Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın selma sende gidersin şimdi oğluşları almaya zeynoya gün doğdu 3 gün abiler evde
günaydın kızlar...
Selma zeynep hoşgeldiniz kızlar nasılsınızzz
sorma sibel... bütün gün böyle. didiklenedik yer bırakmıyor evde. sempatiksalakcinnizeynep ipeğin facedeki resimlerini gördm..
koptum kız ne o öyle coşmuş valla..
aynen burak valla..
kımış kımış duramıyolar yerlerindekaydirigubbakcemile3...
turkbayragigünaydın canım , bugün okul yarım gün 12de almaya gidecem paşalarımı, zeynoya gün doğdu evet bende biraz temizlik yaparım abilerimiz evdeyken onlarla oynuyor beni unutuyor yakamdan düşüyor cimcimesositososito sen nasıl oldun kızlar nasıllar....
buarada hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun turkbayragiturkbayragi
Bende 500 gr vermişim 2.hafta dururmuş öle dedi
dene bakalım didem bizede ver tarifi sonra
esmacım o çay iyi geliyo tacsiye ederim günde 2 kez yap terletiyo hemde
günaydın tatlı anneler...
naber zeynep iyi geldimi arkadaş ziyaretleri...
hımm..
kız ben salata meyveyle doymam kicokacimcoook..
önce yemeği azaltmam lazım..
sonra ancak salata falan..
günaydın canım , bugün okul yarım gün 12de almaya gidecem paşalarımı, zeynoya gün doğdu evet bende biraz temizlik yaparım abilerimiz evdeyken onlarla oynuyor beni unutuyor yakamdan düşüyor cimcimesositososito sen nasıl oldun kızlar nasıllar....
buarada hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun turkbayragiturkbayragi
utku geldi..
yeni saat uygulaması olacakmış...
ptesi 7 de okulda olcakmş...
sağol canım zeynebi iyleştirme çabasındayım bugün biraz daha iyi sen nasılsın firari fıstık nasıl....
evet canım face de var yiğit alp in yeni resimleri.kızlar esra yla facade konuştukda selda topiğe resim ekledimi die sordu bende kaçırmış olabilirim dedim ekledimi haberiniz varmı
zeynep merhaba,
ya bizim kasım buluşması için 27 kasımmı karar verildi. bide burcu birisine soracaktı. kimdi unuttum. avcılarda kim oturuyordu ya?
bence bana gelin derim ben... ama erkenden belirleyelimde fire vermeyelim dimi.
kızlar oğluma halası öğretmiş öp deyince ağzını dayıyo çekiyo çok tatlı :)
evet canım face de var yiğit alp in yeni resimleri.
ok canım 27 kasım bana uygun...
avcılarda oturan selda