 3-4 m olan buyük marketlerindede bunu uygulayacak .alış-verişinizi yapıyorsunuz bankolar var aldığınız ürünün barkodunu okutuyorsunuz kredi kartınız ile ödiyerek çıkıyorsunuz. / kariyerlerin işine son .
havaalanlarında internetten check-in yapabilirsiniz ama orada bulunan keops lardan biniş kartınızı almayın yada internetten basmayın./satıştaki kişilerin işine son.
aradığımız firmalarda robot çıkıyor ve
-lütfen görüşmek istediğiniz kişinin adını soyadını söyleyin
siz ayşe fatma
-tanıdım
ve telefon aktarılıyor / sekretere gerek yok işine son .
aslında bu tür örnekler çok en son bu sabah migrosu görünce dellendim.ya herşeyi makineler yapacak ise bu millet nasıl çalışacak ne yiyip-içecek nasıl bakacak çoçuklarına.
tamam bi nebze onlarda haklı maaş + ssk +yol+yemek yapacağıma yatır dünya para robata 1 yılda zaten kara geçmiş olacaksın ama insan güçü kullanım alanı çok azalıyor ben internetten alışverişide kesicem.
3-5 dk hadi 10-15 dk sıra olsa bile sırada beklemeye değer insan güçünün kullanılmasını engellemiyelim lütfen sizde kullanmayın kızlar.ben çevremede sık sık konuşarak yönlendiriyorum.hepimizin bi çalışıp para kazanımız var ne kadar şikayet etsekte Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
ıpekte pek sevmıyor ama zar zor alıstırmaya calısıyorum reyhan.Ya kizlar bizim ecem suyu hiç sevmiyo agzina tadi geldimi iteliyo bi iki yudum aliyo tamam oda zorla
nasil aliscak bu kiz suya
canım gelısım gerılıgı olan cocuk 3 cm uzarmı hıc? daha neler... yapma boyle. ek gıdaya gecınce toparlar bak gorursun...ağlamak üzereyim
moralim o ın altında yani
ömür 200 gr almış 3 cm uzamış..
ayda 1 kilo alan çocuk
nasıl olur yaaa
çok üzgünümmmm gelişme geriliği olmasın sakın
kız kıskandırma bızı. ben bı resım cekıp yollamaya kalksam taştan betondan baska bı sey gorunmez Çok üzgünüm çoookALIN SİZE CAAANIMM ALANYAMMM...ALANYA KALESİNDEN GÖRÜNTÜÜ.
sadece devit verıyodum bu ay bıde kan damlasına basladık 3 damla.kızlar benim kızım şimdi anne sütüyle besleniyo ya doktor bu ay dvitamini 4 damla ve günde 2 seferde kan ilacı verdi sizler başka bişey kullanıyomusunuz çocuklara yada kendiniz vitamin tarzı bişeyler alıyomusunuz?
masallah melıs kuzuya cok guzel kılo almıs boyuda uzamıs.kızlar herkese selam, geçmişi okuyamadım henüz. şimdi dr.dan geldik. dr.a giderken kakasını yaptı nasıl rahatladı kızım anlatamam. dr.a gideceğimizi anladı hemen yapıverdi uyanık kaydirigubbakcemile3
bu ayda 650 gr almışız ve 4 cm uzamışız. daha 5250g.mız ama napalım. topiğin en zayıfı biziz sanırım. bizde yavaştan ek gıdaya geçiyoruz. önce meyve suları ve kaşık mamaları ile başlıcaz yoğurt ise tadımlık olacak.malum benim kızın midesi çok hassas. yoğurtun hazmı zormuş. çorba için 6.ayı bekle dedi. demir için damla verdi. günde 5 damla...
dr.dan sonrada gezdik kızımla yemekte yedik ilk defa....uslu durdu teyzeleri hiç yormadı beni. arabada da akıllı akıllı uyudu....
bizden işte böyle, sizden naber???
cok gecmıs olsun tekrardan. evet erken teşhis hayat kurtarıyor. Allah tez zamanda atlatmak nasıp etsın ınsallah.
cok haklısın. el emegının yerını artık makıneler alıyor maalesef. bı yandan ıyı tamam ısverenın gıderı azalıyor ama zaten işsizlik war bunca ınsan napıcak???
bu konuda umarım herkes uzerıne dusenı yerıne getırır ve bıraz duyarlı davranır...
ıpekte pek sevmıyor ama zar zor alıstırmaya calısıyorum reyhan.
canım gelısım gerılıgı olan cocuk 3 cm uzarmı hıc? daha neler... yapma boyle. ek gıdaya gecınce toparlar bak gorursun...
kız kıskandırma bızı. ben bı resım cekıp yollamaya kalksam taştan betondan baska bı sey gorunmez Çok üzgünüm çoook
sadece devit verıyodum bu ay bıde kan damlasına basladık 3 damla.
masallah melıs kuzuya cok guzel kılo almıs boyuda uzamıs.
kızlar ben kactım aksama mısafır war optum hepınızı bugunluk bu kadar...
slm kızlar..geçmişe bakamadım oğlum hiç duuurmuyor..
açta değil...süt yetmiyo dedim mama verdim aynı yine
sütümde çoğalmaya başladı tekrar..biraz boğazı abartıyom artık tıkınıom ne bulursam
ömer durmuyor ya..hep oyun istiyor kucak istiyor..dün gece kalkımiş gülüyor öyle ..yine 3 ü geçerken uyuduuu..çok yorgun ve halsizim..bide gereksiz bi sinir var üstümde..
çok sıkıldım ya..annemlere gidesim vr adama kıyamıyom..burda kalınca
annem diyo çok özledik ona kıyamıyom
kayınvalide çağırıyor kırmak istemiyorum
offf başkaları için yaşamaktan bıktım..
hep şu ne dr bu nasıl olur diyorum
kendimi hiçççç düşünmüyorum
ay canim bozma moralini yaaa.... bazen banada geliyorlar soldan soldan,,,, kimsemde yok burda söyle kafami alip gideyim! en azindan annem yanimda olsaaa ona gider moralim yerine gelrdi!
aynı benim gibisin valla başkaları ne der ay kırılırmı ay bi hır çıkarmı die kendimi paralıyom
bebişlerde az büyüyünce uyuyumaya başlıcaklar az çekicez cnm sabret çok şükür rabbim evlat sahibi etti bizi
evet ya çok özledim çoook...
inş. canım ya..eşimden anlayış bekliyorum
oda kızıyo bana çoçuk gibisin diye..
şeytan diyo çek git ne hali varsa görsün
yok yinede kıyamıyom işte
merhamet duygum hat safada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?