• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın şekerler

Özlem(Zeyl) sabah sabah pek bi muhabbettesin anacım valla ben şu işlerden fırsat bulduğum sürece takılıyom size zati

heh ben de Hülya sürpriz dediğinde Özlem(Zeynepp6672) seni düşünmüştüm kesin onun aklına bişey gelir dedim :)

valla gelir ama tam bilmem lazım ne tarz bi süpriz istiyor Hülya. eger mekanı süpriz yapmak istiyorsa yardımcı olamam

didem günaydın dün yoktun hoşgeldin. 4 aralıkta buluşuyoruz haberin olsun. seldanın evinde sanırım. detayları konuşuruz.
ama bu arada biz zeynep sen ben bir ara kahve içelim diyoruz. onuda ayarlıcaz.

zeynepcim doruk mızırdandı. eşim bakıyor biliyorsun gündüz. bende dün gece cok sinirlendim. cocugun olan düzeninide bozuyor diye gündüzleri. hicbir otorite, düzen, devamlılık yok. napıcam bilmiyorum. bir baba anne gibi kuramıyor ve koruyamıyor düzeni. canım cok sıkıldı. bide üstüne bagırıp cagırdığımla kaldım. sabah vurdum kapıyı çıktım. Doruk zaten bütün gece mızırdandı. bence yemek yemedigi icin ac oluyor. belki biraz da diş sorunudur. ay bilmiyorum yaaaa... :14:

Günaydın kızlar ben geldim
geçmişe sonra bakıcam biz cmt yeine hastanedeydik revnanın öksütrüğü geçmeyince pnömoni falan olmasın çocuk dedim gittik acile hırıltı geçmiyor dedik kadın baktı muhtemelen allerjik dedi inek sütyü allerjisi geçti diye düşünüp biz 3 aydır yoğurt veriyorduk yoğurdu peyniri kestik tahliller yapıldı ıge 29 çıktı normalin 2 katı çok yüksek bugün 3 den sonrada inek sütü allerjisi için yapılan çıkacak garibi boşuna 2 haftadır ilaç kullanmış hemen zyrtec başladık öksürük falan kesildi benden bu kadar onun dışında tatilde bolca dinlendim

didem alerji testi nasıl bisey. nerde yaptırdın? nasıl yapılıyor biraz detay anlatırmısın bana. biliyorsun bizdede var süt alerjisi. doruk a hicbirsey veremiyoruz.

zeynepcim doruk mızırdandı. eşim bakıyor biliyorsun gündüz. bende dün gece cok sinirlendim. cocugun olan düzeninide bozuyor diye gündüzleri. hicbir otorite, düzen, devamlılık yok. napıcam bilmiyorum. bir baba anne gibi kuramıyor ve koruyamıyor düzeni. canım cok sıkıldı. bide üstüne bagırıp cagırdığımla kaldım. sabah vurdum kapıyı çıktım. Doruk zaten bütün gece mızırdandı. bence yemek yemedigi icin ac oluyor. belki biraz da diş sorunudur. ay bilmiyorum yaaaa... :14:
babası yemek yedıremıyor mu dogru duzgun?
biraz ipin ucunu sağlam tutsa,böyle cocuga da zarar. bi öyle bi böyle affallıyor. biri bişey yapıyor,diğeri bambaşka bişey. kucucuk akılları karısıyor tabı... sende haklısın. baba anne gıbı olmuyor maalesef,olamıyor. daha bi rahatlar,genişler. bende ona deli oluyorum. oyunla falan yedırsın yemeklerını guzelce. butun gun mıdesı yeterınce dolmuyosa gece mızırdanıyor olabilir...
geçmişe sonra bakıcam biz cmt yeine hastanedeydik revnanın öksütrüğü geçmeyince pnömoni falan olmasın çocuk dedim gittik acile hırıltı geçmiyor dedik kadın baktı muhtemelen allerjik dedi inek sütyü allerjisi geçti diye düşünüp biz 3 aydır yoğurt veriyorduk yoğurdu peyniri kestik tahliller yapıldı ıge 29 çıktı normalin 2 katı çok yüksek bugün 3 den sonrada inek sütü allerjisi için yapılan çıkacak garibi boşuna 2 haftadır ilaç kullanmış hemen zyrtec başladık öksürük falan kesildi benden bu kadar onun dışında tatilde bolca dinlendim
gecmıs olsun canım ya...
umarım alerjık falan degıldır. gercı alerjık olsa alerjı dıye uzulcez,olmasa hasta oldu dıye uzulcez...
bende cmt gunu eltımle beraber acıbadem maslak a gıdıcez neslıhan hanıma.
eltımın bı arkadasıda ona goturuyomus cocugunu cok memnunmuş. oda oglunu goturcek bızımde 9.ay kontrolumuz war...
bu arada bende zyrtec kullanıyorum. uykusuna bıraz yardımcı olsun dıye.
ama 3-4 gundur zyrtec ve fitile ragmen yıne 5-6 kere kalktı. sol üst dişi beyazlamış kabarmış,yolda gelıyor ondan sanırım...

