helde nasıl.sürekli takip istiyo bu cadaloz:)
maşallah bizim topigin erkekleride pek hamarat yaa..eşlirini yormayacaklar ilerde

tabi annelerinide.
ayy evet yaa ne sinirr..her açıştakapatmak zorunda kalıyo insan..
aa ne güzell.insan heyecan yapıyo kızz.kardeşi istemeye geldikledinded ebiz epey şu eksik bunu yapalım.ayyy kırk şey çıkıyo yaa..allah tamamına erdirsin anlat iki neyin nesi.kimdir enişte..bu kaçıncı kardeş bekar kaç kaldı
QUOTE]
ben senin resmini gördümde yorum yapmadan çıktım sonrada unuttum valla turkuaz badiye rağmen gayet göbek erimiş ayşegül.ağırdan al sen bundan sonra çokta kafaya takmaya gerek yok ilk hedefine ulaştın 2 kilo kaldı.
şimdi kızımız 27 yaşında 13 ay küçük benden metalurji ve elektronik mühendisi.Şuan Ankarada iyi bir firmada işe başladı 3 ay falan oldu işte.
oğlumuzda Sakaryada yaşıyor ailesi ile oda Bilgisayar Mühendisi işte 7-8 ay sonra Ankarada iş başvuruları yapacak oda seneye mayıs -haziran düğün düşünüyorlar.4 yıldır falan görüşüyorlar iyi biri annesi falanda bizimkini çok seviyor annesi annemlede telefonla görüşüyor annesi hanım bi kadın.hayırlısı olsun dediler girdiler yola bakalım.Ali geldi bize 1-2 kahvaltıya davet etmiştim birde 1 ay kadar oldu fırsatımız oldu gidip nişan için ufak çaplı alışveriş yapmıştık.eee kız ankarada oğlan sakaryada bizim fikrimiz olsun istiyor ikiside biz istanbul öyleayda bir 2 ayda bir fırsat bulup yavaş yavaş tamamlıyoruz eksiklerini daha 1 yılımız var ama sıkışmasın yolları uzak.
benimki benden sonra işte.
şimdi bi ablam var bekar 32 yaşında , erkek kardeşim küçük ablası 24 yaşında (benim için halen çok ok küçük canım kardeşim ) birde meşhur cadı Ceren imiz var oad 15 yaşında lisede.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.kardeş kartelam bu şekilde :)