Pınarcığım U.S Polo 'dan almış canım

Dik süpürge alaydı daha iyidi valla.ayy bende amma memnuniyetsizim haa.
Sende süpürgeni güle gülle kullan canım.
Ayy Selda ne kadar iyiymiş fiyatı kız.Güle Güle kullanın canım.
bende evlendim evleneli ya 2 ya 3 kere ancak kullanışımdır yatak örtüsünü yok yeni evmişimde , ceyiz mişte ila sade olmasın dedi annem aldık bunuda ben sevmiyorum.Benim sevdiklerim kabarık falan değil battaniye gibi atcan renkli olacak güzel duracak.yenisinide alamıyorum buna yazık diyorum.anneme al sen kullan diyorum banane o senin istemem diyo elimde patladı sinir olyorum uygun birşey bulursam bende alıcam.hoşonu yatağa serecek vaktim bile olmuyor ama sabah düzeltip çıkıyorum , evde kmse olmasada ev düzgün derli toplu olsun.
ya bende her hafta bezelyenin zamanı bezelye alayım diyorum ( evde çok yemek yapanlar gibi

) hep unutuyorum.ama çoçuklara bezelye çok faydalıymış.
cumartesi 3 de çıktım eve giderken semt pazarı kuruluyor cumartesi günleri pazar a daldım, oyy aldımda aldım .cumartesi internette bakındım zeytinyağlı ve salatalara.evede gittim gaza gelmişim tabii hee hee döktürdüm.
Zeytinyağlı Fasulya
Patlıcan Salatası
Enginar
fırında patates yaptım.
ki benim kocam patlıcandanda fasulyadende nefret eder.Ayy bir yedi bu saatlere uğraşmışsın dedi çok beğendi artık sık sık yapıcam bende.1 yıl evde yemek yapmayınca adam o denli özlemişki , patlıcan salatasını kereviz diye yutturdum.ee tadını bilmiyor tabii koca salata kasesini bitirdi ohhh.sonra söyledimde gözleri açıldı