arkadaşım bukadar üzülme bişiyleri yapmaya çalışıtkça tam tersi oluyor ben bunu anladım en azından babası bakıyor başkasına emanet ettiğini düşün bide
ben halasına bırakıyorum kızı ve oğlu var eniştede evde bunlar koca gün çocuğu hiç kucağından indirmiyo iyce kucağa alıştı ayakta sallayıp uyutuyoruz uyuyunca yatırırdım uyurdu şimdi ayağımdan bırakır bırakmaz uyanıyo gecede uyanıyo uyumuyo bidaha okadar uğraşıyorum uyutuyorum kucağımdan bırakınca yerine hemen uyanıyo karşı olmama rağmen yanımıza alıyorum neyi yapmak istemesem onu yapıyorum malesef

hoşgeldim didemcim geçmiş olsun ya bu bebişlerimizin çektiği nedir ya of off
7 8 tane çocuğu olan insanlar nasılidare ediyo saldım çayıra mevlam kayıra yapıyolar

kızlar ya oğlum sürekli kucak istiyor kucağıma alıncada öle oturup durmuyo fırıl fırıl dönüyo oyuncakla oynamıyor onu geçtim önüne ilgisini çekicek kepçe tabak çanak koyuyom 1 dk bile bulmuyor oynaması mız mız mızz hep kucak kucağa alıcan sürekli gezdiricen off napıcam böle gündüz halasında sürekli kucakta ya ondan sanırım eğitemicekler çocuğu galiba
yemeğini yedimi die aryıorumama hiç aklıma gelimiyor biraz oyun oynamayı öğret die

esma evet aynen dedigin gibi. ben bi düzen yapıyorum cocuk rahat ediyor biri geliyor tamamen kendi zevki ve işini kolaylaştırmak icin benim düzenimi bozuyor bide üstüne cocuguma hayatı zorlaştırıyor. babasıda olsa bunu göremiyor işte. napıcam bilmiyorum. :( aşırı sinirleniyorum ve bu sinirli hallerimi doruk un görmesine daha da sinirleniyorum. dün gece resmen delirdim ya sabaha kadar kafamın içinde kurdum durdum.

zeynepcim oyunla falan da yediremiyor. sadece yemek te değil. uyutmak, oynatmak herşey var içinde.

dedimya bilmiyorum napıcamı. inşallah gecici bir şeydir doruk unki. ben yanılıyorumdur.

kızlar ya oğlum sürekli kucak istiyor kucağıma alıncada öle oturup durmuyo fırıl fırıl dönüyo oyuncakla oynamıyor onu geçtim önüne ilgisini çekicek kepçe tabak çanak koyuyom 1 dk bile bulmuyor oynaması mız mız mızz hep kucak kucağa alıcan sürekli gezdiricen off napıcam böle gündüz halasında sürekli kucakta ya ondan sanırım eğitemicekler çocuğu galiba
yemeğini yedimi die aryıorumama hiç aklıma gelimiyor biraz oyun oynamayı öğret die

hayır kucak kolayına gelıyor dıcem ama agırlastılar artık,kucakta tasımakta kolay degıl kı. :28:

kızlar merhaba yorumlarınız için çok sağolun bi girip bakım dedim ama tam okuyamadım geçmişi eşim iyiye gidiyo ama nezaman hastaneden çıkacağı belli değil bekliyoruz öyle bende şimdi kızımlayım oturuyorum ...sizler nasılsınız?

esma evet aynen dedigin gibi. ben bi düzen yapıyorum cocuk rahat ediyor biri geliyor tamamen kendi zevki ve işini kolaylaştırmak icin benim düzenimi bozuyor bide üstüne cocuguma hayatı zorlaştırıyor. babasıda olsa bunu göremiyor işte. napıcam bilmiyorum. :( aşırı sinirleniyorum ve bu sinirli hallerimi doruk un görmesine daha da sinirleniyorum. dün gece resmen delirdim ya sabaha kadar kafamın içinde kurdum durdum.

zeynepcim oyunla falan da yediremiyor. sadece yemek te değil. uyutmak, oynatmak herşey var içinde.

dedimya bilmiyorum napıcamı. inşallah gecici bir şeydir doruk unki. ben yanılıyorumdur.

canım yaa,bu kadar yıpratma kendını. ıyı tarafından bak. doruga babası bakıyor. senden sonra en cok uzerıne dusucek kişi babasıdır. bakıcıdan kat be kat iyi.
(didemcim sizin cicianneyi bakıcı statüsüne koymuyorum bilesin :))
boyle boyle buyuyecekler,bi orta yol bulunacak elbet...

kızlar merhaba yorumlarınız için çok sağolun bi girip bakım dedim ama tam okuyamadım geçmişi eşim iyiye gidiyo ama nezaman hastaneden çıkacağı belli değil bekliyoruz öyle bende şimdi kızımlayım oturuyorum ...sizler nasılsınız?

duru nasıl canım? eşinin yanında kim kalıyor? var mı bi düzelme,iyileşme...

didem alerji testi nasıl bisey. nerde yaptırdın? nasıl yapılıyor biraz detay anlatırmısın bana. biliyorsun bizdede var süt alerjisi. doruk a hicbirsey veremiyoruz.

tam allerji testi yapamıyorlar bebeklere sadec e IGE VE SPESİFİK IGE OLAN İNEK SÜTÜ ALLERJİSİNE BAKILDI BİZ< SADECE KAN VERDİK KANDA BAKIYORLAR MASLAK ACIBADEMDE YAPTIRDIM İNEK SÜTÜ BUGÜN ÇIKACAK BAKALIM NE DİYECEK BİZE 3 AYLIKKEN DOKTOR TEŞHİS KOYMUŞTU AMA TAHLİL FALAN YAPTIRMAMIŞTIK
BENDE BU CMT RANDEVU ALMIŞTIM ZEYNEP ŞİMDİ DEĞİŞTİRDİM NEVANINDA 6 YAŞ KONTROLÜ VAR DİYE HAFTAYA ATTIM AMA KADIN CANAVAR CMT GÜNÜ BİZİ GÖRDÜ SİZİN RANDEVUNUZ HAFTAYAYDI NİYE GELDİNİZ DEDİ KADIN HASTALARINI İYİ TAKİP EDİYOR ONU ANLADIM

inşalllah hergün daha da iyiye gider dualarımız seninle

Back
X