2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aman birşey olmaz olur bölye şeyler duru da uykusuzluktan ağlayınca benimki bana bağrıyor.çok biliyorsan sen uyut diyorum susuyor.mama azcık geç gelsin Duru'dan önce babası carlıyor.çok biliyorlar ya.

1 yaşından önce inek sütünü verebiliyormuyuz

annene geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda toparlar kendini....

ee tabii yoğurtu sütle mayalanıyor .ama evet 2-3 yerde okudum mama ile de yapılıyormuş valla ben sütaşın sütü ile bayb mix ile mayalıyorum Duru2da havada karada uçuruyor zaten alerji falanda olmadı 1 haftadır veriyorum.

sağol canım inşallah çabuk toparlar

aman birşey olmaz olur bölye şeyler duru da uykusuzluktan ağlayınca benimki bana bağrıyor.çok biliyorsan sen uyut diyorum susuyor.mama azcık geç gelsin Duru'dan önce babası carlıyor.çok biliyorlar ya.

evet cnm sanki akşama kadar çocuğa onlar bakıyoya ufacık bişi olsa hemen siinirleniliyo nedense bi dünya laf söylüyolar ama biz fazla abarttık sanki kavgayı ben zaten çok gerginim yorgunum bu ara oda üstüme gelince alttan filan alamadım oda hiç düşünmüyoki

aman ne olacak canım sende çok biliyor beyler zaten..takma kafana birşeycik olmaz..

Sıkma canını canım. ıstisnaları olsa da genel olarak aynılar sanırım. Bebek profesörüyüz de işimizi iyi yapmıyoruz sanki.

gezsin kız kadın ne olacak kardeşleriyle beraber gitti zaten..bizde gideriz inşallah

haa iyi ozaman.bende kızacaktımmmkaydirigubbakcemile3

amaan üzülme canım.bişey olmaz.düzelersiniz.stresle insah birbirine giriyoo..sen ondan dahamı iyi bilcen sankii..

candy üzülme canım hepimiz yaşıyoruz bazen bunları. memlekete gidincede aramamazlık etme boşver sen ara konuşki soğukluk olmasın aranızda eşin yatığından utnaır hem böylece

cok gecmıs olsun tekrardan. evet erken teşhis hayat kurtarıyor. Allah tez zamanda atlatmak nasıp etsın ınsallah.
cok haklısın. el emegının yerını artık makıneler alıyor maalesef. bı yandan ıyı tamam ısverenın gıderı azalıyor ama zaten işsizlik war bunca ınsan napıcak???
bu konuda umarım herkes uzerıne dusenı yerıne getırır ve bıraz duyarlı davranır...
Ya kizlar bizim ecem suyu hiç sevmiyo agzina tadi geldimi iteliyo bi iki yudum aliyo tamam oda zorla
nasil aliscak bu kiz suya
ıpekte pek sevmıyor ama zar zor alıstırmaya calısıyorum reyhan.
ağlamak üzereyim
moralim o ın altında yani
ömür 200 gr almış 3 cm uzamış..
ayda 1 kilo alan çocuk
nasıl olur yaaa
çok üzgünümmmm gelişme geriliği olmasın sakın
canım gelısım gerılıgı olan cocuk 3 cm uzarmı hıc? daha neler... yapma boyle. ek gıdaya gecınce toparlar bak gorursun...
ALIN SİZE CAAANIMM ALANYAMMM...ALANYA KALESİNDEN GÖRÜNTÜÜ.

kız kıskandırma bızı. ben bı resım cekıp yollamaya kalksam taştan betondan baska bı sey gorunmez Çok üzgünüm çoook
sadece devit verıyodum bu ay bıde kan damlasına basladık 3 damla.
masallah melıs kuzuya cok guzel kılo almıs boyuda uzamıs.

kızlar ben kactım aksama mısafır war optum hepınızı bugunluk bu kadar...

kız göstereyimde belkil buralara geliursiniz.umut dünyası iştee...:kedi:

felak nas okudum esneye esneye, kızım nasıl huzursuz bağırıp çağırıp duruyor.
bir arkadaşım var ne zaman görüşsek esnemekten konuşamam. sürekli aman sen atandın ben atanamadım sen evlenmişsin çocuğun cvar falan da filan... dün fotolara bakıp yorum yazmış ne güzel falan yazmış ondan olabilir lmaz:

kkdan nazar olmaz da herif furur beni :roflol:
sağolun yine de, seviyom siziiii

ay canım öyle uzun yola dargın gitmeeeee
hatta helalleşin gidin
eşim söyler öyle (Allah korusun) birimize bişey olsa vicdan azabından öteki de ölür
uzun yola dargın gidilmez der.

