• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ferhat göçer evlendiğim adam seni benim kadar korur mu diyo
bnde oğluma evlendiğin kadın seni benim kadar severmi diyom sabah beri
gülüyo sıpa...sevecek demekki

canım bneim
sn çok güçlüsün bitanem
inş. kuzucumuz bunuda atlatacak
allahın ziniyledualarımız hep sizinle:Saruboceq::teselli:
saol canım allah razı olsun
ayyyy canim benim yaaa! Allah yardimcin olsun! ay icim inan biran icin ciz dedi1 Allahim sabir versin gülüm ya :Saruboceq:
saol canım
kıyamam ya inş.ameliyata gerek kalmaz iyi haberlerini bekliyoruz canım hakkınızda hayırlısı
benim kız uyandı bende çıkıyorum hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan
inşallah selmacım saol sizde geçmiş olsun
günaydın kızlar
facia bir hafta sonuydu revna cuma akşamı alamya gittiğimde çok hırlıyordu akşam 8 gibi daha kötü oldu hiç nefes alamıyordu sanki hemen hastaneye götürdük kuzuma hemen oksijen verdiler arkasından 3 ventolin 1 tanede pulmicort verdiler yarım saat arayla gece 2 ye kadar hastanedeydik kabustu yazık nevada yanımızda garibim o uyuya kaldı hastnede çok şükür şimdi daha iyi bende daha kötüleştim bu arada ağzım burnum yanağımda bile uçuk çıktı hortlak gibiyim ne zamaqn iyileşicez biz
canım çok çok geçmiş olsun kıyamam kuzuma ya
günaydın bacılar.
bugun arkadasıma gıdıcem 10-11 gıbı kahvaltıya. hanı su bebeklı olana...
aksam da dıgerıne gecıcem,hanı nişanlı olana :) annesı ewde yok,babası zaten yok,tekmiş,gece parti yapıcaz ordayım yani :) yarın akşam gelirimmm
ooh ii eğlenceler tatlım
herkeze günaydın nezamandır giremedim eşim bugun hastaneye yattı öğlen bende gidecem moralim çok bozuk kafam dağılır belki diye bi bakım dedim size Allaha şükür kızım iyi sizler nasılsınız?
canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
bende vedalaşayım diye girmiştim.birazdan eşim kaldır benide postaneye gideyim telefonu interneti kapattırayım dedi.:((
neyse yarın taşınma ve gece yolculugu bizi bekliyo.sabah adanada dinlenir ordan maraşa yeni hayatımıza adım atarız allahın izniyle.tekrardan görüşecegiz inşallah.herkez kendine iyi baksın.melekleri çok öpüyorum..:sinifsinif:
canım yolun açık olsun işlerin rast gitsin özlüycez seni
cnm Allah yardımcınız olsun inş. ameliyata gerek olmaz
amin esmacım inşallah saol canım

günaydın kızlar nasılsınız akşam kaynatmışınız yine oh oh
ebru kocana çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inş.
Didemcim çok geçmiş olsun kuzucuğumaa
fatoş aras paşada iyileşsin inşallah kıyamam ona
hepinizi kucaklıyorummmmm
akşama pijama partisine devam mı kızlarrr
inşallah teyzesi inşallah
Slm kızlar herkese günaydın aksam net gidip geldi o yüzden cıkmak zorunda kaldım .Sonrada kociş geldi . Sabah 6.30 da kalktım ahmet uyandırdı saolsun sonra kahvaltı ettik babasını yolladık ahmetide yeni uyuttum ve gectim netin basına bi çay koydum kendime baska isteyen varmı ?

çatlamışlar canm hemde cokk . Şimdi iyi sayılırlar .İyi davranıyorlar ama içten deil gibi geliyor bana.

aynen bende kıyamıyorum.

birde ailesine sor bakalım :D

Evet eşim sever beni allah razı olsun.

Geçmiş olsun duygucum.Taşınma içinde kolay gelsin.

canım inşallah arasın böbrek filmi iyi cıkar allah yardımcınız olsun .

Geçmiş olsun canm hep bebekler hasta ahh bu hava değişimi mahvetti herkezi.

aaa ebrucum cok geçmiş olsun inşallah öenmli bişey deildir ? Neden yattı ki ?

Papatyacım size hayırlı yolculuklar .Bir an önce tasının yerleşin inşallah.Herşey gönlünüzce olsun inşallah.

aksam kaynattık ama ben erken kacanlardan oldum.
inşallah teyzesi yarın belli olcak
selam kızlar.

ebrucum geçmiş olsun canım,Allah kısa zamanda eşini sağlığına kavuştursun..

fatoşcum hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.
canım benim saol
hoşgeldin nurcum bebişlerin çoğu hasta onlarla uğraşıyoruz ....

ilahi allah iliğini versin

burcucum sende saol bacım alıntı yaptıydım çıkmamaışi anlamadım.
gittik film çektiler sonuç yarın alıncak ama doktor pek bi değişiklik yok dedi...bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
Burcucum bence de midesini filan üşütmüş olabilir.Pırasa dokunmaz sanırsam ama yine de belli olmaz ağır gelmiş olabilir..
Zeynoya geçmiş olsun bu arada Selmacım onu atlamışım sorna küsmesin bize mucuk

evet canım ya midesini üşüttü yada üşütük annesi pırasanın üzerine 30 dk falan geçmişti ama mamayı verince miğdesi bulandı.

bende cmt pzr pzt yapıyorum ciciannemize yap demye utandım şimdiklik 3 gün yiyioruz esma bugün senin tavsiyene uyup boza aldım daha önce bulamamıştım inşallah süt için bu fayda eder

boza yı napcanız ben kaçırdım orasını anneye mi süt bebeişe mi yarıyor.

allahım şifa versin ya
bizim oğluşta hasta
burnu çok akıyo
bide silince çok ağlıyo
mızır mızır ötüyo hasta olunca
rabbim kuzularımıza şifa versin

ağlar tabii silme yara yapacaksın.sürekli aspiratörle çek birde bak selpak yeni mendil çıkarttı o burnu yara yapmıyor bizzat denedim cep selpak markete gittiğinde varsa ondan al.ağız mendilelri sert yara yapar.

senin bugün yine performans tavan yapmış.

akşama ne cevherler çıkar senden.

Ben size demeyi unuttum kuzenimin kızı hastaneden çıktı bugün daha görmedim akşama bi annesine göz aydınlığı vermeye gideceğiz.sonrada 2 ay falan uğramayız herhalde.anne bebeiş kendini toparlasın.

kızlar devamlı girenler hatırlar kuzenim hem akraba evliliği vardı hemde genetikmiş drlar öyle diyor yani şimdiye kadar ilk kuzenimde çıktı ama anneden bebeğe giden beslenme damarlarında tıkanıklık vardı ve 31 haftalık tı galiba 700 gr doğum yaptı.(900 gr doğdu ama 2 gün sonra 700 gr a düştü ) bugün 1800 gr olmuş ve çıkartmışlar.Allah yardımcısı olsun valla ben 3500 çoçuğun altını 1 hafta açamadım 2 kilo çoçuk nasıl bakılacakkk.

allah yardımcısı olsun burcucum arasta 2 kilo geldi eve okadar küçüktüki kedi yavrusu gibi ama bana küğçük grelmiyodu başa gelen çekiliyo bakılıyo canım be...

burcucum o mendiller den yoktur burda
bakkaldan başka bişey yok zaten
eczaneden mi alacam aspiraterü

gittik canım film çektiler sonuç yarın alıncak ama doktor pek bi değişiklik yok dedi...bakalım hayırlısı

Back
X