2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam şekerler napıyosunuz bakalım .Annemler gelir gelmez sağlık ocağına gittim aile hekimine muayene oldum .İlaç yazdırdım tabi .Amma öğleden sonraya kaldığım için kan veremedik tabisi .Onuda hafta içi yaptırcam bugünün cuma olduğunu unutmuşum :26:
Annemlerle oturduk sohbet ettik, doğum günü için planlar yaptık kardeşimle .:1:Bakalım hayallerimiz çokta umarım becerebilriz .Malesef bu tarz organizasyonları hiç beceremem ama kız kardeşim acayip kokoştur pek bilir böyle şeyleri .Onunla yapınca ortaya güzel şeyler çıkacak diye umuyorum :32:

Son sayfadan gördüm Özlemin Toprak ve Zeynep çok tatlılar maşallah .Allah bozmasın ilişkilerini yerim onları yer:69::nazar:

İnşallah gönlüne göre verir Allah Sibelcim.
Lokma konusunda Toprakta öyle Hülya.Ondan ayrı boğazımdan bişe geççek diye ödü kopuyor:1:
Hee karıştırmacı kişilik diyoduk şimdiye kadar.Artık denetlemeci karıştırmacı kişilik oldu bunlar:37:

amin..siz böyle kızları anlatınca yoldan çıkıyom ben..
kız istiyorummmmmmm...

ayy yakın olsakta bi yesem ben onu:84:..
kız yemese bıle benım teklıf etmem lazım
bagırıyo verıyorum agzına bazen yıyo bazen cevırıyo kafasını
ama o teklif yapılmadımı kendısıne de sunulmadımı yaygara koparıyo işte
cins anacım cins :44:
Selam şekerler napıyosunuz bakalım .Annemler gelir gelmez sağlık ocağına gittim aile hekimine muayene oldum .İlaç yazdırdım tabi .Amma öğleden sonraya kaldığım için kan veremedik tabisi .Onuda hafta içi yaptırcam bugünün cuma olduğunu unutmuşum :26:
Annemlerle oturduk sohbet ettik, doğum günü için planlar yaptık kardeşimle .:1:Bakalım hayallerimiz çokta umarım becerebilriz .Malesef bu tarz organizasyonları hiç beceremem ama kız kardeşim acayip kokoştur pek bilir böyle şeyleri .Onunla yapınca ortaya güzel şeyler çıkacak diye umuyorum :32:

Son sayfadan gördüm Özlemin Toprak ve Zeynep çok tatlılar maşallah .Allah bozmasın ilişkilerini yerim onları yer:69::nazar:
heh efferımmmm
hf ıcıde gıt kan da wer bak ihmal etme
her gun sorucam denetlicem
tependeyim :27:

bizimki çorbayı yemedi..memeyi tercih etti..hemde kıtlıktan çıkmışcasına..
ardından mandalina portakal ve elmayı elinden suları aka aka yedi:60::60:
üzerini değiştirdm ve yattı..

oh afiyet olsun en azından karnı doydu işte.

mesela mutfaktan tıkırtı duysun
hele ekmek poşeti sesini
koşarak gelir bakar hemen ne yıyorum dıye
es kaza agzımda bısey warsa we ona wermedıysem bas bas bagırıyo
:37:
:1:ilahi ipek..benimkide ne yiyon diye bakar.bi almaya niyetlenir.ama sonra cayıyo.yiyemeyecekya anlıyo:9:

iyi etmşsin..bende gitcektim güya ptesine giderim..yağmur yağıyo bayaaa..

valla bencede zeynep biri bana ihtiyacını söylese cok daha fazla mutlu olurum.

bu arada kızlar şu an indirimler başladı biliyorsunuz. ben doruk için önümüzdeki sene kışa uzun kollu tişört, kaban, polar eşofman, kot ve kadife pantolon, bere ve atkı aldım. birtek kalın güzel bir hırka bakıyorum şimdi.

önümüzdeki sene kabanların yanına yaklaşamayız büyük ihtimalle.

EVET SÜPER İNDİRİMLER BAŞLAMIŞ AMA DAHA İNECEK DİYE BEKLEDİĞİM MAĞAZALARDA VAR.

herkes geçmişi okuyor galibaa.

Burcuu, ben de seni merak etmiştim. denk gelemedik bi türlü. merak ettim kız.
bak bugün de seraplar yok.
a ben de ne yemek yapacağımı bimiyorum??? :26:
hülyacığım pek denk gelemiyoruz sen geliyor yazıyorsun ama ben hemen okuyamadığım için sen çıkmış oluyorsun.çarçamba hariç ben hep buralardayım valla.
Miray nasıl okudum halen diş çıkartmamış.aman geç olsun güç olmasın pıtır pıtır ard arda çıkaracak demekki.