Allah korusun sen yine aklına öyle şeyler getirme ama barışın eminim incir çekirdeğini doldurmayacak konulardır.
hatta şöyle şöyle ettim özür dilerim de bak o da senden özür diler barışırsınız inşallah olumunekankayizsmile

slm kızlar..geçmişe bakamadım oğlum hiç duuurmuyor..
açta değil...süt yetmiyo dedim mama verdim aynı yine
sütümde çoğalmaya başladı tekrar..biraz boğazı abartıyom artık tıkınıom ne bulursam
ömer durmuyor ya..hep oyun istiyor kucak istiyor..dün gece kalkımiş gülüyor öyle ..yine 3 ü geçerken uyuduuu..çok yorgun ve halsizim..bide gereksiz bi sinir var üstümde..
çok sıkıldım ya..annemlere gidesim vr adama kıyamıyom..burda kalınca
annem diyo çok özledik ona kıyamıyom
kayınvalide çağırıyor kırmak istemiyorum
offf başkaları için yaşamaktan bıktım..
hep şu ne dr bu nasıl olur diyorum
kendimi hiçççç düşünmüyorum

ay canim bozma moralini yaaa.... bazen banada geliyorlar soldan soldan,,,, kimsemde yok burda söyle kafami alip gideyim! en azindan annem yanimda olsaaa ona gider moralim yerine gelrdi!

aynı benim gibisin valla başkaları ne der ay kırılırmı ay bi hır çıkarmı die kendimi paralıyom
bebişlerde az büyüyünce uyuyumaya başlıcaklar az çekicez cnm sabret çok şükür rabbim evlat sahibi etti bizi

aynen canım kimsem yok benimde..
bi arkadaş var çok iyi anlaşabılcem biri
oda ne arıyo ne geliyoo
bnde gitmiyom o gelmeyince..
babam diyo kızım bn geliyim alıyım 2,3gün dur bırakırım
onada kıyamıyom en az 200 tlye mal olur çünki..
parayı bn versem çok kızar almaz asla
ne gerek vark ki..oda iki çoçuk okutuyo
ne babama ne kardeşlerime kıyamıyorum..

ay canim bozma moralini yaaa.... bazen banada geliyorlar soldan soldan,,,, kimsemde yok burda söyle kafami alip gideyim! en azindan annem yanimda olsaaa ona gider moralim yerine gelrdi!

evet ya çok özledim çoook...

inş. canım ya..eşimden anlayış bekliyorum
oda kızıyo bana çoçuk gibisin diye..
şeytan diyo çek git ne hali varsa görsün
yok yinede kıyamıyom işte
merhamet duygum hat safada

Ah be canım... Böyle yapıp kendini yıpratıyosun. Geniş olmaya çalış. Biliyorum zor ama....
Canın nereye gitmek, kime gitmek istiyosa git. İnan böylesi senin için daha iyi olacak. Çevrendekiler senin anlayış göstermene alışmış sanırımç Eşini kastediyorum. Sen onu değil de kendini düşünmeye başladığında o da seni düşünmeye başlayacak eminim.
Şimdi bunları nerden biliyorsun da bu kadar kesin konuşuyorsun diyeceksin. Kendimden biiliyorum canım. Eşşim özl. senin yukarda yazdıklarını yaşattı bana ne yazık ki. Hatta sütüm bile tamamen kesildi de hastanelik oldu kuzucuğum.Ben de artık kendimi, Esram için düşünüyorum. Çünkü ben kendimi düşünmezsem beni düşünen yok...

Offff ne dertliymişim ben de. Güya teselli vereyim dedim:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…