esmacım annen geçmiş olsun acil şifalar
serap geçmiş olsun arayacaktım ev teli bozuldu ya sinir oldum sen hani gelecektin bana bide fatoşla görüşemiyoz diyosun küstüm..
pınar arabanız hayırlı olsun canım kazsız belesız iyi günlerde kullanın...
unnuttuğum varsa kusura bakmayın
bizde dün sabahtan akşama kadar hastanesde idik..cerarhide kontrolumuz vardı...idrara kültürü ve idrara tahlili istediler...içinden çıkan parça iltihap vardı diyo doktor...kültürü verdik hiç sonuç çıkmıyo kontamine oluyordu bu sefer kendileri taktı poşeti batikonlayıp etmziledi hemşire verdik perşembe alıcaz...ondan sonrada 5 kadar 3 kere işedi dışına sıonuda işedide verdik idrarıda aldık sonucu çok şükür temiz çıktı iltihab yok iştahı yoktuı bu aralar korkuyodum dişten demekki..perşembe günüde idrarı inşallah çıkarsa temzi çıkar dün mahvolduk sabah 8 de çıktık akşam 6.30da geldik eve...
evsahibimin oğlu askerden geldi ona gidicez komşularla göz aydınlığına...bizden bu kadar öpüyorummm.
sağol fatoşcum teşekkürler.
aras paşayada geçmiş olsun iyi bari temiz çıkmış sonuçları.ama sonuçlar çıkana kadarda siz bayağı bi yorulmuşsunuz.olsun sağlığı yerinde olsunda bizler beklemeye razıyız değilmi.
Uzuuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar
Benim sıpacık bir hayli yaramaz oldu evde durduramıyorum artık ,sokak delisi olduğu için hergün dışarılardayız .Evde olduğumuz zamanlarda da yemekti ,ev işiydi derken vakit geçip gidiyor .Paşada baya zamandır huysuzdu yemek yedirmek ,uyutmak baya zor oluyordu .Dün akşam tesadüfen gördüm sağ azımız patlamış galiba soldakide geliyor .Boşuna benim canıma okumuyormuş aman çok zor ya hep mızmız
Fırsat bulabilirsem biraz geçmişe bakmak istiyorum![]()
hoşgeldin tugbacım.
yeni dişinizde hayırlı olsun.havalar ısındı artık evde tutmak ne mümkün.yağızda günde 2 kez çıkıyo dışarıya.