2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ocak anneleri 4 kilo olunca prima 3e geçmişler
benim kız 4600 ama hala 2 kullanyrum
acaba küçük mü gelir?
üstünde 6 kiloya kadr olduğu yazıyo

Canim zaten anlarsin küçük olup olmadigini sikip sikmadigini
benim Ecem dogdugunda 4600 dü ve ben ilk üç hafta 2 numara kullandim sonra rahat etsin diye 3e geçtim

slm kızlar oglum dun 4 cesıt ası oldu.dun geceden berı cok huzursuz hep aglıyo paranox verdım o bıle kafi gelmedı
ya ben kızımınkını unutmuşum bu verem asısı ne kadar zor yapılıyormuş mahvoldu yavrum aglamaktan
kızıma gelınce onun bademcık sorunundan once baska bı sorunumuz daha cıktı muayene esnasında
orta kulagında sıvı varmıs ve bu bademcıkten daha onemlıymiş
şimdi yine 3 cesıt surup verdı ve tedavı etmeye calısalım dedı.10 gun kullancaz ılacları 10 gun sonra kontrol var bakalım ne olcak

geçmiş olsun canım. allah kızına acil şifalar versin. bu aşılar bi yandan iyi de, bi yandan da zor yaa. çocuklar çok acı çekiyor: kıyamıyorumm.

acaba küçük mü gelir?

bizim bücür 5 kg ve biz de hala 2 numara kulanıyoruz. küçük de gelmiyor :))

zeynebim nasıl geçti anacım sınavlar inşallah ii geçmiştir..kız nede gelcem filim izlemeye ne izliyceniz bakım...

Zeynepcim umarim iyi geçmistir sinavlarin
Tatliyida yarim saat önce yaptim yeni dolaba attim aksam afiyetle yiycem bakalim cokacimcoook
aman calısmadım hıc yaw pek umudum yok oyle sallama yaptım bısıler...
afıyet olsun reyhancım.
fatoş kız ıpek cok huysuzdu bısey ızleyemedık ya
acaba küçük mü gelir?
bızımkı 5 kıloyu gectı rahat etsın sıkmasın dıye 3 e gectım 2 haftadır...

9 da sınawa gırdım kızlar sımdı ogleden sonra 2.30 da tekrar gıdıcez 3 dersten daha gırıcem. pazar pazar o okul senın bu okul benım surunuyoruz walla :umursamaz:

günaydınn kızlar
nasılsınız herkes iyidir umarım
ayşegül üzdün beni, hem annemi hem beni ağlattın okurken.. zeynep sende.. Allah yardımcınız olsun, mekanlar cennet olsun inşallah..Allah geride olanlara kolaylıklar versin.. Bidaha anneden bahsetmicem, çok pişman oldum..
naz akşam banyo yaptı 11de uyudu, 9 da uyuyakalsa bile düzgün bi uykuya dalması için illa saat 11 i bekliyo ne tuhaf 11 olmadan uyumuyo. sizinkilerin varmı belli uyku saatleri

zeyneppp bu arada annem seni pek beğendi.. ne tatlı yavrum dedi.. face ten ipek böcüğünün yeni fotolarını gördük bakınırken.. sööliyeemm dedim :)) olumunekankayizsmile

günaydınn kızlar
ayşegül üzdün beni, hem annemi hem beni ağlattın okurken.. zeynep sende.. Allah yardımcınız olsun, mekanlar cennet olsun inşallah..Allah geride olanlara kolaylıklar versin.. Bidaha anneden bahsetmicem, çok pişman oldum..
naz akşam banyo yaptı 11de uyudu, 9 da uyuyakalsa bile düzgün bi uykuya dalması için illa saat 11 i bekliyo ne tuhaf 11 olmadan uyumuyo. sizinkilerin varmı belli uyku saatleri

zeyneppp bu arada annem seni pek beğendi.. ne tatlı yavrum dedi.. face ten ipek böcüğünün yeni fotolarını gördük bakınırken.. sööliyeemm dedim :)) olumunekankayizsmile

canım uzulme hıc olurmu oyle sey sen uzul dıye mı oyle dedım ben bilmiyorumkismile
ewet ıpekte oyle 11-12 den once derın uykuya dalamıyor ılla o saatte uyuacak...
bu arada sagol canımmm ıpekle annenın ellerınden opuyoruzzz opuyorumnanaktan

aman calısmadım hıc yaw pek umudum yok oyle sallama yaptım bısıler...
afıyet olsun reyhancım.