Özlem süper bunlarya maşallah allahım sen nazarlardan koru.Kız annesi olarak bu soruna bende cevap vereyim Duru'da öyleydi kahkaha atardı.ağlamaya sesi çıkmaz ama kahkahalar havada uçuşuyordu.bşirde kollar dirsekten kafayı tutar vaziyetteydi.bizdede çok mutlu bir bebek ondan öyle gülüyor ve uyuyor diyorlardı.

Ben işten gelince Duru suratıma bakıyor ve ne iş yapıyorsa kaldığı yerden devam ediyor.umrunda değilim.ama güzndüz annemle yapışık ikiz gibi geziyorlarmış.wc ye gitmek için babanın gelmesini yada uyumasını bekliyorum diyor.odaklanıp oyun oynuyor olsada annemin odadan çıktığını hemen anlıyormuş falan.

miray uyandı. 2 saat 15 dk. rakor kırdı bugünn.
neyse çorbamızı içelim biz.

iyi akşamlar. muckk

kız yemese bıle benım teklıf etmem lazım
bagırıyo verıyorum agzına bazen yıyo bazen cevırıyo kafasını
ama o teklif yapılmadımı kendısıne de sunulmadımı yaygara koparıyo işte
cins anacım cins :44:

heh efferımmmm
hf ıcıde gıt kan da wer bak ihmal etme
her gun sorucam denetlicem
tependeyim :27:
:60::9::16::71:

Benim sıpada aynı ya ne yersem ağzımın içine bakıyor .İstersen verme oda bıdı bıdı söylenir yada ağlar .Hele babasını cips veya çerez falan yerken gördümü bas bas bağırıyor .Bizde kurtarıcı olarak hemen çubuk kraker veriyoruz .Yavrum bizde ondan yiyoruz diyoruz seviniyor yerken bir mutlu oluyor .Zannımca bizim yediklerimizden yiyince kendini büyük adam sanıyor :33::35:

hoşgeldin.iyi etmişsin.hadi şifa olsun.

ben çıkıyorum kızlar bulaşıkları makineye koyup yemek işlerini halledeyim görüşürüz iyi akşamlar :6:
kolay gelsin canım.

ahanda tamamen kalktıııııııııııı
hadi git bakalım.

miray uyandı. 2 saat 15 dk. rakor kırdı bugünn.
neyse çorbamızı içelim biz.

iyi akşamlar. muckk

kolay gelsin .bende öptüm

zeynep nurturia da oyun grubu icin bir grub oluşturdum. sende üye olsana. bakalım belki oradanda birileriyle tanışırız. olmadı önümüzdeki haftasonu ayarlayalım 2-3 saat buluşalım bir aksilik olmassa ne dersin.

İstanbul Avrupa Yakası / Şişli bölgesi oyun grubu

Görüşürüz didemcim
sorma zeynepcim derin el hep başbaşta takılı valla dışarı çıkalım eve dönüyoruz girmek istemiyomuş eve...varmı böyle bişey yaa..geçende balon almadım diye ağlıyo çarşıda tutturmada olucak galiba ki hiç sevmem ben kınamıyımda ne yapcam bilmiyorummm

bizdede aynı şey var carrefourvda peluş oyuncak gördü nasıl ağlıyor alın diye neyse verdim elinde tuttu çıkarken bırakırız dedim yoook aldığım an inletti ortalığı onu aldık ama böylede olmaz ki her gördüğünü alamamki.babasıda hemen alalım diyo o ayrı dert zaten.

bende dondurma almışktım ayy sen nerden biliyorsun dondurmanın tadını rezil etti seside bir çıkıyor ki kız tüm millet bize bakıyor gittim ben gözünün önünden yedim geldimde öyle unuttu aaa dedim başladık valla.herkesin elindekini istiyor hele kız kardeşim yerken bakıyor ya abla boğazımda kalıyor al kızını ciğer gibi bakıyor bana fdiyo.birde o kadar dikkatli bakıyorki yutamıyorsun bie.ama eğer onun elinde birşey varsa ve ben-annem bakıyorsak alll diyo uzatıyor paylaşmayıda biliyor yani.istemiyorum diyincede ağzına tıkıyor şilla al diye oda ayrı.

anneler der ya yemedim yedirdim diye sanırım o 'YİĞEMEDİM HEP ELİMDEN ALDI KENDİ YEDİ' AMA KİMSE İTİRAF EDEMİYİNCE CÜMLE NAZİKLEŞMİŞ.

Back
X