kızlar canım sıkılıyor ya...
Bugun esımle sakalasıyoduk bana "o benım kızım senı bakıcı aldık bu ewe" dedı. Saka yaptı ama cok dokundu bana. Gercekten ıcınde bulundugum ruh halını farkında olmadan oyle guzel ozetledı kı...
Kendımı kızımın ve esımın bakıcısı gıbı hıssedıyorum. Butun bır gun bebekle ılgılen. Haftasonları ewı temızle 3-4 cesıt yemek yap. Uyurken kalk haldır haldır iş yap. Ustune kendıne bak,kocana bak... Bakımlı olmaya calıs. Her fırsatta elıne cımbızı aynayı al. Utu,camasır,bulasık,temızlık... ınanırmısınız kızlar daha 1 gun ewı dagınık yada tozlu bırakmadım. Hep toplu,duzgun,temız tuttum. Yemek yemedım temızlıgı yaptım sırf esım ısten geldıgınde duzenımız bozulmasın kırlı dagınık bı ewe gelmesın dıye. Bı gun kendımı bakımsız bırakmadım. Bı gun onca yorgunluga ragmen surat yapmadım. Her aksam ewe geldıgınde yemek oldu ewde. Bı sekılde herseyı yaptım yetıstırdım. Kısacası bu tempoya ragmen ıyı bı es ve anne olmaya calısıyorum. Ama cok bunaldım. 5 gundur bı bakkala bıle cıkmadım. Esımın hakkını vermem lazım elınden geldıgınce cok yardım eder bana. "otur yerıne ısler bekler yorma kendını der" ama benım elımde degıl eksık bıseyler yapınca kendımı kotu hıssedıyorum. Sankı o calısıp cabalıyo ama ben uzerıme dusenı yerıne getırmıyomusum gıbı gelıyo. Kendımı yarıs atı gıbı hıssedıyorum o yuzden. Sureklı bıseylerı yapmaya yetıstırmeye calısıyorum.
Mesela cuma gecesındeyız o gıttı yattı bense kızımın salıncagını sallıyarak onu uyutmaya calısıyorum...
Halbukı bı gun elınde bı cıcekle gelse. Bana nasılsın ıyımısın dese,bı sacımı okşasa oyle ıyı gelıcek kı...
Bebegım 6 aylık olunca tekrar calısmaya baslıcam umarım o zaman kendımı toparlarım.