2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşegülcüm Zeynep kaç yaşında? Yani konuşun onunla. Evde senin de isteklerinin olabileceğini günn belli saatlerinde çizgi filmden fedakarlık etmesini ve senin istediğin bi şeyin gerçekleşmesini, söyle. Yanlış anlama olaya öğretmen olarak bakıyorum. Böylece toplum içinde sadece kendi isteklerinin olmayacağını başkalarının da isteklerine saygılı olması gerektiğini öğretmişsindir de pekiştirmiş olur.

bilmiyorumkismile ay yok eşim bazı haftasonları bir gün boş kalıyor en azından.
benim eşim nöbet tutuyor nöbet sonrası da mesai bitişi eve geliyor ve ertesi güne kadar uyuyor genellikle, bazen yemek bile yemiyor yorgunluktan.

ya elif genellikle yatak odasında oluyor yani evin en uç kısmı. ev de 160 m2 yani asla öteki tarafa duyulmaz ben bile zor duyuyorum. eğer oturma odasında otursak sesimiz gider ki ben karşı komşumun sesini çok duyuyorum.
geçen de kızıma nazar etmişti komşular. of neden düşünemiyorlar bebişlere hemen nazar oluyo mafoldumben

Ah canım ya.. Bİ anlatmıyon ki derdine derman olmaya çalışalım.
eşimin işleri çok yoğun ve aşırı rahat bir eşim var, yardım ediyorum diyor ama bence hiç yeterli değil.
eşimin rahatlığını şu örnekle anlatayım:
dün kaynanamdan tlf geldi. kaynımın 4 gün sonra düğünü var. düğün iptal oldu yola çıkmayın demiş akannehir tlf kapattı kardeşini aradı. kardeşi açmadı meşgule attı. bu da oturup maç izledi akannehir
ben meraktan çatladım tekrar tekrar kaynanamı aradım. ama adam rahat yani düşünün

haklısın canım huylu huyundan vazgeçmiyo... bi de bile bile aldım ya ben ona yanarım. gerçi aşıktım :asigim:
eylülde vaya ocakta. ama ben eylülde başlamak istemiyorum birkaç ay daha bebişime bakayım diyorum
günaydın canım...ee insaf yani bunu bile laf ediyolar ha....nazar etmş işte çocuğa.

he canım aynen öyle

havvacım zaten belirli saatlerde çizgifilm izlettiriyoruz...oda müzikten hoşlanır.ama şuan istesim tam sevdigi çizgifilmli var tamam der ama bu seferde boyun büküyo.dayanamıyorum hadi sen izle diyorum hemen gelip öpüyo teşekkürler anne diyo.bu sefer içim gidiyo.odasandada tv var ama beraber izlemiyi çok seviyo.paylaşımcıdır.zaten ne dersem yapar akıllı uslu bi kız ..

neyse oynak kızlırı iki oynattım kendime geldim valla.degilsi girmek üzüreydim.teşekkürler hepinize...

Maşallah Zeynoma. Ayşegül inşallah Esra da zeyno gibi anlayışlı ve uysal olur.

inşallah canımm.çok sevecendir herkese.kardeşini bile daha bi kez olsun kıskanmadı.hatta oyun oynayalım deyip duruyo.geçen dedimya defneye biraz fazla verdim çorbayı oda kustu.sinirlendim.neden kustun diye kendi kendime söylenip durdum.oda bilmiş defneye söylendigimi.geldi yanıma anne defneden özür dile dedi.aa çok şaşırdım .hayır kızım defneye kızmadım dedim..anne lütfen özür dile dedigittim özür diledim defneden..tamam oldu dedi.ya bunu kaç gündür evde deyip duruyoruz.bişey oldumu eşim özür dile benden deyip duruyokaydirigubbakcemile3

kızlar ya benim sütüm azaldı iyice. Öyle yavaş yavaş değil birden azaldı. Tek memedem 180 cc çıkarırken şimdi ikisini toplasam 120 zor ediyo. Kafayı yiycem durup dururken ne oldu ya

canım noldu sütün halen az mı?
benim de azcık canım sıkılsa gidiyor
eşimle biryerlere gidersek de böyle göğüslerim süt doluyor acıyor artık kızım da tıka basa doyuyor
çünkü çok mutlu oluyorum eşimin sadece bizimle ilgilenmesinden
tabi bu sadece iki kez oldu

Ah canım yaaa

Sebebi yok canım ya durup dururken işte. Ama geçen gece kabus gördüm. Ağlayarak uyandım ondan olabilir mi acaba. Süt çayı aldım canımm içiyorum onun etkisi oluyo yavaş yavaş

canım yaa.inşallah ikiile kalmaz hep dolu doluolur gögsün.eşinlede bol bol zaman geçirirsiniz..ee herkes faydalanmış oluyo neticede...sempatiksalakcinni

evet ya sessiz bugün buraları...dün eşim canımı sıktı sinir...işten geldi bizde parktaydık...neyse çıktık yukarı...utkuyu yıkadı duş aldı...yemek yedik..masayı topladık...adam koltukta sızdı...ayy sinir oldum biliyorum yoruluyo ama bende yoruluyorum...ilgi bekliyorum yani...neyse tepem attı...bende gittm yatmaya...dedim eğer bu koltukta uyuya kalırsan 1den sonra almam seni yatağa dedim gittm..kaydirigubbakcemile3 baktım gece burak uyandı..1,30 saatemzirdim yatırdım yatağına adam uyumuş tabi orda lamba açık tv açık...siniri oldum..lambayı ve tv yi kapattım...baktım uyandı...sersemledi şöyle uyku hali...dedim yat burda gelmiceksin...adam tırsttı tabi gelemedi..sempatiksalakcinni...

