ben kahvaltıyı yapayım gelirim sonra.........
bilmiyorumkismile ay yok eşim bazı haftasonları bir gün boş kalıyor en azından.canım neden böyle söylediğini bilemiyorum..kaçırmışım daha evvel yazdıklarını..dün de 30 sayfa ilerlemiş okuyamadım haliyle hepsini..ama şöyle söyliyim..biz eşimle 7 sene çıktık 3 senelik de evliyiz..bursada pastane, kafe, restoran tarzı işletmelerimiz var ve eşimin eve gelmesi kışın 12 yazın 1-2 oluyor gece ve sabah da en geç 10-11 de çıkıyor evden..üstelik bende çocuklar iki tane ve ikizler..senin böyle söylemekteki nedenin ne bilemiyorum ama ben bu nedenlerden ötürü aynı dediğin gibi çocuklarımı yapayalnız büyütüyorum, evin her işini ben yapıyorum iç ve dış olmak kaydıyla..çok şükür ciddi maddi kaygılarımız yok da evde saat 5 e kadar hafta içi her gün bir yardımcım var yoksa hepten deli olurdum heralde..haa bir de benim eşimin bu bahsettiğim temposu 5 gün 6 gün değil haftanın 7 günü böyle..eve 11de gelince ya da 12-1 de evden çıkınca hasta mısın diyorum adama o kadar yani sen düşün..
üzme kendini napalım, kısmet..inşallah herşey düzene girer..
ya elif genellikle yatak odasında oluyor yani evin en uç kısmı. ev de 160 m2 yani asla öteki tarafa duyulmaz ben bile zor duyuyorum. eğer oturma odasında otursak sesimiz gider ki ben karşı komşumun sesini çok duyuyorum.Nazara gelmiştir canım .sende abart biraz olurmu çok ağlıyor gece saat başı uyanıyor söyleydi böyleydi sayda say.bi maşallah demezler .
alll bi vakka daha bende dün kapıştım hemde sırf kavga edeyim diye gece 12.00 ye kadar gelmesini bekledim takıştık gittim yattım..
eşimin işleri çok yoğun ve aşırı rahat bir eşim var, yardım ediyorum diyor ama bence hiç yeterli değil.Ah canım ya.. Bİ anlatmıyon ki derdine derman olmaya çalışalım.
haklısın canım huylu huyundan vazgeçmiyo... bi de bile bile aldım ya ben ona yanarım. gerçi aşıktım :asigim:haklısın rüvüş.ama senin adam degişmeyecek belli.üzülme ne olur.bazılaran huyu suyu farklı oluyo.kendini yıpratmaktan başka bi işe yaramaz.bence onu böyle kabul et.yada bilemiyorum.üzülüyorum ama degişmiyorsada kendini yıpratmanı istemiyorum..
hep unutuyorumm.ya sen ne sakan işe başlıyorsun
günaydın canım...ee insaf yani bunu bile laf ediyolar ha....nazar etmş işte çocuğa.
Ayşegülcüm Zeynep kaç yaşında? Yani konuşun onunla. Evde senin de isteklerinin olabileceğini günn belli saatlerinde çizgi filmden fedakarlık etmesini ve senin istediğin bi şeyin gerçekleşmesini, söyle. Yanlış anlama olaya öğretmen olarak bakıyorum. Böylece toplum içinde sadece kendi isteklerinin olmayacağını başkalarının da isteklerine saygılı olması gerektiğini öğretmişsindir de pekiştirmiş olur.
Maşallah Zeynoma. Ayşegül inşallah Esra da zeyno gibi anlayışlı ve uysal olur.
kızlar ya benim sütüm azaldı iyice. Öyle yavaş yavaş değil birden azaldı. Tek memedem 180 cc çıkarırken şimdi ikisini toplasam 120 zor ediyo. Kafayı yiycem durup dururken ne oldu ya
inşallah canımm.çok sevecendir herkese.kardeşini bile daha bi kez olsun kıskanmadı.hatta oyun oynayalım deyip duruyo.geçen dedimya defneye biraz fazla verdim çorbayı oda kustu.sinirlendim.neden kustun diye kendi kendime söylenip durdum.oda bilmiş defneye söylendigimi.geldi yanıma anne defneden özür dile dedi.aa çok şaşırdım .hayır kızım defneye kızmadım dedim..anne lütfen özür dile dedigittim özür diledim defneden..tamam oldu dedi.ya bunu kaç gündür evde deyip duruyoruz.bişey oldumu eşim özür dile benden deyip duruyokaydirigubbakcemile3
canım noldu sütün halen az mı?
benim de azcık canım sıkılsa gidiyor
eşimle biryerlere gidersek de böyle göğüslerim süt doluyor acıyor artık kızım da tıka basa doyuyor
çünkü çok mutlu oluyorum eşimin sadece bizimle ilgilenmesinden
tabi bu sadece iki kez oldu
canım noldu sütün halen az mı?
