2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bu konu beni çok üzüyor .Aslında eşimin birsürü arkadaşı evli ve biz hanımlar hep arka arkaya doğum yaptık .En büyüğü 1 yaşında şu anda .Arkadaşlarla görüşsekte oğlumda yaşıtlarıyla oynasa .Çalışan annede yok aslında aralarında .
Akşama kadar Mertkanın tek gördüğü benim .Akşam dedesi ve babannesi gelince onları görünce bile seviniyor .Babasınada aynı sevinerek tepki veriyor .Ama ben odadan çıkayım geldiğimde yine tepeme tırmanıyor almayınca çok ağlıyor .Çocuk tek beni görüyor haliyle bana aşırı bağlı bizde yapışık ikiz gibiyiz .:50:

kızlar bu diretme konusunda mahallenin en mutlu yumurcağında bir kısım var onu yazacağım bu haftasonu tartışma topigimize. cok dikkat etmemiz gereken bir konu. yöntemi cok komikti harvey amcanın ama işe yarayacağını düşünüyorum ben. okuyun mutlaka ben yazınca.

bizdede aynı şey var carrefourvda peluş oyuncak gördü nasıl ağlıyor alın diye neyse verdim elinde tuttu çıkarken bırakırız dedim yoook aldığım an inletti ortalığı onu aldık ama böylede olmaz ki her gördüğünü alamamki.babasıda hemen alalım diyo o ayrı dert zaten.

bende dondurma almışktım ayy sen nerden biliyorsun dondurmanın tadını rezil etti seside bir çıkıyor ki kız tüm millet bize bakıyor gittim ben gözünün önünden yedim geldimde öyle unuttu aaa dedim başladık valla.herkesin elindekini istiyor hele kız kardeşim yerken bakıyor ya abla boğazımda kalıyor al kızını ciğer gibi bakıyor bana fdiyo.birde o kadar dikkatli bakıyorki yutamıyorsun bie.ama eğer onun elinde birşey varsa ve ben-annem bakıyorsak alll diyo uzatıyor paylaşmayıda biliyor yani.istemiyorum diyincede ağzına tıkıyor şilla al diye oda ayrı.
:1:ilahi duru.defnede hep ablası ne yerse istiyo.çığlık çığlığa.

anneler der ya yemedim yedirdim diye sanırım o 'YİĞEMEDİM HEP ELİMDEN ALDI KENDİ YEDİ' AMA KİMSE İTİRAF EDEMİYİNCE CÜMLE NAZİKLEŞMİŞ.

:5:
kızlar bu diretme konusunda mahallenin en mutlu yumurcağında bir kısım var onu yazacağım bu haftasonu tartışma topigimize. cok dikkat etmemiz gereken bir konu. yöntemi cok komikti harvey amcanın ama işe yarayacağını düşünüyorum ben. okuyun mutlaka ben yazınca.

tamam neler yazmış bakalımögrenelim.

yok bu sefer çıktım..akşama hiç neti vermez bana koca.dün hep bendeydiya bugün çıkarır acısını..
iyi tatillerr:54:

Herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere kendinize ve kuzucuklara çok iyi bakın:54::54::54:

frtybhadx2aq<TH<atvhxxxxxxxxxxxxxGBN ZDCÖ <
Buda Mertkuştan teyzelerine :1::16:

Ay Burcu süpersin sen ne kadar doğal bir insan olduğun şu yazdıklarından belli :60::60::1:

:97: :97:
kız cidden boğazımda kalıyor yutamıyorum düğüm düğüm oluyor hani bakmasa yiycemde yook.

Herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere kendinize ve kuzucuklara çok iyi bakın:54::54::54:

bizde seni seviyoruz kuşummmm.

görüşürüz canım.

:60::9::16::71:

Benim sıpada aynı ya ne yersem ağzımın içine bakıyor .İstersen verme oda bıdı bıdı söylenir yada ağlar .Hele babasını cips veya çerez falan yerken gördümü bas bas bağırıyor .Bizde kurtarıcı olarak hemen çubuk kraker veriyoruz .Yavrum bizde ondan yiyoruz diyoruz seviniyor yerken bir mutlu oluyor .Zannımca bizim yediklerimizden yiyince kendini büyük adam sanıyor :33::35:
öyle sanıyorlar heralde. kuşlar :1:
zeynep nurturia da oyun grubu icin bir grub oluşturdum. sende üye olsana. bakalım belki oradanda birileriyle tanışırız. olmadı önümüzdeki haftasonu ayarlayalım 2-3 saat buluşalım bir aksilik olmassa ne dersin.