maşallah canım ama bence çocuklarına da eşine de kendin nazar değdireceksin.öyle güzel anlatıyorsun ki insanın sizin aileden bir çocuk olası geliyor.ilgili bir baba ve anne mutlu bir ev.böyle bir ailede çocuk tabi uysal olur çünkü huzurlu çocuk.Allah nazarlardan korusun sizi,sakın yanlış anlama çok hoşuma gitti böyle olmanız.41 keree maşallah..
benim nazarım değmez daha çok mutlu olmanız için dua ederim Allah ayırmasın canım..

Serap valla rahatladım hem aklımda ama unutuyorum iyi madem sizdende sen geliyorsa.

canım her ne kadar aman olsun sağlıklı olsunda desende çok iyi biliyorumki sağlıklı olsun tabii ama birazda kilosu olsun diyorsundur şayet ben %100 derdim.ama bence 1-2 ay sonra tavuk suyu falan olaylarında zaten iştahlarıda açılacak ee havalarda serinleyince daha çok yer yediğide tutar. Duru günde 1 kere kaka yapıyor bence yapmadığı için kilo tutuyor.hatta geçen ay sanki bebe bisküvisini herşeye katıyordum o biraz daha kilo aldırdı gibi ee hamur sonuçta.
sen 1-2 ay daha sık dişini bak nasıl toparlanacak hem senin gibi annesi varken zayıf bi çoçuk olmaz maşallah zeynep in resmini gördüğümde 5-6 yaş çoçuk gibiydi yani zamanı gelince huyuna giderek yemek yemeye alışacaklar.bakma Duru'da yoğurtu versem 200 de yer ama çorba yemiyor işte kahvaltıyı yedirene kadar annem amuda kalkmadığım kaldı diyo...her bebeişin annesi kendine göre takıyor işte kafaya birşeyler sorun biz deli annelerde yaniii maşallah kuzularımız sağlıklı.

burcucum,ben ne güzel avunuyordum ya gitmiyor mu bu göbek diyosun sen şimdi regl olunca....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kandır sen kendini .

aynı ben bazen içim sıkılır daralırım hoş çoğumuzda vardır bu.neşelenecek birşeyler yap tatlı yap mesela tavuk göysü otur ye ımmmmmmm keyfin yerine gelsin birşey bulamazsan çikolata reçel ye .

bu arada biz yoğrutu sütle yapıyoruzda tavuk göysünü falanda o zaman tadımlık verebiliriz dimi ama az şekerli yaparsak tabii.neden olmasın.

kaynının düğünü hakkında şaka yapıyorsun dimi örnek yani sadece.

değilse niye ne olmuş kız 4 gün kala düğün iptalll amannnnınn yazık.

dalga geçmesenize iyi yapmış sende ne bağrınıyorsun Defneye kardeş dayanışması afferim.yanlış bile anlasa baştan önlemini almış sen peşin peşin özür dile.

kaydirigubbakcemile3 bu topiğin kadınlarıda birbirine benziyor diyorum ben inanmıyorsunuz.

bende geçen ay yaptım bunu ama ben baktım tv açık gittim yastığını getirdim burda yat o zaman dedim kapıyıda kapattım.tabii öncesi bi tartışmamız vardı bizim.o inat etti ben inat ettim 20 gün almadım odaya sonra tıpış tıpış özür diledi bide ne diyor sen almadın kovar gibi yastığı verdin dedi bende dua et yastıksız yatmana müsade etmedim dedim zaten her yerim tutuldu 1-2 gün daha almasan döşekte isteyecektim dedi :bbo: .bizim inatlaşmalar uzun sürüyor sonra özür falan ama kaç yazar .benimkinin de en pis huyu özür diler 2 gün melek gibidir evde fır döner yardım etmek için 3 gün büyü bozuluyor eski adam yine bildiğini yapıyor .tamam yin yapmıycam diyo yapıyor o da beni öyle kandırıyor.

ayy bi kk da neler var diye bakındım neler yokki .kocadan şiddet görüp boşanmaya cesater edemeyen -aldatılan - düğün takısını alan kaynanalar annammm valla bu kadınların dedikodusundan korkulunur.

20 gün mü..........ben de inatçıyım ama 20 gün ben dursam bizimki durmaz.biz akşam tartışsak sabah telefon eder nasılsın hayatım der.ben de bana hayatım deme derim.ben unuttum sen de unut niye aklında tutuyorsun ölüm var der..

bazen doğru söylüyor diyorum ama kadınız işte.unutmayız hiçbir ayrıntıyı..oysa şimdi yanımda yok olsa da sarılsam.çok özledim iki gündür yok antalya da iş nedeniyle.haftasonuna ancak gelir

doğru diyosun burcu valla bu topiğin kadınları aynı...zaten aynı olmasak anlaşamazdık...aman ne diyor bunlar der bakar kaçardık bidaha da gelmzdik....bakma sen hepimiz aynı kafayız...bizim küslüğümüz uzun sürmez hele 20gün hiç sürmez...çünkü ben dayanamam...gülerim nebiliym bişey sorar cvp veririm biter gider...ama çok canımı sıkmışsa 3gün falan sürdürrüm zor zekat.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…