Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.
cok sıkıcı bi gece gecirdim. keyfim yok. güzel şeyler anlatında biraz neşelenelim ya![]()
didem günaydın dün yoktun hoşgeldin. 4 aralıkta buluşuyoruz haberin olsun. Seldanın evinde sanırım. Detayları konuşuruz.
Ama bu arada biz zeynep sen ben bir ara kahve içelim diyoruz. Onuda ayarlıcaz.
babası yemek yedıremıyor mu dogru duzgun?zeynepcim doruk mızırdandı. eşim bakıyor biliyorsun gündüz. bende dün gece cok sinirlendim. cocugun olan düzeninide bozuyor diye gündüzleri. hicbir otorite, düzen, devamlılık yok. napıcam bilmiyorum. bir baba anne gibi kuramıyor ve koruyamıyor düzeni. canım cok sıkıldı. bide üstüne bagırıp cagırdığımla kaldım. sabah vurdum kapıyı çıktım. Doruk zaten bütün gece mızırdandı. bence yemek yemedigi icin ac oluyor. belki biraz da diş sorunudur. ay bilmiyorum yaaaa...![]()
gecmıs olsun canım ya...Günaydın kızlar ben geldim
geçmişe sonra bakıcam biz cmt yeine hastanedeydik revnanın öksütrüğü geçmeyince pnömoni falan olmasın çocuk dedim gittik acile hırıltı geçmiyor dedik kadın baktı muhtemelen allerjik dedi inek sütyü allerjisi geçti diye düşünüp biz 3 aydır yoğurt veriyorduk yoğurdu peyniri kestik tahliller yapıldı ıge 29 çıktı normalin 2 katı çok yüksek bugün 3 den sonrada inek sütü allerjisi için yapılan çıkacak garibi boşuna 2 haftadır ilaç kullanmış hemen zyrtec başladık öksürük falan kesildi benden bu kadar onun dışında tatilde bolca dinlendim
zeynepcim doruk mızırdandı. eşim bakıyor biliyorsun gündüz. bende dün gece cok sinirlendim. cocugun olan düzeninide bozuyor diye gündüzleri. hicbir otorite, düzen, devamlılık yok. napıcam bilmiyorum. bir baba anne gibi kuramıyor ve koruyamıyor düzeni. canım cok sıkıldı. bide üstüne bagırıp cagırdığımla kaldım. sabah vurdum kapıyı çıktım. Doruk zaten bütün gece mızırdandı. bence yemek yemedigi icin ac oluyor. belki biraz da diş sorunudur. ay bilmiyorum yaaaa...![]()
hoşgeldim didemcim geçmiş olsun ya bu bebişlerimizin çektiği nedir ya of offGünaydın kızlar ben geldim
geçmişe sonra bakıcam biz cmt yeine hastanedeydik revnanın öksütrüğü geçmeyince pnömoni falan olmasın çocuk dedim gittik acile hırıltı geçmiyor dedik kadın baktı muhtemelen allerjik dedi inek sütyü allerjisi geçti diye düşünüp biz 3 aydır yoğurt veriyorduk yoğurdu peyniri kestik tahliller yapıldı ıge 29 çıktı normalin 2 katı çok yüksek bugün 3 den sonrada inek sütü allerjisi için yapılan çıkacak garibi boşuna 2 haftadır ilaç kullanmış hemen zyrtec başladık öksürük falan kesildi benden bu kadar onun dışında tatilde bolca dinlendim
kızlar ya oğlum sürekli kucak istiyor kucağıma alıncada öle oturup durmuyo fırıl fırıl dönüyo oyuncakla oynamıyor onu geçtim önüne ilgisini çekicek kepçe tabak çanak koyuyom 1 dk bile bulmuyor oynaması mız mız mızz hep kucak kucağa alıcan sürekli gezdiricen off napıcam böle gündüz halasında sürekli kucakta ya ondan sanırım eğitemicekler çocuğu galiba
yemeğini yedimi die aryıorumama hiç aklıma gelimiyor biraz oyun oynamayı öğret die
esma evet aynen dedigin gibi. ben bi düzen yapıyorum cocuk rahat ediyor biri geliyor tamamen kendi zevki ve işini kolaylaştırmak icin benim düzenimi bozuyor bide üstüne cocuguma hayatı zorlaştırıyor. babasıda olsa bunu göremiyor işte. napıcam bilmiyorum.aşırı sinirleniyorum ve bu sinirli hallerimi doruk un görmesine daha da sinirleniyorum. dün gece resmen delirdim ya sabaha kadar kafamın içinde kurdum durdum.
zeynepcim oyunla falan da yediremiyor. sadece yemek te değil. uyutmak, oynatmak herşey var içinde.
dedimya bilmiyorum napıcamı. inşallah gecici bir şeydir doruk unki. ben yanılıyorumdur.
kızlar merhaba yorumlarınız için çok sağolun bi girip bakım dedim ama tam okuyamadım geçmişi eşim iyiye gidiyo ama nezaman hastaneden çıkacağı belli değil bekliyoruz öyle bende şimdi kızımlayım oturuyorum ...sizler nasılsınız?
didem alerji testi nasıl bisey. nerde yaptırdın? nasıl yapılıyor biraz detay anlatırmısın bana. biliyorsun bizdede var süt alerjisi. doruk a hicbirsey veremiyoruz.
kızlar merhaba yorumlarınız için çok sağolun bi girip bakım dedim ama tam okuyamadım geçmişi eşim iyiye gidiyo ama nezaman hastaneden çıkacağı belli değil bekliyoruz öyle bende şimdi kızımlayım oturuyorum ...sizler nasılsınız?