• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende üye oldum şimdi.
kullanıcı adım aynı,zeynepb diye
resim falan ekleyip detay yazmama gerek var mı? nasıl işliyor bu site?

günaydınlar...

Hülya hadi maşallah kız... inşallah böyle devam eder.

Burçin canım evet diş geliyor cadı kızına :) hadi bakalım darısı sıpacığına

ayy evet, daha kısa mızırdanmaların sonunda uyuyor artık bücür. çok şükür.

günaydınlar Allah hayırlı bir gün nasip etsin

günaydın cnm. aminnn

Özlem (zeyl), o ne çayı? şu bahsettiğin meyvelerden yaptığın mı? Miray'ın kakası katı bugünlerde, çok zorlanıyor. kayısı da bi halta yaramıyor. bi deneyeyim bende oysa.

evet şans işte.... geçen seneki gibi bir temposu olsa işimiz cok zor olurdu..... çekimlerle ilgili görüşmelerinede dorukla gidiyor. dün yine bir ajansa götürmüş. dorukta her gittigi yerde bi keyifli oluyormus millet seviyor şımarıyor tabi... teklifler bekliyoruz valla yakında doruk uda dizilerde görürseniz şaşırmayın :9:

aaa ne güzel kız çocuk bebekken başlıcak oyunculuğa mektepli deil alaylı olucak

evet şans işte.... geçen seneki gibi bir temposu olsa işimiz cok zor olurdu..... çekimlerle ilgili görüşmelerinede dorukla gidiyor. dün yine bir ajansa götürmüş. dorukta her gittigi yerde bi keyifli oluyormus millet seviyor şımarıyor tabi... teklifler bekliyoruz valla yakında doruk uda dizilerde görürseniz şaşırmayın :9:
imzalı foto isteriz :9:
kızlar ne kuzulara bayramlık alan yokmu yahu hiç ses yok kimseden :)
bizim 2-3 takım giyilmedik yeni cicimiz var. onları giyicek. küçülmeden giyelim de sonra elimizde kalmasın...

ne iş yapıyordu eşin zeynep?

kızlar ne kuzulara bayramlık alan yokmu yahu hiç ses yok kimseden :)

doğumda gelen hediyeler var daha. hatta 2 yaşında giyebileceği şeyler bile var. ayarladım ben 2 takım. onları giydiricem. bu bayram bişey almicam ben.

Son düzenleme:
Günaydın bacılar nasılsınız geçmişe göz attım
burçin ayşenurun dişi çıkıyormuş bak ondanmış sıkıntısı oh oh iincilendiniz
buluşmamız bayramdan sonraya kalsın en güzeli herkes tamamlansın ilk buluşmayı sende yaparız bebişleride alalım derim ben kaynaşmış olurlar

seçilcim senide bekliyoruz ayarla sende dönünce başka bursalı kim vardı 1 taneleri seçil ,arya seçil.esma,meltem,ben,burçin,

selmacım zeynoyada maşallah yerim ben onu
zeynep ipek nasıl
esmacım emircim nasıl
didem sen nasılsın cnm

Bende alıcam kızıma bayramlık elbise beğendim zeylanda onu alıcam

kızlar akşam derine pazı verdim bayıldı bugün içinde pazıyı pişirdim patates haşladım bide ikisini püre yaptım bakalım yiyecekmi

hülyacım eşim bar sorumlusu beyoğlunda bir kültür merkezi gibi biryerde. ama asıl meslegi cok yapamamış olsada oyunculuk. arada sırada tvde izliyoruz kendisini..... artık herkes biliyor sanıyordum burda.

imzalı foto isteriz :9:

bizim 2-3 takım giyilmedik yeni cicimiz var. onları giyicek. küçülmeden giyelim de sonra elimizde kalmasın...

ne iş yapıyordu eşin zeynep?

doğumda gelen hediyeler var daha. hatta 2 yaşında giyebileceği şeyler bile var. ayarladım ben 2 takım. onları giydiricem. bu bayram bişey almicam ben.
bende öle yapıcam hediye gelenlerde kadife pantolnlu gmlek hırka takımı var bikaç eşya daha var almıcam bende

günaydın kızlar
günaydın nbr cnm

Günaydın bacılar nasılsınız geçmişe göz attım
burçin ayşenurun dişi çıkıyormuş bak ondanmış sıkıntısı oh oh iincilendiniz
buluşmamız bayramdan sonraya kalsın en güzeli herkes tamamlansın ilk buluşmayı sende yaparız bebişleride alalım derim ben kaynaşmış olurlar

seçilcim senide bekliyoruz ayarla sende dönünce başka bursalı kim vardı 1 taneleri seçil ,arya seçil.esma,meltem,ben,burçin,

selmacım zeynoyada maşallah yerim ben onu
zeynep ipek nasıl
esmacım emircim nasıl
didem sen nasılsın cnm
günaydın canm emircik iyi çokşükür benim gelinim nasıl

günaydın kızlar

günaydın cnm hoşheldinn. naber? görüşemiyoruz. (benden dolayı olduğunu biliyorum)

hülyacım eşim bar sorumlusu beyoğlunda bir kültür merkezi gibi biryerde. ama asıl meslegi cok yapamamış olsada oyunculuk. arada sırada tvde izliyoruz kendisini..... artık herkes biliyor sanıyordum burda.

kaçırmışım herhalde, bilmiyordum. tv de izliyormuyuz? hadi yaaa. hangi dizide yada vb de oynadı. belki de tanıyoruzdur.

bugünkü kocaman masallahlar aras, ayşenur ve ipek e gidiyoooor :nazar: :nazar: :nazar: :65: :65: :65:

:46:

Back
X