2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

ayy sevindim ben yokken çekiliş işinin tamamlanmadığına..! serap çıkmış, iyi olmuş ama neyse. nette problem olunca giremedim kaç zamandır. ben yokken olup biter diye korkmuştum. sempatiksalakcinni

selam kızlar..
bende bazı durumlar var.şuan hediye alamam.yani eldeki paramı şuan kullanmak durumundayım.mayıs çekilişine şöyle katılabilirim.ben temmuz yada agustosta adanada olacagım.ya hulen veya bulbul la hediyeleşebilirim.tabi onlarda isterlerse.gerçi bulbul yok dimi çekilişti.ozaman hulenle katılabilirim.hem birbirimizi görmüş oluruz hem hediyeleşiriz.o olmasza ben aykızz ı bekleyebilirim.türkiyeye dönmesini onunla hediyeleşebilirm.yani o aylarda hediyeleşebilirim.yada beni beklemez isteyen kim olursa onunla hediyeleşebilirim.hiç olmadı beni listeden çıkarırsınız canlarımm.buunda küsmece derılmıcı yok..isteyenle temmuz agustosta hediyileşebilirmi.olmazsa ben yokum canlarım tamammı..öpüldünüz...

selamm kızlarr bende hediyeleşmeden çıkmak durumundayım düğünümüz var fazla girip çıkamıyorum topiğe o yüzden benide mazur görün...

Hayırdır inş. geçenki çekilişte hiç sorun olmamıştı şimdi neden böyle olduki kaç kişiyiz ki kalanlarla yapsak olmaz mı bilmiyorumkismile

kızlar ben çeimiyorum ama yazımı okudunuzmu bilmiyorum sadece mayıs aya uygun degil.bi taksit olayına girdim.temmuz agustos ayı içinde uygun olacagım..yazımı tekrar getireyim.eger uygun görürseniz girecegim uygun olmazsa ben çıkıyorum.ben asla gücenmem ona göre..

--------------------------------------------------------------------------------

selam kızlar..
bende bazı durumlar var.şuan hediye alamam.yani eldeki paramı şuan kullanmak durumundayım.mayıs çekilişine şöyle katılabilirim.ben temmuz yada agustosta adanada olacagım.ya hulen veya bulbul la hediyeleşebilirim.tabi onlarda isterlerse.gerçi bulbul yok dimi çekilişti.ozaman hulenle katılabilirim.hem birbirimizi görmüş oluruz hem hediyeleşiriz.o olmasza ben aykızz ı bekleyebilirim.türkiyeye dönmesini onunla hediyeleşebilirm.yani o aylarda hediyeleşebilirim.yada beni beklemez isteyen kim olursa onunla hediyeleşebilirim.hiç olmadı beni listeden çıkarırsınız canlarımm.buunda küsmece derılmıcı yok..isteyenle temmuz agustosta hediyileşebilirmi.olmazsa ben yokum canlarım tamammı..öpüldünüz...

--------------------------------------------------------------------------------

aykızz benimle hediyelişmeyi kabul etti.eger sizin içinde uygunsa bence tamam..

bencede sorun yok ayşegülcüm yani ben biile çıksam sana beklerim yani ne olucak bende varım çekiliş içinde bencede pes etmek yok:))) bayada var yani katılmak isteyen bildiğim kadarıyla

Back
X