ay benim fıstığımada maşallah yaa yürücek artık yandın serapçım :)
aynen esma yandım zaten hiç oturmuyorum biliyosun artık ayakta beklicem heppp

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay benim fıstığımada maşallah yaa yürücek artık yandın serapçım :)
heheaynen esma yandım zaten hiç oturmuyorum biliyosun artık ayakta beklicem heppp![]()
bugün biraz işim vardı kızlar giremedim soranlara SLM OLSUN DİYEYİM iyiyiz çok şükür tahlilimiz bugün 3 de çıkacak onu bekliyorum gene beni atklatmazsa hastane
kızlar ben bugün revnaya meyva olarak avokado yaptım bakalım yiyecekmi elmayla beraber yaptım bakalım çok vitaminliymiş ya güya eksik kalmayayım dedim
sonucunuz inş. iyi çıkarbizim çılgında öyle herşeye tutunup kalkıyor bide sonra sanki çok yürüyebiliyormuş gibi kendini bırakıyor kafayı patlatacak haberi yok şaşkının
hehe![]()
sonucunuz inş. iyi çıkar
avakado vitaminliymiş demek bizde deneriz cnm
benim oğlanda tuttunup kalkıyo ayakta olduğunu unutuyo hop kafası üstü çakılıyo
bizim çılgında öyle herşeye tutunup kalkıyor bide sonra sanki çok yürüyebiliyormuş gibi kendini bırakıyor kafayı patlatacak haberi yok şaşkının
hehe aynen derinde patlatocak kafayı korkuyorum hiç korkularıda yok düşsede gidiyo tekrar
bakalım yicekmi avakodoyu
kızlar yulaf unu hangi marka alıyosunuz bulamıyorum ben yaa
kızlar yulaf unu hangi marka alıyosunuz bulamıyorum ben yaa
anamm geçmişi şimdi okumaya başladım da valla maaşallah bebeişlere!!bu avokadoyu duyuyorum hep bakıp bakıp vazgeçiyorum almaktan yicek mi sonucu söyle bize deneyelim
maşallah aferin Derin' e.. benim oğluma da maşallah biz de duruyoruz artık tay tay
bayramlık almam herhalde ben de şeker bayramında annemle gidip beğendik, annem sonra gidip aldı bayramlık diye akıllı tezgahtar 9-12 vereceğine 12-18 vermiş.. annem de bakmamış ben de bakmadan yıkadım ütülerken gördüm.. şimdi tam geliyor bu bayram giycez artık :)
zaten bi sürü alınıyo.. yok mont yok astronot, kazak, ceket derken yer artık vallaa..
bu avokadoyu duyuyorum hep bakıp bakıp vazgeçiyorum almaktan yicek mi sonucu söyle bize deneyelim
maşallah aferin Derin' e.. benim oğluma da maşallah biz de duruyoruz artık tay tay
bayramlık almam herhalde ben de şeker bayramında annemle gidip beğendik, annem sonra gidip aldı bayramlık diye akıllı tezgahtar 9-12 vereceğine 12-18 vermiş.. annem de bakmamış ben de bakmadan yıkadım ütülerken gördüm.. şimdi tam geliyor bu bayram giycez artık :)
zaten bi sürü alınıyo.. yok mont yok astronot, kazak, ceket derken yer artık vallaa..
anamm geçmişi şimdi okumaya başladım da valla maaşallah bebeişlere!!
Tay tay ayakta durup sallanarak yürümek mi demek bu arada?? öyle anladım da ben.. Valla cahilliğime verin etrafımda hiç bebek büyümedi ilk büyüyen benim bebeişim:))