benim de azcık canım sıkılsa gidiyor
eşimle biryerlere gidersek de böyle göğüslerim süt doluyor acıyor artık kızım da tıka basa doyuyor
çünkü çok mutlu oluyorum eşimin sadece bizimle ilgilenmesinden
tabi bu sadece iki kez oldu
inşallah canımm.çok sevecendir herkese.kardeşini bile daha bi kez olsun kıskanmadı.hatta oyun oynayalım deyip duruyo.geçen dedimya defneye biraz fazla verdim çorbayı oda kustu.sinirlendim.neden kustun diye kendi kendime söylenip durdum.oda bilmiş defneye söylendigimi.geldi yanıma anne defneden özür dile dedi.aa çok şaşırdım .hayır kızım defneye kızmadım dedim..anne lütfen özür dile dedigittim özür diledim defneden..tamam oldu dedi.ya bunu kaç gündür evde deyip duruyoruz.bişey oldumu eşim özür dile benden deyip duruyokaydirigubbakcemile3
ya kızlar öyle bi anlatıyorsunuzkii .maşallah sislerim bebeleri.benim kızın neden zayıf oldugu balli oluyo.sizinkiler çok iyi yiyo demekki.burcum maşallah duruya.150cc yiyecek bizimki haa.kesin kusar..benim kız şu nescafe fincanları varya orta halli olanlar.onun yarısına gelir yedigi şeyler.yani çorbası.meyvesi.kahvaltısı.geçenlerde bi o yarıyı bi aşayım yiyecekmi dedim.oldugu gibi kustu.ama o yarıyı aşmassan kusmuyo.demekki ffazla geliyo midesine.benim kız ne zaman fazla yiyecekkii((
yine buna şükür ama.ne verirsem yiyo itiraz etmiyo ama o yarıyı geçmeyecek.doktora diyecegim iyimi diye.asında iyi degil...herkesin bi derdi var benim kızda fazla yemiyo bende ona üzülüyorum.zayıf bi kız olacak:gitme:
burcucum,ben ne güzel avunuyordum ya gitmiyor mu bu göbek diyosun sen şimdi regl olunca....
haklısınız yine şükür ama az yiyo yaa üzülüyorum.neyse saglıgı yerinde olsun.buna şükür..
off bilmiyorumm.bogazımda bi dügüm var.dokunsalar aglayacagğım..sanırım annemi özledimm.yine depreşti özlemimm..
eşimin işleri çok yoğun ve aşırı rahat bir eşim var, yardım ediyorum diyor ama bence hiç yeterli değil.
eşimin rahatlığını şu örnekle anlatayım:
dün kaynanamdan tlf geldi. kaynımın 4 gün sonra düğünü var. düğün iptal oldu yola çıkmayın demiş akannehir tlf kapattı kardeşini aradı. kardeşi açmadı meşgule attı. bu da oturup maç izledi akannehir
ben meraktan çatladım tekrar tekrar kaynanamı aradım. ama adam rahat yani düşünün
haklısın canım huylu huyundan vazgeçmiyo... bi de bile bile aldım ya ben ona yanarım. gerçi aşıktım :asigim:
eylülde vaya ocakta. ama ben eylülde başlamak istemiyorum birkaç ay daha bebişime bakayım diyorum
he canım aynen öyle
evet ya sessiz bugün buraları...dün eşim canımı sıktı sinir...işten geldi bizde parktaydık...neyse çıktık yukarı...utkuyu yıkadı duş aldı...yemek yedik..masayı topladık...adam koltukta sızdı...ayy sinir oldum biliyorum yoruluyo ama bende yoruluyorum...ilgi bekliyorum yani...neyse tepem attı...bende gittm yatmaya...dedim eğer bu koltukta uyuya kalırsan 1den sonra almam seni yatağa dedim gittm..kaydirigubbakcemile3 baktım gece burak uyandı..1,30 saatemzirdim yatırdım yatağına adam uyumuş tabi orda lamba açık tv açık...siniri oldum..lambayı ve tv yi kapattım...baktım uyandı...sersemledi şöyle uyku hali...dedim yat burda gelmiceksin...adam tırsttı tabi gelemedi..sempatiksalakcinni...
kaydirigubbakcemile3 bu topiğin kadınlarıda birbirine benziyor diyorum ben inanmıyorsunuz.
bende geçen ay yaptım bunu ama ben baktım tv açık gittim yastığını getirdim burda yat o zaman dedim kapıyıda kapattım.tabii öncesi bi tartışmamız vardı bizim.o inat etti ben inat ettim 20 gün almadım odaya sonra tıpış tıpış özür diledi bide ne diyor sen almadın kovar gibi yastığı verdin dedi bende dua et yastıksız yatmana müsade etmedim dedim zaten her yerim tutuldu 1-2 gün daha almasan döşekte isteyecektim dedi :bbo: .bizim inatlaşmalar uzun sürüyor sonra özür falan ama kaç yazar .benimkinin de en pis huyu özür diler 2 gün melek gibidir evde fır döner yardım etmek için 3 gün büyü bozuluyor eski adam yine bildiğini yapıyor .tamam yin yapmıycam diyo yapıyor o da beni öyle kandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?