2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar artık kızımla yalnızım annemleri evlerine götürdük bugün ilk gündü fena geçmedi kısa aralıklarla uyanması dışında. gene de 2 cesit yemek bir de camasır yıkayıp asabildim. süper bence ilk gün için. ama saatlri sayıyorum akşam olsun da eşime paslıyım diye. başım ağrıyor ipek şu an kucağımda uykuyla uyanıklık arasında gece nasıl sesini duyup da kalkıcam bilmiyorum

kızlar oluyo bu insanlıgın dogasında var kıskançlık...annem öldügünde eşimin annesini görmek istememiştim.çünkü annemden epeyce büyüktü.o yaşıyordu o zeynebi sevecek o büyürken görecekti.ama annem göremeyecekti.bu haksızlktı.bu duygulardan arınmam nerdeyse 6-7 ayımı aldı.şimdi elbet öyle düşünmüyorum ama o duygular oluşmuştu ister istemiz..kendinize kızmayın.ama abartmayındazemuszemus....

Takma kafana çok fazla canım. Huzursuzluğun çocuğuna da yansır. Hayırlısıyla herşey hallolur. O da babanesi eminimki iyi bakacaktır.
sağol canım inş. öyle olur

slm kızlar.dr dan geldik.çok şükür dizanteri falan deilmş.oh bi rahatladımki anlatamam.yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi..şurup falan verdi.metsil isal yapıyomuş canlarım kullanma dedi.işte baya bi diyet verdi benm için yağlı yiyeceklerden uzak dur falan işte böyle...

geçmiş olsun canım neyseki kötü bişey yokmuş hadi gözün aydın

kızlar oluyo bu insanlıgın dogasında var kıskançlık...annem öldügünde eşimin annesini görmek istememiştim.çünkü annemden epeyce büyüktü.o yaşıyordu o zeynebi sevecek o büyürken görecekti.ama annem göremeyecekti.bu haksızlktı.bu duygulardan arınmam nerdeyse 6-7 ayımı aldı.şimdi elbet öyle düşünmüyorum ama o duygular oluşmuştu ister istemiz..kendinize kızmayın.ama abartmayındazemuszemus....

doğru söylüyosun bende annmler severken çok sevinirim.utkuda annmlere çok düşkün.ama benm eşim hiç gocunmaz sevinir aksine.annmleri oda sever.ama kadınlar öyle deil.kadınların geninde var kıskançlık..:jeyyar:

selam kızlar artık kızımla yalnızım annemleri evlerine götürdük bugün ilk gündü fena geçmedi kısa aralıklarla uyanması dışında. gene de 2 cesit yemek bir de camasır yıkayıp asabildim. süper bence ilk gün için. ama saatlri sayıyorum akşam olsun da eşime paslıyım diye. başım ağrıyor ipek şu an kucağımda uykuyla uyanıklık arasında gece nasıl sesini duyup da kalkıcam bilmiyorum

hoşgeldin kuzum.hadi hayırlı olsun.yalnız daha iyi oluyo.herşey senin düzenine göre işliyo...

slm kızlar nasılsınız..uzun zamandır giremiyodum bebekler nasıl?

Hoşgeldin canım. Biz iyiyiz sen nasılsın çoktandır yoksun

Herkeze merhaba bu rotavirüs aşısını biz yaptırdık doktor yaptırabiliyosanız yaptırın ücretli olduğu için aileye bırakıyoruz dedi bende yaptırdım.Kızlar size bişey sorcam ben bi tuhafım bugunlarde piskolojik olarak kızımı kimseye vermek istemiyorum kimse sevsin istemiyorum özellikle kaynanamlar felan böyle hemen kucaklarından alasım geliyo sizdede öylemi seneye bende çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum kaynannam yakın olduğu için o bakar gibi geliyo bana o zaman nasıl bırakacam bilmiyorum şimdiden düşünmeye başladım benim bakamadığım çocuğuma onun bakması sinirimi bozuyo ben istediğim gibi zaman geçiremicem istediğim gibi yetiştiremicem o bakacak diye düşünüp üzülüyorum şimdiden nasıl kafamdan atcam bu düşünceleri bilmiyorum...