9 da sınawa gırdım kızlar sımdı ogleden sonra 2.30 da tekrar gıdıcez 3 dersten daha gırıcem. pazar pazar o okul senın bu okul benım surunuyoruz walla :umursamaz:
Zeynepcim insallah bugünkü sinavlarinda iyi geçer canim

Aksam kocisle oturduk yedik tatliyi çok güzel olmustu ben içine bide sade falim sakizi attim evde damla sakiz yoktu çok güzel oldu vallacokacimcoook

günaydınn kızlar
Ecemde 9 oldumu yatiyo her aksam yatma saatimiz sabitlesti artik düzenlerini kuruyolar minikler

slm kızlar naber.burak 3gündür gazdan kıvranıyo.dün akşam dr a götürdk metsil verdi.ya doğduğundan beri fazla sancısı gazı olmuyodu.bi kaç gündür kötü oldu yavrum ya.napcaz böyle bilmiyom...

acaba küçük mü gelir?

canım ben dr sormuştum bi üst numaraya geçelim mi diye.yağızı soydu baktı bezinin durumuna.
bezi bağladığında göbek deliğinin hemen altında olması lazım dedi.
bizimki neredeyse pipisinin az üstünde duruyordu kaydirigubbakcemile3 bezini değiştiriken izler çıkıyordu vücudunda
değiştirme zamanın gelmiş deyince dr 3 numaraya geçtik.şimdi çok daha rahat ediyor.

bizimde pazartesi hem aşımız var .hem kalça usg çekilecek.bi yandand misafirlerim var .kuzenim ve eiş gelecekler ankaradan.nasıl yetişecegim bilmiyorum.gelip yemek flan yerler.ablam ve kızkardeşimde onlarla beraber ankaraya gidiyorlar.annemin mezarını ziyaret edecekler.çicek dikecekler yemek verecekler.işte geçen yılda gitmiştik bende gitmiştim.ama bu yıl defneyle gitmek zor olur bu yüzden gidemiyorum ama çok üzülüyorum .gitsem sanki onu görmü gibi olacaktım.hem mutlu oluyordum hemde aglamaktan günlerce kendimize gelemiyoruz perişan oluyorum...ne bileyim karışık iştee..oun çok özlüyorum hergün rüyama giriyo gerçekmiş giib sabah uyandıgımda çok mutlu oluyorum annemi gördüm diye aglayarak eşime rüyamı anlatıyorum..elbet kavuşacagız bir gün canım annemle...:sinifsinif:...

Allah sabrını versin ayşegülcüm.okurken gözlerim doldu.ANNE'lerimiz en kıymetlimiz hayatlarımızda.

slm kızlar
dün kızımla çarşıya gittik:)) ciciler aldık
ayrıca rapor paramıda aldım çok şükür..işe devam etmicem,kazandığım son paraydı bu:))
bugünde kızıma araba ve salıncak alıcaz
hastaneyede uğramam gerekiyodu gitmişken kızımı tarttırdım 6900 gr olmuş..bakalım kontrolde doktor amcamız ne dicek

maşallah güzel kızına kocaman olmuş boğum boğumdur şimdi öp benim yerime.
paranıda güle güle harca canım.

iyi akşamlarr kızlarrrr sumifer bizde aynen senin gibi yapıyoruz mutfak soğuk olduğu için öyküyü götüremiyorum ama bir ay sonra felan anakucağında bizimle gelir diye düşünüyorum:)

evet canım haftasonu bizde oturma odasında hazırladık yedik yemeğimizi.ayrı yemek tuhaf oluyor.biran önce havalar ısınsada muftağa yanımıza alsak kuzuları.

