kızlar ben kayınvalidemle aynı evde yaşıyorum.sadece yazları memleketine gidiyor 2 ya da 3 ay.şu an yok yani ama çok şükür bizim öyle sorunlarımız yok çünkü benden çekinir bana sormadan yapmaz bişey.ne ben ona karışırım ne de o bana.
maşallah maşallah Allah bozmasıntaktir ediyorum seni..
ben annemle bile yaşayamam istemem de en iyisi olsa da kaynanamla hiç yaşayamam. İlla kavga ederiz anlaşamayız diye değil herkesin düzeni farklı oluyo bana göre.. evlendim kocamla bi düzen kurdum annemlerle yaşadığımızdan farklı.. ne bileyim çok zor geliyor bana..
kızlar herkes burdayken yazayım.
6. ay slaytına katılacaklar 6.ayları dolmuş olanlar ama resimlerini eklesinler..bunun için topik açayım mı hepsi birarada olsun ne dersiniz yoksa buraya mı atacaksınız,ortak karar verelim..
aynen canım benimde bi düzen kurmuşuz evlerimizde herkezin düzeni yaptıkları farklı oluyo onun yaptıkları sana tuhaf geliyo senin yaptıkların ona o yüzden evli evinde köylü köyünde mutlu bence...
Canım istersen ayrı bir topik açma... Ben olan topiklerden birinin adını değiştireyim. 6. ay slaytı yapayım çünkü çok oldu slayt topiği kafa karıştırmayalım. Ne dersin?
Bi de biz daha 5,5 aylık bile değiliz ki:sinifsinif:
Serap ve Ebru çok doğru dediniz kızlar
kızlar herkes burdayken yazayım.
6. ay slaytına katılacaklar 6.ayları dolmuş olanlar ama resimlerini eklesinler..bunun için topik açayım mı hepsi birarada olsun ne dersiniz yoksa buraya mı atacaksınız,ortak karar verelim..
kızlar merhaba geçmişe baktım biraz fatoşcum çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah oğluna..ayşegülcüm beimkide hala nescafe fincanına geçemedi geçen hafta iyi yiyo dedim bu hafta gene az yiyo zorla yoğurt hiç yemiyo meyve yemiyo zorla yediriyom bunları hep benimkinin kilosuna iyi ama hep beni emmek istiyo acaba yanlış bişeylermi yapıyorum yaa bilemedim..bizde dün düğüne gittik açık havada kır düğünüydü iyi geldi ama kaynanam kızıma bakcaktı ya baktım eşim arıyo annemlerde geliyo demezmi e dedi benle konuştu siz gidin ben gelmiyim bakarım duru ya dedi diyom e yok ben ısrar ettim yağmur yağmazsa hep birlikde gideriz dedim onlarda geliyo iyi dedim bende bi baktım bizden önce yollara düşmüşlerdi...aman neyse temizhava hiç değilse iyi geldi...
aynen canım benimde bi düzen kurmuşuz evlerimizde herkezin düzeni yaptıkları farklı oluyo onun yaptıkları sana tuhaf geliyo senin yaptıkların ona o yüzden evli evinde köylü köyünde mutlu bence...
senin tickerdaki yazın uzun olduğundan mı gününüz görünmüyor canım yoksa tarih mi yanlış oldu bizim kuzucuklar aynı gün doğmamışlar mıydı fisfisfis
evet canım ya benim de dikkatimi çekti. Berkin, Mertkan, Esra bi kiş daha vardı aynı günde doğan. Ben tickerimi görebiliyorum 5 ay 1 hafta yazıyo
bHavva' ya katılıyorum canım ya açmayalım başka topik zaten zor takip ediyoruz hepsini:sinifsinif:
hem bizlerin 6. ayının dolmasına 20 gün var nerdeyseaklinialirimsmile
anam senin herif te sopalıkklava: onlara karşı hadi gelin hadi yapalımlar, ben biryerlere gittiğimizde annemlerin de geliyor olmasına rağmen her seferinde sorarım söyleyelim mi diye bu erkekler çok düşüncesiz bu konuda:umursamaz:
aynen aynen.. evli evine köylü köyüne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?