sağol cnm doğru haklısın annem öle konuşmaz hiç normalde kadın narkozdaya içinde ne varsa sölüyo işte :)Allah tez zamanda kalkmayı nasip etsin esmacım..insan ayılırken ne konuştuğunu biliyo mu kız sanki..ben de çok bağırmıştım..üzülme sen hiç..inşallah eskisinden daha iyi olacak..
cnm uyku uyumayı unutucaksın demişlerdi bana hamieyken kızmıştım öle oluyo işte pazar sabahı 7 de ayaktalar :)ayynı ben.babası dün izinliydi baba kız oynarlar bende 18 aydan sonra 1 kere 10 -11.00 e kadar uyurum diyordum ama nerde Duru hanım 7 de kalktı 11 e kadar uyanıktı 11 dede babası ile birdaha yattılar 1 e kadar bende o arada harıl harıl cumartesiden kalan eksik işleri ütüyü falan yaptım yine uyuyamadım.bu aralar en büyük hayalım fazlası değil 11 e kadar uyumak.
magnezyum al Hülya hiç inatlaşma bilirim o ağrıyı benim 1 hafta geçmezdide sanki kesik atmışlar gibi içten içten ağrırdı.muz da iyi geliyormuş ama günde 2 muzda hem kabızlık yapar hem kilo yapar en iyisi yine toz magnezyumlar.
Duru da halen 2 kere uyuyor ben teke düşsün diyede ısrar etmiyor ee artık yürüyorlar yoruluyor tüm gün ev geziyor kolay değil onların işide![]()
.
narkozun etkisi çok uzun sürüyor ve ameliyattan çıkınca çökmüş sanki 10 yaş yaşlanmış gibiler dimi .zor oluyor evet.bakımıda zor olacak Esma kalkamayacağı için sürekli yan çevirmeniz wc ye kaldırmanız falan var senin anne zayıftı ama dimi çok kilolu değildi öyle hatırlıyorum.inşallah biran önce toparlar.canının ağrısından senin yüzünden diye yüklenmiştir inşallah kısa zamanda iyi olur.
sağol cnm annem çokkilolu deil 70 kilo yoktur çok şükür attlatı Allah bidaha düşürmesin
geçmiş olsun yavrum ağır geldi heralde ama olması gerekiyo bu erkekler sadece konuşmayı biliyo begünaydın millet bizde ctsi dr kontrolune götürdük keroyu kilosu boyu iyi maşallah su çiçeği aşısını yaptırdık amaaa eve geldik aşı çocuğu mahvetti bütün gece kucağımdaydı başını kaldıramadı yavrum 2 3 saat durmadan ağladı gece nispeten uyudu sayılır ama mahvoldu yavrum babasıda bi daha bana özel aşı falan deme senin yüzünden böyle oldu sağlam çocuğu hasta ettin dedi o üzgüntünün üstüne bide fırça yedik iyi mi sanki ben bayılıyom çocuğu hasta etmeye
sağol ayşegülcmmaşallah didem..klosuda iyi boyuda.benim kız niye aydır 81 de anlamadım.uzamadı bi türlü.(
herşeyi yioy haa.benimkide böyle yiycekmi ya.hala çorbayı blerdırdan geçiriyorum..
geçmiş olsun.iyi olacak kız.üzülme sen onu düşünüyon.annemde ağrısından demiştir ne yapsın kolay değil onada..
aşışsı yarasın.aman dur desiydin ağrısı olacak normal tabi..ne yapalım bizde istemeyiz hepsi onlar için değilme.