zeynep'cim... umarım sınavların iyi geçmiştir.olmadı yılsonunda yada büt de verirsin hem kızçende daha büyümüş olur rahat çalışabilirsin.
bende geçen sene aldım sonunda diplomayı o okul senin bu okul benim gezmekten bıkmıştık sonunda bitti de kurtuldum.sositososito

slm arkadaşlar benim bebeğimde 35 günlük doğumdan buyana ilk defa girme fırsatı buldum beni de aranıza alırsanız çok sevinirim uyku durumlarını okudumda benimki düzensiz bigün hiç uyumuyo gece uyuyo bigün gece uyumuyo gündüz uyuyo açıkçası epeyce bunalttı Allah benim durumumda olanlara sabır versin ama herşey biyana güzel bi yorgunluk di mi

slm arkadaşlar benim bebeğimde 35 günlük doğumdan buyana ilk defa girme fırsatı buldum beni de aranıza alırsanız çok sevinirim uyku durumlarını okudumda benimki düzensiz bigün hiç uyumuyo gece uyuyo bigün gece uyumuyo gündüz uyuyo açıkçası epeyce bunalttı Allah benim durumumda olanlara sabır versin ama herşey biyana güzel bi yorgunluk di mi

allah bağışlasın canım bebeğini.hoşgeldin..

hoşgeldin canım aramıza a.s.
çok yoruluyoruz haklısın ama onun bi gülüşü bütün yorgunluğumuzu alıp götürüyor.

slm kızlar ya kendımı cok mutsuz hıssedıyorum
aldım başımı gıdıyorum hıç memnun degılım goruntumden
kılo verecegıme kılo aldım hiç bişeye sıgamıyorum
bırazda dıyet forumlarına bakınıcam bakalım mıllet napıyo
offffffffffffff

Zeynepcim insallah bugünkü sinavlarinda iyi geçer canim

Aksam kocisle oturduk yedik tatliyi çok güzel olmustu ben içine bide sade falim sakizi attim evde damla sakiz yoktu çok güzel oldu vallacokacimcoook

Ecemde 9 oldumu yatiyo her aksam yatma saatimiz sabitlesti artik düzenlerini kuruyolar minikler
afıyet olsun canım. damla sakızı hıc aklıma gelmemıstı bak akıl akıldan ustundur bı dahakıne bende koyarım opuyorumnanaktan
slm kızlar naber.burak 3gündür gazdan kıvranıyo.dün akşam dr a götürdk metsil verdi.ya doğduğundan beri fazla sancısı gazı olmuyodu.bi kaç gündür kötü oldu yavrum ya.napcaz böyle bilmiyom...
gecmıs olsun canım metsıl ıse yaradımı barı? OFFFFF SU KUZUCUKLAR 3-4 aylık bı olsalar...
zeynep'cim... umarım sınavların iyi geçmiştir.olmadı yılsonunda yada büt de verirsin hem kızçende daha büyümüş olur rahat çalışabilirsin.
bende geçen sene aldım sonunda diplomayı o okul senin bu okul benim gezmekten bıkmıştık sonunda bitti de kurtuldum.sositososito
walla pek calısamadım büt e kalmam garantı gıbı bısey artık ıpek hanım azcık buyumus olur bende calısırım az bıraz...
merhaba hosgeldın aramıza. bebegını Allah bagıslasın. evet yorgunluk hat safhada ama napalım analık kolay degılmıs...

offffffffffffff

aynen aynennnnnnnnnnn mafoldumben

offffffffffffff

yanlız değilsin canım bende sendenim.
hiç bi pantalonum olmuyo.korse giyince zorla içine giriyorum ama bu seferde nefes alamıyorum.evdeyim diye hep eşofman giyiyorum.ama havalar ısınıyo dışarı çıkma zamanı gelince ne giyicem.
acil zayıflamam lazım.ekmeği kesmem gerek sanırım.
süt olsun diye ne bulsak yiyoruz giden kilolarda geri geliyo malesef :a015:

aynne ya bugun eşimle dışarı cıktık kendımı o kadar kotu hıssettımkı boyle patlayacak gıbıydım hıc bışeyım olmuyo korse takıyorum o da care değil delircem nerdeyse

selam kızlar 2 gündür giremedim geçmişte dolmuş okuyamadım... herkes iyidir inş sizi özledim yaw..... amaaaaaannn ne kilosu ne takması kızlar hemen bunalım olmuşunuz sütünüz kaçar takmayıın yerim siziiiiiiiii kilonuzuuuuuuu aklinialirimsmile

Back
X