2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kışkırtıcı kahveler :roflol: :roflol:
dün yoktum anama gittik kızımla

bana bu aralar bi hallaer oldu kocişin yüzünü görmek istemiyorum tersliyorum sürekli adamı oda diyo sana ne oldu böyle diye
galiba ay başım yakın benimde :roflol:
sizden ne var yok yaramaz bi durum yoktur inş. pek bakamadım geçmişe

Ya bazen böyle sinir ediyolar insanı. ama seninki gene gelememiş. Benimki bi de yüzsüz yüzsüz gelir sırtını döner uyurdu

20 gün mü.. En büyük küslüğümüz 4 gün sürmüştü bizim. İkimiz de uzun süre küs kalamıyooruz. Benim aceleci yapımdan da kaynaklanıyo sanırsam.

ayy bi kk da neler var diye bakındım neler yokki .kocadan şiddet görüp boşanmaya cesater edemeyen -aldatılan - düğün takısını alan kaynanalar annammm valla bu kadınların dedikodusundan korkulunur.

Anam okumayayım ben orayı çok pis gaza gelirim şimdi.

Canım Allah kavuştursun

insan uzak kalınca anlıyor be burcucum.kokusu olmadan bu ev anlamsız oofffff
ayy ağlayasım geldi çok özlemişim

:teselli::teselli:

Sana da yapalım kışkırtıcı kahveden bi şeyciğin kalmaz kızzz

selam kızlar.. ben geldim... inşallah herkesi ve bebişleri iyidir. geçmişi okumadım ama Aras Paşa'nın durumunu gördüm. fatoşcum, Aras neler atlattı, bunu mu atlatamicak..! allahım tez zamanda fikrine düzgünlük versin.

eee ne var ne yok???????

merhaba kızlar nasılsınız eskıyı okudm vala gozlerım agırdı daha sımdı kahvaltı yapcam
canım cok sıkın kızlar ya su ev konusu benı ıyıce yıpratı kaynanadan kayın pederden bıktım resmen yuzlerıne bakmıyorum sınırıme oyle utanmaz bı kaynanam varkı allahım ne sucum vardı boyle kafasıza gelın oldum bebeyım var esının yedı bulasıgı gece goruyo yıkamıyo sabahta yatıp ıs satıne kadar tv ızlıyo meleksen yıkasın tabı artık sınırıme basım agrıyo mıdem bulanıyo hep bır ugursuzluktur su ev konusunda tepemde dolanıyo vala bu arada benımde kafalar cok bozuk kızlar vala ne yapcam bakalım

slm hoşgeldin canım.....iyilik sende ne var ne yok...

mrb canım..aman takma kafana ya boşver.kaynanaların hepsi aynı...en iyi kaynana ölmüş kaynanadır...inş bir an önce kafanıza göre ev bulurda çıkarsınız ya..valla çok üzüldüm...hiç çekilmiyolar...hele helede bi yaştan sonra...insan anne olunca dahada kaldıramıyor kaynanayı kayınbabayı...

Hoş geldin canm

Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. Yapma kız sen de Özge huysuz de yapma. Valla bu topiğin kaynanaları da birbirine çok benziyo

haklısın sıbelcım en ıyı kayna olmus kaynada etraftakı baska kaynanaları goruyomda cok baska ceyız gormeye gıtımde gecen kaynanayı bır gorcegınız ay gelınını basına otuturcak azda herseyın ıyısını almıslar yapmıslar bıze ne verdı dıye sorsana bıdeklava: takma canımda ınanın 1 bucuk yılda 10 yılık sınırım gıtı cok zor vala hersey cok

selam kızlar
ben galiba dün ilkkez regl oldum galiba diyorum çünkü çok az bir lekelenme vardı çamaşırımda sonra gerisi gelmedi...off yaa ne rahattım ama....barı sıcaklar bitseydi....

Gideyim ütü yapayım bari

bize de gelsene kız benimkiler boyumu aştı sempatiksalakcinni

kız kaka yapan kilo tutmasaydı benimki 5 kilo olurdu herhalde günde en az 5 kere yapıyosempatiksalakcinni

ayy bi kk da neler var diye bakındım neler yokki .kocadan şiddet görüp boşanmaya cesater edemeyen -aldatılan - düğün takısını alan kaynanalar annammm valla bu kadınların dedikodusundan korkulunur.

