2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

mayıs sonunu beklıyelım o zaman ıse baslayacaklar baslasın herkes gelsın o zaman cekelım. ama sans bu ewet herkes kım cıkıyosa onu kabullencek napalım...

ya kimsenin kimseyi istemediği yokki.hediye yani bu ben istemem demek olurmu..sadece katılmak isteyenler oldu o yüzden tekrarlıyoruz.

yaa kimse kendisine çıkanı istemiyo nasıl olcak peki herkes kendimi seçicek şans bu

bende şimdi gördüm çekilişin yapıldığını hatta iptal olduğunu geçmişte kimsenin kimseyi istemediğini görmedim. sevilcim bana sen çıkmışsın sen mi beni istemiyosun anlamadımmm???:((

Ne güzel çekilis yapilmis bidaha iptal olmus
ne güzel bana Pervin çikmisti ben memnundum

valla ne bileyim iptal oldu işte.mayıs sonuna kaldı.katılmak isteyenler olunca..

:1no2::1no2::1no2::1no2:
bende şimdi gördüm çekilişin yapıldığını hatta iptal olduğunu geçmişte kimsenin kimseyi istemediğini görmedim. sevilcim bana sen çıkmışsın sen mi beni istemiyosun anlamadımmm???:((

hayır cnm neden istemiyim şubat anneleri topiğinde okudum kimdi hatırlamıyorum bana çıkanı tanımıyorum falan diye yazmış biri yoksa ben sevindim senin çıktığına ama bu gidişle olmucak galiba

:1no2::1no2::1no2::1no2:

hayır cnm neden istemiyim şubat anneleri topiğinde okudum kimdi hatırlamıyorum bana çıkanı tanımıyorum falan diye yazmış biri yoksa ben sevindim senin çıktığına ama bu gidişle olmucak galiba

hımm anladım canım tamam bende korktum:)) naptım bu kıza acep die :)):1hug:

kızlar ben hedıyelesme cekılısınden cekılmek zorundayım kusura bakmayın emı esım ızın vermedı senağlama

çekiliş olacak canım mayıs sonu gibi.ismini yazdırmak isteyenler yazdırsın..

Back
X