• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep ipeğin facedeki resimlerini gördm..
koptum kız ne o öyle coşmuş valla..
aynen burak valla..
kımış kımış duramıyolar yerlerindekaydirigubbakcemile3...

günaydın selma sende gidersin şimdi oğluşları almaya zeynoya gün doğdu 3 gün abiler evde

günaydın canım , bugün okul yarım gün 12de almaya gidecem paşalarımı, zeynoya gün doğdu evet bende biraz temizlik yaparım abilerimiz evdeyken onlarla oynuyor beni unutuyor yakamdan düşüyor cimcimesositososito sen nasıl oldun kızlar nasıllar....

buarada hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun turkbayragiturkbayragi

zeynep ipeğin facedeki resimlerini gördm..
koptum kız ne o öyle coşmuş valla..
aynen burak valla..
kımış kımış duramıyolar yerlerindekaydirigubbakcemile3...
sorma sibel... bütün gün böyle. didiklenedik yer bırakmıyor evde. sempatiksalakcinni
günaydın canım , bugün okul yarım gün 12de almaya gidecem paşalarımı, zeynoya gün doğdu evet bende biraz temizlik yaparım abilerimiz evdeyken onlarla oynuyor beni unutuyor yakamdan düşüyor cimcimesositososito sen nasıl oldun kızlar nasıllar....

turkbayragi

utku geldi..
yeni saat uygulaması olacakmış...
ptesi 7 de okulda olcakmş...

Bende 500 gr vermişim 2.hafta dururmuş öle dedi
dene bakalım didem bizede ver tarifi sonra
esmacım o çay iyi geliyo tacsiye ederim günde 2 kez yap terletiyo hemde

alkisalkisalkisalkisalkisalkis darısı başıma inş.fazla yemek yemem hatta ekmek hiç yemem ama benim tatlı yeme alışkanlığımdan vazgeçmem lazım tatlı yemedem doyamıyorum :sinifsinif:

saol canım daha iyiceyiz toparlamaya başladık

bide ben tam tahıllı ekmek yemeğe başladım onunda faydası olmuş olabilir bağırsakları çok çalıştırıyor

kızlar esra yla facade konuştukda selda topiğe resim ekledimi die sordu bende kaçırmış olabilirim dedim ekledimi haberiniz varmı

zeynep merhaba,
ya bizim kasım buluşması için 27 kasımmı karar verildi. bide burcu birisine soracaktı. kimdi unuttum. avcılarda kim oturuyordu ya?
bence bana gelin derim ben... ama erkenden belirleyelimde fire vermeyelim dimi.

bende bu hafta birebir uydum ama 500 grcık gitmiş
iyiyiz zeyencim ne olsun iş ev derin herşey aynı
selmacım firari kızımda iyi aynen devam geceleri artık şaşırmıyorum bide yerleri yalıyo yaa alem bu kız

kızlar esra yla facade konuştukda selda topiğe resim ekledimi die sordu bende kaçırmış olabilirim dedim ekledimi haberiniz varmı
evet canım face de var yiğit alp in yeni resimleri.
zeynep merhaba,
ya bizim kasım buluşması için 27 kasımmı karar verildi. bide burcu birisine soracaktı. kimdi unuttum. avcılarda kim oturuyordu ya?
bence bana gelin derim ben... ama erkenden belirleyelimde fire vermeyelim dimi.

ok canım 27 kasım bana uygun...
avcılarda oturan selda

Back
X