![]()
![]()
![]()
![]()
yaa işte şahitli tanıklı teklif..kaç oldu anca gördünüz yani..böyle allı pullu kırmızılı pembeli yazmak lazımmış size yahu..
canıııımmm çok geçmiş olsun ben de çok korkuyorum o yürüteç meselesinden..çocuklar yürüteçte ben peşlerinde..benim de ayşenur acayip yaramaz...çok yoruyor çok üzüyor beni..çınar da tam tersi hareketsizliğiyle üzüyor diş yok, emeklemek yok..anca yuvarlanmaya başladık o kadar yani..hepsi dert anlayacağın tatlım sağlık olsun..bununla geçmiş olsun..ama dediğin gibi kesin NAZAR bu NAZAR..
evet çok korkunç oluyor malesef..alıştık biz artık..maymunluk yapıp dikkatini falan dağıtmaya çalışıyoruz tam o anda kusmasın diye..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım tek çocukla düşünme bile ben napıyım iki tane benim canavarlar..
kocamaaaannn maşallah ona..sağlıkla nice aylara yaşlara inşallah..
BURSALILAR buluşmamız çocuklu olacaksa ben ağırlamak isterim sizi..malum iki çocukla ki biri reflüden çok kusuyor biliyorsunuz çıkmam çok zor oluyor..çocuksuz derseniz ya da en azından birini bırakmama darılmazsanız herhangi başka bir biçimde de olabilir..arzu ederseniz işyerimizde de ağırlayabilirim sizi..orda da rahat ettiririm elimden geldiğince..zaten hemen hemen hepiniz biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum..ama en çok hepinizi kuzularınızla evimde ağırlamak beni mutlu eder..ben çekirge tarafında askeri hastanenin aşağısında oturuyorum..herkese uygunsa haftaya bir gün beklerim..çok ama çok da mutlu olurum..
dip not: bu hafta arzu ederseniz perşembe günü de uygunum.. :))
canım ben burda yalnızım oğlumu kimseye bırakamam.bebişlerle evde olmasıda daha iyi olur.isterseniz bende alabilrim evime.