anacım bu kadın sana gelene kadar iyleşicek zatenkaynanam yarın geliyomuş canım..gelemiyo bi türlü herzamanki gibi..uzatıp duruyo..oyalıyo beni evde otrym diye zar..sanki geziyorum hergün tövbe tövbe....
hadi hayırlısı bak tabi ekndine canım aferin sanaburak iyi oldu selmacım..1 gün sürdü,hemen ıhlamur portakal takviyesiyle uzamadı çok şükür..şimdi de annem-babam grip olmuşlar..inşallah geçmez cocuklara..minik de iyidir inşallah..bu ara iyi besleniyorum,et-süt-yumurta-elevit :) büyümüştür heraldee :)
haftasonunda memlekete gitme planımız var.bakalım bu sefer kısmet olacak mı?
ayşegül siz gidiyo musunuz adanaya?
canım geçmiş olsun fena üşütmüş ozaman esmacım ya okadarda dikkat ediyoz anlamıyom ben ya senin oğlana halasımı bakıyo şimdi. arasada iğneverdi idrar yolu nfeksiyonu için bu gün ilkini vuruldu 7 tane çok ağladı yakıyomuşkızlar slm
oğlumu doktora götürdük geldim
malesef boazı çok şişmiş iltihaplı kulaklarınada geçmiş daha orda hemen bir iğne yedi balgam sökücü şurup burun spreyi felan verdi bi iğnesi daha var fena hasta olmuş
sibelcim senin kaynana arayıpta bugün deil yarın gelicem deyince sende yarın işim var ondan sonraki gün gel de ne uyuz ya