• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hatırlarmısınız bilmem bir arkadaşım vardı ikiz hamileydi opresayon geçirmişti 10 gündür yine hastanedeymiş 30. haftada kasılamları başlamış yatırmışlar 3 hafta daha yatıracaklarmış bebekler dayanırsa 32 hafta bitince alacaklarmış 5 gün memorialde yatmış 5000 tl ödeyip medikal parka geçmişler orayada gecelik 250 tl vereceklermiş allah yardımcısı olsun sizde dua edin

Günaydın kızlar.Nasılsınız.. Benim hiç keyfim yok.. Bir sürü sıkıntı var yine.Nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum
Yiğit Alp çok hasta.. sabaha kadar hiç uyumadık desek yeridir.Dün gün boyu hastaneydik..Sanıırım orada cereyanda kaldık.öksürüyor burnu akıyor gözleri kançanağı afederseniniz balgamını atamıyor birtürlü sürekli öğürüyor.yalvarır gibi bakıyor anne beni kurtar diye elimden bişey gelmiyor o anda çok kötü oluyorum.sekrol verdi doktor ıhlamur falan kaynattım ama bakalım içecekmi.12 kasımda gözünden ameliyat olacak. Özel hastanede anesteji riskine girmedikleri için üniversite hastanesine gönderdiler. Vakıf Gurebada olacak.. Onun yanında kan tahlillerinde demiri çok düşük çıktı. Ferrum kullanıyoduk şimdiye kadar doktor bunun hiç bir faydası yok dedi ferro sanala başlattı. Onunla berebar yumurtalık sorunumuz olduğu ortaya çıktı..1.5 yaşına kadar inmezse onunla ilgilide bir operayon geçirmesi gerekecek..9.5 aylık olmasına rağmen hala 8 kilo ve henüz hiç dişi çıkmadı çok canım sıkılıyor kızlar bildiğiniz gibi değil. Bugünümüze şükürler olsun ama Kurban olduğum allahım bu kadar sıkıntıyı neden bize veriyor diyorum bazen.. Acaba sabrımımı sınıyor.. Yaşayacağımız güzel günlerin diyetinimi ödüyoruz bilmiyorum.. İçim acıyor.. canım yanıyor..

canım benim Allah size çok güzel günler yaşamayı nasip edecek tüm kalbimle inanıyorum ve dua ediyorum.. Allah kuluna çekemeyeceği dertler vermezmiş.. sen güçlüsün bak neler atlattın.. Allah yardımcınız olsun bu günler de geçecek..

yok canım ilacı dedim ben..
çay kaşığıyla ver bişey olmaz merak etme..
geçenlerde utku alerji olmuştu vermşti dr..
kullanmıştım bende..
Evet canım daha ziyade alerji ilacı onun için veriyorlar . Tabi birde benim sıpacık gibi uyumamak için direnen bebelere veriliyormuş. Baya bir inceledim vereyim bari böyle olmayacak çocuk kilo alamıyor bende uykusuzluktan bir hayli gerginim ikimiz içnde en iyisi bu. belki birkaç gün düzenli verince oda alışır sonra keserim ne olacak

kızlar hatırlarmısınız bilmem bir arkadaşım vardı ikiz hamileydi opresayon geçirmişti 10 gündür yine hastanedeymiş 30. haftada kasılamları başlamış yatırmışlar 3 hafta daha yatıracaklarmış bebekler dayanırsa 32 hafta bitince alacaklarmış 5 gün memorialde yatmış 5000 tl ödeyip medikal parka geçmişler orayada gecelik 250 tl vereceklermiş allah yardımcısı olsun sizde dua edin

Ay çok zor Rabbim yardımcıları olsun . Hem maddi hem manevi olarak baya zor günler geçirecekler anlaşılan .Zaten afedersiniz ama paran yoksa sende yoksun kimse ilglenmiyor nelere şahit oldum aklıma geldikçe hala hem üzülüyorum hem çok sinirleniyorum :41:

[
Verdim içmedi canım milupanınkini almıştım şeker koymayın yazıyordu. Tadına baktım şekerliyidide neden sevmedi anlamadım . Tekrar uğraşayım bakalım,
İlacı mı dedin rezeneyi mi anlayamadım canım hemen atladım valla kafam kazan gibide . Eğer ilacı diyorsan iyi fikir okadar versem zararı olmazda faydası olur mu acep :17:

