elifcim,bu cicilerin için de Gencer'i de görmek isterdik.
Benim fikrim:Gelen hediyeleri bebeklerimize giydirip remini çeksek.ne dersiniz???
Evde giydirsek yani resim çekene kadar.Hani soğuk dışarısı dediniz ya ondan dedim.Ben kendi adıma Bahar'a giydirip resmini çekeceğim.Bence daha hoş olur...
Elifçim güle güle giysin paşam çok ta yakışacak hee yerim ben onu :) Valla haftaya Denizliden geçicem geçerken bi yer geçerim olmadı :)))
çok sağolasın serapcım bencede çok yakışacak oğluma balıklar:))) yaa keşke uğrasan nasıl sevinirim varsa öyle bir imkanın ister evde ister dışarda buluşsak ne hoş olur serap bi düşünsene sen bunu hee hadiibee:)))
elifcim,bu cicilerin için de Gencer'i de görmek isterdik.
Benim fikrim:Gelen hediyeleri bebeklerimize giydirip remini çeksek.ne dersiniz???
Evde giydirsek yani resim çekene kadar.Hani soğuk dışarısı dediniz ya ondan dedim.Ben kendi adıma Bahar'a giydirip resmini çekeceğim.Bence daha hoş olur...
aslında doğru söylüyorsun giydirsem çeksem daha iyi olurdu dimi aklıma geldide yıamadan giydirmiyorum diye o anda giydirmeden çekmiştim.önümüzdeki günlerde giydirir çekerim bebişlerimizin fotosu topiğine eklerim olmaz mı??
vereliniortak katılıyorum hem ben de çok mutlu olurummopuyorumnanaktan
evet evet halısınız bende mesela gönderdiklerimi mertkanın üzerinde görsem daha çok mutlu olurum hihoyyyt
hediyemiz geldiiiiii tığbacıma tekrar teşekkür etmek istiyorum msj yazdım ama burası ayrı tabi:))) gencerime nasılda yakışacak bu ciciler ohhhh.yalnız öncelikle havaların ısınması düzelmesi lazım yazlıklar için ya((( hala şakır şakır yağmur var dışarıda :jeyyar:
elifcim güle güle giysin oğluşun çok güzelmiş
tuba teyzesi zevkliymiş hehe
Elifçim çooookkkk güzel. Sağlıklı günlerde giysin Gencercik...
Tuğbacım senin de zevkine sağlık canımmm
elifcim güle güle giysin gencer beyy.tubacım güzel bi secim...alkisalkisalkis
ne demek canım gencer paşa güle güle giysin sağlıklı günlerde inş.opuyorumnanaktan evet ya haberlerde gördüm ne kadar çok yağmur yağmış sizin oralarda ama az kaldı yakındır güzel havaların gelmesi o zaman daha rahat ederiz tatlı oğluşunu bol bol öp mis gibi kokla benim yerime Şenizhepinize çok teşekür ediyoruz ama gencer tuğba teyzesine çoook çook teşekkür ediyoropuyorumnanaktan
eliferdi;13465704 [COLOR="Black" .!.:evet evet halısınız bende mesela gönderdiklerimi mertkanın üzerinde görsem daha çok mutlu olurum [/COLOR]hihoyyyt
Elifcim güle güle kullanin cicilerinizi
Gencer pasaya çok yakisacak belli
ne demek canım gencer paşa güle güle giysin sağlıklı günlerde inş.opuyorumnanaktan evet ya haberlerde gördüm ne kadar çok yağmur yağmış sizin oralarda ama az kaldı yakındır güzel havaların gelmesi o zaman daha rahat ederiz tatlı oğluşunu bol bol öp mis gibi kokla benim yerime Şeniz
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel sözleriniz için :kedi:
ay canım ben daha resim falan çekemedim kaç gündür nette yoktu topikede giremedim haliyle akşam babişin teliyle çekelimde ekleyelim bizde ama oğluş çok komik oldu cicilerimiz biraz büyük geldi benim oğluş daha hala minnacık kaydirigubbakcemile3
ama ilerde giyer nasılsa göz açıp kapayana kadar büyüyor bıcırıklar
tabi sanada kendim ve oğluşum adına nezaketinden ince düşüncenden zevkli seçimlerinden dolayı çok ama çok teşekkür ediyoruz cicilerimize bayıldık tabi evdeki herkeste bayıldı çok mutlu olduk ayrıca beni düşünmende çok mutlu etti beni iyikidehediyeleşiyoruz burası sayesinde birbirimizi görmedende arkadaşlık edilebileceğini kanıtlamış oluyoruz olumunekankayizsmile
bu arada en hızlı biziz hediyelerimizi hemen alıp göndermişiz rekor kırdık vallahi:hooray::dance::sm_cool:
Elif teyzesinin oğluşuma ve tabi bana hediyeleri tekrar çok teşekkür ediyoruz canım sana opuyorumnanaktan
en kısa zamanda giydirip diğer topiğe de resim ekleyeceğim şu an biraz büyük olduğundan çok komik oldu cicilerin güzelliği belli olmuyor kusura bakmazsın umarımkaydirigubbakcemile5
kızlar liste nerde ben kime çıktım hiçhaberim yok
oğlumun hediyesi geldiii.. biz çok beğendik, haftasonunda oğluma giydirip resmini çekerim inş.. çok teşekkürler berrincim.ellerine sağlık.
oğlumun hediyesi geldiii.. biz çok beğendik, haftasonunda oğluma giydirip resmini çekerim inş.. çok teşekkürler berrincim.ellerine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?