Selam canım. Ben de bu rotavirüs için kararsızım doktora sorcam bakalım o lazım derse yaptırırız. Ya bu kıskançlık hazzetmediğimiz kişilere karşı var galibakaydirigubbakcemile3 Ben de çok sevdiğim kişiler alsın sevsin kıskanmıyorum ama istemediğim kişileri kıskanıyorumkötükedihüso

slm kızlar.dr dan geldik.çok şükür dizanteri falan deilmş.oh bi rahatladımki anlatamam.yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi..şurup falan verdi.metsil isal yapıyomuş canlarım kullanma dedi.işte baya bi diyet verdi benm için yağlı yiyeceklerden uzak dur falan işte böyle...

İyi hadi gözün aydın canım. Ben de metail kullanıyorum doktor verdi ya olursa ben e keserim direkbilmiyorumkismile Diyet verdi demişsin niçin verdi neleri yeme dedi.

yaaa birde sadece ben böyleyimdir gibi geliyodu bana çok sinir oluyom sorma lohusalıkda birkaçbişeyede sinir oldum onun etkiside var bende sanki ben çocuğun bakıcısıymışım gibi davranıyolar sürekli şunu şöyle yap böyle yap diye bişeyler söyleyip duruyı bende bişey diyemiyorum onların söylediği şeylerle doktorların söyledikleri bizim burda konuşup öğrendiklerimiz hiç uymuyo bile bi anlatsam bilmiş gelin diye arkamdan konuşuyolardır kesin içime atıyom neyapcam bilmiyorum valla canım sıkkın biraz bu yüzden.Eşimede bişey anlatmıyom kendi kendimi yiyom böyle...

Bi kulağından girsin öbüründen çıksın canım boşver. Çok bilmiş desinler isterlerse. Doktor ne derse o diyorum ben anneme bile.Kızıyo bazen iyi kızım nasıl biliyorsan öyle yağ diyo imalı imalı hiç takmıyorum valla:kahve:

teşekkürler kızlar iyi niyetleriniz için.bende bişey çıkmadığına çok sevindim.Allah hepimizin kuzucuklarını korusun inş....

Herkeze merhaba bu rotavirüs aşısını biz yaptırdık doktor yaptırabiliyosanız yaptırın ücretli olduğu için aileye bırakıyoruz dedi bende yaptırdım.Kızlar size bişey sorcam ben bi tuhafım bugunlarde piskolojik olarak kızımı kimseye vermek istemiyorum kimse sevsin istemiyorum özellikle kaynanamlar felan böyle hemen kucaklarından alasım geliyo sizdede öylemi seneye bende çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum kaynannam yakın olduğu için o bakar gibi geliyo bana o zaman nasıl bırakacam bilmiyorum şimdiden düşünmeye başladım benim bakamadığım çocuğuma onun bakması sinirimi bozuyo ben istediğim gibi zaman geçiremicem istediğim gibi yetiştiremicem o bakacak diye düşünüp üzülüyorum şimdiden nasıl kafamdan atcam bu düşünceleri bilmiyorum...

aynen canım aynen birde çocuğa ben bakıyorum akşama kadar kaynanam kayınpeder görümcem oğlu herkes çocuğa karışıyor sürekli çocuğu yattığı yerden kaldırıp kaldırıp seviyorlar banada şunu yap bunu yap bende bildiğimi söyleyince kayınpeder falan internet olmasa sen nerden bilcen bunları diyor habirede akıl veriyor kadın gibi ya :mymeka:
onlara öyle kızgınımki önceden yapmış olduklarından dolayı sevdikleri zaman resmen deli oluyorum alıp kaçasım geliyor okadar yani birde kocamda çok aileci hiç laf ettirmez onunla konuşsamda hiç benim arkamda durmaz aramız gitgide açılıyor onunlada bende 1 hafta bile yok çalışmaya başlıcam akşama kadar aklım evde olacak kaynanam çocuğa bakamaz görümcemin oğlu zarar verirse diyede korkuyorum valla bu yüzden bunalıma girdim bile ne hamileliğimin keyfini sürebildim ne anneliğimin ne evliliğimin çok canım sıkkın bugün mafoldumbenmafoldumben

Hoşgeldin canım. Biz iyiyiz sen nasılsın çoktandır yoksun

Selam canım. Ben de bu rotavirüs için kararsızım doktora sorcam bakalım o lazım derse yaptırırız. Ya bu kıskançlık hazzetmediğimiz kişilere karşı var galibakaydirigubbakcemile3 Ben de çok sevdiğim kişiler alsın sevsin kıskanmıyorum ama istemediğim kişileri kıskanıyorumkötükedihüso

İyi hadi gözün aydın canım. Ben de metail kullanıyorum doktor verdi ya olursa ben e keserim direkbilmiyorumkismile Diyet verdi demişsin niçin verdi neleri yeme dedi.

