kız güldürdün beni haa.. ama biyandanda kötü hissettim kendimi bizim yüzümüzden kuzucuk annesiz mi kalmış açmı kalmış yavrum kıyamam ona.kime bırakıp çıkıyosun canım çarşıya ben daha hiç biryere onsuz gidemedim kimse olmadığından belki etrafımda bilmiyorum
:roflol: canım size hediye almakla alakası yokki annem yakın bana ben annemi bizim eve çağırıyorum emzirip çıkıyorum normalde en geç 2 saate eve gelirim ozamana da oğluş ya uyuyor oluyor yada yeni acıkmaya başlıyor ama dün kız kardeşimle çıktım kuaföre gittik bakım yaptırdık kendimize bayanssulusmile sonra hediyenizi aldık annemi aradım uyuyor deyince bu seferde kendimize bişeyler bakalım derken saati unutmuşuz aylardır sıkılmışım hemde alışverişe kaptırmışım kendimi ama kocişe demedim baya para harcamışım kaydirigubbakcemile3 duysa adam boşayacak beni bir daha çarşıya falan salmayacak valla :kedi:
bende haftasonu alıp pazartesi göndericem inş...elifcim hediyen gelince foto ekle bakalım..olurmu canım...
hediyemiz geldiiiiii tığbacıma tekrar teşekkür etmek istiyorum msj yazdım ama burası ayrı tabi:))) gencerime nasılda yakışacak bu ciciler ohhhh.yalnız öncelikle havaların ısınması düzelmesi lazım yazlıklar için ya((( hala şakır şakır yağmur var dışarıda :jeyyar:
bulbul nerdesın hıc sesın cıkmıyor adresını hala yollamdın canım tel fılanda yok nasıl anlaascaz bılmıyorum
elifcim güle güle giysin oğluşun çok güzelmiş
tuba teyzesi zevkliymiş hehe
Elifçim çooookkkk güzel. Sağlıklı günlerde giysin Gencercik...
Tuğbacım senin de zevkine sağlık canımmm
Elifcim güle güle giysin Gencer cicilerini...
elifcım gule gule gıysın oğluşun cokta yakıscaktır
elifcim güle güle giysin gencer beyy.tubacım güzel bi secim...alkisalkisalkis
elifcim güle güle giysin gencer....üzerinde eskisin canım...
serapcım,ben de Berkin'e birşeyler baktım ama karar veremedim,şu an üstüne göre mi olsun yoksa 1 yaş mı alayım diye.ne dersin canım bir fikir versen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?