geldim doktordan..ama radyolog izindeymiş,ayrıntılıya cumartesi öğleden sonra gideceğim..
genel olarak iyi çok şükür bir problem yok..1 hafta geriden takip ediyoruz hala ve haftasına göre de kilosu düşük çıktı 40 grpek üstünde durmuyorum,inşallah doğuma yakın toparlar miniğim..345 gr şu anda :)
ben de 2 kilo almışım..toplamda 4 kilo almış oldum..fakat ağustosda doğum yapacakların kimi 9 kimi 11 kilo almış
doktor şikayetin varmı dedi..dedim hergün biyerim ağrıyor,karnım,kasıklarım,belim..pazar gününden beri de bacağım ağrıyor..hiç bişey demediartık çıkarken ben magnezyum istiyorum dedim,faydası olmaz ama yazayım dedi
sinir oldum
işte böyle.
hülyacım kramplara iyi geleceğine eminim.kullan sen hepimiz kullandık işe yaradı.
sen miniğin kilosuna takılma sağlıklı olsun önemli olan o değilmi zaten.
Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok..eltim doğum yaptı dün suyu gelmiş sabah öğleden sonra sezeryana aldılar..ardamız geldi..3 kilo doğdu çok ufak yaaa bizimkiler kocamannnn
hülya ömer ismi çok güzel ben oğlum olsa oğuz koymak isterdim...
yeni bebişiniz hayırlı olsun serapcımm.Allah uzun ömürler versin.
Merhabaa...
bi fırsat bulup ce e bile diyemedim yuh bana...hepinizi merak ediyorum...
çookk yoğun geçiyo günlerim nasıl oldu bilmiyorum ama birden canlandı sosyal hayatım...tabi bunda bi kaç güne katılmamında etkisi büyük :)
ecenaz çok kötü kabızlık çekiyo malesefherşeyi yaptım denedim..yok
bugün doktora gittik ilaç yazdı çatlak falan yok ama kakasını tutuyo korkudan..kanamada yok
ilaç ları aldım geldim daha bi tane bile içmeden corrr diye doldurdu bezi hahha:)) neyse kurtulsudna yavrum...
ohh ilaca gerek kalmadan rahatlamış ece hanım.inşallah tekrarlamaz bu durum da rahat rahat yapar kakasını.
dün çok iş yaptım.sildim süpürdüm.off ev yine darmadağınık.valla insanda heves kalmıyo böyle dğalıncahiç iş yapasım yok..
sibelde kaç gündür yok .nerde bu kız..
yap yap aynı be ayşegülcüm değişen bişey olmuyor.
hele sende 2 tane var vayy haline.bizim evdeki bi canavar yetiyo dağıtmaya.senin durum daha vahim

özlemcim geçmiş olsun canım sanada.alıntı yaptım ama silindi.
üşütmüş olabilirsin bi kaç gün koru kendini.hatta takip et bakalım tekrarlayacakmı.öyle bişey olursa dr.'a görün canım ihmal etme.ahh kıyamam çınarıma korkmuştur oda.sana sarılıp acını hafifletmeye çalışmış yavrum benim.