Bi kulağından girsin öbüründen çıksın canım boşver. Çok bilmiş desinler isterlerse. Doktor ne derse o diyorum ben anneme bile.Kızıyo bazen iyi kızım nasıl biliyorsan öyle yağ diyo imalı imalı hiç takmıyorum valla:kahve:

benm için kızartma.çikolata.inek sütü.çerez.vitamin şurubu.yumurta bi süreliğine yasak.bebişede pirinci haşlayıp suyunu vercekmişim çok az ama bikaç kaşık.öyle işte.

zeynep bacım accık daha dursun.zamanı geldiginde konuşuruz bakem..
derinderen ben frkettirmiyorum bee.anlamıyorlar ..zaten yılda bir görüşüyoruz onlar adanadalar.yazın izne gidiyoruz öyle seviyorlar.gezdirirler.bende abartılı degil.çok kıskanmam.ama yinede kendimim kızıma unutturmam.yakın olmadıgımız içindir belkide.yakın olsak sanırım dayanamam..

kubris iyiz kuşum.sen niye hiç giremedin.epeydir yoktun bacım.artık gel...bizde iyiz iki kızla idare ediyom işte.bizdede herşey yolunda şükür...))

bu ara pek yoğundum misafirler geldi gitti.ancak kendi kendimize kalabildik,bundan sonra girerim artık.bebiş nasıl?

aynen canım aynen birde çocuğa ben bakıyorum akşama kadar kaynanam kayınpeder görümcem oğlu herkes çocuğa karışıyor sürekli çocuğu yattığı yerden kaldırıp kaldırıp seviyorlar banada şunu yap bunu yap bende bildiğimi söyleyince kayınpeder falan internet olmasa sen nerden bilcen bunları diyor habirede akıl veriyor kadın gibi ya :mymeka:
onlara öyle kızgınımki önceden yapmış olduklarından dolayı sevdikleri zaman resmen deli oluyorum alıp kaçasım geliyor okadar yani birde kocamda çok aileci hiç laf ettirmez onunla konuşsamda hiç benim arkamda durmaz aramız gitgide açılıyor onunlada bende 1 hafta bile yok çalışmaya başlıcam akşama kadar aklım evde olacak kaynanam çocuğa bakamaz görümcemin oğlu zarar verirse diyede korkuyorum valla bu yüzden bunalıma girdim bile ne hamileliğimin keyfini sürebildim ne anneliğimin ne evliliğimin çok canım sıkkın bugün mafoldumbenmafoldumben

aman sıkma canını senin kayınpederde benmki gibiymş sinir.Allah korur çocuğunu merak etme görümcenide sıkı sıkı tenbihlersin uzak tut veletini die.napcan işte.

aynen bende aynı seylerı hıssedıyorum. cocugum anneannesını hıc tanıyamıcak ama babanesı yanında olucak. cok ılgılensınler sevsınler ıstemıyorum kucaklarına almalarını ıstemıyorum resmen babanesınden kıskanıyorum. esıme hıc anlatmıyorum bunları hıc konusmuyoruz pek duygusal bırı degıldır benı anlıcagını sanmıyorum cunku...
ooo daha nolsun kaydirigubbakcemile2

bende sıgara ıcıp cocuga yaklasanlara delı oluyorum buna benım babamda dahıl. cocugu gormeye gelıyosan ıcme kardesım ıcıyosanda gıt dısını neyın fırcala bı sakız al cıgne azcık uzerınden zaman gecsın leş gıbı sıgara kokusu gıtsın!!!

aynen valla okadar rahat insanlarki nasıl 4 çocuğa bakmış şaşırıyom valla bana bişey diyo ben cevap verince de izin vermeyince onun yapmasına hemen suratı değişiyo bana en sonunda sen kaç çocuk büyütütnde biliyosun dedi gene bişey demedim ama acayip bozuğum valla düşündükçe aklıma bişeyler geliyo en iyisi boşvermek ama oda kolay olmuyo işte..

bende sıgara ıcıp cocuga yaklasanlara delı oluyorum buna benım babamda dahıl. cocugu gormeye gelıyosan ıcme kardesım ıcıyosanda gıt dısını neyın fırcala bı sakız al cıgne azcık uzerınden zaman gecsın leş gıbı sıgara kokusu gıtsın!!!

