• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

esmaaaaaa allah ne muradın varsa versin bacım boza birazda olsa sütümü arttırdı dün akşam 1 fincan içtim bugün getirmeyi unutmuşum ama günde 3 fincan içsem yetecek gibi

cnm amin inş..
ben sabah akşam içtim bi ara amma süt oluyodu bide ilk zamanlar 15 günlükken bebek tek emince diğerini sağmak aklıma gelmiyo alık yeni anne süt doldu doldu göğsümde dondu anamm oda ne acı anlatmam sağılıyomuş meğer sağa sağa geçti ama 1 hafta acıdı :))) sen sürekliiç traçında at üstüne çok iyi cnm

al işte aynı durundayız esma.. işten gelir 10 dk ilgilenir sonra seni istiyor al:)

ben o konudadaz rahatım kızlar babacı eşim geldimi benim yüzüme baqkan olmuyor benimde işime geliyor ses etmiyorum dün akşam bi alemlerdi görseniz neva şiir ezberliyor babasıyla revnada yanlarında neva şiiri bitirince babası alkışlamaya başlayınca bizim küçük çingende bi alkışlıyor ablasını oda gaza geldi iyice ezberledi şiirini

cnm amin inş..
ben sabah akşam içtim bi ara amma süt oluyodu bide ilk zamanlar 15 günlükken bebek tek emince diğerini sağmak aklıma gelmiyo alık yeni anne süt doldu doldu göğsümde dondu anamm oda ne acı anlatmam sağılıyomuş meğer sağa sağa geçti ama 1 hafta acıdı :))) sen sürekliiç traçında at üstüne çok iyi cnm

alemsin kız güldürdün beni

Geçmiş olsun canım acil önlem al hastalık bir gelmedi gitmek bilmiyor zaten

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin .Sanada geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım belki üşütmüşsündür sistit hakkında bir bilgim yok malesef

Yiğit Alp paşayada geçmiş olsun . Yemek sorunu bir çoğumuzda var canım bende zorla yediriyorum herşeyi

Çok güzel olmuş canım eline sağlık ,

İnş bakar canım çalışan insana evde olmakta zor bazen bende çok bunalıyorum .Çalışmak istiyorum ama ben kayınvalideme güvenmiyorum malesef :umursamaz:

Allah seninde gönlüne göre versin inş. canım. Şu an kira vermiyor olmanız çok iyi tabi sen çalışınca doğal olarak kiraya gider aldığın para . Ama çalışmakta insanı çok rahatlatıyor

sağol cnm evet üşüttüm galiba

tekrardan günaydın canlarım..

geçmiş olsun canım bana da ara ara oluyor valla dediğin gibi pek fena bi ağrı ben ilaç almıyorum da öyle durumlarda çok su içiyorum sık sık idrara çıkınca rahatlıyorum..

ahh ahh çok zor yemeyen çocuk çok.. ömür de hiç yemek yemiyor.. ne şebeklikler yapıyorum neler telefonum bozuldu ona müzik çalmaktan..

günaydın serapcım.. valla iyi olmuş ya ben pek bi sevdim pijama partilerini..

ömür uyudu bende çay içiyorum sonunda aklım başıma geldi... anam aç kalmak çok zor yav..

sağol cnm benim evet çok fena ya bendede her sene oluyo malesef maydonoz suyu iyi gelirmiş araştırdım biraz bakalım inş iyi gelir

bilemiyorum kızlar bende düşünme aşamasındayım..
önce kendim karar vermem lazım ki..
adama ısrar edeyim..

Bugün Topitopumun iki arkadaşı gelicek kızlaaarsositososito
İlk kez arkidiş ağırlıcaz oğlumla evde çok heyecanlıyızzzemuszemus
Yetişkinlere özel menü hazırlanıyoda bebiklere neden hazırlamıyoz diye düşündüm balkabağından tatlı yaptım sıpalara opuyorumnanaktan
Tavuk haşladım suyuna güzel bi tahıl pilavı yapim+cacık bi de ıhlamur kaynattım taze mandalinayla bi iki damla limon sıkıp servis yapıcam ay çok eğlencelikaydirigubbakcemile3
Bi de değişik olsun domatesli kereviz yapraklı şehriyeli bi çorba yapim kocam çok sever Toprakta sevmişti bi kere yaptım inşallah bebiklerde beğenirzemuszemus