Kuşum netten baktım kk kulubünde bir topik açılmış .Bir ara bizden birisi bakın diye linkini vermişti. Hatta hepimiz tepki göstermiştik ama bebeği küçüktü onun zannımca hatta sende yorum yapmışsın bizede dayanamadım yazdım demiştim. Senin yorumunu görünce aslında kafama denk etti bir ara konuşmuştuk diye ondan canım yoksa çok kötü olsa dr verirmi. Sadece gündüz verme sersemletirsin demişti gece uykusunu düzene koymak için kullan dedi . Zaten yarım ölçek 1 saatte ancak etki yapıyormuş . Uyumasını istediğin saatten önce ver dedi . Gündüz susturmak için yasak yane

hatırladım canım ama onun bebeği küçüktü ya Zeynep link atmıştı o huysuzluktan çok uyusun ki bende uyuyayım diye vermek istiyordu galiba valla geçmiş gün tam hatırlamıyorumda.bende vermiycem dedim ama 3 gün verince Duru'nun uyku düzene girdi.ee böylede kötü ama uyumayınca huzursuz huzursuz olunca yemekte yemez sonrada kilo alamaz sonrada gelişim sorunu yani hepsi bağlantılı aslında.

Amin Allahım tez zamanda bebeklerine sağlıcakla kavuştursun.hem ikiz bebiş hem öncesi dünya kadar masraf.devlet hastanesinde özel oda falan araştırsın Allah yardımcısı olsun.

Tuğbacıma arkadaşlara katılıyorum 3 gün ver yarım ölçek
uyku uyku getirir gündüz uykuları da düzene girer bak görürsün
daha küçükle günde en az 12-13 saat uykuya ihtiyaçları var

sağol serapcım..geçercek inşallah.. allah darda kalan o ikizlerin annesinede yardım etsin.. doğum öncesi ve sonrasında 15 gün hastanede yatmış biri olarak ne kadar duaya ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorum.. Rabbim yavrularını bağışlasın ona

[

hatırladım canım ama onun bebeği küçüktü ya Zeynep link atmıştı o huysuzluktan çok uyusun ki bende uyuyayım diye vermek istiyordu galiba valla geçmiş gün tam hatırlamıyorumda.bende vermiycem dedim ama 3 gün verince Duru'nun uyku düzene girdi.ee böylede kötü ama uyumayınca huzursuz huzursuz olunca yemekte yemez sonrada kilo alamaz sonrada gelişim sorunu yani hepsi bağlantılı aslında.

Amin Allahım tez zamanda bebeklerine sağlıcakla kavuştursun.hem ikiz bebiş hem öncesi dünya kadar masraf.devlet hastanesinde özel oda falan araştırsın Allah yardımcısı olsun.

Tuğbacıma arkadaşlara katılıyorum 3 gün ver yarım ölçek
uyku uyku getirir gündüz uykuları da düzene girer bak görürsün
daha küçükle günde en az 12-13 saat uykuya ihtiyaçları var

Tamamdır onayımı aldım .Kociş falan ver diyordu adama vermeyeceğim sen karışma dedim birde :78: Sizde ver diyorsunuz nede olsa dru verdi hem büyüdüde en azından 3-4 gün vereyimde uykusu belki düzene girer sonra keserim duruma bakarım
Çok sağolun arkadaşlar gerçekten içim rahat edecek şimdi versem mi vermesemmi deyip duruyordum bende :kkk::16::29:

Hadi bakalım tuğbacım sonuç güzel olur inşallah
didemcim arkadaşınında allah yardımcısı olsun canım

selamlar kızlarr
selda cım canım ya çok geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun çok üzülüyo insan Allah sabır versin

ikiz bebişleri olan arkadaşada Allah kolaylıklar versin yavrularını sağlıkla kucağına alsın

Hadi bakalım tuğbacım sonuç güzel olur inşallah
didemcim arkadaşınında allah yardımcısı olsun canım