kesinlikle haklısın canım bebişin olduğu odadan başka odada saatler önce içildiğinde bile zarar veririmiş heleki içipte üstü ağzı kokanlar daha berbat oluyor daha minicikler nasıl zararlı onlar için bende çok kızıyorum :oklava:Çok üzgünüm çoook

aynen valla okadar rahat insanlarki nasıl 4 çocuğa bakmış şaşırıyom valla bana bişey diyo ben cevap verince de izin vermeyince onun yapmasına hemen suratı değişiyo bana en sonunda sen kaç çocuk büyütütnde biliyosun dedi gene bişey demedim ama acayip bozuğum valla düşündükçe aklıma bişeyler geliyo en iyisi boşvermek ama oda kolay olmuyo işte..[/QUOT
bende öyleyim.işte en iyisi düşünmemek alışcaz zaman geçtikçe inşallah..

sigara konusunda rahatım.eşimde kullanmaz bende.babam da gelir içmez bile adam.kayınpeder içer gelir ağzı leş gibi yalar resmen çocukları ıyyyyyyy.

kızlarrr oğluşum kakasını yaptı yeşil değil sarı olmuş.hafif sıvı ama olsun buna da şükür zemuszemus

sanırım problemin göğüs pedinden kaynaklanıyor. aynı durumu ben de yaşadım. göğüs pedi sütü iyi emmiyor ıslaklık nedeniylede bakteri ürüyor.chicco ped kullan. jelli ve asla ıslak bırakmıyor.antibakteriyel. ben şimdi artık lansinoh kullanmıyorum ve hiç acı hissetmiyorum.göğsün yara olsa emerken sürekli acırdı.

çok da dikkat ediyorum aslında ıslak bırakmamaya çalışıyorum ama oldu işte.şu ana kadar emerken bi sıkıntı olmadı kremler işe yaradı sanırım.ama tavsiyen içinde teşekkür ederim.

günaydın kızlar...
gülşah birşey çıkmadıgına sevindim canım..
denizkızıldefnede arabaya biner binmez uyuy..bu bebeklere salıncak gibi geliyormuş.yavaş yavaş sallanıyorlarya..
pınarcanım geçmiş olsun.bişy olmadıgına sevindimmbunla geçmiş olsun
sibelgeçmiş olsun canım umarım bişey çıkmaz burak beyin..
zeynep dönenceyi çok iyi almışsınız.zeynonunda vardı dönencesi bi şaşılık olmadı.ama yinede sor bakalım ne diyecek.tabi defneye yadifar kalmadı bi güzel dönenceyi büyünce paraladı.şimdi parça parça oyuncaklarıyla oynuyo..))))

sağol ayşegülcüm a.s.

kiyamam ya çok geçmis olsun Pinarcim çabuk geçer insallah küçük bi üsütmedir

sanırım öyle oldu su torbası işe yaradı üşüttü kuzum heralde :emir_bebek:

Yaa kızlar ben hala çocuk odasında yatıyorum odama geçemedim. Çocuk odasında tek kişilik yatak var ordayım. Hava soğuk olunca kapılar da kapalı ödüm kopuyor duymazsam kendini yırtar diye. Yatak odam çok soğuk oluyor hem ısıtma da yok orda hani ana kucağı beşik falan alsam desem olmaz. Çocuk odasında klima var. Oooof of hala bi çözüm bulamadım böyle de rahatsız hissediyorum kendimibilmiyorumkismile

serapçım.bende kızımla aynı çocuk odasında kalıyorum.kanepe var odasında bi tane.benre orda kalıyorum.aynı sofuk diye yatak odasına geçemiyorum.ama havaar artık ısınıyo.bi 15 gün sonra sanırım düzenimizi kuracagım.bi dinleme cihazı oluyo ya ondan alacagım çünkü yatak odasıyla defnenin odası epey ara var duyamayabilirim.malum ikinci olurca.zeynepin odası birebir yany yana.oodaları degiştirelim diyoruz.ama zeynebim eşşek ölüsü gibi mobilyaları var geçmiz yani.ya mobilyacı çagırıp çakırtıp tekrar takacak.yada herkes kendi odasında kalacak.daha bi kara vermedikk.zeynebide düşünüyorum psikolojik olarak defne geldi odamı oldı düşüncesi olsun istemiyoruz..ama bu seferde defnenin odası uzak kalıyo.bilmem ne yapacagız.sanırım bi doktorla görüşecegim öyle kara verecegim...iki kuzumuda üzmek istemiyorum..))))

