• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

uyyy nye gı..
kocanla evlenmeni falanmı istemedi..
sen anlattıkça benm arkadaş geliyo aklıma..
oda hiç gidip gelmez çocuklarına da bakmaz..
ama o kocasını istemedi...

yok kız lafta çok sever başı ne zaman sıkışsa kocamı arar oğluna nazı geçmez benim kocama yaptırır her işini benim annem rahatına düşkün kendini üzmez bide fıldır fıldır gezmeyi çok sever

didem annelerimiz ve sıkıntılarımız aynı canım. bende annemden dolayı cok kırgınlıklarım kızgınlıklarım var.

yaren bende yeni konu açma yeri yok ya. açamadım.

sibel ya ben bi forum acim diyorum. "2010 şubat bebekleri oyun grubu" bi grup kursak şöyle oyun gurubu olsa. artık bizim oglanın iyice arkadaşa ihtiyacı var gibi geliyor bana.

fatoş canım geçmiş olsun şöyle düşünki dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin.aras paşa upuzunnn yolları aştı ne zorluklarla geldi bunuda atlatacak.önceden biz her zaman yanındayız hatta bak aras paşanın bir sürü arkadaşıda yanında güçlü ol canım benim

afiyet olsun esmacım bende bugün değişik bi tarif yapıcam bakalım yerse yazıcam sizede
yaz hele kız..yapalım hemen benmki çorbayı yine yemedi canavar...
selam canlarım nasılsınız
çalışma meselesi ben valla çok ememnunum çalışmamaktan ama alışkanlık çalışmadım hiç ama istediğim iş olsaydı isterdim bende....
esma mesela yapmışın ya o meyveli karışımı en zaman veriyon hangi öğün yerine veriyon....arada versem yeemzde benimki...

sonuçları aldık durum aynı yarına bi ultrason daha istemiş yarında doktordayız...ameliyet olacak olmazsa allah korusun ilerde böbreği çürüyebilirmiş sorun böbrekte değil böbrek giriş kanalındaymı darmış çok moralim bozuldu ağladım ama şükrettim sonra allah dermansız dert vermesin dimi
hayırlısı olsun canım..ameliyatsa olsun..ilerde sıkıntı yaratacağına şimdi olur..

ecem e ne masajı yaptırıyo reyhan..? geçen geçmiş olsun diye yazdıklarınızı görmüştüm ama grip sanmıştım ben..bilen biri söyleyiversin..
üşütmştü canım..ciğerlerine kadar inmş oda...masaj yapılıyomuş orda..
bizim burda hayal tabi...
yok kız lafta çok sever başı ne zaman sıkışsa kocamı arar oğluna nazı geçmez benim kocama yaptırır her işini benim annem rahatına düşkün kendini üzmez bide fıldır fıldır gezmeyi çok sever

hıımm..keyfine düşkünlüğünden ha..

çalışma meselesi ben valla çok ememnunum çalışmamaktan ama alışkanlık çalışmadım hiç ama istediğim iş olsaydı isterdim bende....
esma mesela yapmışın ya o meyveli karışımı en zaman veriyon hangi öğün yerine veriyon....arada versem yeemzde benimki...

sonuçları aldık durum aynı yarına bi ultrason daha istemiş yarında doktordayız...ameliyet olacak olmazsa allah korusun ilerde böbreği çürüyebilirmiş sorun böbrekte değil böbrek giriş kanalındaymı darmış çok moralim bozuldu ağladım ama şükrettim sonra allah dermansız dert vermesin dimi

hiç sıkma canını faqtoşcum benim arkadaşımın kızıda aras gibiydi geçen yıl ameliyat oldu çocuk kurtuldu valla bide onun anne baba direndi ameliyat olmamak için çocuk sürekli antibiotik kullanıyordu hep idrar yolu enfeksiyonu oluyordu hiç kilo alamıyordu çocuk maşallah şimdi topaç gibi niye daha önce yaptırmadık diye hayıflanıyorlar şimsi

didem annelerimiz ve sıkıntılarımız aynı canım. bende annemden dolayı cok kırgınlıklarım kızgınlıklarım var.

yaren bende yeni konu açma yeri yok ya. açamadım.

sibel ya ben bi forum acim diyorum. "2010 şubat bebekleri oyun grubu" bi grup kursak şöyle oyun gurubu olsa. artık bizim oglanın iyice arkadaşa ihtiyacı var gibi geliyor bana.

sorma bende çok kırgınım o yüzden yılda 2 sefer falan gidiyorum yoksa izmit şurdan ne kadarlık yer çok dertliyim çokkkk geçen yıl eşim 1 hafta hastanede yattı ben hamileyim nevayı beklemeye bile gelmedi saolsun ciciannesiş kadın hemen gelip aldı baktı hatta ben söylemeye utandım arayamadım 2 gün bizimle hastanede kaldı yeğenide bizim yattığımız hastanede başhemşire o arayıp söylemiş kadıncağız bir baktım gelmiş bir sürüde söylendi neden haber vermedin diye doğum yaptuım kadıncvağız hoşafıma kadar hastaneye getirdi şimdi ben bu kadının hakkını nasıl öderim

yaz hele kız..yapalım hemen benmki çorbayı yine yemedi canavar...

hayırlısı olsun canım..ameliyatsa olsun..ilerde sıkıntı yaratacağına şimdi olur..

üşütmştü canım..ciğerlerine kadar inmş oda...masaj yapılıyomuş orda..
bizim burda hayal tabi...

hıımm..keyfine düşkünlüğünden ha..

he bacım aynen öyle

yarasın paşaya...
bnde kuru üzüm sipariş verdm..onla yapıcam..
kuru üzüm aklıma gelmemişti bak

Kızlar bu tam buğday ununu baya baya kullanıyorsunuz galiba.
ben zeylin trifi için aldım yulaf unu bulamadım dün mamaya kattım azcık işte

afiyet olsun esmacım bende bugün değişik bi tarif yapıcam bakalım yerse yazıcam sizede
sağol cnm yaz tarifini beklerizz

canım ben karşımı halasına gönderdim oda sanırım öğleden sonra yediriyo ben artık
öğün sırası yapmıyorum pek

cnm aras bu testen sona ameliyat olucak sa Allah yardımcınız olsun tez şifalar dilerim
ağlama diyoz sana kolay diyoz ama ALlah dermansız hastalık vermesin aman bunla atlatsın

fatoşcum şimdi gördüm. canım yıpratma kendini. üzülmemek ne mümkün tabiki ama geçicek buda merak etme. daha kötü bisey olmasın diye dua et herzaman. serapın dedigi gibi aras a bizim ve kardeşlerinin duası yeter. o hepimizin kahramanı oyle kahraman olmak kolay mı dimi ama... sende güçlü ol kötü şeyler getirme aklına. hep gülsün yüzün. üzme arasıda.

fatoşcum ben normalde evde olunca yapıyordum yoğurduyla karıştırıp yediriyorum bugün sabahleyin ciciannemizede hazırlayıp bıraktım bakalım yedirebilecekmi

fatoşcum şimdi gördüm. canım yıpratma kendini. üzülmemek ne mümkün tabiki ama geçicek buda merak etme. daha kötü bisey olmasın diye dua et herzaman. serapın dedigi gibi aras a bizim ve kardeşlerinin duası yeter. o hepimizin kahramanı oyle kahraman olmak kolay mı dimi ama... sende güçlü ol kötü şeyler getirme aklına. hep gülsün yüzün. üzme arasıda.

canım doruk un blogunu okudumda yorum yaptım olmadı güzel olmuş eline sağlık

Back
X