2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkes burdayken yazayım.
6. ay slaytına katılacaklar 6.ayları dolmuş olanlar ama resimlerini eklesinler..bunun için topik açayım mı hepsi birarada olsun ne dersiniz yoksa buraya mı atacaksınız,ortak karar verelim..

kızlar merhaba geçmişe baktım biraz fatoşcum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah oğluna..ayşegülcüm beimkide hala nescafe fincanına geçemedi geçen hafta iyi yiyo dedim bu hafta gene az yiyo zorla yoğurt hiç yemiyo meyve yemiyo zorla yediriyom bunları hep benimkinin kilosuna iyi ama hep beni emmek istiyo acaba yanlış bişeylermi yapıyorum yaa bilemedim..bizde dün düğüne gittik açık havada kır düğünüydü iyi geldi ama kaynanam kızıma bakcaktı ya baktım eşim arıyo annemlerde geliyo demezmi e dedi benle konuştu siz gidin ben gelmiyim bakarım duru ya dedi diyom e yok ben ısrar ettim yağmur yağmazsa hep birlikde gideriz dedim onlarda geliyo iyi dedim bende bi baktım bizden önce yollara düşmüşlerdi...aman neyse temizhava hiç değilse iyi geldi...

maşallah maşallah Allah bozmasın taktir ediyorum seni..
ben annemle bile yaşayamam istemem de en iyisi olsa da kaynanamla hiç yaşayamam. İlla kavga ederiz anlaşamayız diye değil herkesin düzeni farklı oluyo bana göre.. evlendim kocamla bi düzen kurdum annemlerle yaşadığımızdan farklı.. ne bileyim çok zor geliyor bana..

aynen canım benimde bi düzen kurmuşuz evlerimizde herkezin düzeni yaptıkları farklı oluyo onun yaptıkları sana tuhaf geliyo senin yaptıkların ona o yüzden evli evinde köylü köyünde mutlu bence...

Canım istersen ayrı bir topik açma... Ben olan topiklerden birinin adını değiştireyim. 6. ay slaytı yapayım çünkü çok oldu slayt topiği kafa karıştırmayalım. Ne dersin?

Bi de biz daha 5,5 aylık bile değiliz ki:sinifsinif:

aynen canım benimde bi düzen kurmuşuz evlerimizde herkezin düzeni yaptıkları farklı oluyo onun yaptıkları sana tuhaf geliyo senin yaptıkların ona o yüzden evli evinde köylü köyünde mutlu bence...

Serap ve Ebru çok doğru dediniz kızlar

selamlar herkese nasılsınız bakalım yine kaynatmışsınız maşallah okuyabilirsem bir bakayım muhtemelen kocişler ve kaynanalar çekiştirilmiştir başka ne konuşcaz ki hepimizin derdi ortak :roflol::jeyyar:

senin tickerdaki yazın uzun olduğundan mı gününüz görünmüyor canım yoksa tarih mi yanlış oldu bizim kuzucuklar aynı gün doğmamışlar mıydı fisfisfis

kızlar nerde kaldık valla bilemidm.pc açıktı.yemegimi yedim.kızları doyurdum.eşim yemek yedi gitti.ohh ortalıgıda topladım.bu arada defnede yatagında oynaya oynaya uyumuştu.ohh ne güzel iki saat uyudu.bende işlerimi bitirdim.ya böyle olsalar her zaman keşke..
neyse ben nerde kalmışım bi bakayım..

Havva' ya katılıyorum canım ya açmayalım başka topik zaten zor takip ediyoruz hepsini:sinifsinif:
hem bizlerin 6. ayının dolmasına 20 gün var nerdeyseaklinialirimsmile

anam senin herif te sopalıkklava: onlara karşı hadi gelin hadi yapalımlar, ben biryerlere gittiğimizde annemlerin de geliyor olmasına rağmen her seferinde sorarım söyleyelim mi diye bu erkekler çok düşüncesiz bu konuda:umursamaz:

aynen aynen.. evli evine köylü köyüne..

senin tickerdaki yazın uzun olduğundan mı gününüz görünmüyor canım yoksa tarih mi yanlış oldu bizim kuzucuklar aynı gün doğmamışlar mıydı fisfisfis

evet canım ya benim de dikkatimi çekti. Berkin, Mertkan, Esra bi kiş daha vardı aynı günde doğan. Ben tickerimi görebiliyorum 5 ay 1 hafta yazıyo

evet canım ya benim de dikkatimi çekti. Berkin, Mertkan, Esra bi kiş daha vardı aynı günde doğan. Ben tickerimi görebiliyorum 5 ay 1 hafta yazıyo

bizimkilerde artı 5 gün varda onu kastettim şekerim kaydirigubbakcemile3
birde escosun ömeri var galiba kaydirigubbakcemile5

Havvacım Ömer var bir de Esra'nın aynı günde..

TickerFactory tickerlarında gün yazmıyor canım diğerinden yap..

havvacım olur canım sen değiştir o zaman.canım daha var 6. ayı doldurmamıza ama biliyosunuz bu iş çok uzuyor.Zaten emin olun 7.ay biter hala resim gelir..en azından ağustos başında 6.ayı dolanlar var onlar eklesinler yapalım biz topiği.
ayrıca saol canım Allah kavuştursun bence de.geçen tartıştığımızda bu aralar şehir dışına gitse biraz uzak kalsam diye geçirdim içimden ama şimdi pişmanım.bir daha dua ederken dikkat edicem susmaya çalışıcam.

Son düzenleme:
b

bende gittim oturdum kalktım hiç konuşmadımda anlamışlardır zaten..

serap katılıyorum sana en iyisi herkes evinde olacak..annm olsa bile...gidiyorum oraya düzenim şaşıyo..evimi özlüyorum bişey diyemiyorum tabi...evimdede öyle zaten annm gelir çok kalmaz...oda evini özler..1gün kalır gider.......

burak yoğurdunu yedi uyudu paşam...büyüğede sütünü içireyim oda yatsın...zaten burak uyanır ozamana kadar.......kısır döngü ha ha ha....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…