İnş. canım ya birde ne anlatcam size nasıl sinir oldum aklıma geldikçe uyuz oluyorum
Drda beklerken baya bir kalabalıktı eşimi yolladım sen bekleme boşuna diye . Havada süper güzeldi bebek arabasını almıştım. Haliyle Mertkanda arabasında oturuyordu . Kadının biri bana demesin mi çok uzun oturuyor mu diye . Bende oturuyor tabi dedim ama kafama dank etti sonradan.Bizim dedim 8. ayımız bitti nerdeyse 2 aydır uzun süreli oturabiliyor dedim . Onun bebeği 6 aylıkmış ama görseniz benimkinin 2 katı maşallah nasıl toplu .herhalde kendininkine bakınca Mertkanı daha küçük sandı. Nasıl canım sıkıldı offfff ne patavatsız insanlar var . Ne yapayım uyumayınca büyüyemiyor işte kendi ailemden böyle abuk sabuk sözler gelirde yabancıdan gelmezmi işte . Hem bunları duymamak içinde kullansam iyi olacak uyku ilacını :59:

İnş. canım ya birde ne anlatcam size nasıl sinir oldum aklıma geldikçe uyuz oluyorum
Drda beklerken baya bir kalabalıktı eşimi yolladım sen bekleme boşuna diye . Havada süper güzeldi bebek arabasını almıştım. Haliyle Mertkanda arabasında oturuyordu . Kadının biri bana demesin mi çok uzun oturuyor mu diye . Bende oturuyor tabi dedim ama kafama dank etti sonradan.Bizim dedim 8. ayımız bitti nerdeyse 2 aydır uzun süreli oturabiliyor dedim . Onun bebeği 6 aylıkmış ama görseniz benimkinin 2 katı maşallah nasıl toplu .herhalde kendininkine bakınca Mertkanı daha küçük sandı. Nasıl canım sıkıldı offfff ne patavatsız insanlar var . Ne yapayım uyumayınca büyüyemiyor işte kendi ailemden böyle abuk sabuk sözler gelirde yabancıdan gelmezmi işte . Hem bunları duymamak içinde kullansam iyi olacak uyku ilacını :59:

amannn düşündüğün şeye bak o sana laf edeceğine kendi obez çocuğunu ilerde nasıl zayıflatacağını düşünsün

sinir oldum kızlar ya allerji doktorunun kongresi varmış randevuyu iptal ettiler 10 gün sonraya ancak randevu veriyorlar

canım sende deseydin sizinkide ayına göre çok kilolu die
bana demişlerdi 3 aylık bitip 4 den gün almıştı oğlum kadının biri aa 2 aylık varmı bu çocuk dedi hee bir aylık demiştim bende
böle cahil insanlara hiç takılma canım

Tuğba bak seni unuttum bencede atarax ı 1 gün dene eğer çok sersemletti kullanmazsın.bu çoçuk uyumazsa nasıl büyüyecek uykusuzsa huysuzda olur tabi.Duru'yada alerjik öksürük için ilaç verdi dr Aerus diye bi surup akşam 1 ölçek ver uykuda yapar dedi inatlaştır vermedim.sonra 3 gün verdim kestim ama o 3 günde çoçuk rahatladı ve şuan gece uykusu daha uzun oldu.atarax kullanmam diyorsanda dr söyle başka versin diycem ama çokmu sersemletiyormuş niye bu denli kötü bahsediyorsunuz
slm canlarimmm ayy bu ilac neyin nesi kiz böyle. ay uyku yapiyorsa benim kizada vereyim. gündüz sadece 1 sefer oda yarim saat sürüyor . gece en az 6 kez kalkiyor. ay uyumayincada gercekten cocuklar fazla büyümezmis. cünkü büyüme hormonu sadece uyku aninda salgilaniyormus. ay su ilactan bi bahsedin yawww :( bu sadece uyku icinmi ? yoksa baska birsey icinmi de yan etki olarak uyku yapiyor.

ah didemcim sen yazınca bende hastanede yatarken bi arkadaşım geldi aklıma tüp bebek ve ikizdi onunkilerde benden 1 hafta gerideidi 31 haftalık doğum yaptı bebekleri ayrı ayrı yerlere yolladılar ikiside ölmüş bebeklerin.....içim sızladoı aklıma geldi...

allah arkadaşının yardımcısı olsun sağsalim alsın bebeklerini bende 1 ay yattım hastanede çok zor...günü güne ekliyon bugünde geçsin dua ediyon sıkılıyon bir an önce olsun istiyon allah kolaylık versin benimki ege üniversitesei idi....sigortalı olmasaydım ayvayı yemiştik polikilinikte kalmadım bende doğumhanede yattım bi arkadaş 5 gecesine 2 buçuk ödemişti yalnış hatırlamıyosam

Son düzenleme:
Back
X