İstanbul Avrupa Yakası / Şişli bölgesi oyun grubu
bakayım canım hazır vaktim varken şu an,sağol.
bizdede aynı şey var carrefourvda peluş oyuncak gördü nasıl ağlıyor alın diye neyse verdim elinde tuttu çıkarken bırakırız dedim yoook aldığım an inletti ortalığı onu aldık ama böylede olmaz ki her gördüğünü alamamki.babasıda hemen alalım diyo o ayrı dert zaten.

bende dondurma almışktım ayy sen nerden biliyorsun dondurmanın tadını rezil etti seside bir çıkıyor ki kız tüm millet bize bakıyor gittim ben gözünün önünden yedim geldimde öyle unuttu aaa dedim başladık valla.herkesin elindekini istiyor hele kız kardeşim yerken bakıyor ya abla boğazımda kalıyor al kızını ciğer gibi bakıyor bana fdiyo.birde o kadar dikkatli bakıyorki yutamıyorsun bie.ama eğer onun elinde birşey varsa ve ben-annem bakıyorsak alll diyo uzatıyor paylaşmayıda biliyor yani.istemiyorum diyincede ağzına tıkıyor şilla al diye oda ayrı.
bizde henüz tutturma pek yok ama şu yemek olayı hat safhada. gırtlağıma diziliyor resmen yediğim. o da eline bişey geçirince bize veriyo ağzımıza sokmaya çalışıyor,paylaşmayı da biliyolar anacım sevsinler :17:
anneler der ya yemedim yedirdim diye sanırım o 'YİĞEMEDİM HEP ELİMDEN ALDI KENDİ YEDİ' AMA KİMSE İTİRAF EDEMİYİNCE CÜMLE NAZİKLEŞMİŞ.
:28: kesin öyledir
yiyemiyosun ki otomatikmen elinden alıyor haytalar.
Bu konu beni çok üzüyor .Aslında eşimin birsürü arkadaşı evli ve biz hanımlar hep arka arkaya doğum yaptık .En büyüğü 1 yaşında şu anda .Arkadaşlarla görüşsekte oğlumda yaşıtlarıyla oynasa .Çalışan annede yok aslında aralarında .
Akşama kadar Mertkanın tek gördüğü benim .Akşam dedesi ve babannesi gelince onları görünce bile seviniyor .Babasınada aynı sevinerek tepki veriyor .Ama ben odadan çıkayım geldiğimde yine tepeme tırmanıyor almayınca çok ağlıyor .Çocuk tek beni görüyor haliyle bana aşırı bağlı bizde yapışık ikiz gibiyiz .:50:
canım sende araştırsana farklı sitelerden forumlardan falan. çok değil 1-2 kişi olsa olur çocuk görsün önemli olan o.
hem madem o kadar çok çocuklu arkadaşın var bence bu fırsatı hiç kaçırmayın. artık yaşına geliyorlar,sosyalleşmeleri gerek.
yaz bende merak ettim.

yerim ellerini parmaklarını sarı kuşum benim

ooo hanımlar ben geldim kimsecikler yok yaw.
40 yılda bi akşam girdim hepinizin uyuyası mı tuttu :52:
neyse bende gidiyim barimm hadi herkese iyi haftasonları sevgiler saygılar :33:

slmmm kizlarrr :( ya uzun zamandir giremiyorum. tasindik felan derken baya yoruldum. yanimda kimsemde yoktuu offfff zeynepte üst 2. disini cikardi 1 haftadir öksürük öksürük öksürük.nasil gececek bu yaaa :( burdaki doktorlarda ölsen ilac yazmiyor anacim.insan bi agri kesici felan yazar.dogal yoldan birseyler yapan varmi kizlar su öksürük illeti icin ?

slmmm kizlarrr :( ya uzun zamandir giremiyorum. tasindik felan derken baya yoruldum. yanimda kimsemde yoktuu offfff zeynepte üst 2. disini cikardi 1 haftadir öksürük öksürük öksürük.nasil gececek bu yaaa :( burdaki doktorlarda ölsen ilac yazmiyor anacim.insan bi agri kesici felan yazar.dogal yoldan birseyler yapan varmi kizlar su öksürük illeti icin ?

canım gecmıs olsun oncelıkle zeynep e ıhlamur ıcır ıcmezse suyunu ılık ılık ıcır ınsallah yumusatır bıraz gogsunu,bıde havlu ısıt gogsune koy duzelır ınsallah

geçmiş olsun canım öksürük fena oluyor uykudan uyandırıyo kör olası..:( içiyosa eğer bitki çayı tarzında içicekleri ıhlamur ve bunun yanında papatya çayı iyi geliyormuş biz deneyip göremedik çünkü gencer su dışında bişiy içmiyo
allah acil şifa versin :58:

kızlar çok mutluyum babam sigarayı bırakmış..heyyyyoooo..:46::46::46:
:92::92::92::74::74::74::62::62::62::62::66::66::66::66:

Back
X