Sibel saçların güzel olmuş hatun.bende kahverengi saçı severim ama balyaj da attırmamışmıydındın vazmı geçtin.
Zeynep(özlem) ben eleştiricem seni yavrum baba ya erkek işte ne bakliyorsun ki ben bile 5 çoçuk yetiştirmiş annemi beğenmiyorum yeri geliyor laf ediyorum bence eşin elinden geldiğince idare ediyor canım elbette senin eline su bile dökemez ama yapısında yok adamların bakan bakıyor deme valla benim tanıdığım hiçbir erkek 1 saat bile gözüme girecek kadar bakamaz-bakamıyorda.baksana bizimkilere anca pışpışlıyorlar hani en iyisi 20-30 dk idare ediyor oda farkındaysan dışarı falan çıkartarak oyalıyor yada biz evdeyse arada bize bakarak yada hiç sevmiyorum ve kavga çıkıyor ama ya pc ekranın yada cep telefonu resimleri ile....beraber yapın başı şeyleri denk geliyorsanız sen yedirirken yanında dursun bak böyle şebeklik yapman gerekiyor diye göster.küçükken daha kolaydı ama buyüdükçe zor oluyor canım evde olan annelerimiz bile zorlanıyor kocan belki daha iyisinide yapar ama kafaya takacak kadar kötü mü orasını bilmiyorum.
Didem yine mi hastane diycem ama bizde pek iç açıcı değiliz yarın bende götürücem.geçmiş olsun canım.
Şu buluşma olayındada önce tamam diyorsun sonra gelmiyorsun kızıyorum haaa

.
Hacer ve Özlem sormuştu srpaili bi ara burda ayaklanma çıkartmıştım 15 dk falan sürüyor takıyorlar çok canınız yanmıyor ilk 6 ay düzensiz olacak deniyor ama bu kadarmı olur yani 30 günün 25 günü hastaydım ya bitiyorum 2 gün sonra hop yine ve ben 5 günü tahammül edemiyorum kaldıki 20-25 gün ve iğrenç tarifsiz bi sızlama ağrı.ilaç almıyayım oh bi kere kurtulurum dedim ama yok öyle değil valla.ben ömür boyu doğum kontrol kullanmaya razıyım yani o derece berbat.Hacer sen artık doğum kontrol kullanabilirsin.
Özlem sen emzireceğin için kullanamazsın canım bebeiş doğduktan sonra taktır ama önlemini al 6. aydan sonrada ilaç kullanabileceğin için 1 ay ilaç kullanır yumurtalıklarını engeller sonrada sprail i çıkarttırırsın belki sende farklı olur diycem ama çoğu kişide aynı şeyi okudum bizim fato da taktırmıştı oda memnun değildi ama çıkarttırdımı bilmiyorum .ben çıkarttırınca bi rahatladım anlatamam ertesi ayda 4 gün ve az oldum gereksiz kanamayıda engelledi.en iyisi doğum kontrol bence.
Hülya canım kaç aydır Miray'da alıştı artık sen düzenini değiştiriyorsun o yüzden bi süre ağlamalar için sabret canım işe başlayacaksan şimdiden düzeni değiştirip yeni düzen kurman daha sağlıklı bu ara diş sıkıntısıda varsa daha zor geçer.emzik dene bi bakalım belki alır.Duru halen dalamıyınca kendinden geçiyor ağlayarak ama memede yok 1-2 dk sonrada uyuyor belkide yorulup uyuyor ama gündüz uykuları işgence az daha sabır azbet farklı uyutacaksın.