Merhaba dedik kimse oralı olmamışmafoldumben
Alınan arkadaşlara kızardım demek insan alınabiliiimirmirmirmir

Yetişkinlere özel menü hazırlanıyoda bebiklere neden hazırlamıyoz diye düşündüm balkabağından tatlı yaptım sıpalara opuyorumnanaktan
Tavuk haşladım suyuna güzel bi tahıl pilavı yapim+cacık bi de ıhlamur kaynattım taze mandalinayla bi iki damla limon sıkıp servis yapıcam ay çok eğlencelikaydirigubbakcemile3
Bi de değişik olsun domatesli kereviz yapraklı şehriyeli bi çorba yapim kocam çok sever Toprakta sevmişti bi kere yaptım inşallah bebiklerde beğenirzemuszemus

ooo menü çok hoş olmuş valla...
afiyet olsun ne güzel..

ne güzel düşünmüşün cnm
bebiş menüsü yapmışın hoş olmuş
ben sürekl i girip çıkıtğım için kaçırıyorum cnm

iyiyim esmacım sen nasılsın tombalakın nasıl:)))
sibel neyi düşünüyosun kız yoksa üçüncüyümü heee
zeyl aferin kız sana wala bravo nasıl yetişiyon bunca şeye merak ettim

bacım sen çok fena olmuşun senin durumun vahim ben komşu olayına pek alışamadım evde durup ev işi yapıp çocuğumla ilgilenememktense akşamları adaqm gibi 3 saat ilgileniyorum hem sinir stresde olmuyor çok şükür kızlarım erken yatıyor kitap gazetede okuyorum amannn daha ne olsun ama şöyle yapabilirsin ev işine yardımcı bir bayan alabilirsin yarım günlüğüne eminim orda fiyatlar daha makuldür böylelikle biraz olsun stresin azalır

Ev işi için cumartesi sabah bi kadın geliyor zaten. Ama 5'te çocuğu alıp eve geliyorum ve ardından banyosu maması akşam yemeğinin hazırlanması çakışıyor. Yavrum 7 ile 9 buçuk arası bi satte uyuyor. Sonra sofrayı topla yerleştir derken saat 10'a geliyor ve sabahtan beri hiç dinlenmemekle alakalı herhalde uykum geliyor. Haftasonu cumartesi temizlik ve genelde misafirle ve pazar da çamaşır ve ütüyle geçiyor.Ki genelde de ütüler birikmiş oluyor pazarları biraz tembellediğim için. Aslında bu evliliğin kısır döngüsü galiba. Ama yine de zaman yetmiyor bana.

yok kız sendekafamçokkarıştı..
çalışmayı düşünüyorum..

kuzum maşallahın var valla senin hem kendinize hem bebiklere yetişiyosun iyi düşünmüşssün afiyet bal şeker olsun bebişlere
evet ya insan ister istemez alınıyo biraz cevap verilmeyince bana genelde olduğu için alıştım :gitme:

iyiyz bizde oğlum gripi atlatmaya çalışırken ben tutuldum :2: kafam kazan gibi oldu

Ev işi için cumartesi sabah bi kadın geliyor zaten. Ama 5'te çocuğu alıp eve geliyorum ve ardından banyosu maması akşam yemeğinin hazırlanması çakışıyor. Yavrum 7 ile 9 buçuk arası bi satte uyuyor. Sonra sofrayı topla yerleştir derken saat 10'a geliyor ve sabahtan beri hiç dinlenmemekle alakalı herhalde uykum geliyor. Haftasonu cumartesi temizlik ve genelde misafirle ve pazar da çamaşır ve ütüyle geçiyor.Ki genelde de ütüler birikmiş oluyor pazarları biraz tembellediğim için. Aslında bu evliliğin kısır döngüsü galiba. Ama yine de zaman yetmiyor bana.
aynennn aynı şeylerr kafamçokkarıştı
bilmiyorumkismile

kuzum maşallahın var valla senin hem kendinize hem bebiklere yetişiyosun iyi düşünmüşssün afiyet bal şeker olsun bebişlere
evet ya insan ister istemez alınıyo biraz cevap verilmeyince bana genelde olduğu için alıştım :gitme:

:roflol::roflol:

kalkıymda buroya bi çorba yapayım..
epeydir yapmıyorum yemiyo sıpa..
belkim yer.:Saruboceq:

Back
X