- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
iyi etmişsiniz.rutin kontrol dimi arasın..Selam kızlar bi türlü fırsat bulamadım sabahtan beri zaten akşam mesai var geç çıkıcaz şimdiden yoruldum valla eve gitmek istiyorum:84:
Fatoş Arası hastaneye getirmiş öğlen 15 dk yanlarına gittim. Aras uyuyordu sevemedim (hoş uçuklu olduğum için öpemiyorum zaten) Klavyesi hepten bozulmuş giremiyormuş. Haber vereyim dedim![]()
YOK AYOL NERDE anca emekliyor.ayakta bile durmuyor hemen dizlerini kırıp kıymetli totosunu yere koyuyor.ama ben sadece tembel falan diye takılıyorum yoksa dert etmiyorum.demekki hazır değil diyip bırakıyorum.seinkininde yürümemesi dert değilde dizlerini morartıcak şaşkın.bunlar canı yanınca daha çok seviyorlar.
Duru arada kafasını peteğe çarpıyor yüzümüze bakıyor acıdı diye.sonra uff oldu ama dikkat et kızım diyoruz gidip özellikle daha hızlı vuruyor.canları yanınca korkar yapmaz dediğimiz şeyin üstüne gidiyorlar deli cesareti var bunlarda.
ayy aynen.yapma dedegini şeyi illaki yapıyo ben görmezden geliyorum o zaman duruyo.değilse oyun sanıyorlar yaaa...
kız çocukları erken konuşurmuşta benim kız niye konuşmuyo.bence genetikk.yada o bebegin dil becerisine bağlı ister kızz ister erkekk..dimi..