• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

biz de de bi tek 29 Ekim fiks tatildir gerisinde çalışırız çoğunlukla
ama bugün otobüsler boştu metro boşmuş.. tatil 1.5 gün olduğu için çoğu yer bugünü de tatil yapmış..
feci yağmura rağmen normal saatte gelebildim yane
Didem sen yarım gün mü çalışıyon bugün bacım

günaydın kızlaaaar bugün yarım gün cok mutluyum.
yarın tatil. 3,5 gün evde oglumla olucam. :dance: :teytey:

bu arada cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. cumhuriyetimizi elimizden almak isteyenlerin eli kırılsın. cocuklarımızla, torunlarımızla kutlayacağımız nice cumhuriyet bayramları herkese..cumhuriyetimize sahip çıkalım... turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

günaydın kızlaaaar bugün yarım gün cok mutluyum.
yarın tatil. 3,5 gün evde oglumla olucam. :dance: :teytey:

bu arada cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. cumhuriyetimizi elimizden almak isteyenlerin eli kırılsın. cocuklarımızla, torunlarımızla kutlayacağımız nice cumhuriyet bayramları herkese..cumhuriyetimize sahip çıkalım... turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

aynen arkadaşım bizde dün akşam kocaman bayrağımızı astık komşulara nispet yarın akşamda FMV fener alayı var taksimde herkesi bekliyoruz

biz de de bi tek 29 Ekim fiks tatildir gerisinde çalışırız çoğunlukla
ama bugün otobüsler boştu metro boşmuş.. tatil 1.5 gün olduğu için çoğu yer bugünü de tatil yapmış..
feci yağmura rağmen normal saatte gelebildim yane
Didem sen yarım gün mü çalışıyon bugün bacım

evet canım yarım günüm 11 de çıkıcam inşallah oooo benim süt iznimde olunca 4.5 gün evdeyim benden mutlusu yok

FMV nedir didem

didem ne zamandır sorucam sen nerde calısıyorsun, ne iş yapıyorsun ev nerde.... senle baya yakınız canım biz ya.... zeynep sen ben sık sık görüşmemiz lazım.

FMV nedir didem

didem ne zamandır sorucam sen nerde calısıyorsun, ne iş yapıyorsun ev nerde.... senle baya yakınız canım biz ya.... zeynep sen ben sık sık görüşmemiz lazım.

feyziye mektepleri vakfı canım ben şişlide bağkurun ön tarafındaki bağkur ticaret merkezindeyim Atatürk evinin hemen yanında eczacıyım sizlerin kurum reçetelerini kontrol ediyorum evde kağıthanede oda yakın kesinlikle sana katılıyorum sık sık görüşmemiz lazım

ya kızlar ben ne kadar şanslıyım...biz çalışıyoruz bayram günü ama gideceğimiz firma çalışmıyormuş,yine iptal oldu yine :)) yaşasınnn...

ben de herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorum şimdiden...

maşallah emir'e.. ben de öğretmeye çalışıyorum ama burak direk yalanıyo :) sana da çok geçmiş olsun canım,yarın tatil mi sizin de. dinlenirsin biraz belki..

ya kızlar ben ne kadar şanslıyım...biz çalışıyoruz bayram günü ama gideceğimiz firma çalışmıyormuş,yine iptal oldu yine :)) yaşasınnn...

ben de herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorum şimdiden...

maşallah emir'e.. ben de öğretmeye çalışıyorum ama burak direk yalanıyo :) sana da çok geçmiş olsun canım,yarın tatil mi sizin de. dinlenirsin biraz belki..

aynen hülya revnada direk yalıyor bu arada hadi yine allah yüzüne baktı

tamam didem anladım. bizimde ev pangaltı. iş yerim etiler. zeynepte gelsin konuşalım. zaten buluşucaz kasımda ama biz belki ondan öncede buluşur cocuklar icin bi oyun gurubu gibi bisey yaparız. Gerci kızların icinde kızılcık bebek olucak oglum :)

öyle güzel anlatmışsınki sabah sabah canım çekti eve gidince yapayım kız yemez ama ben yerim

yap kız yap süper oldu bende yedim ama accıkk

bacım ne tatili ne yasağı..onlar devlet için :) 2 saatlik bi görüşme var, çalışma olmayacak..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........

günaydın bacım nasılsınn tatil kız yasak tabi bak sende şanslı çıktın

günaydınlar naber arkidişlemm
ben öok fenayım gripten sanki kemiklerimi kırmışlar heryanım ağrıyo

günaydın esmacan ah kıyamam dinlenirsin bari hafta sonu

günaydın arkidişlerim dün işler bi karıştı giremedim bi daha
akşam geç çıktım oğlum da çok huzursuzlanmış uyutmaya çalışmışlar ama memesi olmadan 10 dk uyumuş kalkmış düzeni bozuldu on buçukta yatırabildim ben de uyumuş kalmışım sonra

fatoşum aras abimiz bizim o herşeyi atlatır varsın ameliyat olsun da kurtulsun inşallah. Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle..

Hülya bacı hakketen nere gidiyon kız tatil günü tööbe töbe

yarın tatiiiiil:teytey:

günaydın srpp ohh 3 gün evdeyiz yaşasınnnn akşam kimse girmemiş zati bende baktım çıktım..

günaydın kızlar....

günaydın nerdesin kız sen

sanada günaydın burak nasıl oldu yedimi dün yaptığın çorbayı
yok kız ne yemesi sinir oldum...
kaşığı gördü yüzünü çevirdi..
ağzına zorla tepince de ağladı..
çorba yemiyo bu oğlan deliriciiiiimmm..

günaydın srpp ohh 3 gün evdeyiz yaşasınnnn akşam kimse girmemiş zati bende baktım çıktım..

burdayım canım yettim gariii...
ayy akşam komşu geldi çaya eşiyle ve 4 çocuğuyla..
ev çarşamba pazarına döndü..
onlar gitti geldim buraya kismeler yokkafamçokkarıştı
tarifini aldım yapcam..
yemezsede ben yerim valla..
diyeti falan bıraktım saldım çayıra yaptım:delphin:

ben geçen ay sadece kepek ekmek yiyerek ve maydanoz suyu içerek 2kilo vermştim.
bu ay yine 1kilomu geri almışım:gitme:

oooh Hülya ballısın yine süper

aferim Emirealkisalkisalkis Berkin de öyle yapıyo ama yap deyince yapmıyo özellikle sabah 5 gibi uyandığımda aramıza alıyom.. 7 gibi uyanınca elini koyuyo yanağıma sırnaşıyo ağzını da yanağıma dayıyo sonra ben de onu yiyomsempatiksalakcinni

iyi gidiyor sanırım bugün gidecektik ama doktor antalyaya gitmiş kaldık sabah tartıldım bu hafta 800gr vermişim bunada şükür 2 ahftadır hiç spor falan yapamıyorum bu hafta diyetede pek uyamadım

Back
X