aynı durumdayız biliyormusunuz bende bi ben tek numuneliğim sanıyordum :1hug: yağızın odasında tekli baza var orada yatıyorum.kocişte yatak odamızda yatıyor.böyle ayrı gayri hiç hoş değil ama napalım kuzuların sağlığı için.yatak odası ne kadar yaksakta iyi ısınmıyor az kaldı biraz daha sabredelim yakında geçicez yataklarımıza delikafadulden

hoşgeldin canım.hadi gözünüz aydın.kötü bişey çıkmadı.en kısa zamanda düzelir inşallah.

benim babamda sigara kullanıyor ama burada kaldıkları müddetçe hep balkonda içti sigarasını.bitirdikden sonrada ellerini yıkadı ağzına bişeyler attı öyle geldi sevdi torununu canım benim yaa boshayallersmile

Son düzenleme:
aynen valla okadar rahat insanlarki nasıl 4 çocuğa bakmış şaşırıyom valla bana bişey diyo ben cevap verince de izin vermeyince onun yapmasına hemen suratı değişiyo bana en sonunda sen kaç çocuk büyütütnde biliyosun dedi gene bişey demedim ama acayip bozuğum valla düşündükçe aklıma bişeyler geliyo en iyisi boşvermek ama oda kolay olmuyo işte..

evet canım ya sabır çeke çeke gidecek evliliğimin başından beri hiç huzurum yok kocamı seviyorum mutluyum ama huzursuzum kendimi yalnız hissediyorum ama artık bebişim var onun için gerekirse kocamda başta olmak üzere dünyayı karşıma alırım yeterki o mutlu olsun ben hep onun yanında olcam çalışsam bile beni unutacağını hiç sanmıyorum sonuçta babannesi büyütsede annesi benim onun sevgisiyle bizimki bir olurmu onlar bizi ayırt eder bence o konuda canını sıkma bizi asla unutmayacak kuzucuklarımız:olmaz:

sigara konusunda rahatım.eşimde kullanmaz bende.babam da gelir içmez bile adam.kayınpeder içer gelir ağzı leş gibi yalar resmen çocukları ıyyyyyyy.
:oklava:
kızlarrr oğluşum kakasını yaptı yeşil değil sarı olmuş.hafif sıvı ama olsun buna da şükür zemuszemus

çok da dikkat ediyorum aslında ıslak bırakmamaya çalışıyorum ama oldu işte.şu ana kadar emerken bi sıkıntı olmadı kremler işe yaradı sanırım.ama tavsiyen içinde teşekkür ederim.

sağol ayşegülcüm a.s.

aynı durumdayız biliyormusunuz bende bi ben tek numuneliğim sanıyordum :1hug: yağızın odasında tekli baza var orada yatıyorum.kocişte yatak odamızda yatıyor.böyle ayrı gayri hiç hoş değil ama napalım kuzuların sağlığı için.yatak odası ne kadar yaksakta iyi ısınmıyor az kaldı biraz daha sabredelim yakında geçicez yataklarımıza delikafadulden

hoşgeldin canım.hadi gözünüz aydın.kötü bişey çıkmadı.en kısa zamanda düzelir inşallah.

benim babamda sigara kullanıyor ama burada kaldıkları müddetçe hep balkonda içti sigarasını.bitirdikden sonrada ellerini yıkadı ağzına bişeyler attı öyle geldi sevdi torununu canım benim yaa boshayallersmile
hadı gozun aydın canım
evet canım ya sabır çeke çeke gidecek evliliğimin başından beri hiç huzurum yok kocamı seviyorum mutluyum ama huzursuzum kendimi yalnız hissediyorum ama artık bebişim var onun için gerekirse kocamda başta olmak üzere dünyayı karşıma alırım yeterki o mutlu olsun ben hep onun yanında olcam çalışsam bile beni unutacağını hiç sanmıyorum sonuçta babannesi büyütsede annesi benim onun sevgisiyle bizimki bir olurmu onlar bizi ayırt eder bence o konuda canını sıkma bizi asla unutmayacak kuzucuklarımız:olmaz:
dogru hıcbısey anne sevgısı gıbı degıldır onlarda bunu elbette ayırt edıceklerdır

Back
X