Allahım beterinden korusun çaresiz bırakmasın insanı:Saruboceq:

aynı bizi anlattın.. dün akşam takıştık hiç konuşmadan duşumu aldım yattım görmedim bile onu kaçta yattı.. demin yazıyo aşkım napıyorsun niye sesin çıkmıyo sabahtan beri işlerin çok mu yoğunalsanaalsanasmile

valla haklısın canım ne denir ki.. inşallah br an evvel ev işiniz hallolur.. kocan biliyor mu bari anasını önemli olan o..
ev ev üstüne olmuyor vallahi.. 1 ay kaldılar 10 yıl yaşlandm sanki sütüm kesiliyodu nerdeyse herkese bağırıyordum.. aynı evde yaşamayı düşünemem bile..

melek inşalalh en kısa zamanda bi ev bulursunda kurtulursun canım...
hülya saol teyzesi inşalalh atlatacaz...
sibel kız ne fenasın iyi yapmışın benimkide öle çok yoruluyo aynen akşam oldu bizede uyudu balkonda serinde ama ben onu yatağa getir emden uyumam...

sıkma canını oooo başka kaynanalarla kıyaslamaya çalışırsan dahada çok üzülürsün...
benm kaynanada yüzüme çok iyidir kızım kızım diye dolaşır...
arkamdan konuştuklarını bi duysan dudağın uçuklar...
şahsen ben öyle oluyorum inanamıyorum
ama bakıyorumki gerçekten konuşmuş....

doğru diyosun fatoşcumda hep byle yapıyor.yatsın bişey demiyorum...ama ben diyorumki uykun gelince git yatakta yat...yada gidelim hep beraber yatalım...buralarda inye yatıyosun..gece ya uyanıyo ya uyanmıyo orda kalakalıyo...yok tv ye bakıcam diy..toplasan 10dk bakmaz uyurkalır...aman ne bilem iyi olur zarr...bilmiyorumkismile

hoşbuldum havva ve sibel.

He bizim de oluyor bi de sadece sıvı beslendiğimiz için daha da çok oluyor, hiç kafaya takmadım bunu ben ama. hatta o da rahatsız olmasın diye yavaş sallıyorum

biz küçükken patlayana kadara su içer, sırt üstü yatıp sallardık vücudumuzu. gurk gurk sesini duyabilmekiçin. haha fazla sıvı alımından o kızlar: korkacak bişey yok kaydirigubbakcemile3

selam canım. ammmaaaann sağlıklı olsun da zayıf olsun. manken olmaya şimdiden karar verdi belki de ne biliyon. istikrarlı çocuğum. hiiç takma kafana ve zorlama fazla yesin diye. canı ne kadar yemek istiyorsa o kadar yesin.

kızlar bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum.bilmiyorum çok duyguluyum.olan bişeyde yok..sadace yatagıma uzanmak, slow, hüzünlü müzikler dinleyip.uyumak istiyorum.kendimle kalmak istiyorum......aglamak istiyorum....:gitme:

maşallah 2 tane pırlanta gibi kızın, sana sevgi dolu bakan bi kocişin var. bardağın dolu tarafı sana bakıyor: görmüyon mu????? klava:

bu arada zeynep agustosta 4 yaşında olacak..

oyy maşallah. ayy kızlar konuşmasını görseniz: çok şaşırırsınız. çok kibar, alımlı maşallah. çok canlar yakacak çooook. babasına allah sabır versin şimdiden :roflol:

anaaam. yazık kızzz. adam yorulmuş işte ne yapsın. sempatiksalakcinni

anaam herkesin bi derdi var: seninki de kaynana hee. kurtulamadın gitti şu kaynanandan. allah sabır versin. bir an evvel kendi evinize çıkarsınız inş.

selam kızlar
ben galiba dün ilkkez regl oldum galiba diyorum çünkü çok az bir lekelenme vardı çamaşırımda sonra gerisi gelmedi...off yaa ne rahattım ama....barı sıcaklar bitseydi....

darısı başıma :sinifsinif:

kızlar ben kayınvalidemle aynı evde yaşıyorum.sadece yazları memleketine gidiyor 2 ya da 3 ay.şu an yok yani ama çok şükür bizim öyle sorunlarımız yok çünkü benden çekinir bana sormadan yapmaz bişey.ne ben ona karışırım ne de o bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…