Günaydın şekerler hayırlı Cumalar.
Ben hala evden çalışıyorum. Böylesi daha yorucu vallahi işe gitmek istiyorum.
Herkesin dilekleri kabul olur inşallah. Biz de dün akşam annemle bahçede taşlardan ev yaptık birer tane. 7 tane karınca yuvasından toprak aldık sakladık bereket olsun diye. Bi de kağıt para kestik gazeteden sakladık. Annem her sene yapar bunları bana da alıştırdı şimdi:) Aslında bu kağıt paraları akşamdan gül ağacına asıp sabah alırdık ama bulamadım yakınlarda napalım. Bi de bilir misiniz bilmem annem beni her zaman gülü yüzüme vurarak uyandırırdı. Gül yüzlü güleryüzlü olsun diyeymiş. Seneye önceden ayarlıcam bi gül oğluşuma:)
Bi de kızlar annemin geçen seneki dileği dün gerçekleşti çok sevindim sizinle de paylaşayım. Çok şükür ki babam emekli oluyor diekçesini verdi. Aslında babam yılbaşında olacaktı bi gitti ssk ya giriş tarihi olarak eski çalıştıkları çıkmadı bu yüzden 2012 aralığına atmışlardı. Babam araştırttı çıkarttı şimdi o geçmiş yıl bilgilerini hemen verdi dilekçesini çok çok sevindim. Vallahi arık bu yaştan sonra en önemli şey bu valla hala gece yarısına kadar çalışıyo bi düzeni yok. Şekeri de var. Çok sevindim. Annem ben ve Berkuş adına hemen isteklerde bulunduk ben vazgeçtim dilekçeyi geri alcam diyo