ay hala çıkmadı mı o anahtar :) çok fenalar bunlar.
dün işim var diyodum ya, dün akşam pasta börek yapacaktım,bu akşam misafir gelecekti..ama eşim istanbula gidecekmiş bu akşam..3 günlük program iptal oldu :)
dedim beni de götür arkadaşlarım var orda..ne işin var hamile hamile dedii
o zaman mayısta uçakla gidelim dedim, bakarız dedi..ilk cevap hep bakarız olur zaten..ığğ,aynı babam..
bu topiğin babalarıda birbirine benziyor.bakarız lafı babamdada kocamdada 'olmaz ama şimdi söyleyip hevesini kırmıyım' anlamındadır.:2:
sağol canım.fatoşcum aras paşa inş. ameliyat olmadan kurtarır canım
burcu geçmiş olsun hayatım en tamamen tıkandıda gittin he neyse ilaç tedaviseyle geçer inş.
doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu senlere canımm
ecrininde yanakları pütür pütür oldu netten baktım sğuktan diyo
hiçç krem sürmEDİK Dışarıo çıkarken ondan oldu :26:
ben soğuklarda bi anneme götür eve getir haricinde dışarı çıkartmadım.ama yinede haftada 1-2 kere jonshons un bebe kremi ile yüzünü vucudunu kremliyorum.Duru yada masaj tabii mest oluyor.kremle ovduğum bacağını birdha uzatıyor.
heee benim cildim hassas yavrum öyle musluk suyuna falan gelemiyorum.arıtma erikli su istiyorda tınlayan yok :)inşallah düzelir.ne şartı kızz.bide haziran haa..
ebinim koca havalar düzelsin bi hafta gideriz bi hafta evde dururuz diyo.bunca yılın acısını çıkartacakmış.pis pis bakıyom bende..benzin parası çok sanırım benim haberim yok..oda gülüyo.kız kireç yudu amı ediyorki uy düşünürsek çok şey etkiliyo tabi...
daha neler 2 adımlık yola gitmeye üşeniyor insan2 haftada bir çoluk çoçuk yollaramı düşülürmüş.
senin kociş şımarmış Ayşegül çok haşin kararlar alıyor bi kulağını çek sen onun.
Selam hanımlar hayırlı cumalar
Bizde kaç gündür sıcakları gördük gezdikte gezdik ama bugün şakır şakır yağmur yağıyor .Aman zaten adetim başladı kımıldayacak halim yok evde oturursak daha iyi olacak
Hemen geçmişe bakıp geleceğim![]()
kız tuğba kaçgündür geziyordun hastalandın da otur evde.bak havada sen çıkmıyorsun diye yağıyor.
cumartesi-pazar evdeyim gezeriz dedik ama yağmurlu olacakmış ufff.