2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

ıste fato teyzemızden hedıyelerımız cok tesekur ederız fato tayzesı ozge cok beyendı cıcılerını cok saol cok cıcıler

Son düzenleme:
cok saolun teyzeler beyendınıze ozge hanıma gıdırıp en kısa zamanda resım eklıcez fato teyzesının cıcılerıle

tüm bebişler hediyelerini güle güle, iyi günlerde kullansın. kaydirigubbakcemile2

hamileyken daha kolay olmuştu, alıp kargoya vermek. tahmin ettiğimden de geç kaldım galiba. hediyeyi aldım ama henüz kargoya veremedim. kusura bakma selmacım. bu hafta içi halladicem kargo işini.

meleksen güle güle kullansın özge hanımm.pek güzellir.bide içinde görelim sonra annesi...

en son hediyeleşecek kişi reyhanla biziz.bekleyin bizi anacımmm az sonraaaa....

hülyacım acelesi yok canım, ne zaman müsait olursan o zaman gönderirsin tatlım opuyorumnanaktan

hülyacım acelesi yok canım, ne zaman müsait olursan o zaman gönderirsin tatlım opuyorumnanaktan

çok çok teşekkür ederiz Selma Teyzesi: şirin ötesi şeyler bunlarr. aşırı zevkli seçimler olmuş valla. tekrar tekrar teşekkür ederiz. en kısa zamnada fotoğraflarını eklicemm. veee yarın kargoya veriyoruz biz de hediyemizi. çok öptükk opuyorumnanaktan

Miraycığım güle güle kullansın,öpüyorum onun o tontiş yanaklarından, beğendiğine gerçekten çok sevindim, Hülyacım senide, Miray kuşumuda çok çok öpüyoruz kızımla opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…